טוב.
ניצחון אחד לך.
אבל תזכור שוויתרתי לך.
נשבע לך שהיה לי לוסט קונקשין.
טוב,נעשה קרב שני יותר מאוחר,שהאתר יסתדר.
זה לא קשור והוא עוד מאשים אתי שאני משקר על מה יש לי לשקר סיזור כך או כך היית מפסיד לא משנה גם אם היינו ממשיכים תמשחק כי היה לי קלף קסם ביד!! וע םהיכולת של לאנדויס לא היה לך כלום לעשות
עריכה:עלאק ויתרת לי Xdd אני הייתי מנצח בכל מקרה תבין
עריכה 2:אפילו ניב היה עד שהייתי אמור לנצח
תכלס כן.. הוא היה אמור לנצח אחי, בגלל הלאונדיס שלו.. אני בספק עם היית שולף איזה מהפך בקלף אחד (לא היה לך קלפים, ככה ששליפה זה קלף אחד)
הוא מחק לך את הקלפים בזירה, וגם אם היית שולף לא היה עוזר, אני בטוח ב-95%.
אחי לא עושים חבילה אם 60 קלפים זה המון!!! תראה סרטונים ביוטיוב או שתתייעץ במקומות שמבינים בהם ביוגי-הו ליפני שאתה מכין אחת.
לא ממש זה העקרון, כל קלף שיעלים לך את הקלפים יעזור, או דארק הול, או ספארק, או הקלף שמשמיד הכל בזירות של שני המתמודדים (שכחתי את השם)
אבל העקרון זה קלף הרס מוחלט.
בקיצור ולעניין:
סיזור, מור, ג'וליאון מישהו... רוצים משחק אימון???
מישהו יכול לבדוק מה עם pooh? הוא לא מתחבר בכלל למשחק (לא מחובר כבר יותר משבוע..) ולא ראיתי אותו בפורום ביומיים האחרונים.
מה אתה רוצה?! אפשר לחשוב שהפורום זה כל החיים שלי מה לעשות שאני עובד ויוצא ולא נמצא הרבה בפורום כמוכם...
היום היה לי יום בלי כלום אז ביקשתי לעשות היום.
עזוב אין לי כח אליך כבר, אני פורש ושעומר יכנס במקומי.
וד"א אין דבר כזה מנהל מקורי, אם אתה המנהל עכשיו אז רק אתה המנהל אלא אם כן אתה מחליט אחרת...
מה הקשר.. מי ישמע אנחנו איזה משועממים.. למה אני לא יוצא?! אני יוצא כל יומיים, אני משלים קורס בהיסטוריה כמו איזה ז** בבית ספר ויום יום אני שם עד 11 בצהריים, אני מתאמן בערך 4 שעות ביום.
תאמין לי לא חסר, ואני תמיד מוצא זמן להיות פעיל, כי לתת כמה קליקים ולהודיע שאתה צפוף בזמן או לעדכן לגביך וואלה נשבע לך ספור דקותיים על השעון!
ועם לי יש זמן אז לך שאתה עובד איזה 4-5 שעות ביום וגם זה לא כאילו אתה מפרנס ת'משפחה אלה סתם בשביל הכיף שיהיה לך כסף משלך, יוצא ב-80 מהיציאות זה בלילה גם אם אתה יוצא יום יום..
ותקן אותי עם אני טועה
וסבבה נגיד וקיבלתי את כל מה שאמרת, אומרים וואלה צפוף בזמן לא יכול ולא מייבשים אותי כמעט שבוע.
ממש שונא את הגישה של ילדים בראש של "אם אני מחובר הרבה אז אני חסר חיים.."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)