פורסם במקור על ידי Druddigon man מה לעשות יואב, אין לי כוח ללמד אני עצלניקו.. P: עידו, יופי מה העבודה שלך שאתה כזה לחוץ? באסה... אתה לפחות מכיר מישהו בפורום שמוכן ללמד?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Druddigon man מה לעשות יואב, אין לי כוח ללמד אני עצלניקו.. P: עידו, יופי מה העבודה שלך שאתה כזה לחוץ? זה עבודה זמנית רק של שלושה ימים היום, מחר ומחרתיים) היום מ10 עד 6, מחר מ10 עד 5 וחצי, ומחרתיים מ10 עד 8. אני עובד בסופר-פארם.
Ido "Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe" | | Boshoku | |
פורסם במקור על ידי Shikamaru פרויקט מוזיקה? תבדוק בנעוץ של מוזיקה...
סופר פארם? בתור מה? יואב, דן.. P:
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man סופר פארם? בתור מה? יואב, דן.. P: כינוי...?
פורסם במקור על ידי Druddigon man סופר פארם? בתור מה? יואב, דן.. P: סתם אני עוזר שם במחסן ומתמחר קצת...
חזרתי תכף אני פותח נו''ד רק עוד 8 עמודים
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי BlackGroudon חזרתי היי גלעד, תגיד אתה מנגן במשהו?
היי גלעד, בוא לחרוש את הנו"ד P:
תגיבו: http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=43186
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
שאלה בנוגע לפרויקט מה זאת אומרת סיקור על הכלי נגינה? על הכלי נגינה עצמו או שהמורים יוכלו גם לעשות מדריכים איך לנגן שירים על אותו כלי שהם מנגנים בו?
תומר אתה מנגן במשהו..?
פורסם במקור על ידי CrashRide היי גלעד, תגיד אתה מנגן במשהו? היי יואב ניגנתי בפסנתר לפני שנתיים בערך ואולי אני חוזר לנגן שנה הבאה פורסם במקור על ידי Druddigon man היי גלעד, בוא לחרוש את הנו"ד P: היי עומר אתה מתכוון לחרוש נו''ד שתכף ננעל
פורסם במקור על ידי Druddigon man תומר אתה מנגן במשהו..? על העצבים
פורסם במקור על ידי Shikamaru שאלה בנוגע לפרויקט מה זאת אומרת סיקור על הכלי נגינה? על הכלי נגינה עצמו או שהמורים יוכלו גם לעשות מדריכים איך לנגן שירים על אותו כלי שהם מנגנים בו? יש מצב שאתה נותן לי בה"פ הצצה למ"ת החדש שלך..? S:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום