ער״ט
פורסם במקור על ידי BlackGroudon ולי משעמם כל כך שבא לי להינעל בשירותים ולחקור את העולם שבתוך האסלה אולי אני אגלה דברים K.O אני מת.
אתם פשוט משועממים O.o
פורסם במקור על ידי Real Spartan ער״ט היי דניס מה קורה? פורסם במקור על ידי Daniel K.O אני מת. ואני חי למזלי אתם פשוט משועממים O.o נכון מאוד!
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
בסדר, מה איתך?
פורסם במקור על ידי Real Spartan אתם פשוט משועממים O.o אנחנט משחקים מי יותר משועמם. סיימתי מקום שני לולי האסלה של בלק גרואדון......
פורסם במקור על ידי Real Spartan בסדר, מה איתך? חוץ מ11 עקיצות ברגל שלי הכל סבבה פורסם במקור על ידי Daniel אנחנט משחקים מי יותר משועמם. סיימתי מקום שני לולי האסלה של יואב... אני יכול להיות מאוד מטורף ומטומטם שתדע שנתחיל עוד סיבוב? אם כן תתחיל אתה
פורסם במקור על ידי Real Spartan אתם פשוט משועממים O.o ככה זה כשכל החברים שלך באילת...
Ido "Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe" | | Boshoku | |
אתם עד כדי כך נואשים? Xdd
פורסם במקור על ידי BlackGroudon חוץ מ11 עקיצות ברגל שלי הכל סבבה ומי מוביל? שנתחיל עוד סיבוב? אם כן תתחיל אתה טוב. אני עד כדי כך משועמם שאני מחפש שקלים מתחת לספה.
פורסם במקור על ידי Pooh ככה זה כשכל החברים שלך באילת... טוב, אמממ תהנה (?) XD
פורסם במקור על ידי Real Spartan טוב, אמממ תהנה (?) XD חחח ממש נהנה אני לבד ומשועמם פה
אני עד כדי כך משועמם שבא לי לדקור את עצמי בתוך האף עם נייר
אני אמשיך.. אני כל כך משועמם שאני מדבר איתכם על שיעמום O.o
אני עד כדי כך משועמם שאני לא עושה כלום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום