"טוב מאוד!" אני קורא בעידוד ומחייך חיוך רחב, "קדימה דאסק! תשתמש באגרוף קרח חזק על קרובאט! ספיל, תשתמש בכדור קרח על אבומסנו, ואתה דרטיני תן להיפודון זעם דרקון בכל הכוח!" אני צועק בנחישות ופוקד על כל אחד מהפוקימונים שלי לתקוף, 'אני מקווה שגם הפעם הטקטיקה תעבוד...' אני חושב לעצמי בתקווה.
דרייק בוש
"רוזרייד תתקפי בסופת עלים!" אתה אומר ואז אתה מוציא את רוזרייד החוצה כדי שתתקיף אותו בסופת עלים וגם כדי שהוא יסתלק. אבל שארפידו מסתתר מתחת למים כשהמתקפה נשלחת וכאשר היא עוברת, הוא קופץ מעל פני המים, מתקרב לרוזרייד ואז מתקיף אותה עם לעיסה עצבנית. רוזרייד נראית מבולבלת ופגועה.
שארפידו
רוזייד
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
דארן
צוות טקור מתאושש מהר מהמתקפה החזקה שלה, הם עושים שיחת צוות ואז הם יוצאים במתקפה משלהם. "אבומסנו, אני רוצה שתכסה את כל שדה הקרב הזה עם סופת שלגים, ועכשיו !!! והיפודון, תשתמש בפיז'ור ברגע זה ומיד !!! המתקפות של הפוקימונים של צוות טקור הם חזקות והמתקפה של היפודון הוא 1K-O ולכן היא מורידה מפעילות את כל הפוקימונים הלא מרחפים שלך. ספיל לא יכול עוד להלחם.
"טוב מאוד!" אתה קורא בעידוד ומחייך חיוך רחב, "קדימה דאסק! תשתמש באגרוף קרח חזק על קרובאט! ואתה דרטיני תן להיפודון זעם דרקון בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות ופוקד על כל אחד מהפוקימונים שלי לתקוף, 'אני מקווה שגם הפעם הטקטיקה תעבוד...' אתה חושב לעצמך בתקווה.
![]()
![]()
צוות טקור
צוות שלכם![]()
דאסק מוריד אגרוף קרח לעבר קרובאט, זה והמצב שהוא היה בו קודם גורמים לו לקרוס. הוא גם לא יכול להלחם יותר. דרטיני משלח מתקפת זעם דרקון אבל שוב אבומסנו מגן עליו, והמתקפה הזו לא יעילה נגד פוקימוני קרח. הקרב ממשיך.
מה תעשה?
ליאור ו-וופר.
יער סקויה
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111
טרופיוס
ויגורות'
אתה אומר לויגורט " אל תותר לטרופיוס הזה. שלח כדור צל אל טרופיוס ואז תקוך אותו במתקפת הסלאש הכי חזקה שלך אי פעם"
ויגורות מתרומם לעמידה, הוא מכוון את המתקפה ושולח כדור צל לעבר טרופיוס שהודף אותו הצידה עם אחד מהכנפיים הענקיות שלו.
ויגורות לא מוותר, הוא קופץ מעץ לעץ ואז תוקף עם מתקפת סלאש. טרופיוס לראשנה נראה פגוע במהלך הקרב. אבל יותר מזה - הוא נראה עצבני.
הוא תופס את ויגורות', מעיף אותו לעבר העץ הקרוב ואז משלים את המתקפה עם באדי סלאם ענקי שרומס את ויגורות'.
הוא לא יכול להלחם יותר. וופר קופץ מעלה ומטה ונראה שהוא רוצה להכנס לעניינים.
מה תעשה?
דרייק בוש
שארפידו
רוזייד
"אבקת שיתוק רוזרייד! תעצרי אותו!" אתה אומר לעבר רוזרייד
האבקה נשלחת לעבר שארפידו והמתקפה לא ממהרת להשפיע. שארפידו משחרר את האחיזה.
הדייג אומר לך "כל הכבוד, אני מציע לך להשאיר את הפוקימון שלך בחוץ לעת עתה".
הוא חוזר לדוג, והפעם עולה בחכה שלו וופר. הוא נראה עצבני ולא חמוד בכלל.
"זה אחד מהפוקימוני האגם המוגנים על פי החוק, אתה חייב להרחיק אותו מהחכה שלי".
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אלון
אתה נכנס לחדר הזמן והדלת נסגרת אחרייך.
אתה שומע תקתוקים של שעון, אתה שומע גם צרחות ואז אתה רואה ארנב שמסתכל בשעון שלו.
[YOUTUBE]MYiahoYfPGk[/YOUTUBE]
בסוף החיזיון אתה רואה מעבר אל עבר 2012 שיתרחש בקרוב.
מולך מונחת כרית עם שלוש אופציות ועלייך לבחור אופציה אחת.
אזהרה מונחת לפנייך: במידה ותבחר את האופציה הלא נכונה, החדר יעלה בלהבות".
זו שאלה זמן ואתה מרגיש את הזיעה נוטפת מעל העורף שלך.
אתה מנסה לחשוב אבל המוסיקה והחום בחדר לוקחים ממך הרבה אנרגיה.
לבסוף אתה מחליט לענות על השאלה:
באיזה יום אנה פרנק רושמת את הדף האחרון ביומנה?
דרייק בוש
וופר
רוזייד
"רוזרייד תתפסי את וופר, תשלחי אבקת שינה ואז תעיפי אותו ארחק מהטיילת הזאת!"
אתה אומר לרוזרייד, "כדאי לתפוס את שארפידו הזה?" אתה שואל את האיש.
הוא מספר לך שהאיזור הזה מוגן על פי החוק ורק מג'יקארפים ראויים לתפיסה.
"אבל זו לא אמורה להיות בעיה, כי ברגע שתצליח לפתח אחד, הוא יהיה חזק וגדול כמו כל פוקימון אחר."
ההסחת דעת הזו עולה לך בקרב. וופר משפריץ מים לעבר רוזרייד והאבקה חוזרת אליה בבומרנג.
רוזייד נרדמת ו-וופר נראה כאילו הוא מוכן לקפוץ עלייך ולתקוף אותך כל שנייה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)