Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    דרייק בוש

"שלום לך," אתה אומר לבחורה, "שיר יפה את מזמזמת, את מאמנת? אם כן רוצה קרב?" אתה מוסיף בסקרנות.
    היא מסתכלת עלייך ואומרת: "כמה נדיר לראות פה אנשים בחלק הזה של העולם. ברוך הבא, כן, אני מאמנת".
    אתה מציע לה קרב והיא אומרת לך: "אני לא יודעת עד כמה אני טובה, הרגע הייתי בפסטיבל קרבות ולא ממש הצלחתי".
    אתה שואל אותה מה זה פסטיבל הקרבות והיא אומרת לך שיש כל כמה זמן פסטיבל כשרונות של מאמני פוקימונים.

מה תעשה?
    "תנסי, את לא יכולה להפסיד מי זה משהו..." אומר ואז אוציא את סניזל שלי החוצה, "תבחרי איזה פוקימון שאת רוצה שיש לך, אפילו שניהם." אוסיף בחיוך תוך כדי שאני מלטף את סניזל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

"הולי שיט אני לא מאמין שזה מה שקורה לי ברגעים בהם הייתי אמור להלחם במאמנים אחרים בפוקימונים" אתה אומר במצב רוח מפוחד ומעוצבן יחד.

"איוייזור למה את לא מקשיבה לי את מאטה אותי" אתה אומר לה.
    "ניסיון נחמד איוויזור אבל נראה לי שרק עיצבנת אותו יותר",'אוף היא מתחילה לעצבן אותי טיפה'.
    היא נעלבת כשאתה אומר את זה ונראה שהיא עשתה הכל כדי לגרום לך להרגיש טוב ולהגן עלייך.

"אוקיי אין לי ברירה אלא להתמודד מולו" אתה אומר לעצמך זז אחורה ובולע רוק.
    "אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי מגמורטר,תשתמש בלהביור אל עבר העיניים מיד!!!" אתה זועק בצעקה חזקה וארוכה.

מגמורטר יוצא מהפוכדור והמערה מתחילה לקרוס מהגודל הענקי שהוא תופס.
    אבנים מתחילות ליפול וכמעט שאחת נופלת לך על הראש אבל איוויזור מצילה אותך ברגע האחרון.
    הפוקימון אש שלך שולח את היד הענקית שלו ומשלח להביור שגם גורם לך להתחמם בצורה לא רגילה.
    העיניים נעלמות לרגע אחד , כל המערה נהפכת להיות צלויה באש ואז מיד לאחר מכן, העיניים חוזרות.
    אתה נדהם וכמעט שלא יכול להחזיק את עצמך מרוב תדהמה. לא האמנת שמישהו יכול לשרוד מכה כזו.
    אתה לא מבין איזה סוג של פוקימון חי במערות כאלה ועדיין יכול לשרוד מכת אש שהייתה מחסלת כל פוקימון רגיל.
    היצור שבמערה משמיע שוב את קולו. הפעם נראה שהוא מוכן להלחם אם צריך...

מה תעשה?

3. היכל התהילה
    אלון

"בלייזיקאן דורש אימון" אתה קורא ואומר לאיוויזור "קרן סולארית,קדימה איוויזור חזק!".
    לאחר מכן אתה פונה אל פיפלאפ "תגן על איוויזור בינתיים עם משאבת הידרו!".
    הצוות שלו
    הצוות שלך

איוויזור מתחיל לאגור כוחות לעבר מתקפת העל שלו, ובינתיים פיפלאפ תוקף בתורו.
    סאנדצ'רו נתקף בצורה חמורה והוא נראה על סף עילפון.
    המאמן השני אומר: "לא רע, אבל בוא נראה מה תעשה הפעם -
    בידריל, מתקפת כנף ברזל על פיפלאפ, סאנדצ'רו, מתקפת חפירה על פיפלאפ."
    שני הפוקימונים שלו קופצים לכיוונים אחרים, אחד לאדמה ואחד לשמיים והם תוקפים.
    פיפלאפ מקבל מכות על ימין ועל שמאל ולבסוף הוא קורס על האדמה. הוא מעולף.
    התור של איוויזור מגיע והוא משחרר את המתקפה שלו וסאנדצ'רו מהצד השני לא יכול להלחם.

מה תעשה?

4. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה לאיש הזקן " אתה בסדר או מה ? אתה חוזר על אותם מילים שוב ושוב.3תגיד לי על איזה מערה אתה מדבר.לא היתי בשום מערה.אולי גם תסביר לי מי אתה נראה לי שאתה צריך מכה למוח שתסדר לך את המוח שלך ". אתה אומר לוופר " תסכל בסביבה אם יש פה מערה כולשהי "

הוא נעמד על רגליו, מתמתח, מסתכל עלייך ואומר:

"אנשים נותרים חשוכים אם הם אינם זוכים לגילוי זיו של החוכמה. גם כאשר אדם חכם - האדם שיצא מבורות לחוכמה - בא לגאול אותם מבערותם, הוא נמצא בסכנה מתמדת, מפני שהאנשים אינם רוצים להשתחרר מהבורות, הם נמשכים אליה ושמים בה את מבטחם. כמו כן, מוצג תהליך ההחכמה כתהליך קשה, כואב ורצוף מכשולים.

האם אתה מבין את מה שאני אומר לך?".
    מה תעשה?

5. היכל התהילה
    דרייק בוש

"תנסי, את לא יכולה להפסיד מי זה משהו..." אתה אומר ואז אוציא את סניזל שלי החוצה, "תבחרי איזה פוקימון שאת רוצה שיש לך, אפילו שניהם." אתה מוסיף בחיוך תוך כדי שאני מלטף את סניזל.

היא משתכנעת ומוציאה שני פוקימונים שיש לה. "צאו אזקיוטים".
    אתה רואה אותה מוציאה שני פוכדורים ומחייכת נוכח ההצעה האדיבה שלך.
    תריסר ביצים יוצאות לעברך, מקרקרות סביב סניזל והן מוכנות לקרב.

מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

"תנסי, את לא יכולה להפסיד מי זה משהו..." אתה אומר ואז אוציא את סניזל שלי החוצה, "תבחרי איזה פוקימון שאת רוצה שיש לך, אפילו שניהם." אתה מוסיף בחיוך תוך כדי שאני מלטף את סניזל.

היא משתכנעת ומוציאה שני פוקימונים שיש לה. "צאו אזקיוטים".
    אתה רואה אותה מוציאה שני פוכדורים ומחייכת נוכח ההצעה האדיבה שלך.
    תריסר ביצים יוצאות לעברך, מקרקרות סביב סניזל והן מוכנות לקרב.

מה תעשה?
    "סניזל תשלח רוח קרה לעברם ואז שיסוע לילה!" אפקוד על סניזל, "יהיה לך קשה לנצח אותי." אומר לה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"בלייזיקאן דורש אימון" אתה קורא ואומר לאיוויזור "קרן סולארית,קדימה איוויזור חזק!".
    לאחר מכן אתה פונה אל פיפלאפ "תגן על איוויזור בינתיים עם משאבת הידרו!".
    הצוות שלו
    הצוות שלך

איוויזור מתחיל לאגור כוחות לעבר מתקפת העל שלו, ובינתיים פיפלאפ תוקף בתורו.
    סאנדצ'רו נתקף בצורה חמורה והוא נראה על סף עילפון.
    המאמן השני אומר: "לא רע, אבל בוא נראה מה תעשה הפעם -
    בידריל, מתקפת כנף ברזל על פיפלאפ, סאנדצ'רו, מתקפת חפירה על פיפלאפ."
    שני הפוקימונים שלו קופצים לכיוונים אחרים, אחד לאדמה ואחד לשמיים והם תוקפים.
    פיפלאפ מקבל מכות על ימין ועל שמאל ולבסוף הוא קורס על האדמה. הוא מעולף.
    התור של איוויזור מגיע והוא משחרר את המתקפה שלו וסאנדצ'רו מהצד השני לא יכול להלחם.

מה תעשה?
    "פיפלאפ,בוא הנה" אקרא לו ואחזיק אותו בידי,לאחר מכן אעזור לו לעלות על הכתף שלי.
    "אוקי איוויזור! תשתמש ברעל (Toxic) על מנת להרעיל אותו! אחר כך יום שמשי כדי לחזק את המתקפות שלך ולבסוף ריקוד עלי-כותרת!" אקרא לעברו.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

'וואו... המסע באמת מתחיל עכשיו... בפארק היורה... לא יאמן...' אתה חושב לעצמך בתדהמה אך בחיוך רחב ומביט סביב על הנוף.
    לאחר מכן, אתה מארגן את חפצייך, ומיד אתה יוצא לדרך כשלפרצופך מודבק כל הזמן החיוך המטופש והמתלהב של תחילת המסע.
    אבל שניה לאחר שאתה יוצא, אתה מחליט לבדוק את הפוקימונים שלך. כולם נראים מאושרים וטובי לבב אבל צ'אריזארד נראה גדול מתמיד.
    אתה מתקרב אליו והוא גונח. מסתבר שהוא ממין נקבה. אתה מסתכל לעבר הבטן שלו והיא מחייכת לעברך.
    מבלי לדעת מה זה אומר, אתה חוזר לבית האלכימאי שבודק את הפוקימון שלך ואז מכריז: "מזל טוב, צ'אריזארד שלך בהריון".

מה תעשה?
    חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
    ----
    'בהריון...?' אני חושב לעצמי בהפתעה, 'מה אני כבר יכול לעשות...?' אני חושב לעצמי בבלבול.
    מיד, אפנה לאלכימאי בבלבול, "אז רגע, מה אני יכול לעשות איתה? היא יכולה להלחם? היא תוכל לצאת למסע? ומה אני אעשה כשהיא תלד?" אני אשאל במעט חשש ובהלה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן ג'ונסון

"הולי שיט אני לא מאמין שזה מה שקורה לי ברגעים בהם הייתי אמור להלחם במאמנים אחרים בפוקימונים" אתה אומר במצב רוח מפוחד ומעוצבן יחד.

"איוייזור למה את לא מקשיבה לי את מאטה אותי" אתה אומר לה.
    "ניסיון נחמד איוויזור אבל נראה לי שרק עיצבנת אותו יותר",'אוף היא מתחילה לעצבן אותי טיפה'.
    היא נעלבת כשאתה אומר את זה ונראה שהיא עשתה הכל כדי לגרום לך להרגיש טוב ולהגן עלייך.

"אוקיי אין לי ברירה אלא להתמודד מולו" אתה אומר לעצמך זז אחורה ובולע רוק.
    "אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי מגמורטר,תשתמש בלהביור אל עבר העיניים מיד!!!" אתה זועק בצעקה חזקה וארוכה.

מגמורטר יוצא מהפוכדור והמערה מתחילה לקרוס מהגודל הענקי שהוא תופס.
    אבנים מתחילות ליפול וכמעט שאחת נופלת לך על הראש אבל איוויזור מצילה אותך ברגע האחרון.
    הפוקימון אש שלך שולח את היד הענקית שלו ומשלח להביור שגם גורם לך להתחמם בצורה לא רגילה.
    העיניים נעלמות לרגע אחד , כל המערה נהפכת להיות צלויה באש ואז מיד לאחר מכן, העיניים חוזרות.
    אתה נדהם וכמעט שלא יכול להחזיק את עצמך מרוב תדהמה. לא האמנת שמישהו יכול לשרוד מכה כזו.
    אתה לא מבין איזה סוג של פוקימון חי במערות כאלה ועדיין יכול לשרוד מכת אש שהייתה מחסלת כל פוקימון רגיל.
    היצור שבמערה משמיע שוב את קולו. הפעם נראה שהוא מוכן להלחם אם צריך...

מה תעשה?
    "זה לא היה רעיון רע שתישארי למרות הכל" אני אומר בצחוק אבל עדיין מבועת.
    "מגמורטר זה כנראה יריב חזק מאוד כדי שתשמור על עירנות" אני אומר לו.
    "מגמורטר עכשיו תשתמש בhyper beam(לא יודע איך נהוג לבטא את זה בעברית)!" אני מורה לו להשתמש במתקפה בתקווה שהיצור המסתורי יעלם מן הפחד.

10. היכל התהילה
    דרייק בוש

"סניזל תשלח רוח קרה לעברם ואז שיסוע לילה!" אפקוד על סניזל, "יהיה לך קשה לנצח אותי." אומר לה.
    "מסך מגן, אזקיוטים קטנים שלי, ואז בלבול". היא אומרת ואז מחייכת לעברך.

אזקיוט

סניזל

הרוח הקרה נשלחת לעברם אך המסך מגן על הביצים והן לא נפגעות.
    מצד שני הסישוע לילה פוגע בהצלחה יתרה בעוד שהבלבול לא משפיע על סניזל.
    היא מסתכלת עלייך ואומרת - "אם תנצח אותי, אתן לך כרטיס לפסטיבל הפוקימונים.

מה תעשה?

11. היכל התהילה
    אלון

"פיפלאפ,בוא הנה" אתה קורא לו ומחזיק אותו בידיך,לאחר מכן אתה עוזר לו לעלות על הכתף שלך.
    "אוקי איוויזור! תשתמש ברעל (Toxic) על מנת להרעיל אותו! אחר כך יום שמשי כדי לחזק את המתקפות שלך ולבסוף ריקוד עלי-כותרת!" אתה קורא לעברו.
    "בידריל, אני רוצה שתשתמש במחטי רעל ברגע זה, ואז תבצע צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפה שלו".
    הצוות שלו
    הצוות שלך

וינזאור ובידריל משתמשים במתקפות המרעילות שלהן בו זמנית והן מבטלות אחת את השנייה, כך שדבר לא קורה.
    הפוקימון שלך מתחיל לשגר עלים, בהתחלה הם מסתדרים בערימה ואז וינזאור מוזיז את האוזן והם יוצאים לתקיפה.
    הצוות הכפול של בידריל מחליש קצת את המתקפה, אבל היא פוגעת למרות הכל. בידריל נראה נחוש לסיים את הקרב.
    אבל אז המאמן השני אומר - "אני חושב שאני אצא ברגע זה מהקרב. ברכותיי. ניצחת!
    לפעמים צריך לדעת מתי לפוקימון שלך הספיק ואני לא רוצה לגרום לבידריל נזק בלתי הפיך".
    המנהל השני מתקדם לעברך, לוחץ לך את היד ואומר לך - "אני רואה שאתה חזק, אני מציע לך לבקר בשער הו-או".
    אתם נפרדים אחד מהשני, אתה אומר כל הכבוד לוינזאור ומחזיר אותו למקום שלו.

מה תעשה כעת?

12. היכל התהילה
    דארן ווסט

'בהריון...?' אתה חושב לעצמך בהפתעה, 'מה אני כבר יכול לעשות...?' אתה חושב לעצמך בבלבול.
    מיד, אתה פונה לאלכימאי בבלבול, "אז רגע, מה אני יכול לעשות איתה? היא יכולה להלחם? היא תוכל לצאת למסע? ומה אני אעשה כשהיא תלד?" אתה אשאל במעט חשש ובהלה.

"תראה", הוא אומר "הריון של צ'אריזארדית הוא למשך שלוש שנים, אבל אני רואה שהיא כבר במצב שבו היא מרגישה בעיטות.
    הוא לוקח אותה לכמה בדיקות, עושה לה גילוי באמצעות גלי רדיו והוא אומר - "אנחנו יכולים לעשות לה ניתוח קיסרי.
    מה שזה אומר זה שהיא לא תצא איתך למסע, אבל תוכל לקבל ביצה במקום זה והיא אולי תתפתח להיות צ'ארמנדר חמוד וקטן.

אתה מדמיין לך צ'ארנדר שאתה מגדל מגיל אפס, שהוא החבר הכי טוב שלך ושאתה כמו האמא והאבא שלו.
    ואז אתה מבין שלא משנה מה תעשה, צ'אריזארד כנראה תצטרך להישאר מאחור.

מה תעשה?

13. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

"זה לא היה רעיון רע שתישארי למרות הכל" אתה אומר בצחוק אבל עדיין מבועת.
    "מגמורטר זה כנראה יריב חזק מאוד כדי שתשמור על עירנות" אתה אומר לו.
    "מגמורטר עכשיו תשתמש בקרן על!" אתה מורה לו להשתמש במתקפה בתקווה שהיצור המסתורי יעלם מן הפחד.

הלהבה של מגמורטר גודלת, ואתה מרגיש צורך להתרחק כמה עשרות מטרים מהחום שהיא מייצרת
    הוא שולף את אחת הידיים הענקיות והוא דופק את השאגה של החיים שלו ואז משגר את המתקפה האדירה.
    המערה קורסת, ואתה לוקח במהירות את איוויזור ורץ ככל שהרגל הפצועה שלך מאפשרת לך.
    כשהכל נרגע, אתה רואה שהמעבר ההוא נסגר באבנים, מגמורטר נקלע בתוך ההריסות, קבור ומחוסר הכרה.

מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן ג'ונסון

"זה לא היה רעיון רע שתישארי למרות הכל" אתה אומר בצחוק אבל עדיין מבועת.
    "מגמורטר זה כנראה יריב חזק מאוד כדי שתשמור על עירנות" אתה אומר לו.
    "מגמורטר עכשיו תשתמש בקרן על!" אתה מורה לו להשתמש במתקפה בתקווה שהיצור המסתורי יעלם מן הפחד.

הלהבה של מגמורטר גודלת, ואתה מרגיש צורך להתרחק כמה עשרות מטרים מהחום שהיא מייצרת
    הוא שולף את אחת הידיים הענקיות והוא דופק את השאגה של החיים שלו ואז משגר את המתקפה האדירה.
    המערה קורסת, ואתה לוקח במהירות את איוויזור ורץ ככל שהרגל הפצועה שלך מאפשרת לך.
    כשהכל נרגע, אתה רואה שהמעבר ההוא נסגר באבנים, מגמורטר נקלע בתוך ההריסות, קבור ומחוסר הכרה.

מה תעשה?

"אוי לא מגמורטר!!!" אני צועק בפאניקה.
    "מהר איוויזור תעזרי להרים אבנים הם הגפן שלך" אני אומר לה ויוצא בעצמי לעבודה.
    אני מנסה ליצור פתח קטן שדרכו אשלח את שרביט הקסם ואחזיר אותו אליו מבלי להוציא את כל האבנים.

15. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

"אוי לא מגמורטר!!!" אתה צועק בפאניקה.
    "מהר איוויזור תעזרי להרים אבנים הם הגפן שלך" אתה אומר לה ויוצא בעצמך לעבודה.
    אתה מנסה ליצור פתח קטן שדרכו תשלח את שרביט הקסם ותחזיר אותו אליך מבלי להוציא את כל האבנים.

וינזאור עובדת בצורה שיטתית והיא מוזיזה, מרימה ומניחה סלעים.
    אחרי 12 דקות של עבודה אינטנסיבית, אתם מוצאים את מגמורטר.
    אתה מחזיר אותו לשרביט שלו והוא נראה פחות או יותר בסדר, בהתחשב בנסיבות.

לפתע אתה שומע קול. זהו קול אנושי. זהו ניק. הוא משקיף עליך מהחור שנפלת אליו.
    הוא אומר לך שיש לו אפשרות להרים אותך והוא שואל אותך אם אתה רוצה עזרה.
    אתה חושב על זה לרגע ואתה תוהה מה יש במערה השנייה, מה היה היצור ההוא וזה גורם לך לחשוב על זה.

מה תעשה?

עמוד 7 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •