~סיפורו של יואב~
השראה:
http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=42511
פרק 1:
"מהצד הימני נמצא.. לאונרד!" צעק. גל מטבעות עפו להימורים כאשר הוא הוציא את חרבו.
"ומהצד השני.. הסמוראי.. הידוע בכינויו "פרוט נינג'ה.. קבלו את ירושימה!" גל מטבעות גדול פי 2 הגיע ושטף את מתקני ההימורים. לפיד נדלק, הקיסר קם וסימן שאפשר להתחיל. לפיד נזרק לתוך פח שמן גדול, היה הרבה אש וכבר מתוך העשן גיליתי שהסתערו נגדי. הוצאתי את החרב שלי, בלמתי את המכה הראשונה שהייתה מכוונת לראש. הורדתי לו בעיטה בבטן והוא התעלף. הכנסתי ללבו את החרב שלי וצעקתי מול כל הקהל הגועש. ראיתי את מתקני ההימורים נותנים לאנשים את מנצחי המהמרים. ידעתי שמי שבחר בי ידע שאני אנצח. הלכתי לגופו של מי שהרגתי, לקחתי את חרבו וגם את שריונו מלא בדם. שמתי את החרב בנודן שלה ואת לקחתי בידי. התחלתי לצאת מהאולם עד שראיתי את מה שקרה. 2 אנשים התחילו ללכת לכיוון הקיסר. בגדיהם היו שחורים והיה עליהם בד אפור, הם התחילו ללכת לכיוון הקיסר ונגלה כי 2 חרבות נמצאות אצלם. אחד הכניס את מה שהיה לו ביד לתוך הכיס ונראה כי בא להוציא את החרב. שהם הגיעו ליד ה10 שומרים, הם התחילו לפרק אותם אחד אחד. בהתחלה הם שלפו את החרבות אך עילפו 2 שומרים מאגרוף בראש, ולאחר מכן המשיכו להלחם בחרבותיהם כל אחד נגד 4 שומרים. החלטתי. אני הולך להרוג את הקיסר, לא משנה מה.
התחלתי לרוץ לעבר הקיסר בעוד זרקתי את השריון לרצפה. ראיתי כי עוד 3 שומרים מתו משיסוף החרבות של אחד מהם, והשני כבר הצליח לסיים את כולם. עוד גל של שומרים התחיל לרוץ לעברם, אך אני המשכתי לרוץ לעבר הקיסר הבורח בריצה. ראיתי שהוא מתכוון לצאת מיציע 8, וזה אומר שהוא יגיע מיציע 7 שכרגע הוא מלא באנשים, וכך יתפסו אותו. מה שהבנתי, שאם אלך מיציע 6 אפגש איתו שם, ואני אצטרך לאחר מכן לברוח או להיהרג, ואת כל ההחלטה אני צריך לעשות בפחות מ-5 שניות. שני האנשים כבר התחילו לרוץ לעבר הקיסר ואני הגעתי ליציע 7. המלך הגיע לשם בריצה, בעטתי לו בבטן והוא נפל. הוא הוציא חרב קצרה ומעוכלת שבהחלט לא עשתה לי חיים קלים. בהתחלה נלחמנו פשוט, טריקים של הסרטים וכל האלה. אך לאחר שכבר האנשים התחילו להתעייף מצפייה בקרב, הוא הצליח להוריד לי אגרוף לראש. נפלתי על הרצפה, והוא בא להרוג אותי. הורדתי לו בעיטה לרגליים כדי שיפול, והטריק עבד. הוא נפל-ארצה כשאני הסתובבתי ועליתי שוב. הוצאתי את חרבי ותקעתי בליבו. הוא מת.
שני הרוצחים האחרים ראו את המתרחש וזרקו לשמיים זיקוק. הזיקוק היה בצבעים אדום-ירוק וכחול, התפוצץ לאורך כל האצטדיון. הם התחילו לרוץ לעבר הזירה, 45 שומרים אחריהם, ועוד 50 אחריי. לקחתי את גופתו של המלך והתחלתי לרוץ לעבר 2 הרוצחים. שלפתי את חרבו של יריבי, רצתי שנית. מתוך יציע 6 התחילו להגיע כ30 אנשים שנראו דומים באופן מפתיע לרוצחים. הם התחילו לזנק על השומרים באכזריות ולהרוג אותם. הגענו אל הזירה, אשר חרב סמוראים תקועה בבטנו של המלך.