מה קורה יונתן?
בודאי, שאל.
וצביליך- תראה למחוק מדריכים זו בדיוק ההתנהגות התינוקית. הייתי בפורום אחד שהשקעתי בו שעות על גבי שעות על מדריכים, כתבות וכו'. התייחסו אליי שם בצורה מחרידה. אבל לא הלכתי ומחקתי, לא בשביל כל אותם האנשים, גם אם הבודדים, שכן צריכים את זה... אני יכול להבין אולי רק אנשים שנורא נורא פגועים שעושים כזה דבר, והיטמן לדוגמא נפגע מ500 כיוונים פי כמה יותר ממני, ולעולם לא מחק... אבל לא כולם חייבים להיות כמוהו כמובן
קונסקריפט, אני ראיתי את מה שהיה והכל היה הוגן, מה שלא היה הוגן זה למה אתה לא בבאן? לא ראיתי הרבה דברים טובים בנוד הזה בין הקללות נגד ערבים[אני ימני אגב שלא תתבלבל] והצעות לאיך לקבל אזהרות וכו'... אתם לא יכולים לנצל תזמן לדברים שעוזרים? ולעזור אפילו יהיה פשוט לא להספים... אני לא יודע אם המנהלים בכללי באמת לא בסדר, אני לא מכיר את המצב, אבל אני כן ראיתי את מה שהיה... כששיעמום מתבטא אצל חלק ברצון להרוס, אז יש בעיה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אתה עשית את שלך, כתבת השקעת, אם תרצה אל תשקיע יותר, אבל אל תמחק, זה כאילו אתה פוגע בעשייה של עצמך. תפרסם תמדריכים תבקש מאנשים להסתכל[חבל שלא מסתכלים זה אחת הבעיות פה] אבל חבל למחוק. תפרסם היכן שאתה רוצה, בכל מקום שבו יהיו המדריכים גם תהיה טביעת האצבע של ההשקעה שלך...
משין אקס - אין לי מושג עד כמה רותם פעיל היום במה שקורה וזה... תלוי בהרבה דברים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
הקדשתי,
החלטתי לא להשקיע, פירסמתי את ההקדשות הקודמות.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
מה קורה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)