Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 49 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    בן ג'ונסון

"אוי לא מגמורטר!!!" אתה צועק בפאניקה.
    "מהר איוויזור תעזרי להרים אבנים הם הגפן שלך" אתה אומר לה ויוצא בעצמך לעבודה.
    אתה מנסה ליצור פתח קטן שדרכו תשלח את שרביט הקסם ותחזיר אותו אליך מבלי להוציא את כל האבנים.

וינזאור עובדת בצורה שיטתית והיא מוזיזה, מרימה ומניחה סלעים.
    אחרי 12 דקות של עבודה אינטנסיבית, אתם מוצאים את מגמורטר.
    אתה מחזיר אותו לשרביט שלו והוא נראה פחות או יותר בסדר, בהתחשב בנסיבות.

לפתע אתה שומע קול. זהו קול אנושי. זהו ניק. הוא משקיף עליך מהחור שנפלת אליו.
    הוא אומר לך שיש לו אפשרות להרים אותך והוא שואל אותך אם אתה רוצה עזרה.
    אתה חושב על זה לרגע ואתה תוהה מה יש במערה השנייה, מה היה היצור ההוא וזה גורם לך לחשוב על זה.

מה תעשה?
    "לא אחי אני מתכנן לגור פה" אני זורק לו הערה עוקצנית ומבקש את עזרתו לאחר מכן.
    'כדאי שאברר על המערה הזאת מבחוץ ולא אחקור אותה בפנים כל עוד גופי עדיין שלם ובריא' אני חושב לעצמי.
    "קדימה ניק למה אתה מחכה מה הפתרון שלך כדי שאצא מפה?" אני שואל בעצבים ומחנק בעקבות השהות במערה.

2. היכל התהילה
    בן גו'נסון

"לא אחי אני מתכנן לגור פה" אתה זורק לו הערה עוקצנית ומבקש את עזרתו לאחר מכן.
    'כדאי שאברר על המערה הזאת מבחוץ ולא אחקור אותה בפנים כל עוד גופי עדיין שלם ובריא' אתה חושב לעצמך.
    "קדימה ניק למה אתה מחכה מה הפתרון שלך כדי שאצא מפה?" אתה שואל בעצבים ומחנק בעקבות השהות במערה.

שני שניות לאחר מכן, אתה חש משהו על טבעי מושך אותו, מקיף אותך ומרים אותך באוויר.
    אתה מרחף באוויר וכך גם כל הפוקימונים שלך. אתה עובר את הפתח של המערה ונוחת בשלום על קרקע בטוחה.
    אתה רואה שלניק יש מיסמגיוס והיא נראה חזקה ומאומנת היטב.

ניק אומר לך לחכות, הוא מורה לפוקימון שלו לרפא אותך ואת הפוקימונים שלך.
    מיסמגיוס זוהרת בתכלת יפה ואתה מרגיש את העצם של הרגל שלך חוזרת למקום והפוקימונים שלך נראים רעננים.
    ניק שואל אותך איך הגעת לשם ואתה מספר לו את כל הסיפור.
    הוא אומר לך שהוא מצא את המיסמגיוס הזו בטעות והוא שואל אותך אם אתה רוצה לשמוע את הסיפור.

מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן גו'נסון

"לא אחי אני מתכנן לגור פה" אתה זורק לו הערה עוקצנית ומבקש את עזרתו לאחר מכן.
    'כדאי שאברר על המערה הזאת מבחוץ ולא אחקור אותה בפנים כל עוד גופי עדיין שלם ובריא' אתה חושב לעצמך.
    "קדימה ניק למה אתה מחכה מה הפתרון שלך כדי שאצא מפה?" אתה שואל בעצבים ומחנק בעקבות השהות במערה.

שני שניות לאחר מכן, אתה חש משהו על טבעי מושך אותו, מקיף אותך ומרים אותך באוויר.
    אתה מרחף באוויר וכך גם כל הפוקימונים שלך. אתה עובר את הפתח של המערה ונוחת בשלום על קרקע בטוחה.
    אתה רואה שלניק יש מיסמגיוס והיא נראה חזקה ומאומנת היטב.

ניק אומר לך לחכות, הוא מורה לפוקימון שלו לרפא אותך ואת הפוקימונים שלך.
    מיסמגיוס זוהרת בתכלת יפה ואתה מרגיש את העצם של הרגל שלך חוזרת למקום והפוקימונים שלך נראים רעננים.
    ניק שואל אותך איך הגעת לשם ואתה מספר לו את כל הסיפור.
    הוא אומר לך שהוא מצא את המיסמגיוס הזו בטעות והוא שואל אותך אם אתה רוצה לשמוע את הסיפור.

מה תעשה?
    אני בודק את הרגל ונהנה מהתחושה הנורמלית של רגל שלמה.
    'יש לי משהו יותר לעשות חוץ מלשמוע את הסיפור שלך' אני חושב בעצבים לאחר המקרים שקרו אך בגלל שהוא חברי הטוב אני מחליט לא להרוס את זה.
    "קדימה חבר תספר מה קרה" אני אומר לו ומסתכל על הפוקימון החדש והמרשים שלו.
    'הלוואי עליי להתחיל ככה את המסע שלי.להיתקל בפוקימון ולקבל אותו.טוב נו עכשיו זה מעניין אותי לשמוע איך היא הגיעה אליו'.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה לאיש הזקן " אתה בסדר או מה ? אתה חוזר על אותם מילים שוב ושוב.3תגיד לי על איזה מערה אתה מדבר.לא היתי בשום מערה.אולי גם תסביר לי מי אתה נראה לי שאתה צריך מכה למוח שתסדר לך את המוח שלך ". אתה אומר לוופר " תסכל בסביבה אם יש פה מערה כולשהי "

הוא נעמד על רגליו, מתמתח, מסתכל עלייך ואומר:

"אנשים נותרים חשוכים אם הם אינם זוכים לגילוי זיו של החוכמה. גם כאשר אדם חכם - האדם שיצא מבורות לחוכמה - בא לגאול אותם מבערותם, הוא נמצא בסכנה מתמדת, מפני שהאנשים אינם רוצים להשתחרר מהבורות, הם נמשכים אליה ושמים בה את מבטחם. כמו כן, מוצג תהליך ההחכמה כתהליך קשה, כואב ורצוף מכשולים.

האם אתה מבין את מה שאני אומר לך?".
    מה תעשה?
    אני אומר לאיש הזקן " מצטער אך לא הבנתי אף מילה ממה שאמרתי לי. תגיד לי את זה שוב אבל הפעם בשפה יותר נמוכה כדי ששאני אוככל להבין גם את מה שאתה אומר לי .תגיד את זה במילים פשטוטות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

"סניזל תשלח רוח קרה לעברם ואז שיסוע לילה!" אפקוד על סניזל, "יהיה לך קשה לנצח אותי." אומר לה.
    "מסך מגן, אזקיוטים קטנים שלי, ואז בלבול". היא אומרת ואז מחייכת לעברך.

אזקיוט

סניזל

הרוח הקרה נשלחת לעברם אך המסך מגן על הביצים והן לא נפגעות.
    מצד שני הסישוע לילה פוגע בהצלחה יתרה בעוד שהבלבול לא משפיע על סניזל.
    היא מסתכלת עלייך ואומרת - "אם תנצח אותי, אתן לך כרטיס לפסטיבל הפוקימונים.

מה תעשה?
    "יופי, סניזל תשתמש בציפורן צל ואז ברוח קרה שוב!" אפקוד על סניזל בחיוך.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

'בהריון...?' אתה חושב לעצמך בהפתעה, 'מה אני כבר יכול לעשות...?' אתה חושב לעצמך בבלבול.
    מיד, אתה פונה לאלכימאי בבלבול, "אז רגע, מה אני יכול לעשות איתה? היא יכולה להלחם? היא תוכל לצאת למסע? ומה אני אעשה כשהיא תלד?" אתה אשאל במעט חשש ובהלה.

"תראה", הוא אומר "הריון של צ'אריזארדית הוא למשך שלוש שנים, אבל אני רואה שהיא כבר במצב שבו היא מרגישה בעיטות.
    הוא לוקח אותה לכמה בדיקות, עושה לה גילוי באמצעות גלי רדיו והוא אומר - "אנחנו יכולים לעשות לה ניתוח קיסרי.
    מה שזה אומר זה שהיא לא תצא איתך למסע, אבל תוכל לקבל ביצה במקום זה והיא אולי תתפתח להיות צ'ארמנדר חמוד וקטן.

אתה מדמיין לך צ'ארנדר שאתה מגדל מגיל אפס, שהוא החבר הכי טוב שלך ושאתה כמו האמא והאבא שלו.
    ואז אתה מבין שלא משנה מה תעשה, צ'אריזארד כנראה תצטרך להישאר מאחור.

מה תעשה?
    "אממ... בסדר..." אגיד במעט עצב, "אז אני מעדיף באמת לקבל ביצה של צ'ארמנדר, כדי שצ'אריזרד תוכל לנוח מאחור..." אענה בקול מעט מדוכא, "אבל אולי אני אוכל לאסוף אותה יותר מאוחר, נכון?" אני שואל את הפרופסור, מעלה חיוך קטן על פניי, בעודי ניגש לצ'אריזרד ומלטף את ביטנה.
    'גם ביצה של צ'ארמנדר יכולה להיות מצויינת...' אחשוב בניסיון לעודד את עצמי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"פיפלאפ,בוא הנה" אתה קורא לו ומחזיק אותו בידיך,לאחר מכן אתה עוזר לו לעלות על הכתף שלך.
    "אוקי איוויזור! תשתמש ברעל (Toxic) על מנת להרעיל אותו! אחר כך יום שמשי כדי לחזק את המתקפות שלך ולבסוף ריקוד עלי-כותרת!" אתה קורא לעברו.
    "בידריל, אני רוצה שתשתמש במחטי רעל ברגע זה, ואז תבצע צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפה שלו".
    הצוות שלו
    הצוות שלך

וינזאור ובידריל משתמשים במתקפות המרעילות שלהן בו זמנית והן מבטלות אחת את השנייה, כך שדבר לא קורה.
    הפוקימון שלך מתחיל לשגר עלים, בהתחלה הם מסתדרים בערימה ואז וינזאור מוזיז את האוזן והם יוצאים לתקיפה.
    הצוות הכפול של בידריל מחליש קצת את המתקפה, אבל היא פוגעת למרות הכל. בידריל נראה נחוש לסיים את הקרב.
    אבל אז המאמן השני אומר - "אני חושב שאני אצא ברגע זה מהקרב. ברכותיי. ניצחת!
    לפעמים צריך לדעת מתי לפוקימון שלך הספיק ואני לא רוצה לגרום לבידריל נזק בלתי הפיך".
    המנהל השני מתקדם לעברך, לוחץ לך את היד ואומר לך - "אני רואה שאתה חזק, אני מציע לך לבקר בשער הו-או".
    אתם נפרדים אחד מהשני, אתה אומר כל הכבוד לוינזאור ומחזיר אותו למקום שלו.

מה תעשה כעת?

"המנהל השני"?
    ויש לי איוויזור,לא וינאזור
    ~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד איוויזור!" אקרא לעברו ואתקרב אליו.
    "אתה אלוף!" אוסיף ואלטף את ראשו.
    "גם אתה היית מצוין" אומר לפיפלאפ ואז אחזיר את שניהם לשרביטים שלהם.
    אחרי זה אמשיך בדרכי.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל

אתה מעצבן ומוציא את ברוזונג מהשרביט ואומר לו לתקוף אותם!
    להקת ספירו
    ברונזונג

ברונזונג מנסה לתקוף אבל לא אמרת לו עם איזו מתקפה, אז הוא פשוט מרחף שם.
    להקת הספירו מתחילה להקיף את הפוקימון שלך ולתקוף אותו עם מתקפות כנפיים.
    זה נראה כאילו מתקפה אחת לא עושה הרבה נזק אבל כאשר הם שישה, זה משפיע.
    לבסוף הפוקימון שלך צונח לאדמה מחוסר הכרה. הלהקה עפה מעלייך.

מה תעשה?
    איך הייתי אמור לדעת את המתקפות שלו?
    ==========
    אחזיר את ברונזוג עם השרביט ואוציא את אגרון ואפקוד עליו "תשתמש בקרן על!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון ג'וני

אתה אומר לעצמך: "אולי הייתי צריך להחליף איתו פוקימון אחד, לא רציתי שהוא יעלב בגלל שלא אהבתי את הפוקימון שהוא הציע לי", אתה חושב על עצמך כמה דקות ולא זז בכלל ואז שאתה רואה שאני תקוע כמה דקות במקום אתה ממשיך בדרך שלך כדי להתחיל במסע שלך בתקווה לפגוש את ג'ייק ולהתנצל בפניו על זה שלא לקחתי את הפוקימון שהוא הציע בשבילי.

אתה ממשיך בדרך עד שאתה מגיע לאיזור שנקרא חורבת האקליפטוס. אתה מסתכל מסביב ואתה לא רואה שום עצי אקליפטוס. אתה ממשיך לסקור את האיזור למשך שעה וכל מה שאתה מוצא זה פתח למערה. אתה מסתכל פנימה, צועק משהו ונראה שהכל בסדר... או שהכל נטוש.

חורבת האקליפטוס

כשאתה חושב על להכנס למערה, אתה שם לב לפתק שנמצא באחד הפינות ליד הכניסה. אתה מסתכל על הפתק, פותח אותו ומתחיל לקרוא אותו: "חורשת האקליפטוס היא מעבר בחזרה לשנת 2012. אם אתם לא מאמינים לי, נסו את זה. אבל במידה ואתם מנסים, תדעו שאין דרך חזרה לעולם הזה. כך שהגורל מונח בכף ידיכם. על החתום - פרופסור אוק.".

מה תעשה?
    אני אומר לעצמי בדאגה: "אני ממש לא רוצה ללכת לשם בידיעה שאני לא אוכל לחזור לעולם הזה, אני לא רוצה לחזור בינתיים אל העולם האמיתי, אני רוצה להיות המאסטר של הפוקימונים ולחקור את העולם הזה" ואז אני מתעלם מהחורשה והולך לצד השני כדי להמשיך במסע שלי בדרך להיות מאסטר הפוקימונים הכי טוב בעולם הזה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

אתה בודק את הרגל ונהנה מהתחושה הנורמלית של רגל שלמה.
    'יש לי משהו יותר לעשות חוץ מלשמוע את הסיפור שלך' אני חושב בעצבים לאחר המקרים שקרו אך בגלל שהוא חברי הטוב אתה מחליט לא להרוס את זה.
    "קדימה חבר תספר מה קרה" אתה אומר לו ומסתכל על הפוקימון החדש והמרשים שלו.
    'הלוואי עליי להתחיל ככה את המסע שלי.להיתקל בפוקימון ולקבל אותו.טוב נו עכשיו זה מעניין אותי לשמוע איך היא הגיעה אליו'.

הוא מספר לך שהוא הלך ביערות יער ירושלים והוא מצא את הפוקימון הזה מדבר עם סלבי.
    אתה מגחך ואז הוא אומר לך להקשיב לו: "מסתבר שיש למיסמגיוס ולסלבי קשר עוד בתקופות אחרות.
    כל אחד מהם התחיל להאיר באור אחד ונראה לי שהם החליפו כוחות. אתה מבין את מה שאני אומר?
    עכשיו לזאתי יש גם כוחות ריפוי כמו שיש לסלבי ובטח הוא גם קיבל משהו ממנה."

מה תעשה?

11. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה אומר לאיש הזקן " מצטער אך לא הבנתי אף מילה ממה שאמרתי לי. תגיד לי את זה שוב אבל הפעם בשפה יותר נמוכה כדי ששאני אוככל להבין גם את מה שאתה אומר לי .תגיד את זה במילים פשטוטות"

הוא אומר לך: "אתם טיפשים. אוקי? זה מה שזה אומר. אם הייתם קצת יותר חכמים, הייתם מנסים למצוא פתרון לבעיה הזו שאנחנו נמצאים בה ולזמן הפרה היסטורי הזה שאנחנו תקועים בו. אבל לא, למה שתטרחו קצת מעל ומעבר. כיף לכם להיות טיפשים בעולם קדמון. אתה בכלל יודע איזה סכנות יש בעולם הזה? אתה בכלל מכיר אותו? יום אחד יבוא איזה משהו שנעלם מן העולם ויתקוף אותך ותדע בכלל להתגונן בפניו? אתה והחברים שלך חייבים למצוא את הפתרון ולנסות להחזיר את העולם לשנת 2012." אתה שואל אותו איך הוא יודע שיש לך חברים ואיך הוא יודע על שנת 2012 אבל אז הוא חוזר לשטויות הרגילות שלו ושואל אותך אם אתה יודע מה יש במערה?

12. היכל התהילה
    דרייק בוש

"יופי, סניזל תשתמש בציפורן צל ואז ברוח קרה שוב!" אפקוד על סניזל בחיוך.
    תתפזרו ותגרמו לו להחמיץ, ואם צריך, תשתמשו באבקת שיתוק כדי למנוע ממנו לזוז.

אזקיוט

סניזל

סניזל קופץ באוויר ומשגר את ציפורן הצל והביצים מתחילות להתפזר כמו משוגעות.
    חלק נפגעות וחלק שומרות מרחק, לפתע יוצא מהן אבקה מוזרה וסניזל נופל בדיוק לתוכה.
    סניזל מנסה להוציא לאור את המתקפה הבאה שלו אבל הוא לא יכול לזוז מהמקום שלו.

מה תעשה?

13. היכל התהילה
    דארן ווסט

"אממ... בסדר..." אתה אומר במעט עצב, "אז אני מעדיף באמת לקבל ביצה של צ'ארמנדר, כדי שצ'אריזרד תוכל לנוח מאחור..." אתה עונה בקול מעט מדוכא, "אבל אולי אני אוכל לאסוף אותה יותר מאוחר, נכון?" אתה שואל את הפרופסור, מעלה חיוך קטן על פניי, בעודי ניגש לצ'אריזרד ומלטף את ביטנה. 'גם ביצה של צ'ארמנדר יכולה להיות מצויינת...' אתה חושב בניסיון לעודד את עצמך.

הוא אומר לך שהוא לא מייעץ לפוקימון אחרי הריון וגם אחרי התאוששות להכנס לקרבות פוקימונים ולכן אם תרצה ביום מן הימים לחזור ולקבל אותה, אבל לא לצרכי קרבות, אז אתה יותר ממוזמן. אבל הוא מעוניין לגדל אותה ובתמורה תוכל לגדל לך צ'אריזארד (בהנחה שזה יתפתח) גדול וחזק יותר ממה שיש לצ'ארדיזארדית הזו להציע לך.

אתם נפרדים, אתה מקבל את הביצה שהוא מגיש לך והוא מסביר לך ש3000 צעדים יספיקו.

מה תעשה כעת?

14. היכל התהילה
    הודעה רישמית
    כשאתם ממשיכים הלאה, תנקבו במקומות, בדרכים, בערים, בנקודות ציון במפה. בדרך הזו זה יכול מאוד לעזור לי.

15. היכל התהילה
    אלון

"כל הכבוד איוויזור!" אתה קורא לעברו ואתקרב אליו.
    "אתה אלוף!" אתה מוסיף ומלטף את ראשו.
    "גם אתה היית מצוין" אומר לפיפלאפ ואז אתה מחזיר את שניהם לשרביטים שלהם.
    אחרי זה אתה ממשיך בדרכך.

אתה מסתכל במפה:

ויש כל כך הרבה דברים באיזור הזה שאפילו לא הגעת אליהם.
    אתה בקרבת הערים למוריה ואטלנטיס ואתה על פתח דרך מספר 1.

מה תעשה?

עמוד 8 מתוך 49 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •