Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    נועם - אתה לא רשום, מצטער...

~~~~~

טל:
    אין לך פוקידע...
    ---
    את זורקת את הפוקדור של פיצ'ו באוויר, וממנו מיד יוצא הפיצ'ו הקטן והחמוד שההורים שלך העניקו לך לתחילת המסע, ואת מחליטה לקרוא לו ספארק.
    "פיצ'ו!" קורא פיצ'ו הקטן בהתלהבות ובחיוכו הקטן והחמוד מכך שזהו הקרב הראשון שלו.
    את פוקדת על ספארק להתחיל בקרב ולהשתמש בהקסמה, ומיד פיצ'ו עושה מין פרצוף לוורמפל שגורם לו להיראות חמוד במיוחד, ו-וורמפל נראה כאילו נשבה בקסמיו של פיצ'ו, ומיד פיצ'ו מפתיע אותו ומצליף בו עם זנבו, ומה שמפיל את וורמפל אחורנית ופוגע בו.
    וורמפל מתרומם ומחייך חיוך קטן, ואז מיד שולח יריית חוטים לעבר פיצ'ו, אך הוא מיד קופץ ומתחמק, אבל וורמפל מפתיע את פיצ'ו ואותך ודוחף אותו בחוזקה מה שגורם לפיצ'ו להתגלגל מעט אחורה ולהפצע קלות.

אלון:
    חח בטעות..
    ---
    אתה מתחיל ללכת צפונה בעיר פאלט, תוך כדי חיפוש אחר פוקימונים שונים בכדי לאמן את ליטוויק.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה לא מוצא פוקימונים לאימון ומתחיל כבר להתייאש במחשבה שזהו יום נאחס במיוחד, אך לפתע אתה רואה את היציאה מפאלט אל שביל מסויים, "דרך 1" מראה שלט קטן ליד היציאה אל שביל רחב ובצידיו שורות מלאות עצים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Pooh;1278420]נועם - אתה לא רשום, מצטער...

~~~~~

[COLOR="Magenta"]טל:
    אין לך פוקידע...
    ---
    את זורקת את הפוקדור של פיצ'ו באוויר, וממנו מיד יוצא הפיצ'ו הקטן והחמוד שההורים שלך העניקו לך לתחילת המסע, ואת מחליטה לקרוא לו ספארק.
    "פיצ'ו!" קורא פיצ'ו הקטן בהתלהבות ובחיוכו הקטן והחמוד מכך שזהו הקרב הראשון שלו.
    את פוקדת על ספארק להתחיל בקרב ולהשתמש בהקסמה, ומיד פיצ'ו עושה מין פרצוף לוורמפל שגורם לו להיראות חמוד במיוחד, ו-וורמפל נראה כאילו נשבה בקסמיו של פיצ'ו, ומיד פיצ'ו מפתיע אותו ומצליף בו עם זנבו, ומה שמפיל את וורמפל אחורנית ופוגע בו.
    וורמפל מתרומם ומחייך חיוך קטן, ואז מיד שולח יריית חוטים לעבר פיצ'ו, אך הוא מיד קופץ ומתחמק, אבל וורמפל מפתיע את פיצ'ו ואותך ודוחף אותו בחוזקה מה שגורם לפיצ'ו להתגלגל מעט אחורה ולהפצע קלות.

יש לי אפשרות להשיג?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    שחר:
    אתה מיד מתעשת ומתחיל לרוץ אחרי זוג האנשים שחלף על פניך במהירות, לכיוון דרום פאלט, אל הנמל הקטן שיש בעיר. לאחר כמה דקות של הליכה מהירה, אתה רואה מולך בנמל ספינה לא גדולה במיוחד, וכמה אנשים עולים עליה.
    אתה רואה את שני האנשים שקודם עבר לידך הולך לדוכן עץ די גדול במרחק כמה מטרים ממך, ומאחורי הדוכן נערה חייכנית שמוכרת כרטיסים, כנראה לאונייה.
    "היי" אני פונה אליה בחיוך "אני רוצה להזמין כרטיס לאונייה.. אבל שער יותר מאוחרת, יש?"
    'אני צריך לעצור אצל פרופסור אוק בשביל פוקדע ופוקדורים קודם' אני חושב

4. משתמש מנוסה
    שחר:
    פוקידע אין במשחק, ופוקדורים יש לך כבר, עידכנתי חפצים...
    ---
    אתה פונה אל האישה מאחורי הדוכן ומבקש כרטיס לשעה מאוחרת יותר, "לא, אני מצטערת..." משיבה המוכרת, "הספינה אל האי סיניבר יוצאת פעם ביום בשעה 9:00, כלומר עוד 4 דקות." היא עונה ומרימה כרטיס שנמצא בקירבתה, "אתה רוצה כרטיס או לא? כדאי שתמהר... הספינה תכף יוצאת..."

טל:
    לא... אבל אני לא חושב שיש צורך...
    ---
    פיצ'ו הנחוש מרכז את החשמל בגוף שלו, ולפי הוראתיך, שולח מכת ברק עוצמתית ומחשמלת שפוגעת בוורמפל הקטן בחוזקה. וורמפל מתגלגל אחורנית בכאב ונראה שהוא נפגע קשה.
    לפתע, וורמפל הפצוע קם חזרה על רגליו, אך הפעם לא תוקף ומחייך לעברך חיוך קטן וחמוד, את מבינה שמבחינתו הוכחת את עצמך, ואת יכולה לתפוס אותו.
    Ido

| | Boshoku | |

5. student of Gakuen Alice
    טל:
    לא... אבל אני לא חושב שיש צורך...
    ---
    פיצ'ו הנחוש מרכז את החשמל בגוף שלו, ולפי הוראתיך, שולח מכת ברק עוצמתית ומחשמלת שפוגעת בוורמפל הקטן בחוזקה. וורמפל מתגלגל אחורנית בכאב ונראה שהוא נפגע קשה.
    לפתע, וורמפל הפצוע קם חזרה על רגליו, אך הפעם לא תוקף ומחייך לעברך חיוך קטן וחמוד, את מבינה שמבחינתו הוכחת את עצמך, ואת יכולה לתפוס אותו.
    [/COLOR][/QUOTE]

אקח את הפוקדור הריק שכבר הכנתי ממקודם, אזרוק את הפוקדור על וורמפל, לאחר שוורמפל ייתפס ארים את הפוקדור, ארים את היד עם הפוקדור לאוויר ואומר ''יש! תפסתי...וורמפל!'', ''עבודה טובה'' אשבח את פיצ'ו, אני יכניס את הפוקדור של וורמפל לתיק, ואז אתכופף אל פיצ'ו ואשאל ''פיצ'ו, רוצה להיות מחוץ לפוקדור כל הזמן? פשוט להיות על הכתף שלי?'' בזמן שאחכה לתשובה אושיט את ידי אליו בכדישיוכל לתפס עד לכתף שלי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון:
    חח בטעות..
    ---
    אתה מתחיל ללכת צפונה בעיר פאלט, תוך כדי חיפוש אחר פוקימונים שונים בכדי לאמן את ליטוויק.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה לא מוצא פוקימונים לאימון ומתחיל כבר להתייאש במחשבה שזהו יום נאחס במיוחד, אך לפתע אתה רואה את היציאה מפאלט אל שביל מסויים, "דרך 1" מראה שלט קטן ליד היציאה אל שביל רחב ובצידיו שורות מלאות עצים.
    יש לי פוכדורים?
    אני צריך להגיע לאנשהוא על מנת להשיגם?
    ---
    "אוקיי. צא ליטוויק!" אקרא ואזרוק את הפוכדור באוויר, בגאוה עצומה ובאנדרנלין שזורם בגופי.
    לאחר שליטוויק יצא אבקש ממנו להתקיף את אחד העצים/אבנים באחת ממתקפותיו, על מנת לראות את חוזקו. לאחר מכן אעודד אותו ואמשיך לחפש אחר פוקימונים.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שחר:
    פוקידע אין במשחק, ופוקדורים יש לך כבר, עידכנתי חפצים...
    ---
    אתה פונה אל האישה מאחורי הדוכן ומבקש כרטיס לשעה מאוחרת יותר, "לא, אני מצטערת..." משיבה המוכרת, "הספינה אל האי סיניבר יוצאת פעם ביום בשעה 9:00, כלומר עוד 4 דקות." היא עונה ומרימה כרטיס שנמצא בקירבתה, "אתה רוצה כרטיס או לא? כדאי שתמהר... הספינה תכף יוצאת..."
    ]

"אז אני יבוא אולי מחר!" אמרתי בחיוך והסתובבתי
    "לפני שאני ממשיך אני רוצה לתפוס פוקימונים.. " אני מדבר לעצמי ונזכר ב'דרך 1', מכיוון שאני מכיר את פאלט אני הולך לכיוון דרך 1

8. משתמש מנוסה
    טל:
    את זורקת את הפוקדור הריק שהכנת עוד ממקודם על וורמפל, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור נע ימינה.... שמאלה.... ימינה.... ונעצר! לכדת וורמפל!
    נרגשת, את מריעה בשמחה ומשבחת את פיצ'ו על הקרב הטוב. את שואלת את פיצ'ו אם ירצה להיות מחוץ לפוקדור שלו ולהשאר על כתפך במהלך המסע. פיצ'ו מתלבט לרגע, אבל אז מחייך חיוך קטן ומטפס על הכתף שלך בשמחה, "פיצ'-פיצ'ו!" קורא פיצ'ו בשמחה.

אלון:
    יש לך, עדכנתי בחפצים.
    ---
    אתה זורק את הפוקדור של ליטוויק באוויר, ומיד הוא יוצא ממנו, "ליט!" קורא ליטוויק בשמחה ומביט בך במבט נחוש. אתה רוצה לראות את כוחו ומורה עליו לתקוף סלע שנמצא די קרובה אליכם. ליטוויק מיד מרכז את כוח האש שלו ומוציא מפיו כדורי אש קטנים, מתקפת גחלת, שפוגעים בסלע וגורמים לו לסדקים רבים וכמעט לשבירתו.
    ליטוויק מביט בך ומיד עולה חיוך על פניך מכוחו הרב, מה שמעודד אותו מאוד. לפתע, אתה רואה מבין אחד השיחים הקרובים אליך יוצא פוצ'יאנה קטן שמתחיל לנבוח עליכם, אתה לא מצליח להבין כל כך למה הוא כועס, אבל נראה שהוא מחפש קרב ומצא יריב ראוי.

שחר:
    אתה עוזב את הנמל של העיר פאלט, ונזכר בדרך 1, אותה דרך שהיית מבלה שעות רבות בה בצפיית פוקימונים, ומכיוון שהייתה קרובה לבית דודתך, אתה זוכר את הדרך לשם.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה רואה את היציאה אל דרך 1 מהעיר פאלט ומתחיל ללכת בשביל העפר שמוקף בשורות רבות של עצים גבוהים ולחים עוד מהטל של הבוקר.
    לפתע, אתה רואה על אחד הסלעים שבקרבתך רטטה קטן וסגול שיושב עליו ברוגע.
    Ido

| | Boshoku | |

9. לא ברור בכלל
    אלון:
    יש לך, עדכנתי בחפצים.
    ---
    אתה זורק את הפוקדור של ליטוויק באוויר, ומיד הוא יוצא ממנו, "ליט!" קורא ליטוויק בשמחה ומביט בך במבט נחוש. אתה רוצה לראות את כוחו ומורה עליו לתקוף סלע שנמצא די קרובה אליכם. ליטוויק מיד מרכז את כוח האש שלו ומוציא מפיו כדורי אש קטנים, מתקפת גחלת, שפוגעים בסלע וגורמים לו לסדקים רבים וכמעט לשבירתו.
    ליטוויק מביט בך ומיד עולה חיוך על פניך מכוחו הרב, מה שמעודד אותו מאוד. לפתע, אתה רואה מבין אחד השיחים הקרובים אליך יוצא פוצ'יאנה קטן שמתחיל לנבוח עליכם, אתה לא מצליח להבין כל כך למה הוא כועס, אבל נראה שהוא מחפש קרב ומצא יריב ראוי.

"יהיה לך קשה משאתה חושב" אזהיר את הפוצ'יאנה.
    "ליטוויק ערפיח! לאחר מכן תקוף אותו בגחלת חזקה" אורה לו.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [B=[/B]
    שחר:
    אתה עוזב את הנמל של העיר פאלט, ונזכר בדרך 1, אותה דרך שהיית מבלה שעות רבות בה בצפיית פוקימונים, ומכיוון שהייתה קרובה לבית דודתך, אתה זוכר את הדרך לשם.
    לאחר כמה דקות של הליכה, אתה רואה את היציאה אל דרך 1 מהעיר פאלט ומתחיל ללכת בשביל העפר שמוקף בשורות רבות של עצים גבוהים ולחים עוד מהטל של הבוקר.
    לפתע, אתה רואה על אחד הסלעים שבקרבתך רטטה קטן וסגול שיושב עליו ברוגע.
    אני מסתכל על רטטה ונזכר שהוא אחד מהמשפחות רטטה שראיתי כאן, אני אהבתי להסתכל עליהם ולכן איני רוצה להפריד ביניהם.
    אני ממשיך ללכת בדרך 1 ולחפש אחר פוקימונים לתפיסה.

11. משתמש מנוסה
    אלון:
    ליטוויק מתחיל את הקרב, ושולח גל ערפיח מצחין ושחור לעבר פוצ'יאנה, אך הוא מצליח לנתר בקלות ולהתחמק מהמתקפה, אך הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת בצורת כדורי האש שליטוויק שלח מיד והוא נפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית בכאב, אך בכל זאת קם על רגליו.
    "פוצ'!" נוהם פוצ'יאנה בכעס, ומיד שולח מתקפת חול אל עיניו של ליטוויק. החול נכנס לעיניו של ליטוויק מה שגורם לו לבעיית ראייה קלה, ומיד פוצ'יאנה מנצל זאת ונושך בחוזקה את ליטוויק. ליטוויק נופל בכאב על הקרקע, "ליט..." ממלמל ליטוויק בכאב.

שחר:
    אתה מתעלם מרטטה הרגוע, וממשיך ללכת בדרך מספר 1, דרך שלווה למדי. אתה שומע ציוצי ציפורים מהעצים ואת רחש העלים ברוח מה שמקנה לך תחושת ריגעון והנאה.
    לאחר עוד כמה דקות של הליכה על דרך העפר, אתה רואה פרס כתמתם עם שתי פטריות מחוברות לגבו, חוצה את השביל.
    Ido

| | Boshoku | |

12. לא ברור בכלל
    אלון:
    ליטוויק מתחיל את הקרב, ושולח גל ערפיח מצחין ושחור לעבר פוצ'יאנה, אך הוא מצליח לנתר בקלות ולהתחמק מהמתקפה, אך הוא לא מצליח להתחמק מהגחלת בצורת כדורי האש שליטוויק שלח מיד והוא נפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית בכאב, אך בכל זאת קם על רגליו.
    "פוצ'!" נוהם פוצ'יאנה בכעס, ומיד שולח מתקפת חול אל עיניו של ליטוויק. החול נכנס לעיניו של ליטוויק מה שגורם לו לבעיית ראייה קלה, ומיד פוצ'יאנה מנצל זאת ונושך בחוזקה את ליטוויק. ליטוויק נופל בכאב על הקרקע, "ליט..." ממלמל ליטוויק בכאב.

תוכל לשנות צבע? זה מציק לעיניים..
    עד כמה מתקפות אני יכול לבקש ממנו בתגובה? 3?
    --
    "ליטוויק!" אקרא לעברו, "תנער את עצמך במהירות, ואז תרחף קצת למעלה, ותתקוף בגחלת על העצים שסביב פוצ'יינה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אלון:

שחר:
    אתה מתעלם מרטטה הרגוע, וממשיך ללכת בדרך מספר 1, דרך שלווה למדי. אתה שומע ציוצי ציפורים מהעצים ואת רחש העלים ברוח מה שמקנה לך תחושת ריגעון והנאה.
    לאחר עוד כמה דקות של הליכה על דרך העפר, אתה רואה פרס כתמתם עם שתי פטריות מחוברות לגבו, חוצה את השביל.
    אני מסתכל בחיוך על פרס, כמה מרגיע היער הזה, הנה הוא בדרך לאנשהו, פשוט הולך לו.
    זה לא מסוג הפוקימונים שאני רוצה לקחת איתי למסע הגדול שהרגע התחלתי.
    אני מסתכל עליו הולך ומחכה שיעבור כדי להמשיך.

14. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Pooh;1278797][COLOR="DarkOrange"]טל:
    את זורקת את הפוקדור הריק שהכנת עוד ממקודם על וורמפל, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור נע ימינה.... שמאלה.... ימינה.... ונעצר! לכדת וורמפל!
    נרגשת, את מריעה בשמחה ומשבחת את פיצ'ו על הקרב הטוב. את שואלת את פיצ'ו אם ירצה להיות מחוץ לפוקדור שלו ולהשאר על כתפך במהלך המסע. פיצ'ו מתלבט לרגע, אבל אז מחייך חיוך קטן ומטפס על הכתף שלך בשמחה, "פיצ'-פיצ'ו!" קורא פיצ'ו בשמחה.

''כל הכבוד חמוד'' אומר ואלטף את ספארק בחיבה, ''צא...וורמפל'' אומר ואוציא את הוורמפל החדש שלי מן הפוקדור, ''קרב טוב'' אומר לו בחיבה ואלטף את עורו, 'אחזיר את וורמפל לפוקדור ואתקדם עד שאמצע מקום טוב לאימונים, אני יוציא את וורמפל ואומר ''וורמפל לך לעץ ההוא ותשתמש בלי הפסקה עליו בעוקץ רעל, אתה צריך לגרום לעוקץ הרעל שלך להיות עבה ומהיר יותר'' אצביע על עץ כלשהו בכדי שוורמפל ילך להתאמן, אני יוריד את ספארק מן הכתף שלי ואומר ''ספארק הצלפת זנב על העץ שליד וורמפל, בלי להפסיק קדימה'' אומר לו, אצפה מעט בשניהם מתאמנים ואז אחליט גם להתאמן, אתחיל לרוץ מצד לצד בכדי לשפר את מהירותי, ובתקווה שזה מעודד את ספארק ווורמפל להתאמן חזק יותר בידיע שגם אני מתאמנת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים... היו לי ימים מאוד עמוסים...

---

אלון:
    כן, 3.
    ---
    ליטוויק מתנער וקם חזרה כדי להמשיך בקרב. לפי הוראותיך, ליטוויק מרחף מעט מעל הקרקע, ושולח מיד מתקפת גחלת מהירה אך לא לעבר פוצ'יאנה, אלא לעבר זוג עצים שנמצא מאחוריו.
    הגחלת הלוהטת פוגעת בעצים, והעצים מתחילים לעלות באש קטנה שגדלה וגדלה עד שלבסוף זוג העצים עולה בלהבות לחלוטין, ואתה רואה כמה פוקימונים מסכנים שבורחים בבהלה מכיוון שהגחלת של ליטוויק שרפה את ביתם. פוצ'יאנה מביט אחורה והוא נראה מודאג וחושש כאחד, וגם על פניו של ליטוויק עולה מבט מודאג.

שחר:
    אתה מחכה כמה שניות, כדי שפרס יסיים לחצות את השביל, ומיד אתה ממשיך בדרכך בשביל הראשון מהעיר פאלט ומבית דודתך, השביל שדרכו אתה מתחיל את המסע שלך.
    עוברות עוד מספר דקות של הליכה ואתה מתחיל להרגיש קצת עייף וקצת רעב. אתה מתיישב על אחד הסלעים שבקרבתך, כדי לנוח מעט, ותוך כדי ישיבה אתה מביט סביב ומחפש פוקימונים, אך אתה לא רואה פוקימון מיוחד שמוצא חן בעיניך.

טל:
    את מלטפת את ספארק בחיבה, ומיד מוציאה את וורמפל מהפוקדור שלו, ואת רואה שהוא עדיין פצוע קשה מהקרב המאתגר עם פיצ'ו, את מעודדת אותו על הקרב, ומחזירה אותו חזרה אל תוך הפוקדור כדי שינוח.
    את מתקדמת לעבר זוג עצים בצד השביל, ומיד מוציאה שוב את וורמפל מהפוקדור שלו. את פוקדת על וורמפל לתקוף בעוקץ רעל מהיר את העץ, אך וורמפל הפצוע נשכב על גבו ונח.
    בנוסף, את מורה לפיצ'ו לרדת מכתפך ולתקוף בהצלפות זנב את העץ השני. פיצ'ו קופץ ומכה בחוזקה עם זנבו את העץ, כשלפתע, נופלת על הקרקע סנטרט בכאב, סנטרט קמה על זנבה ועל פניה פרצוף זועם. מיד, סנטרט מכופפת מעט את זנבה, ואז מנתרת במהירות לעבר פיצ'ו, ושורטת אותו בעזרת טלפייה. פיצ'ו המופתע נפגע מהמתקפה ומתגלגל אחורה בכאב, את רואה שהוא עדיין פצוע קצת מהקרב הקודם נגד וורמפל.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •