יובל
אתה מוציא את אגגרון ואתה מורה לו להשתמש בקרן העעל שלו.
אגגרון מסתכל עלייך, שולח מבט אל עבר השמיים, איפה שהיו פעם הספירו ומתחיל לתקוף.
לפתע אתה שומע סירנת ולפני שאתה מבין מה קורה, המשטרה מגיעה לאיזור.
השוטרת ג'יני יוצאת מהכלי תחבורה המוזר ושואלת אותך - "מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה?"
אתה מסתכל עליה ושואל את עצמך, 'איך מכל הדברים שבעולם, השוטרים גם הצליחו לבוא לתקופה הזו?'
אתה מורה לאגגרון להפסיק והיא שואלת אותך מה אתה עושה?
מה תעשה?
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
ג'ון ג'וני
אתה מבין שזו הייתה סוג של אזהרה ואתה מחליט ללמוד ממנה על הצד הטוב ביותר.
לאחר מכן, אתה עוזב את המקום השכוח אל הזה ואתה מתקדם במורד דרך מספר אחת.
אתה רואה אנשים שונים, נופים משונים ופוקימונים מוזרים עד שאתה מגיע ליער ירושלים.
כשאתה נכנס ליער יש דחיסות אוויר מטורפת ואתה מרגיש על גג העולם.
אתה רואה כמה יצורים מתחבאים ממך ומסתתרים בין השיחים, הסלעים והעצים.
מה תעשה?
דרייק בוש
"סניזל תנסה להשתמש ברוח קרה לשמיים!" אתה אומר לסניזל, "אם לא תצליח תנסה להתגלגל לצד כדי לזוז!" אתה מוסיף בחשש.
אבל סניזל מביט עלייך במבט משותק, הוא לא יכול לעשות דבר, הוא פשוט עומד שם, מחכה ומצפה לרגע שבו הוא ייצא מזה.
אתה חושב על כך שזה יהיה חכם יותר להבא לקנות כמה מוצרים משוק הרוכלים על מנת להימנע מהסיטואציות האלה.
אזקיוט
סניזל
בינתיים היריבה שלך מוציאה מהתיק שלה כמה אבנים ומתחילה לזרוק אותם על הפוקימונים שלה.
מסתבר שהיא לא משוגעת ואלה אבני התפתחות. הפוקימונים שלה זוהרים בצבע לבן בוהק והם מתפתחים.
- - - >
סניזל כבר לא משותק.
מה תעשה?
דארן ווסט
"תודה רבה." אתה אומר לאלכימאי בחיוך ומהנהן בראשך.
לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר אלמוריה, להתחיל במסע בפארק היורה.
אתה מסתכל על המפה ואתה רואה מה יש לעיר העתיקה הזו להציע לך.
במפות שהביאו לך אתה קורא קצת על העיר ואתה מגלה שהיא מקור האור בעולם.
"האגדה מספרת שהעיר הזו הביאה את אל השמש רע אל האלוהים.
פה הוא השתכן, כאן הוא גדל, ולעתיד, גם פה הוא גם הפך להיות משוגע."
עיר ב': למוריה
- מרכז ריפוי.
- שוק רוכלים.
- ביתו של אפלטון
- מכון העשב
אתה מגיע לעיר השוקקת חיים.
מה תעשה?
יובל
אתה מסביר לה שלהקה של פוקימונים עתיקיים תקפה אותה וכל מה שעשית זה להתגונן.
היא אומרת לך שיש לך פוקימון חזק והיא מספרת לך שהיא בצרה.
"אלה הימים הראשונים שלי בתור שוטרת ואתה יכול לתאר לעצמך שזה לא ממש קל להיות כזו בעולם כזה.
רציתי לדעת אם אני יכולה להעזר בך, אתה תעזור לי לבצע משימה ובתמורה אשלם לך כאילו היית מתנדב בשירות.".
מה תעשה?
'וואו... העיר שהביאה את האל רה? בהחלט כבוד להיות בעיר הזו...' אני חושב לעצמי בהתרשמות ומביט סביב.
'אוקיי, כתוב כאן שבעיר יש את מכון העשב, אז בהחלט כדאי לי לאתגר אותו...' אני חושב לעצמי ומראה חיוך קטן וערמומי, 'אבל אולי כדאי בכל זאת לפני שאני אלך להתאמן קצת עם הפוקימונים שלי...' אני חושב לעצמי ומתחיל לחפש בעיר או מחוצה לה שדות או מאמנים שאוכל להתאמן בעזרתם.
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
דרייק בוש
'חייב למצוא טכניקה לנצח אותם...' אתה חושב לעצמך ואז אומר לסניזל בביטחון: "סניזל אל תפחד, אתה עדיין יותר חזק!"
"תרוץ לעבר הפוקימונים האלה ובדיוק שאתה לידם תקוף ברסיסי קרח עם שיסוע לילה!" אתה מוסיף לאחר מכן.
אזקיוטורים
סניזל
סניזל שלך זז במהירות שיא, מעיף, קופץ, כמעט ומעופף והוא מתחיל לעבוד על התחמקויות.
לעיתים הוא הופך כל כך מהר שאתה כבר לא רואה אותו מרוב מהירות.
בשלב מסוים הוא מרגיש שזה הזמן לתקוף והוא שולח רסיסי קרח לעבר היריבים אבל הם מתמוססים במהירות.
"תשתמשו בצעידה עליו, נסו לדרוך עליו".
ואז אתה רואה את זוג האזקיוטורים מתחילים לנוע במקום, מנסים לצעוד על הצל השחור שנע ביניהם.
אחרי זמן מה זה הופך להיות כמו ריקוד מוזר שבו שלושת הפוקימונים שותפים לו. אתה והיריבה שלך מחייכים.
מה תעשה?
דארן ווסט
'וואו... העיר שהביאה את האל רה? בהחלט כבוד להיות בעיר הזו...' אתה חושב לעצמך בהתרשמות ומביט סביב.
'אוקיי, כתוב כאן שבעיר יש את מכון העשב, אז בהחלט כדאי לי לאתגר אותו...' אתה חושב לעצמך ומראה חיוך קטן וערמומי, 'אבל אולי כדאי בכל זאת לפני שאני אלך להתאמן קצת עם הפוקימונים שלי...' אתה חושב לעצמך ומתחיל לחפש בעיר או מחוצה לה שדות או מאמנים שאוכל להתאמן בעזרתם.
אתה מסתובב ורואה כמה אנשים נאספים למקום אחד וכל כמה שניות אחד מהם צועק: "יש", או "$%&#@^@!#&%"
אתה מתקרב לשם ואתה רואה עיגול ענקי של אנשים כאשר כל אחד שולח פקודות לפוקימונים שנמצאים במרכז המעגל.
אתה לא רואה הרבה אבל אתה מבחין בכדור במרכז ואתה לא מבין אם זה קרב פוקימונים או משחק כדורגל.
![]()
![]()
![]()
![]()
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)