חברי הנהלת פוקימונס, שלום.
מה קורה ם:
יצא לי להתוודע קצת למצב בפורום ולעשות כמה דברים בשבוע וקצת שחזרתי להתחבר לכאן[עד הטירונות]. גיליתי שיש לא מעט פרויקטים, יש אפילו הרבה יותר סיפורים מהתקופות שבהם הייתי, יש פעילות בפורומים שלא היו פעילים בתקופות שלי, וגם בנושא החשוב לי[חת"ם] יש התקדמות מסוימת כאשר נפתחו כמה משחקים שלא על פוקימון[קצת בעזרת תמיכה שלי].
עלה ראשי רעיון - מדוע שמנהל עם סמכות לא ייפתח נושא גדול בפורום דיבורים, ויעשה שם מספר דברים.
1. הצגת כל הפרויקטים הפעילים בפורום. לדוגמא, לספר על תחרות היוגיהו שמתקיימת כרגע והמלצה להירשם אליה[כעת כבר לא רלוונטי]. לפרט קצת על מבנה התחרות, אולי על פרסים אם יש, להגיד גם שזה חשוב לפורום לפתח פעילויות באנימות אחרות ובדבר כמו משחק קלפים חשיבתי שכזה.
2. שיתוף בדברים שקורים בפורומים שאינם פרויקטים. כמו לספר איך בפורום סיפורים נוספו הרבה סיפורים לאחרונה, לספר איך שבחתם יש מגמה של עלייה במספר המשחקים שאינם על פוקימון, ותמיכה של הרבה אנשים בכך. אפילו לספר שיש משחק בשם Hero Up[משהו כזה?] שהרבה משתמשים משחקים בו כעת ואפשר ללכת להסתכל במשחקים כלליים.
3. פנייה למשתמשים. להגיד דברים ספציפיים כמו "הסיפור *בלה בלה* נפתח לפני יומיים ואנחנו נשמח אם תקראו ותתמכו בו, תנו לו סיכוי!". לדבר על הצורך של הקהילה בתמיכה במשחקי שאינם על פוקימון, אפילו להצביע באתר, לבקש מהמשתמשים להביא רעיונות לדברים שהמנהלים יכולים לעשות.
אלו הרעיונות, והסיבה והמטרה של כל אלה היא יצירת קשר אמיתי בין ההנהלה למשתמשים.
שיתוף, להגיש למשתמשים חדשות על כל מה שמתרחש, ליצור פעילות, לשתף את הקהילה, לגרום להם להיות מודעים למה שקורה. לתמוך בפרויקטים ובמשתמשים שמשקיעים על ידי בקשת המנהלים מהמשתמשים להיות מודעים אליהם.
כדאי שמנהל יקח את זה על עצמו ויעשה את היוזמה הזו, גם אם בעזרת אנשים או מנהלים נוספים. אבל עשו זאת, הראו יוזמה.
*לורד אביזי, אני מצטער, יצא לי בהודעה לדבר הרבה על הקטע עם המשחקים שלא על פוקימון, ואני יודע שזה חורה לך. פשוט היו חסרים לי דברים לרשום ואני חושב שמספיק השקעתי מאמץ בהודעה ם: