רמת המתכון: קל.

מצרכים:
  • 2 תפוחי אדמה (עדיף שיהיו אדומים)
  • חמאה או שמן
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • אבקת שום


אופן ההכנה:
1. עטפו את תפוחי האדמה בניילון נצמד, והכניסו אותם למיקרוגל למשך 5 דקות.
2. הוציאו אותם וחיתכו לקוביות.
3. חממו מחבת ושימו מעט חמאה [אני נוטה לאכול את זה עם שניצל, לכן מי ששומר על כשרות ומתכנן לאכול את זה עם אוכל בשרי, יכול לשים קצת שמן במקום].
4. הכניסו את קוביות תפוחי האדמה למחבת והוסיפו רוטב צ'ילי מתוק, בכמות שאתם רוצים. ערבבו.
5. הוסיפו לפי רצונכם מלח, פלפל שחור גרוס ואבקת שום. ערבבו.
6. לאחר דקות בודדות (2-5) הוציאו את הקוביות לצלחת ואכלו

הערות:
  • המתכון מיועד ליחיד.
  • בטיגון, להזהר שלא לשרוף בטעות את רוטב הצ'ילי! אחרת זה יוצא לא טעים ודביק!
  • המתכון הוא מתכון שאני המצאתי ויצרתי.



בתיאבון