Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 49 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה מבין שעשו עלייך תרגיל על חשבונך ואתה לוקח את המכתב המפחיד ואתה יוצא מהבית.
    מחוץ לבית אתה רואה מלא שוטרות מקיפות את הבית וצורחות עליך לעצור ושאתה עצור.

אתה עצור !
    שים את הידיים שלך מעל הראש ותתרחק מהבית.
    כל מה שתגיד עלול להיות משומש נגדך בבית המשפט.
    אם אתה לא יכול להרשות לעצמך עורך - דין, אחד יסופק לך.
    אתה מתבקש לרדת על הברכיים ולשים את הידיים מאחורי הראש.

השוטרת ג'יני מתקרבת אלייך ואומרת לך:
    "דרייק בוש, אתה עצור בשם החוק על כך שניסית לפרוץ לביתו של החבר הטוב ביותר שלך ולשדוד אותו מכספו."

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    דרייק בוש

אתה מבין שעשו עלייך תרגיל על חשבונך ואתה לוקח את המכתב המפחיד ואתה יוצא מהבית.
    מחוץ לבית אתה רואה מלא שוטרות מקיפות את הבית וצורחות עליך לעצור ושאתה עצור.

אתה עצור !
    שים את הידיים שלך מעל הראש ותתרחק מהבית.
    כל מה שתגיד עלול להיות משומש נגדך בבית המשפט.
    אם אתה לא יכול להרשות לעצמך עורך - דין, אחד יסופק לך.
    אתה מתבקש לרדת על הברכיים ולשים את הידיים מאחורי הראש.

השוטרת ג'יני מתקרבת אלייך ואומרת לך:
    "דרייק בוש, אתה עצור בשם החוק על כך שניסית לפרוץ לביתו של החבר הטוב ביותר שלך ולשדוד אותו מכספו."

מה תעשה?
    "אני לא עשיתי כלום! החבר הזה אמר לי להביא את הנוגטים שלו ובתמורה הוא יביא לי נוגט! בבקשה אל תעצרו אותי!" אומר בבהלה ואז אתחיל לבכות מרוב לחץ ממה שהשוטרת ג'יני יכולה לעשות לי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. היכל התהילה
    עידן

האלכימאי מקבל אותך בקבלת פנים חמה ובזרועות פתוחות.
    הוא מדבר על כך שזהו היום שבו כל חייך ישתנו, היום שבו תהפך להיות מאמן פוקימונים.
    הוא נותן לך את הפוקימונים שביקשת ואומר לך לשמור עליהם טוב טוב.
    אתה שואל אותו לטיפ והוא אומר לך שכדאי לך לטפל בפוקימונים טוב, לא לצפות רק לנצחונות ולקוות לטוב.
    אתם לוחצים ידיים, אתה מודה לו ואתה יוצא בדרכך לעבר המסע הפוקימונים שלך.

כשאתה יוצא מחוץ לביתו של האלכימאי, אתה לא יכול שלא להרגיש שמח וטוב לבב.
    בציוד שקיבלת ממנו אתה מוצא מכתב שנכתב על ידי חברך הטוב ביותר - בארי.
    "בהצלחה עידן במסע שלך, אני מקווה שדרכך תניב הצלחה, נצחון והרבה סיפוק".
    אתה מתחיל להתקדם בדרכך ובדרך אתה מבטיח לעצמך שתעשה את המיטב ממה שנתנו לך.

מה תעשה כעת?

4. היכל התהילה
    הודעה רישמית
    היום יהיו המשכונים גם בלילה, ככה שאם אתם רוצים לתפוס פוקימונים, להלחם בקרבות פוקימון או להתקדם במשחק, זה הזמן.

5. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר.

יער סקויה

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111

אתה אומר ליגורט " טוב אני משחרר אותך מן הקשרים האלו " .
    אתה משחרר את ויגורט מן הקשר שקשרו אותו ואז אומר לו
    " איך הגעת קשור לעץ הזה ואיך אתה מדבר בשפת בני האדם ?"

הוא אומר לך שזה סיפור ארוך ואז הוא אומר לך שוופר שלך רעב.
    אתה שואל את ויגורות' איך הוא יודע, והאם זה בגלל שהוא דובר גם את שפתם של הפוקימונים?
    והוא אומר לך שלא, ושהוא הרגע שמע את הבטן של וופר מקרקרת.

הוא ניגש לעץ בקרבת מקום, נותן לו מכה אדירה ואז מהעץ נופלים שלושה תפוחים.
    הוא נותן אחד לוופר, נותן אחד לך ושומר אחד לעצמו.
    אתם אוכלים את התפוחים בהנאה ואתה מסתכל על הפוקימון המוזר הזה שפגשת באמצע היער.

מה תעשה?

6. היכל התהילה
    דרייק בוש

"אני לא עשיתי כלום! החבר הזה אמר לי להביא את הנוגטים שלו ובתמורה הוא יביא לי נוגט! בבקשה אל תעצרו אותי!"
    אתה אומר בבהלה ואז אתה מתחיל לבכות מרוב לחץ ממה שהשוטרת ג'יני יכולה לעשות לך.
    היא אומרת לך שסוף מעשה במחשבה תחילה והיית צריך לדעת מראש שאתה עושה עבירה לפני שאתה מבצע אותה.
    היא אוזקת את הידיים שלך ומובילה אותך למקום שנראה כמו תחנת משטרה של העידן הקדמון.
    בסופו של דבר לוקחים לך טביעות אצבעות, מחרימים לך את הפוקימונים ושמים אותך במאסר עד למשפט.

מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

"אני לא עשיתי כלום! החבר הזה אמר לי להביא את הנוגטים שלו ובתמורה הוא יביא לי נוגט! בבקשה אל תעצרו אותי!"
    אתה אומר בבהלה ואז אתה מתחיל לבכות מרוב לחץ ממה שהשוטרת ג'יני יכולה לעשות לך.
    היא אומרת לך שסוף מעשה במחשבה תחילה והיית צריך לדעת מראש שאתה עושה עבירה לפני שאתה מבצע אותה.
    היא אוזקת את הידיים שלך ומובילה אותך למקום שנראה כמו תחנת משטרה של העידן הקדמון.
    בסופו של דבר לוקחים לך טביעות אצבעות, מחרימים לך את הפוקימונים ושמים אותך במאסר עד למשפט.

מה תעשה?
    למה אתה עושה לי זאת?
    ~~~~~~~~~~~~
    "איפה העורך דין שלי? ואני רוצה לראות את אלכסנדר רן!" אצעק בהלם מי זה שאני בכלא, מקווה שאלכסנדר רן והעורך דין יעזרו לי לצאת מהכלא הנוראי.

8. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

מחצבות שלמה המלך

אתה עוקב אחרי דיגלט ואתה שואל אותו (בתקווה שיבין):"לאיפה אתה לוקח אותי? וגם לא ענית לי אם אתה רוצה להצטרף לצוות שלי." אתה מתעודד מכך שהוא כנראה לפחות מוביל אותך ליציאה, ואפילו אתה מתחיל לקוות שאולי הוא אפילו מוביל אותך אל מנהיגת המכון שאמרו לך שהיא בדרך כלל כאן. אתה מתעשת ואומר לעצמך לא לצפות ליותר מדי, 'איך יכול להיות שהוא ידע להוביל אותי למנהיגת המכון אם הוא אפילו לא יודע שאני מחפש אותה.' אתה חושב לעצמך וממשיך ללכת עם דיגלט.

אתה יוצא מהמערה ואתה מגיע לנקודה שבה אתה כבר רואה את השמש, אבל במקום שמש, אתה רואה עננים של עשן. אתה ממהר לצאת בריצה ואתה נזהר לא ליפול שוב עד שאתה יוצא סופית מהמערה, ואז אתה מגלה שיש שריפה ענקית בעיר. אתה רץ לעבר הסכנה ואתה מגלה שזה לא אחר מאשר מכון הפוקימונים שעלה באש. אתה פונה לאחד האנשים באיזור ואתה שואל אותו איך זה קרה והוא אומר לך: "לפעמים הטמפורטורה פה עולה לגבהים מטורפים כך שהבניינים העשויים מחימר ומעלים יבשים עולים באש וזה אחד מאותם מקרים. דיגלט נעמד לצידך ומסתכל על האש.

מה תעשה?
    טוב, הפעם זו הודעה באמת אבל באמת לגמרי אחרונה להיום. (ממילא כולם רוצים ממני את המחשב לפני שתיכנס שבת).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלי לחשוב פעמיים אני מוציא את פידג'יוטו ומנצ'לקס מהשרביטים שלהם.
    "שניכם תשתמשו בריקוד הגשם! חייבים למהר לכבות את השריפה!" אני צועק להם.
    אם אני רואה שהאש לא כל כך נחלשת למרות הגשם אני אומר למנצ'לקס: "טוב מנצ'לקס, אתה חייב לעזור! תשתמש בפעימת מים כדי לכבות את השריפה ובמקרה שאפילו זה לא עוזר תשתמש בגלישה (surf) כדי שהאש לא תתפשט הלאה! אבל תשתמש בגלישה רק אם אתה בטוח שזה הכרחי."
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    דרייק בוש

"איפה העורך דין שלי? ואני רוצה לראות את אלכסנדר רן!"
    אתה צועק בהלם מי זה שאתה בכלא, מקווה שאלכסנדר רן והעורך דין יעזרו לך לצאת מהכלא הנוראי.
    אחרי כמה ימים שבהם אתה נרקב בכלא, אלכסנדר רן מגיע לבית הכלא על מנת לבקר אותך.

הוא מסתכל עלייך בעין רעה ונראה שהדעה שלו עלייך השתנתה מקצה לקצה מאז שהוא גילה את המאורע.
    הוא יושב מולך, אתה כלוא מאחורי סורג ובריח ואזוק באזיקים והוא נמצא מולך חופשי.
    הוא שואל אותך: "איך יכולת לעשות את זה? איך יכולת לשדוד את הבית שלי? איך יכולת לגנוב ממני?"
    אתה בא לענות לו והוא חותך אותך - "וזה לא שעברת על החוק והפכת להיות שודד, שזה רע בפני עצמו...
    אלא גם החלטת לשים סוף לחברות בינינו ולשדוד אותי. מה יש לך לומר להגנתך?"

מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

"איפה העורך דין שלי? ואני רוצה לראות את אלכסנדר רן!"
    אתה צועק בהלם מי זה שאתה בכלא, מקווה שאלכסנדר רן והעורך דין יעזרו לך לצאת מהכלא הנוראי.
    אחרי כמה ימים שבהם אתה נרקב בכלא, אלכסנדר רן מגיע לבית הכלא על מנת לבקר אותך.

הוא מסתכל עלייך בעין רעה ונראה שהדעה שלו עלייך השתנתה מקצה לקצה מאז שהוא גילה את המאורע.
    הוא יושב מולך, אתה כלוא מאחורי סורג ובריח ואזוק באזיקים והוא נמצא מולך חופשי.
    הוא שואל אותך: "איך יכולת לעשות את זה? איך יכולת לשדוד את הבית שלי? איך יכולת לגנוב ממני?"
    אתה בא לענות לו והוא חותך אותך - "וזה לא שעברת על החוק והפכת להיות שודד, שזה רע בפני עצמו...
    אלא גם החלטת לשים סוף לחברות בינינו ולשדוד אותי. מה יש לך לומר להגנתך?"

מה תעשה?
    "מישהו אחד אמר לי להביא מהבית שלו שמתגלה שהוא שלך חבילת נוגטים, ואז ראיתי מכתבים מוזרים שקושרים אלי ואליך..." אומר בפחד, מקווה שהוא יאמין.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר.

יער סקויה

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111

אתה אומר ליגורט " טוב אני משחרר אותך מן הקשרים האלו " .
    אתה משחרר את ויגורט מן הקשר שקשרו אותו ואז אומר לו
    " איך הגעת קשור לעץ הזה ואיך אתה מדבר בשפת בני האדם ?"

הוא אומר לך שזה סיפור ארוך ואז הוא אומר לך שוופר שלך רעב.
    אתה שואל את ויגורות' איך הוא יודע, והאם זה בגלל שהוא דובר גם את שפתם של הפוקימונים?
    והוא אומר לך שלא, ושהוא הרגע שמע את הבטן של וופר מקרקרת.

הוא ניגש לעץ בקרבת מקום, נותן לו מכה אדירה ואז מהעץ נופלים שלושה תפוחים.
    הוא נותן אחד לוופר, נותן אחד לך ושומר אחד לעצמו.
    אתם אוכלים את התפוחים בהנאה ואתה מסתכל על הפוקימון המוזר הזה שפגשת באמצע היער.

מה תעשה?
    אני אומר ליגורט " תודה על התפוחים שנתת לי ולופר.תקשיב אני במסע לעבר העיר הסדום בשביל להשיגג לי פוקימון אש חדש.חשבתי לי שאם תרצה תוכל להצטרף לצוות שלי.אז תרצה להצטרף לצוות שלי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    גלעד

בלי לחשוב פעמיים אתה מוציא את פידג'יוטו ומנצ'לקס מהשרביטים שלהם. "שניכם תשתמשו בריקוד הגשם! חייבים למהר לכבות את השריפה!" אתה צועק להם. אם אני רואה שהאש לא כל כך נחלשת למרות הגשם אתה אומר למנצ'לקס: "טוב מנצ'לקס, אתה חייב לעזור! תשתמש בפעימת מים כדי לכבות את השריפה ובמקרה שאפילו זה לא עוזר תשתמש בגלישה (surf) כדי שהאש לא תתפשט הלאה! אבל תשתמש בגלישה רק אם אתה בטוח שזה הכרחי."

אבל הלחימה שלך באש לא ממש עוזרת, להפך, הבניין תופס יותר אש והוא עולה באש. בשלב מסוים מאמנת המכון מגיעה ונעמדת לצידך ואומרת לעצמה: "אוי לא, המכון שלי עולה באש", אתה חושב על להציג את עצמך בפניה אבל אז אתה חושב שזה לא רעיון כזה טוב לעשות הכרות בזמן משבר. אתה מחליט לנסות שהפוקימונים שלך יתקפו את האש מכיוונים שונים אבל זה לא משנה דבר. הבית נשרף קליל והאש מאיימת לעבור למבנים אחרים. דיגלט מסמן לך שהוא יכול לעזור.

מה תעשה? (מציע לך לא להגיב עכשיו)

13. bbuuuii
    שם: עידן
    עידן

האלכימאי מקבל אותך בקבלת פנים חמה ובזרועות פתוחות.
    הוא מדבר על כך שזהו היום שבו כל חייך ישתנו, היום שבו תהפך להיות מאמן פוקימונים.
    הוא נותן לך את הפוקימונים שביקשת ואומר לך לשמור עליהם טוב טוב.
    אתה שואל אותו לטיפ והוא אומר לך שכדאי לך לטפל בפוקימונים טוב, לא לצפות רק לנצחונות ולקוות לטוב.
    אתם לוחצים ידיים, אתה מודה לו ואתה יוצא בדרכך לעבר המסע הפוקימונים שלך.

כשאתה יוצא מחוץ לביתו של האלכימאי, אתה לא יכול שלא להרגיש שמח וטוב לבב.
    בציוד שקיבלת ממנו אתה מוצא מכתב שנכתב על ידי חברך הטוב ביותר - בארי.
    "בהצלחה עידן במסע שלך, אני מקווה שדרכך תניב הצלחה, נצחון והרבה סיפוק".
    אתה מתחיל להתקדם בדרכך ובדרך אתה מבטיח לעצמך שתעשה את המיטב ממה שנתנו לך.

מה תעשה כעת?
    "תודה רבה בארי!" אני מודה לבארי על הברכות ומחייך. ואני יתקדם עכשיו לעבר עיר מספר 2, למוריה.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן

"ארר.... נו באמת היפו!" אתה ממלמל בכעס ואז מחזיר את היפו לשרביט שלו בבושה.
    'כנראה היפו לא רוצה להלחם, אז נראה להם קצת מהפוקימונים האחרים שלי...' אתה חושב לעצמך ומחייך חיוך ערמומי, ואז מוציא מהשרביט שלך את ספיל ואת דאסק, "קדימה! ספיל, תשתמש באקדח מים על היפודוון, ואתה דאסק, תן לאבומאסנוו אגרוף אש בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות ומקווה כי שניהם יצליחו לתקוף.

צוות טקור

צוות שלך

שני הפוקימונים שלך תוקפים את הפוקימונים של צוות טקור והמתקפות עושות את שלהן. גם היפודון וגם אבומסנו מופתעים מאוד.
    צוות טקור צוחק ואומר: "סוף סוף הוא מציב מלחמה, אבל אז הם שולחים את הפוקימונים שלהם למתקפה משולבת הרסנית -
    "אבומסנו - תשתמש בקרן קרח על דאסקלופס בכל העוצמה. היפודון - תשתמש במכת בוץ על ספיל בכל העוצמה".
    המתקפות של הפוקימונים של צוות טקור הן חזקות ואתה מרגיש את העוצמה שלהם כשהם נשלחות. הפוקימונים שלך נפגעים בחוזקה.
    טימי שואל אותך אם הוא צריך גם להצטרף ללחימה?

מה תעשה?
    "קדימה תצטרף, אני צריך קצת עזרה פה,' אני משיב לטימי בחיוך קטן ואז פונה לפוקימונים שלי, "קדימה ספיל, תשתמש בקרן הקוטב הצפוני [Aurora Beam] על היפוודון!" אני צועק בנחישות ואז מצביע לכיוון אבומאסנוו, "ואתה דאסק, תן לו אגרוף אש נוסף בכל הכוח!" אני צועק ומקווה שהם יצליחו הפעם, ושהפוקימונים של טימי יעזרו גם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. היכל התהילה
    דרייק בוש

"מישהו אחד אמר לי להביא מהבית שלו שמתגלה שהוא שלך חבילת נוגטים, ואז ראיתי מכתבים מוזרים שקושרים אלי ואליך..." אתה אומר בפחד, מקווה שהוא יאמין.
    אבל הוא כבר לא מאמין לך, הוא מסתכל על הציפורניים שלו ומחכה שתסיים את התירוצים שלך.
    כשאתה מסיים הוא אומר: "אני לא מאמין שקראתי לך החבר הטוב ביותר שלי. אתה לא חבר שלי, אתה האויב שלי.
    אתה הלכת מאחורי הגב שלי, פרצת לבית שלי, חיטטת לי בדברים וגנבת לי את החפצים שלי.
    במקום לבוא ולבקש, אתה עשית את הבחירה הקלה וכעת אתה תשלם על כך בחירות שלך. אני מבטיח לך את זה.
    אני הולך להעיד נגדך במשפט ואני אוודא שאתה תכנס לכלא לזמן הכי ארוך שאי פעם נקבע בהיסטוריה.
    אספר להם איך אתה גנבת לי את הכסף, קינאת בי והפכת מחבר לאויב. אני לא סולח לך ואני מקווה שתירקב פה".

הוא עוזב. מה תעשה?

עמוד 33 מתוך 49 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •