Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    חברי הנהלת פוקימונס, שלום.
    מה קורה ם:

יצא לי להתוודע קצת למצב בפורום ולעשות כמה דברים בשבוע וקצת שחזרתי להתחבר לכאן[עד הטירונות]. גיליתי שיש לא מעט פרויקטים, יש אפילו הרבה יותר סיפורים מהתקופות שבהם הייתי, יש פעילות בפורומים שלא היו פעילים בתקופות שלי, וגם בנושא החשוב לי[חת"ם] יש התקדמות מסוימת כאשר נפתחו כמה משחקים שלא על פוקימון[קצת בעזרת תמיכה שלי].

עלה ראשי רעיון - מדוע שמנהל עם סמכות לא ייפתח נושא גדול בפורום דיבורים, ויעשה שם מספר דברים.
    1. הצגת כל הפרויקטים הפעילים בפורום. לדוגמא, לספר על תחרות היוגיהו שמתקיימת כרגע והמלצה להירשם אליה[כעת כבר לא רלוונטי]. לפרט קצת על מבנה התחרות, אולי על פרסים אם יש, להגיד גם שזה חשוב לפורום לפתח פעילויות באנימות אחרות ובדבר כמו משחק קלפים חשיבתי שכזה.

2. שיתוף בדברים שקורים בפורומים שאינם פרויקטים. כמו לספר איך בפורום סיפורים נוספו הרבה סיפורים לאחרונה, לספר איך שבחתם יש מגמה של עלייה במספר המשחקים שאינם על פוקימון, ותמיכה של הרבה אנשים בכך. אפילו לספר שיש משחק בשם Hero Up[משהו כזה?] שהרבה משתמשים משחקים בו כעת ואפשר ללכת להסתכל במשחקים כלליים.

3. פנייה למשתמשים. להגיד דברים ספציפיים כמו "הסיפור *בלה בלה* נפתח לפני יומיים ואנחנו נשמח אם תקראו ותתמכו בו, תנו לו סיכוי!". לדבר על הצורך של הקהילה בתמיכה במשחקי שאינם על פוקימון, אפילו להצביע באתר, לבקש מהמשתמשים להביא רעיונות לדברים שהמנהלים יכולים לעשות.

אלו הרעיונות, והסיבה והמטרה של כל אלה היא יצירת קשר אמיתי בין ההנהלה למשתמשים.
    שיתוף, להגיש למשתמשים חדשות על כל מה שמתרחש, ליצור פעילות, לשתף את הקהילה, לגרום להם להיות מודעים למה שקורה. לתמוך בפרויקטים ובמשתמשים שמשקיעים על ידי בקשת המנהלים מהמשתמשים להיות מודעים אליהם.
    כדאי שמנהל יקח את זה על עצמו ויעשה את היוזמה הזו, גם אם בעזרת אנשים או מנהלים נוספים. אבל עשו זאת, הראו יוזמה.

*לורד אביזי, אני מצטער, יצא לי בהודעה לדבר הרבה על הקטע עם המשחקים שלא על פוקימון, ואני יודע שזה חורה לך. פשוט היו חסרים לי דברים לרשום ואני חושב שמספיק השקעתי מאמץ בהודעה ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. היכל התהילה
    היה פעם חדשות שארווין עשה, הוא פתח אשכול פעם בשבוע וקרא לו "ידיעות פוקימונ'ס", אני חושב שיכול להיות באמת נחמד

3. היכל התהילה
    אוקי זה גם רעיון, למרות שצריך לחשוב האם באמת יהיה על מה לדבר בכל שבוע מחדש, אבל בכל מקרה אם הדברים האלה יוצגו באיזושהי דרך זה יהיה נהדר.
    אם משתמש שהשקיע בפרויקט או סיפור לדוגמא, יקבל הכרה בעזרת הדבר הזה, זה יהיה נהדר.
    אביב

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    לגמרי בעד, זה כמו הפרויקט מוזיקה שאף אחד לא נכנס ואף אחד לא מתסכל
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ממש בעד.אתמול פתחתי סיפור ואף אחד לא שם עליו. דרך אגב,לא חובה שחבר הנהלה יפתח את זה. זה בקלות יכול להיות אתה או כל משתמש אחר בפורום.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. היכל התהילה
    קודם כל אני שמח על התמיכה.
    תראה יש דבר מאוד סמלי בזה שחבר הנהלה מעורב כל כך במתרחש בקהילה ופותח דבר שכזה, ומראה למשתמשים שלהנהלה אכפת מכל מה שמתרחש. גם מנהל יעשה דבר בלי אינטרסים ומשתמש יוכל ל'הבליט' בנושא את הפרויקט שלו ולהשירע פחות בלתאר את של האחרים.

אגב, המנהל יכול לבקש מכל יוצר פרויקט לכתוב לו בעצמו את הסיפור של הפרויקט וכך תיחסך ה-מ-ו-ן עבודה ליוצר הנושא
    אביב

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אני אפילו יכול לעשות את זה.כמו העיתון שארווין הכין.אני פעם בשבוע כותב על כל הפרויקטים שיצאו ומפרסם חלק מכל פרק חדש שיצא,נושאים מעניניים שיצאו וסתם דברים שקראו בפורום או אפילו דברי אקטואליה שקורים בעולם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. היכל התהילה
    זו גם אפשרות, אבל אתה לא מוכרח לעשות זאת לבדך, אם יעבדו על כך כמה משתמשים - תהיה קצת עבודה לכל אחד וזו לא תהיה מעמסה. כך תוכלו גם לעשות את זה בהנאה וגם לתרום
    אביב

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אני מסכים איתך, אבל לדעתי במקום לפתוח נושא של חדשות, צריך משהו שקצת ימשוך את העין יותר.
    במידה ומישהו יהיה מוכן לארגן את הכל, יהיה אפשר לפתוח מין "עיתון" של הפורום, ש"יעסיק" כתבים לכל הפורומים שידווחו על הדברים שקורים.
    לי יש כמה רעיונות לעיתון מהסוג הזה, אבל אין לי מספיק זמן לסדר ולארגן הכל.

עיתון מהסוג הזה יגרום לדעתי למודעות של המשתמשים כלפי נושאים ופרויקטים, ואולי יגרום למשתמשים עוד יותר להשקיע ולפתוח פרויקטים כדי שיופיעו בעיתון ויתפרסמו.

מובן שבמידה ועיתון כזה יפתח, כדאי שהכתבים יבחרו בקפידה כדי שהכתבות לא יהיו עם שגיאות כתיב וברמה נמוכה, ולכן גם צריך בטא שיסדר את הכל מבחינה הכתיבה.

לכן אני טוען, שמידה ובאמת רוצים כזה עיתון, צריך לקום מישהו שיש לו ניסיון בפורום, שהוא רציני ומשקיען, שיש לו זמן והכי חשוב החשק לעשות את זה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    כשארווין היה מנהל פורום ד"אק הוא היה עושהעיתון שנקרא "ידיעות פוקימונ'ס", שזה בערך כלל בתוכו כל מה שרשמת ועוד.
    הפעילות מעט ירדה, אבל לדעתי היה צריך להיות עוד אחד, לפי מה שהוא אמר.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    כל הנושא שלך מסתכם בדבר אחד- מנהל לפורום דיבורים.

12. היכל התהילה
    זה לא ממש קשור למנהל של פורום דיבורים למען האמת ^^"

אני אישית לא יודע אם אפשר באמת לספר דברים חדשים בכל שבוע שעובר, ואפשר גם לעשות את העיתון פעם בשבועיים אם צריך, אבל אם יש כאן כמה אנשים שמדברים על כך, אולי באמת המשתמשים יכולים לעשות זאת.

שמעו - שלחתי הודעה לדניס, לשאול האם יש לו זמן ורצון רק לנהל את העיתון ולארגן מי יצטרף אליו ומי לא, כדי שדברים יתחילו לזוז. אם הוא יסכים, יתחיל מאסף האנשים לעיתון, תוכלו לבקש מהמעצבים הטובים בפורום לעזור בעיצובו של העיתון בלוגואים וכו', ולהתחיל לתכנן מי יכתוב על מה, איך הכתבות ייראו, כל כמה זמן ייכתבו וכו'.
    כמה אנשים מוכנים לקחת חלק ביצירת העיתון בכלל? עד עכשיו נראה שסיזור מאוד רוצה לעשות את זה.
    אביב

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אני בעד לכל הרעיונות!(ושוב בעד..p: )
    אפילו אני בתהליך של פתיחת משחק שלא על פוקימון.
    הרעיון הראשון יהיה ממש טוב,יש המון פעילויות שאנשים אפילו לא שמעו עליהם,כי הרבה לא נכנסים לפורומים האלה בדר"כ אבל אם תהיה פרסומת כלשהיא זה ימשוך.
    כמו שפעם הציעו שליד הלוגו תהיה מין גלילה של כל הפעילויות והחדשות של הפורום.
    לי היו פעילויות שהייתי צריך לשלוח לאנשים בפרטי להרשם..

קרדיט ענק לרועי!

14. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אני יחזיר את ידיעות פוקימונ'ס .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

15. היכל התהילה
    אביב[שם יפה] בדיוק בגלל זה צריך שיהיה כזה דבר ם: שמחתי לקרוא את התגובה שלך

ארווין- קודם כל היי, ניסיתי לתפוס איתך שיחה מאז ששבתי להיכנס אבל לא יצא אף פעם כי אתה מעט מאוד בנוד. הדבר שתפתח, יכלול את לפחות חלק מהדברים שציינתי? אני פשוט לא הכי זוכר או לא יודע אם הייתי בזמן ידיעות פוקימונס.
    אביב

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •