חזרתי
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
היי גלעד.. מה קורה?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
היי כשאני חוזר אני פותח מ״ת חדש במקביל לווינדי טים D: יש למה לצפות
Ido "Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe" | | Boshoku | |
פורסם במקור על ידי Pooh היי כשאני חוזר אני פותח מ״ת חדש במקביל לווינדי טים D: יש למה לצפות מתי אתה חוזר?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Pooh היי כשאני חוזר אני פותח מ״ת חדש במקביל לווינדי טים D: יש למה לצפות יש! אני מת על המ"ת של ווינדי טים וכל הזמן צפיתי בו מהצד. יש לי אפשרות סוף סוף להרשם למ"ת שלך!
היי עומר בסדר מה איתך? אני לא יכול לזוז מהטלוויזיה חחח...
כתבתי פרק ראשון לסיפור לתחרות השקעתי על זה חצי שעה
תרשמו לפרוייקט: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49129
אביזי אם אתה פה תגיד לי אם ישר לי אישור או לא...
פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ אביזי אם אתה פה תגיד לי אם ישר לי אישור או לא... יש לו מסן? שאל אותו שם.. אם לא, שלח ה"פ. אם לא, תחכה עד שיגיב בנו"ד...
פורסם במקור על ידי Druddigon man יש לו מסן? שאל אותו שם.. אם לא, שלח ה"פ. אם לא, תחכה עד שיגיב בנו"ד... יש לו אבל אני לא יודע מה הוא
פורסם במקור על ידי niv961 כתבתי פרק ראשון לסיפור לתחרות השקעתי על זה חצי שעה אחי אני ממש לא רוצה להעליב אבל אתה חייב לשפר את הכתיבה שלך! הסיפור בכלל לא מובן.. O: תומר, רשום לו במשתמש של הפורום שיש לו מסן נכון..? תבדוק מה הוא שם.. S:
פורסם במקור על ידי Druddigon man אחי אני ממש לא רוצה להעליב אבל אתה חייב לשפר את הכתיבה שלך! הסיפור בכלל לא מובן.. O: תומר, רשום לו במשתמש של הפורום שיש לו מסן נכון..? תבדוק מה הוא שם.. S: חח זה לא מעליב
פורסם במקור על ידי Druddigon man אחי אני ממש לא רוצה להעליב אבל אתה חייב לשפר את הכתיבה שלך! הסיפור בכלל לא מובן.. O: תומר, רשום לו במשתמש של הפורום שיש לו מסן נכון..? תבדוק מה הוא שם.. S: לא מסן, יש לו שם של אייסיקיו
אהה נכון.. כותב פרק בסיפור שלי.. למרות שאף אחד לא מגיב בו.. ):
ערכתי את שלי,מותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום