Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 58 מתוך 58

נושא: Pokemon Kanto

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים... היו לי ימים מאוד עמוסים...

---

אלון:
    כן, 3.
    ---
    ליטוויק מתנער וקם חזרה כדי להמשיך בקרב. לפי הוראותיך, ליטוויק מרחף מעט מעל הקרקע, ושולח מיד מתקפת גחלת מהירה אך לא לעבר פוצ'יאנה, אלא לעבר זוג עצים שנמצא מאחוריו.
    הגחלת הלוהטת פוגעת בעצים, והעצים מתחילים לעלות באש קטנה שגדלה וגדלה עד שלבסוף זוג העצים עולה בלהבות לחלוטין, ואתה רואה כמה פוקימונים מסכנים שבורחים בבהלה מכיוון שהגחלת של ליטוויק שרפה את ביתם. פוצ'יאנה מביט אחורה והוא נראה מודאג וחושש כאחד, וגם על פניו של ליטוויק עולה מבט מודאג.
    'או-או..' אחשוב בדאגה.
    "פוצ'יינה, בוא נעשה הפסקת אש. אני רוצה לעזור לך לסדר את הבית מחדש, אתה מוכן לעזור לי?" ואחכה לתשובתו.
    לאחר מכן אבקש ממנו לעזור לי למצוא פוקימונים אחרים שיוכלו לעזור לנו לעצור את השריפה.

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל:
    את מלטפת את ספארק בחיבה, ומיד מוציאה את וורמפל מהפוקדור שלו, ואת רואה שהוא עדיין פצוע קשה מהקרב המאתגר עם פיצ'ו, את מעודדת אותו על הקרב, ומחזירה אותו חזרה אל תוך הפוקדור כדי שינוח.
    את מתקדמת לעבר זוג עצים בצד השביל, ומיד מוציאה שוב את וורמפל מהפוקדור שלו. את פוקדת על וורמפל לתקוף בעוקץ רעל מהיר את העץ, אך וורמפל הפצוע נשכב על גבו ונח.
    בנוסף, את מורה לפיצ'ו לרדת מכתפך ולתקוף בהצלפות זנב את העץ השני. פיצ'ו קופץ ומכה בחוזקה עם זנבו את העץ, כשלפתע, נופלת על הקרקע סנטרט בכאב, סנטרט קמה על זנבה ועל פניה פרצוף זועם. מיד, סנטרט מכופפת מעט את זנבה, ואז מנתרת במהירות לעבר פיצ'ו, ושורטת אותו בעזרת טלפייה. פיצ'ו המופתע נפגע מהמתקפה ומתגלגל אחורה בכאב, את רואה שהוא עדיין פצוע קצת מהקרב הקודם נגד וורמפל.
    [/COLOR][/QUOTE]

אסתכל על שלושת הפוקימונים, וורמפל שוכב פצוע כך שלא יכול להילחם, פיצ'ו מעט פצוע ונראה כי סנטרט אינה מתכוונת לוותר על הקרה הזה לאחר שספארק הפיל אותה בטעות מן העץ עליו שכנה. 'אמ...אני לא רוצה ללחוץ עליו יותר מידי' אחשוב לעצמי בעצב, אך אז אחשוב לעצמי 'קרב כזה יפתח מאוד את יכולות הקרב של ספארק', ''אוקיי ספארק חמוד, הקסמה ואז הצלפת זנב ומכת ברק בכל הכח!'' אומר לספאר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אלון:
    אתה שואל ומבקש את עזרתו של פוצ'יאנה כדי לכבות את השריפה שבערה בעקבות הגחלת של ליטוויק, אך פוצ'יאנה מביט בך במבט מפוחד, ומתחיל לרוץ מהמקום בבהלה.
    חושש ומודאג, אתה מביט לצדדים בכדי לחפש אולי פתרון לכבות את השריפה, ובאותו רגע ליטוויק המבוהל מתחבא מאחורי רגלך בפחד. לפתע, אתה רואה קבוצה של פוקימוני יער - מרילים, אזומרילים, סוסרסיקיטים, לוטדים וגם בויזל אחד או שניים מתלכדים כקבוצה ושולחים ביחד מגוון מתקפות מים כמו אקדח מים או קרן בועות לעבר הלהבות כדי לכבות אותם.

לאחר מספר מרובה של שניות שבהן אתה רואה את הקבוצה המלוכדת הזו משתמשת בהתקפות המים שלהם ואתה נדהם משיתוף הפעולה ביניהם, האש נכבת ועל פניך עולות חיוך קטן. אתה פונה אל הפוקימונים במטרה להודות להם ולהתנצל, אך הם מביטים בך במבט מאשים ומתפזרים חזרה ליער.
    "ליט..." ממלמל ליטוויק במבט עצוב, אתה מבין שהוא כנראה לוקח את האשמה עליו ומצטער.

טל:
    לאחר התלבטות וסריקת המצב הנוכחי של הפוקימונים שלך, את מחליטה לתקוף את סנטרט בעזרת פיצ'ו. פיצ'ו מיד משתמש בהקסמה ומביע פרצוף חמוד על פניו, אך סנטרט אינה מושפעת. מיד, כדי לפצות על המתקפה שלא עבדה, פיצ'ו קופץ ומנסה להשתמש בהצלפת זנב, אך להפתעתך, גם מהמתקפה הזו סנטרט מצליחה לחמוק בעזרת ניתור, וברגע שפיצ'ו מנסה לטעון מכת ברק, סנטרט מנתרת במהירות לעברו ושורטת אותו בשנית. פיצ'ו נפגע ומתקפת החשמל שלו נבלמת.
    "סנטרט!" קוראת סנטרט בכעס ולפתע מנתרת שוב לעבר פיצ'ו הפגוע, עם טפריה מוכנים, את מבינה שהיא מתכוונת לתקוף בשריטה נוספת.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. לא ברור בכלל
    אלון:
    אתה שואל ומבקש את עזרתו של פוצ'יאנה כדי לכבות את השריפה שבערה בעקבות הגחלת של ליטוויק, אך פוצ'יאנה מביט בך במבט מפוחד, ומתחיל לרוץ מהמקום בבהלה.
    חושש ומודאג, אתה מביט לצדדים בכדי לחפש אולי פתרון לכבות את השריפה, ובאותו רגע ליטוויק המבוהל מתחבא מאחורי רגלך בפחד. לפתע, אתה רואה קבוצה של פוקימוני יער - מרילים, אזומרילים, סוסרסיקיטים, לוטדים וגם בויזל אחד או שניים מתלכדים כקבוצה ושולחים ביחד מגוון מתקפות מים כמו אקדח מים או קרן בועות לעבר הלהבות כדי לכבות אותם.

לאחר מספר מרובה של שניות שבהן אתה רואה את הקבוצה המלוכדת הזו משתמשת בהתקפות המים שלהם ואתה נדהם משיתוף הפעולה ביניהם, האש נכבת ועל פניך עולות חיוך קטן. אתה פונה אל הפוקימונים במטרה להודות להם ולהתנצל, אך הם מביטים בך במבט מאשים ומתפזרים חזרה ליער.
    "ליט..." ממלמל ליטוויק במבט עצוב, אתה מבין שהוא כנראה לוקח את האשמה עליו ומצטער.

"לא.. די, אל תתעצב" אומר לו.
    "זו לא אשמתך. אנחנו גם הצענו את עזרתנו, רצינו לעשות כל שביכולתנו.. אני מאמין שדברים כאלו יקרו הרבה, ולכן נצטרך להיות מדויקים יותר ולהיות רחוקים מעט מצמחייה. סך הכל זו לא אשמתך" אומר לו ואלטף את ראשו.
    לאחר מכן אמשיך לעבר הסוף של המקום ביחד עם ליטוויק.

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    טל:
    לאחר התלבטות וסריקת המצב הנוכחי של הפוקימונים שלך, את מחליטה לתקוף את סנטרט בעזרת פיצ'ו. פיצ'ו מיד משתמש בהקסמה ומביע פרצוף חמוד על פניו, אך סנטרט אינה מושפעת. מיד, כדי לפצות על המתקפה שלא עבדה, פיצ'ו קופץ ומנסה להשתמש בהצלפת זנב, אך להפתעתך, גם מהמתקפה הזו סנטרט מצליחה לחמוק בעזרת ניתור, וברגע שפיצ'ו מנסה לטעון מכת ברק, סנטרט מנתרת במהירות לעברו ושורטת אותו בשנית. פיצ'ו נפגע ומתקפת החשמל שלו נבלמת.
    "סנטרט!" קוראת סנטרט בכעס ולפתע מנתרת שוב לעבר פיצ'ו הפגוע, עם טפריה מוכנים, את מבינה שהיא מתכוונת לתקוף בשריטה נוספת.
    [/COLOR][/QUOTE]

'אוי לא, מה עוללתי?!' אחשוב בחרדה, 'לא, אני לא אתן לו להיפגע בגלל הטעות שלי' אחשוב לעצמי, אקפוץ מול פיצ'ו ביידים ררוסות לקווחה ואספוג במקומו את השריטה, ''פיצ'ו, תשתמש במכת ברק, תמקד אותה בקצה הזנב בכדי לנסות וליצור כדור חשמל (או איך שלא קוראים למתקפה הזאת) אומר בזמן שאזוז הצידה ואבדוק את הפצע מן השריטה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים... היו לי ימים מאוד עמוסים...

---

שחר:
    אתה מחכה כמה שניות, כדי שפרס יסיים לחצות את השביל, ומיד אתה ממשיך בדרכך בשביל הראשון מהעיר פאלט ומבית דודתך, השביל שדרכו אתה מתחיל את המסע שלך.
    עוברות עוד מספר דקות של הליכה ואתה מתחיל להרגיש קצת עייף וקצת רעב. אתה מתיישב על אחד הסלעים שבקרבתך, כדי לנוח מעט, ותוך כדי ישיבה אתה מביט סביב ומחפש פוקימונים, אך אתה לא רואה פוקימון מיוחד שמוצא חן בעיניך.

אני נשכב על הסלע ומסתכל לשמיים במבט עייף וחושב על לנמנם קצת עד שאני שומע רעש מוזר מכיוון הבטן שלי.
    "וואו את צודקת!" אני מדבר אל הבטן "אין זמן לנוח, יום כזה יפה! יום של תחילת מסע, אני כאן כדי להיות מאמן הפוקימונים הכי טוב בעולם!"
    "אז למה אנחנו מחכים?!" הבטן משיבה בשמחה, כך לפחות אני שומע אותה בראש שלי "בוא נזוז ונשיג לי משהו לאכול!"
    "תהיי בטוחה בזה!" אני משיב ונעמד על הסלע, מפהק,מתמתח ומסתכל מסביב לחפש פוקימונים.
    "נמשיך?" אני שואל את הבטן שהפעם מגיבה ברעשים שמבהילים אותי.

7. משתמש מנוסה
    היי... :}

שם פרטי - תמיר
    שם במשחק - תומאס בלאק (בן דוד של קווין מהדמויות במאמנים)
    גיל - 15
    רקע -
    מאז ומתמיד תומאס התעניין בפוקימונים. תמיד ראה אותם מסתובבים עם הממאמנים שלהם, בטלוויזיה, בכרזות, בכל מקום. כל היום הוא היה נצמד למסך הטלוויזיה וצופה בקרבות, כל פעם שהוא היה מתקלח הוא היה מחקה אקדחי מים ובועות וכל מיני, כמו כל ילד בגילו.
    אביו גדל בילדותו באי סיניבר ואימן פוקימוני אש מכל המחוזות השונים, בעוד אימו גדלה בעיר סרוליין והתמחתה באימוני פוקימוני מים. הם היו יריבים כשהיו ילדים, והתוודו על אהבתם זה לזה לאחר קרב ארוך ועיקש בליגת הפוקימונים של מחוז הואן, לפני כ20 שנים, שבסיומו האב ניצח. שנה לאחר מכן הם כבר התחתנו וכעבור 4 שנים נולד תומאס.
    תומאס אוהב פוקימונים מסוגים שונים, אבל סוג אחד תפס את עינו מאוד - חשמל. הוא אהב את הצבע שלהם, את החוזק, ובמיוחד חלם על אלקטריוור, אותו ראה לפני כמה שנים בקרב בטלוויזיה. את בן דודו קווין, זה ממש מצחיק.
    מי זה קווין? קווין הוא בן דודו בן ה17, שיצא למסע הפוקימונים שלו לפני כשנה והספיק להשתתף בליגה. כל הזמן הוא היה צוחק על תומאס ועיצבן אותו, צוחק עליו שהוא לא יכול להיות אפילו מגדל פוקימונים.. תומאס רוצה לצאת אל המסע ולהוכיח לקווין שהוא יכול להיות מאמן, ושהוא עוד יעשה זאת!.

תמונה - .
    פוקימון התחלתי -

הערות/בקשות - ללכוד איווי, ושתגיב הרבה בסופ"ש :}

8. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    שם פרטי - רועי
    שם במשחק - אנדי רייל
    גיל - 14
    רקע - אמו של אנדי היא ארכאולוגית שעובדת בעיקר בים כדי למצוא שם מאובנים, כלים ומיבנים ששקעו במצולות וכבר מגיל צעיר התחבר לים. אביו עזב את הבית כאשר היה קטן והוא לא זוכר מימנו כלום. יום אחד כאשר היה בן 6 ואימו לקחה אותי לעוד מסע חקירות בים התחילה סערה והאוניה עלתה על שירטון והחלה לטבוע הוא אימו ועוד כמה חוקרים ומלחים נכנסנו לסירת הצלה והצליחו להגיע לחוף, ההרפתקה הזאת שינתה את אנדי והוא החל לראות את הדברים בצורה רצינית יותר, מה שהרחיק אותו מבני גילו. ובזכות זה רצה לנצח ולהוכיח את עצמו
    תמונה -
    פוקימון התחלתי - גיבל
    הערות/בקשות -אשמח לתפוס מורקרו
    נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 02-13-2012 בשעה 06:49 PM

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    רועי - רקע לא מושקע ולא מפורט מספיק. מצטער, אתה לא רשום...

-----

אלון:
    אתה מנחם ומעודד את ליטוויק, ומלטף את ראשו בזהירות על מנת לא להכוות מהלהבה הקטנה שעל ראשו.
    לאחר מכן, אתה ממשיך ללכת כאשר ליטוויק ממשיך להיות מחוץ לפוקדור ועוקב אחריך בהמשך השביל, כאשר ליטוויק משאיר אחריו מידי פעם כמה טיפות של שעווה שנמסות מגופו.

לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מצליח לראות מרחוק כמה גגות של בתים קטנים, אך זה נראה עדיין די רחוק.
    לפתע, אתה רואה סוואדל קטן שחוצה את השביל בזהירות ועם חיוך קטן שמרוח על פניו.

טל:
    מתחרטת על מעשייך, את מנסה לקפוץ ולהציל את פיצ'ו, אך סנטרט המהירה מקדימה אותך ושורטת את פיצ'ו. פיצ'ו נופל לאחור בכאב ורגשות האשמה ממשיכים להציף אותך.
    למרות זאת, את מנסה להמשיך בקרב כדי שפיצ'ו ינצח. פיצ'ו קם על רגליו, ואת פוקדת עליו לנסות למקד את מכת הברק בזנבו ולשלוח כדור חשמל, אך פיצ'ו לא מבין כל כך למה את מתכוונת, ובמקום זה שולח בזריזות מכת ברק רגילה שלמזלו פוגעת בסנטרט ופוצעת אותה די קשה.
    סנטרט שחושמלה ונפצעה, קמה חזרה על זנבה ומביטה בפיצ'ו במבט זועם ונחוש.

שחר:
    אתה מדבר אל הבטן שלך (WTF) ומסביר לה שזוהי תחילתה של המסע שלך, ועליך להמשיך ולהתקדם למרות הרעב שלך והרעשים שהבטן שלך מוציאה בעקבות המצב הנוכחי, תוך כדי שאתה נעמד על הסלע ומחפש פוקימונים.
    לפתע, אתה מבחין בכמה תותים טריים שנמצאים על שיח לא רחוק ממך, וישר התותים מוצאים בעיניך. אתה ממהר לכיוון השיח, ובדיוק רגע לפני שאתה מספיק לקטוף אותם, קופץ מתוך השיח בידוף שמנמן שחוטף ואוכל במהירות את התותים כך שלא נשאר לך אפילו תות בודד.
    "בידוף!" קורא בידוף בחיוך ערמומי לאחר שיוצא מהשיח.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. student of Gakuen Alice
    טל:
    מתחרטת על מעשייך, את מנסה לקפוץ ולהציל את פיצ'ו, אך סנטרט המהירה מקדימה אותך ושורטת את פיצ'ו. פיצ'ו נופל לאחור בכאב ורגשות האשמה ממשיכים להציף אותך.
    למרות זאת, את מנסה להמשיך בקרב כדי שפיצ'ו ינצח. פיצ'ו קם על רגליו, ואת פוקדת עליו לנסות למקד את מכת הברק בזנבו ולשלוח כדור חשמל, אך פיצ'ו לא מבין כל כך למה את מתכוונת, ובמקום זה שולח בזריזות מכת ברק רגילה שלמזלו פוגעת בסנטרט ופוצעת אותה די קשה.
    סנטרט שחושמלה ונפצעה, קמה חזרה על זנבה ומביטה בפיצ'ו במבט זועם ונחוש.

''ספארק אל תיכנע אתה עוד יכול לנצח! קדימה תכוון מכת ברק אל הזנב שלך ותגרום לזנב שלך לתפוס את מכת הברק ולהפוך אותה לכדור, את הכדור תשגר אל עבר סנוראנט ובכך תיצור כדור חשמל!'' אני צועקת אלעבר ספארק בקול רם תוך כדי התבוננות בסאנטרט הנחוש, ''לא תתחמק...'' אני מסננת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    שם פרטי - אמיתי
    שם במשחק - לוק קאסטלאן
    גיל - 14
    רקע - מאז שלוק זוכר את עצמו הוא היה היפראקטיבי, תמיד מתלהב ונרגש מכל דבר. הוא עצמאי ואחראי, עם ראש טוב, אבל לא מראה אף פעם חוכמה כלשהי (מסתיר כדי להיראות יותר זורם). לוק הוא ממש חצוף, ולפעמים עולה על העצבים לאחרים...

אבל כל זה לא מעניין ללוק, הוא יודע שהוא אוהב את ההתנהגות שלו בעצמו, ובשבילו זה מספיק חשוב. הוא גר בעיר פאלט, עיר שקטה ונחמדה, ומקושר שם מאוד. הסיבה לזה היא ההורים שלו, שלי וניקו קאסטלאן, הם עובדים כל כך הרבה, שלוק יוצא לבדו להסתובב בעיר, ופוגש הרבה אנשים כל יום. לוק בעצמו בכלל לא ידע במה עובדים ההורים שלו, ולא התעניין בזה מהסיבה המעצבנת שהם לא אומרים לו, רק מתחמקים ואומרים "משהו במשרד הביטחון"...
    גם אחותו הגדולה ממנו בחמש דקות, מאי, מרבה ללכת לחברות או לצאת למקומות שונים. מאי אוהבת להתגרות בו, ומתנהגת כמבוגרת אליו בגלל הפרש הגילאים הצמוד שלהם. למרות איך שזה נשמע, לוק בעצם מאוד אוהב את ההורים שלו. הם תמיד היו אוהבים ועוזרים כלפיו, וכשחזרו הביתה לוק היה מאושר. לאימו של לוק, יש אקרניין () בוגר שאיתו לוק משחק כשיעמם לו. ארקניין יודע מלא מתקפות והוא חזק במיוחד, כך לפחות אימו סיפרה לו. אימא שלו סיפרה ללוק שקיבלה אותו כמתנה מאבא שלה.
    אבא של אימו, או בעצם סבא של לוק, פלינט מוצ'ס, הוא הקרוב משפחה של לוק הכי קרוב לפאלט. פעמים רבות משפחת קאסטלאן באה לבקר אותו. הוא גר בעיר פיוטר, ובעל עסק קטן של אבנים, משם בעצם פיתח את הגראוליט של אמא של לוק. אימא של לוק הציעה ללוק פעמים רבות את ארקניין כמתנה, כי מאי לא התעניינה במיוחד בארקניין, אבל למרות שאהב וידע כמה חזק ארקניין הוא, הוא הרגיש חיבה עזה לפוקימוני חשמל, לכן במתנה מאביו, קיבל אלקיד, ולחץ עליו להתחיל את המסע שלו. אבא שלו תמיד לחץ עליו להתחיל את המסע שלו, ולוק ידע שיתאכזב אם לא ישתמש באלקיד. האמת, שגם ללא הדחיפה של אבא לוק תיכנן לצאת למסע לבדו, ולכן, הוא הבטיח לעצמו, שהוא, הוא יהיה המאמן פוקימונים הכי טוב שיש.

תמונה -
    פוקימון התחלתי - אלקיד

הערות/בקשות -כמובן, להרשם למ"ת האדיר והמעגניב הזה (התחנפות~התחנפות),
    ואחרון חביב, שיהיו לו מלא יריבים, ושיהיה בקשרים ידידותיים עם כולם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל

אלון:
    אתה מנחם ומעודד את ליטוויק, ומלטף את ראשו בזהירות על מנת לא להכוות מהלהבה הקטנה שעל ראשו.
    לאחר מכן, אתה ממשיך ללכת כאשר ליטוויק ממשיך להיות מחוץ לפוקדור ועוקב אחריך בהמשך השביל, כאשר ליטוויק משאיר אחריו מידי פעם כמה טיפות של שעווה שנמסות מגופו.

לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מצליח לראות מרחוק כמה גגות של בתים קטנים, אך זה נראה עדיין די רחוק.
    לפתע, אתה רואה סוואדל קטן שחוצה את השביל בזהירות ועם חיוך קטן שמרוח על פניו.

"זו הזדמנות" אלחש לליטוויק.
    "התקרב אל הסוואדל ותקוף אותו בגחלת חזקה מטווח קצר!" אקרא לעברו בקוצר רוח לראות מה יקרה, תוך כדי שאני הולך צעד אחד אחורה מזירת הקרב.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם פרטי - עידן
    שם במשחק - ראבס אלמנד
    גיל - 15
    רקע - ילדות? לא הייתה לי ילדות, הייתה תקופה שהגיל שלי היה קטן, אבל אי אפשר לקרוא לזה ילדות, העוני, המצב הקשה, והיום שבו נאלצתי לעזוב את הבית, אי אפשר לקרוא לזה ילדות, אני ראבס, ותמיד לוקח את הכובע הלבן שלי, שקיבלתי מדוד שלי, אני לא כמו אלה מהטלוויזיה, שחלמו על פוקימונים אגדיים או ראו אותם, הייתה תקופה שגרתי אצל דוד שלי, היה לו דרגונייט זוהר, ירוק, מאוד יפה, ולמדתי קצת על פוקימונים, הוא נתן לי כמה ספרים על פוקימון, ואיפה שלא שלחו אותי קראתי שם, ואני עכשיו מוכן לצאת למסע
    תמונה -
    פוקימון התחלתי - מאצ'ופ
    הערות/בקשות - בדרך כלל במשחקים נותנים כמה פוקימונים מרכזיים בעלילה, אני אשמח לקבל הזדמנויות לתפוס הרבה פוקימונים, גם אם לא כל כך טובים, אבל לא פוקימונים דור חמש

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •