פורסם במקור על ידי sigal123 יאלה מאי את עונה? יאלה עומר תענה במ''ת שלי הגבת בו..? טוב לא ידעתי, אני אגיב עכשיו ~ עידו בסקס איך היה? חח XD ראול!!!! תגיב בחיחדון שלך! אני צריך להשיג את משה!
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man הגבת בו..? טוב לא ידעתי, אני אגיב עכשיו ~ עידו בסקס איך היה? חח XD ראול!!!! תגיב בחיחדון שלך! אני צריך להשיג את משה! לא! אני רוצה להשתתף בשיחה! XD מה קורה?
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר מתנה מדניאל
מה קורה ראול?
פורסם במקור על ידי 7 לא! אני רוצה להשתתף בשיחה! Xd מה קורה? כן תכלס אחלה שיחה Xd פעם לחברה שלך היה מחזור? איזה חרא זה הם מה זה עצבניות שזה קורה,אה..? אצלי אחלה, איך איתך?
פורסם במקור על ידי Druddigon man כן תכלס אחלה שיחה Xd פעם לחברה שלך היה מחזור? איזה חרא זה הם מה זה עצבניות שזה קורה,אה..? אצלי אחלה, איך איתך? חחחחח פעם לחברה שלך היה מחזור זה מצחיק לכולן יש מחזור מגיל מסויים... וכן, הן משנות את המצב רוח שלהן ללא נעים...
Ido "Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe" | | Boshoku | |
היי דניאל מה קורה? פורסם במקור על ידי Druddigon man כן תכלס אחלה שיחה Xd פעם לחברה שלך היה מחזור? איזה חרא זה הם מה זה עצבניות שזה קורה,אה..? אצלי אחלה, איך איתך? כן.. סבבה.. יש חדש?
סבבה.
פורסם במקור על ידי Pooh חחחחח פעם לחברה שלך היה מחזור זה מצחיק לכולן יש מחזור מגיל מסויים... וכן, הן משנות את המצב רוח שלהן ללא נעים... כן.. מה לחברה שלך לא היה כשהיית איתה..? S: פורסם במקור על ידי 7 היי דניאל מה קורה? כן.. סבבה.. יש חדש? כן, חזרתי מטיול של 5 ימים... אחלה חתימה! ממתי..? XD
פורסם במקור על ידי Druddigon man כן.. מה לחברה שלך לא היה כשהיית איתה..? S: כן, חזרתי מטיול של 5 ימים... אחלה חתימה! ממתי..? XD לא זוכר שלשום אולי.. יש 1 של דניס מילאני אתה יכול לאמץ. איפה הייתה?
פורסם במקור על ידי Druddigon man כן.. מה לחברה שלך לא היה כשהיית איתה..? S: XD אני מתכוון שברור שהיה חחחח אבל שלא יעבדו עליכם! עם הגישה הנכונה והמילים המתאימות, יש מה לעשות עם בחורה במחזור ;)
יש עם כל בחורה מה לעשות...
פורסם במקור על ידי Pooh אני מתכוון שברור שהיה חחחח אבל שלא יעבדו עליכם! עם הגישה הנכונה והמילים המתאימות, יש מה לעשות עם בחורה במחזור ;) כשלחברה שלי היה מחזור היא זרקה לי את כל הפוסטרים.. זה אבוד אם היא במחזור! הן משתגעות!
פורסם במקור על ידי 7 כשלחברה שלי היה מחזור היא זרקה לי את כל הפוסטרים.. זה אבוד אם היא במחזור! הן משתגעות! בגישה הנכונה ועם המילים המתאימות... אפשר להרוויח ובגדול =]
פורסם במקור על ידי Pooh חחח מה קורע? גם אנחנו קיבלנו בשיעור... רוצה לשמוע משהו קורע? אמא שלי קנתה לי קונדומים. איפה בחו"ל?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי 7 לא זוכר שלשום אולי.. יש 1 של דניס מילאני אתה יכול לאמץ. איפה הייתה? תראה את החתימה.. P: הייתי בצפון. פורסם במקור על ידי Pooh אני מתכוון שברור שהיה חחחח אבל שלא יעבדו עליכם! עם הגישה הנכונה והמילים המתאימות, יש מה לעשות עם בחורה במחזור ;) חחח אשכרה XD אבל חברה שלי ג'ינג'ית, עצבנית אבל פרועה D:
נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 07-21-2011 בשעה 12:12 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום