תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'טוב... אם הוא כל כך לא אוהב אותי ולא סובל אותי... אולי כדאי שאני אנסה להחליף אותו או משהו...' אני חושב לעצמי באכזבה ומחזיר את שלושת הפוקימונים לשרביט שלי.
לאחר מכן, אני מתחיל ללכת סדום לפי המפה, 'אני אלך לשוק הרוכלים אולי אצליח להשיג שם משהו בעד היפו...' אני חושב לעצמי באכזבה.
דרייק בוש
אייפום
סניזל
"סניזל תרוץ לעברו ואז תתקוף באגרוף קרח!" אפקוד על סניזל, 'אתה מסוגל סניזל...' אתה חושב לעצמך ואעודד את סניזל מרחוק.
"קופיפו, אני רוצה שתשתמש בציליות של האיזור הזה על מנת להתחמק ממנו, תנוע כמו הקוף שאתה ולבסוף זרוק עליו מתקפת סוויפט.
סניזל רץ אחרי אייפום ונוצר מרדף בחצר האחורית שבה מרקו עובד. בקבוקים נשברים, הפוקימונים עפים ממקום למקום והכל נראה מאוד מהיר.
לבסוף סניזל משיג את אייפום, הוא שולח אליו אגרוף קרח ובאותו זמן אייפום שולח את המתקפת סוויפט שלו. שני הפוקימונים נפגעים.
מה תעשה?
עידן
"לעזאזל מה אני עושה במקום הזה!!!!" אתה צועק על מנת שמישהו ישמע אותך ויעזור לך ושומע את ההד שלך.
לא עובר רגע ואתה שומע מישהו מהצד השני. אתה מסתובב ואתה רואה איש הייקר מטייל לעברך. "קראת לי?"
אתה אומר לו שהלכת לאיבוד והוא אומר לך שזה רגיל. מסתבר שקוראים לו בר גרילס והוא השורד האולטימיטיבי.
הוא מציע לך להסתובב איתו ביחד במדבר הזה, יחד הוא ילמד אותך כל מיני טריקים ולבסוף גם תצאו משם.
מה תעשה?
אלון
'איכסס..' אתה חושב ואומר לאיווזור "תוכל ליצור כמה עלים?".
לאחר שהוא יייצור אותם,אתה מנקה איתם את הכתף שלך.
אתה אומר לו "תשלח כמה כדורי אנרגיה א הספירו הזה" ואתה מצביע עליו.
ספירו
איוויזור
פוקימון הציפור הזה לא מתכוון לרחם בכל כך קלות. במיוחד לפוקימון עשב.
הוא שורק בקולי קולות ואז תוקף את איוויזור עם מתקפת ניקור עצבנית.
איוויזור מצורך ההגנה שלו מתחיל לשלח את הגפנים שלו ולהצליף בספירו בלי רחמים.
מה תעשה?
גלעד
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים מאושר מהפוקימון החדש שיש לך. אחרי דקה שבה אתה סתם "מרחף" אתה נזכר במנהיגת המכון. אחרי מחשבה קצרה אתה מתחיל ללכת אל מקום המפגש שקבעת עם מנהיגת המכון של העיר לקרב, בתקווה לא לאחר. אתה כבר מת לנצח את המכון הזה.
היא מסבירה לך את חוקי המכון:
- אלו יהיו קרבות אחד על אחד.
- לכל מאמן מותר להשתמש עד 5 פוקימונים (במקרה שלך נעשה את זה 4)
- הראשון שכל הפוקימונים שלו יאבדו הכרה, יוכרז כהמפסיד.
- רק לטוען תג המכון מותר להחליף פוקימונים.
- במידה ותנצח, אתה זוכה בתג המכון + TM מיוחד.
נגד
אנון-עם אומרת לך להתחיל !
מה תעשה?
ליאור ו-וופר
פוקידע
אתה לוקח את הפוקידע מוופר ואז בעזרת הפוקידע אתה מתקשר לפרופסור אוק משנת 2012.
אתה אומר לאוק " הי אוק תקשיב אני תקוע בעידן הדינזורארים.למרות שלא פגשתי אף דינזאור פה "
הפרופסור שמח מאוד לשמוע את קולך והוא שומע את כל הסיפור ולבסוף הוא צוחק קצת.
"אתה לא אמור באמת לפגוש דינוזאורים. אתה אמור לפגוש פוקימונים שחיו בתקופה הזו.
אני מתאר לעצמי שיהיו שם הרבה אירודקטיילים, ארכנים ופוקימונים פרה היסטורים.
אתה אומר לו שפגשת אחד והוא שואל אותך אם תפסת אותו? אתה אומר לו שלא.
הוא צורח עלייך:
למה נתת לו לברוח???
הוא מפציר בך לחזור ולתפוס אותו.
מה תעשה?
דארן
(ככה מהר אתה מוותר?)
'טוב... אם הוא כל כך לא אוהב אותי ולא סובל אותי... אולי כדאי שאני אנסה להחליף אותו או משהו...' אתה חושב לעצמך באכזבה ומחזיר את שלושת הפוקימונים לשרביט שלך. אבל היפו לא מוכן לחזור. הוא עושה לך פרצופים ומפריח כל מיני בועות מוחטה באוויר. אתה נגעל מההתנהגות הגועלית שלו והוא לא באמת שם על מה שאתה חושב. הוא צועד מקדימה כאילו הוא פוקימון פרא ואתה אומר לו שלא יתרחק יותר מדיי. לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת סדום לפי המפה, 'אני אלך לשוק הרוכלים אולי אצליח להשיג שם משהו בעד היפו...' אתה חושב לעצמי באכזבה. אבל אז משהו תופס לך את התשומת לב. היפו מתקרב לקראת צוק תלול במיוחד ונראה שעוד כמה רגעים הוא יפול.
מה תעשה?
דרייק בוש
אייפום
סניזל
"שיט... סניזל רסיסי קרח ואז שבירת לבנים! אתה יכול לעשות זאת! אני מאמין בך!" אתה קורא לעבר סניזל.
כשסניזל שומע את המילים האלה, הוא מתחיל להיות זוהר באור מוזר והוא הופך לורוד ותוקף את אייפום.
אייפום עף כמו רקטה ממקום למקום וסניזל לבסוף נמצא המנצח.
מרקו אומר לך שיש לך פוקימון מאוד מוכשר והוא שואל אותך איך לימדת אותו להחליף ככה יכולות. אתה לא יודע איך לענות לו.
מה תעשה?
דרייק בוש
אתה נפרד ממרקו ואתה הולך לחפש יריב ראוי עבור המג'יקארפ שלך ואז אתה רואה אותו.
זה הבחור שביקש ממך ללכת לבית של חברך הטוב ביותר, לקחת משם את הזהב ובגללו נכנסת לכלא.
אתה קולט אותו מנסה לפנות לילדים צעירים וכנראה שהוא מנסה לגרום למישהו אחר להביא לו את הזהב.
השוק מלא אנשים ואתה חושב את היתרונות והחסרונות של הדברים שאתה מתכנן לעשות.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)