Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 58

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Pooh לפתוח את משחק התפקידים Pokemon Kanto, בתנאי שיבצע תיקון קטן שעליו דובר בה"פ.
    *לוגו בקרוב*

α פתיחה:
    המשחק הזה הוא משחק חדש שאני פותח, לאחר שפרשתי לפני מספר חודשים מהפורום, וכעת החלטתי לחזור. למי שזוכר אותי ולמי שלא, קוראים לי עידו, והמשחק הקודם שלי היה Pokemon Windy Team שהיה לפי דעתי די פופולרי ודי מוצלח, אך החלטתי להפסיק אותו גם בעקבות הפרישה.

עקרון המשחק, Pokemon Kanto, הוא פשוט מאוד, אך בדרך תתקלו במכשולים רבים ובהפתעות מוזרות שיגרמו למסע הפשוט הזה להיות לא כל כך פשוט...

שימו לב, יהיו רק 5 מקומות פנויים במשחק, והחמישה האלה יהיו הרציניים והמשקיעים ביותר והמדד העיקרי לכך הוא בעיקר טופס ההרשמה. אני דורש מכל אחד מהשחקים השקעה מינימלית שזה אומר לעמוד בחוקים, להגיב כמה שיותר ולהגיב ברצינות והשקעה.

תודה, בהצלחה והכי חשוב - תהנו, עידו

רקע:
    "והרי חדשות השעה 8. בשעות הצהריים היום התרחש פיצוץ בבניין בעיר ורמיליון. נמסר לנו שהפיצוץ התרחש בחדר המחקר של חוקר הפוקימונים הידוע פרופסור אוגוואייר, אך למזלנו לא היו נפגעים רבים או מקרי מוות. 'הפיצוץ התרחש פחות משעה לאחר שיצאתי מהבניין, למזלי לא נגרם נזק לרכוש יקר או לממצאים חשובים, אבל זה אכן היה מפחיד...' אומר אוגוואייר לכתבנו. המשטרה המחוזית של קנטו בודקת האם יש קשר בין המקרה הזה לגניבה המסתורית במוזיאון המאובנים בפיוטר. כתבנו..." אומרת הכתבת מהחדשות בטלוויזיה אך בגלל חוסר התעניינות אתה מיד לוחץ על השלט ומכבה את הטלוויזיה, 'מה אכפת לי עכשיו מהחדשות...' אתה חושב לעצמך ומתהפך הצידה במיטה, 'העיקר שמחר היום הגדול...'

אתם מאמנים רגילים, בגילאי 14-18, שקמים בוקר אחד בעיר פאלט, כל אחד עם הסיפור האישי שלו, ומחליטים לצאת למסע במחוז הותיק והפשוט, מחוז קנטו, כשמטרתכם העיקרית היא כמובן לנצח בכל המכונים ולנצח מעל הכל בליגת הפוקימונים.
    שמעתם לאחרונה בחדשות ובעיתונים על כל מיני התרחשויות מוזרות כמו חטיפות, שודים, ופשעים מסוגים שונים שקשורים גם לפוקימונים, ויותר מפעם אחת ראיתם אנשים מבוגרים סוחבים פרצוף מודאג ומתלחששים על סכנה אפשרית, אבל בואו נודה בזה, אתם בגיל ההתבגרות עכשיו ולא באמת אכפת לכם מחדשות, אכפת לכם רק מהמסע שלכם בקנטו ומהחלום הזה של להיות אלוף.

β חוקים והוראות:
    • קודם כל, כל חוקי הפורום והחוקים הגלובאלים חלים כאן!
    • אני משקיע בתגובות ומפרט בהן, נא לפרט לי גם בתגובות שלכם.
    • לא לשחק "גיימבוי"! כלומר, המשחק הוא כביכול משחק מציאותי ולא גיימבוי, זאת אומרת שעל התגובות להיות מציאותיות ככל האפשר. כלומר, אם אתם רוצים לרפא את הפוקימונים, אתם צריכים לחפש מרכז תחילה ולא ללכת מיד למרכז. דוגמא לתגובה כמו במשחק "גיימבוי": "אני הולך למכון", דוגמאות לתגובות רציניות: "אני מתחיל לחפש את המכון בעיר", "אני שואל אנשים היכן המכון" וכד'.

γ טופס הרשמה:
    שם פרטי - אמיתי
    שם במשחק - מלא, אמריקאי בלבד!
    גיל - 14-18
    רקע - ילדות, למה החלטת לצאת למסע, משפחה וכד'. מומלץ שהרקע יכלול גם את האופי הכללי של הדמות. שימו לב, ניתן לכתוב פרטים ברקע שיתקשרו גם לעלילה, לדוגמא אם יש לכם דוד שגר בעיר סרולין, תוכלו לבקר אותו כשתגיעו לשם. כמה שיותר מושקע וכמה שיותר מפורט ככה יותר טוב!
    תמונה - ספרייט בלבד.
    פוקימון התחלתי - חובה פוקימון עם 3 התפתחויות עוקבות (כמו ג'יודוד, פיצ'ו וכד'...), לא מההתחלתיים של אף דור, לא פאסודו ולא אגדי!
    הערות/בקשות - ...
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 01-31-2012 בשעה 10:14 PM
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    δ מפה ואזורים מעניינים:

בקנטו יש אזורים רבים ומעניינים כמו ערים שונות, מערות, מבנים מיוחדים ועוד... בכל פעם שתגיעו לאזור מהסוג הזה הוא יתווסף לכאן.

העיר פאלט:
    Spoiler ספוילר

ε מאמני מכון:
    בכמה ערים במחוז ישנם מכונים המתמחים בסוגים שונים של פוקימונים. המטרה שלכם היא לעבור אצל כל 8 מאמני המכון השונים, לנצח אותם ולהשיג את תג המכון שבזכותו תכנסו לליגה.

~ כשתגיעו למכונים הם יועדכנו כאן...
    Ido

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    ζ מאמנים נוספים:
    במשחק הזה קיימים כמובן מאמנים נוספים חוץ מכם. כאן אפרט על דמויות חשובות שתפגשו במהלך המסע ואולי אף תתקלו בהם שנית.

שם- פרופ. מארק אוגוואייר | Prof. Mark Aguirre
    גיל- 64
    מידע- פרופסור אוגוואייר הוא חוקר פוקימונים נודע מאוד ומפורסם בכל עולם הפוקימונים. מוצאו הוא במחוז קנטו, ולכן גם את רוב הניסויים והמחקרים שלו ערך באיזור זה. אוגוואייר נודע בעיקר בזכות הממצאים הנדירים שמצא על ראיקוזה במגדל השמיים שבמחוז הוון ועל כך שהצליח להשיג נוצה נדירה של הציפור האגדית ארטיקונו במערות שעל איי הקצף. מספרים עליו שבאחד המחקרים הראשונים שלו עוד כשהיה צעיר, הוא מצא במערת סרולין דרטיני שהתיידד עימו והחליט להחזיק בו עד היום.
    פוקימונים-

שם- מוניקה ספרינגפילד | Monica Springfield
    גיל- 16
    מידע- מוניקה היא מאמנת פשוטה, בערך בגילכם שיצאה גם היא למסע פוקימונים כדי להיות הטובה ביותר. היא נחמדה, חייכנית ושמחה מאוד, ונראה שאופי הפוקימונים שלה זהה לשלה.
    פוקימונים-
    ~לא ידועים~

שם- קווין ואלנטיין | Kevin Valentine
    גיל- 17
    מידע- קווין הוא מאמן מתקדם עם מגוון לא רע של פוקימונים חזקים וידע רחב באסטרטגיות. מטרתו העיקרית של קווין היא להיות כמוכם האלוף, והוא ידוע בנחישות הרבה שלו והלהט לניצחון.
    פוקימונים-
    ~לא ידועים~

~ יתווספו עוד כשתפגשו...

η צוותים וארגונים:
    עם השנים התארגנו במחוז קנטו צוותים וקבוצות שונות, כל אחד עם מטרות אחרות, חלקן טובות וחלקן רעות. במהלך המסע, יכול להיות שתפגשו בחלק מהצוותים ויכול להיות שהם אף ינסו לגייס אתכם ולהצטרף אליהם, ההחלטה להצטרף או לא היא בידיים שלכם.

הקוסמים:
    מידע- "הקוסמים" הוא ארגון קטן וחשאי שהוקם במחוז רוקט על ידי מנהיג כלשהו, אך לא יודעים מי. מטרות הארגון לא ידועות, ויש חשש שמטרות הארגון הן לפגוע ולהזיק, אך המשטרה עוד לא יודעת בדיוק. ידוע שהארגון חובב פוקימוני על-חושי ורוחות, מכיוון שהם מאמינים בגלגולי נשמות ובכוחות על טבעיים, ולמעשה חושבים שיש להם כאלה.
    מטרות- לא ידוע.
    מנהיג- לא ידוע.
    חברים בארגון-

שם- ג'נה קרינס | Jenna Kerins
    גיל- 24
    מידע- לא ידוע הרבה על ג'נה, רק שהיא שקטה ומוזרה. ג'נה מבוקשת במשטרה מכיוון שניסתה לשדוד מעבדה בעיר סלדון, אך היא הצליחה לברוח מבלי לגנוב כלום.
    פוקימונים-
    ~לא ידועים~

~ יתעדכן כשתפגשו עוד...
    Ido

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    θ מידע נוסף:

*שמור להמשך...*

ι הערות:
    • דבר ראשון, המשחק, כפי שציינתי, הוא לא משחק גיימבוי, כלומר אתם לא חייבים ללכת לפי הסדר של המשחקים והאנימה, אלא ללכת לאיזו עיר שאתם רוצים אם אתם יכולים.
    • בנוסף, במשחק לא יהיו פגישות בין הדמויות שלכם בגלל שזה יוצר לפעמים אי-סדר במשחק.
    • במהלך המשחק סביר להניח שלחלקכם יציעו להצטרף לצוותים או ארגונים שונים כמו שציינתי קודם, ולפי דעתי עליכם לחשוב טוב אם עליכם להצטרף לצוות, גם אם הוא "רע" - זה יכול ליצור הנאה ומשחק שונה עבורכם.
    • לא לשכוח בתגובות - דיבורים תוחמים בגרשיים ("X") , מחשבות תוחמים בגרש ('X')
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 01-31-2012 בשעה 10:13 PM
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    κ רשומים:

~Donphan~ ~ אלון

Spoiler ספוילר

TreeCko ~ שחר

Spoiler ספוילר

ttrrtte ~ טל

Spoiler ספוילר

[3/5]

λ קרדיטים:
    • לאתרים Bulbapedia ו-Serebii על מידע ותמונות.
    • ללורד אביזי על האישור ועל עזרה רבה בשיפור המשחק.

אפשר להגיב כעת
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 02-04-2012 בשעה 06:16 PM
    Ido

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    שם פרטי - אייל
    שם במשחק - ג'ייק ווילור
    גיל - 16
    רקע - אני אערוך מחר כי אני ממש עייף.
    תמונה - אני לא יכול אבל הנה קישור http://www.siz.co.il/my/3193011083.gif.
    פוקימון התחלתי - אקסיו
    הערות/בקשות - להתקבל
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם פרטי - מגל
    שם במשחק - ג'ייקוב מילטון | Jakeov Milton
    גיל - 17.5
    רקע - כשג'ייקוב היה קטן, בן 5 חבריו לעגו לו בגלל שמו, שלדעתם היה 'מבוגר' מדי. הוא כעס מאוד על הוריו, שחיו איתו במחוז הואן עד שעזב בספינה שאליה הוא התפלח אל דודו, ג'ון. ג'ון גר בעיר ורדיניאן. ג'ון גם היה חבר מאוד טוב של מנהיג המכון שם, הרי הוא מכון האדמה. מאז ג'ייקוב פיתח אהבה גדולה לפוקימוני אדמה. יום אחד, ג'ון לקח את ג'ייקוב למוזיאון בעיר פיוטר וגילה שמנהיג מכון האדמה הראשון נקרא ג'ייקוב, מאז הוא התגאה בשמו, והצטער על מה שעשה אז, בגיל 5. הוא כבר התחיל להיפרד מדודו, אך כאשר התקשר להוריו, גילה שהם מתו. ג'ייקוב חווה אבל גדול. ג'ון לקח אותו לספארי בשביל לעודד אותו, ג'ייקוב ראה שם סוואינב. בגלל חיבתו הגדולה לפוקימוני אדמה הוא זרק עליו פוקדור והצליח לתפוס אותו! כאשר הגיע לגיל 13 הוא התחיל לחשוב על המסע שלו, הוא רוצה לעשות אותו, למען אמא ואבא. אז הוא עזב את דודו והגיע לעיר פאלט, שם השתכן בבית של סירו, ילד שעלה לשם ממחוז אונובה המרוחק והתחבר איתו מיד.
    תמונה - http://www.google.co.il/imgres?q=%D7...w=1280&bih=557
    פוקימון התחלתי - סוואינב
    הערות/בקשות - מקווה שהתמונה עובדת.. ושהרקע בסדר..
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 02-01-2012 בשעה 06:30 PM

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. משתמש מנוסה
    שם פרטי - אורן
    שם במשחק - מייק גרין
    גיל - 14
    רקע - מייק היה ילד קטן ושובב. הוא אהב לשחק עם פוקימוני המאמנים ועם פוקימוני הוריו.
    יום אחד הוריו של מייק רבו. הוא יצא מהבית ויצא לשחק עם פיקימוני המאמנים, אך הוא לא מצא אף מאמן. הוא יצא מחוץ לעיר וחיפש פוקימונים לשחק איתם, אך במקום זאת הוא מצא להקת פיגי זועמים. הפיגי פצעו אותו קשה, אך הגיעה "קרן אור", הגיע אלקיד ששיתק את הלהקה והציל את מייק. מייק ואלקיד הפכו לחברים הכי טובים, אך ביום אחד קרה מקרה. מייק ואלקיד שיחקו ביחד. הם שמעו רחש בשיחים. הם התקרבו ומן השיחים קפץ איש ואמר:"אני מצוות הקוסמים, ועתה תאבד את חברך הקטן." הוא לקח רשת ותפס את אלקיד. אלקיד ניסה "לחשמל" את דרכו החוצה והאיש אמר:"השתמש במכת ברק כמה שתרצה, הרשת חסינה לחשמל" התחלתי להתייאש. חשבתי שלא אראה את חברי שוב לעולם.
    "עצור ותניח את האלקיד!" נשמע קול נשי. הסתובבתי וראיתי את השוטרת ג'ני. "איך מצאת אותי?" האיש שאל. "סוד מקצועי" אמרה ושיחקה בשיער." אז תניח אותו או שאוציא את ארכניין." האיש שמט את הרשת, קפץ לתוך השיחים ונעלם. מאז מייק מנסה להילחם בפשע, קודם בקטן (בשכונתו), וכשהוא יהיה מאמן פוקמונים הוא ילחם בפשעים בכל המחוז.
    וכפוקימון התחלתי הוא תמיד רוצה להיות עם אלקיד.
    תמונה -אני לא יודע איך להעלות תמונות לפורום
    פוקימון התחלתי -אלקיד
    הערות/בקשות - לתפוס טרטוויג/באגון
    ה fc שלי:

פלטינום:4641-7736-1273
    יהלום:2881-1656-5648
    פנינה:4985-1092-2693

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם פרטי - אלון
    שם במשחק - קודק דוקאס טייפון-Kodak Dukas Tyfoon
    גיל - 14
    רקע - קודק הוא נצר למשפחה עשירה, אשר הייתה אחת העשירות ברחבי קנטו. יום אחד נסע לביקור אצל סבא וסבתא שלו, ביחד עם משפחתו. הם שטו על אנייה כשלפתע התקיפו את האנייה מספר גרידוסים זועמים, האנייה היטלטלה והנוסעים החלו לרדת ולברוח.. במהלך הירידה קודק נשרט בידו מברזל, וזה השאיר לו צלקת עד היום. הם ירדו, תיירים, הוא ומשפחתו בסירת הצלה אחת, סבא וסבתא שלו באחרת עם שאר הנוסעים. אך הים המשיך לגעוש.. קודק לא ידע כלום, מכיוון שהיה צעיר והתעלף.
    לאחר שקם והתאושש, סיפרו לו את אשר קרה, סבא וסבתא שלו נפצעו ונהרגו בים.. קודק הצטער לשמוע וניסה לשכוח מהיום ההוא אך לא הצליח, עדיין נשארו לו טראומות מגרידוסים מפלצתיים שרודפים אחריו, וסיוטים נוספים. אחות של קודק הייתה בקשר טוב עם מיסטי, מנהיגת מכון סרוליאן. כשאחחותו הייתה מבקרת שם ומצלמת תמונות, קודק היה תמיד אוהד לראות את הקרבות, זה נתן לו נחישות לבוא יום אחד ולהתמודד ככה מול מנהיגים ואנשים אחרים.
    קודק לא אהב לנצח בשביל כסף ופרסום, הוא פשוט אהב את התחושה כשאתה מנצח והפוקימונים שלך שמחים.. זה קרה לו פעם כשמצא פיקאצ'ו אבוד בשביל, וטיפל לו כמה ימים ברגל עד שהוא הבריא. הוא הלך לשחרר אותו בשדה, אך תקפו אותם פוקימונים.. הפיקצ'ו תקף אותם בחזקה, תוך כדי שקודק צעק לו עידוד.. עד שהצליחו לעבור את המקום וקודק נפרד מהפיקצ'ו.
    חלומו של קודק הוא להיות מגדל פוקימונים, אך בינתיים מניח את חלומו בצד על מנת להפוך למאמן הפוקימונים הגדול והדגול ביותר.
    תמונה:
    פוקימון התחלתי - ליטוויק
    הערות/בקשות - פאנפי, בלבאזור.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם פרטי - שחר
    שם במשחק - תומאס קרטר
    גיל - 16
    רקע - תומאס היה ילד רגיל וממוצע בעיר פאלט שבקנטו.הוא אהב פוקימונים יותר מכל מי שהכיר ודאג להם.יום אחד ראה מאמן עם סווינאב.סווינאב לא הצליח לעשות את התרגיל שהמאמן אמר לו לעשות אז הוא הוציא את הפוקימון הכי חזק שלו מגמורטאר פגע בסווינאב וזרק אותו על עץ.תומאס לא יכל להתעלם מהעניין ולקח את סווינאב לבית החולים עברו שבועות וחודשים וסווינאב לא הצליח לצאת יום לפני שיצא למסעו סווינאב החלים והאחות לקחה את סווינאב והביאה אותו לתומאס שניהם שמחו ונשבעו שיתחילו את המסע יחד.
    תמונה - http://www.google.co.il/imgres?q=%D7...WuuHUBA&zoom=1
    פוקימון התחלתי - סווינאב
    הערות/בקשות - לתפוס צ'רמנדר
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 02-01-2012 בשעה 06:43 PM
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

11. משתמש מנוסה
    שם פרטי - שחר
    שם במשחק - מקס פארקר
    Max Parker
    גיל - 17
    רקע: מקס נולד וגדל בעיר ורמיליון, בגיל 7 קרה הדבר שמקס לא ישכח בחיים, גבר מסויים לבוש שחור הגיע לביתו בלילה ודרש מהוריו משהו, הוא לא ידע מה אך הוא היה ער וצפה במתרחש שהמאמן התעצבן על ההורים שלו וקרא לפוקימון שלו, מגמר() לצאת.
    "צא ותשרוף אותם עד עפר!" צעק המאמן בשיגעון, ההורים של מקס שהיו ידועים ביכולת האימון שלהם בפוקימוני המים הפסידו בקרב קצר מאוד שבו אביו לא קם יותר, אימו שדיממה על הרצפה הסתכלה עליו בחיוך ואמרה לו ללכת להביא את אחותו הקטנה נטלי, בת ה-3 מחדרה, שמקס חזר הוא ראה שהבית עולה באש וניסה להרים את אימו ללא הצלחה וכל מה שהיא צעקה לו היה להציל את אחותו וללכת וכך עשה שהוא עומד מחוץ לבית הבוער שקורס, הוא זוכר מאז כמעט כל מקרה מהאירוע, מאז אותו מקרה מקס ונטלי עברו לגור עם כריסטי אחותה של אימו בעיר פאלט, כריסטי הייתה בהחלט אישה נחמדה ומקס חיבב אותה, אבל לא יצא להם הרבה להיפגש מכיוון שהיא עבדה קשה כל היום, מאז אותו מקרה השריפה למקס היה בעיה קשה עם פוקימונים, הוא פחד מהם, מבחינתו פוקימונים זה שלמות הרוע והוא לא היה מוכן לגעת באחד מהם.
    שנטלי גדלה והייתה כבר בת 8 ויכלה להישאר לבד מקס אהב לצאת ליער ולשבת על ענפי העצים, הרגיע אותו להסתכל על חיי היום-יום של הפוקימונים,הוא פחד להתקרב אליהם בגלל אותו המקרה, היו שם משפחות של פדג'יוטים, משפחות של רטטה, משפחות, מה שהוא היה מסוגל לזכור בבירור, את כל הרגעים המאושרים בחייו עם המשפחה שלו.
    בגיל 12 שיצא לבחוץ כמו תמיד ונשכב על אחד הענפים שמע בכי, לא בכי של בן אדם אלא בכי של פוקימון כלשהו,שהלך לבדוק את מקור הרעש ראה פוקימון קטן ומסכן שנקשר לעץ ועל ראשו האות "L" (לוזר),שמקס הסתכל מקרוב הוא ראה שהפוקימון כחול וזנבו שחור () , מוזר לדעת שהוא לא פחד משינקס אלא ריחם עליו, הוא הזכיר לו אותו, גם הוא הרגיש נטוש, לבד.
    מקס לא ידע שהוא יכול לרוץ ככה ועד היום יזכור את הרגע שהוא רץ לבית חולים לפוקימונים וחיכה יום שלם עד ששינקס יצא משם, ששינקס יצא הוא היה עדיין קצת חלש, האחות ג'וי אמרה שכנראה עבר התעללות על ידי מאמן שלא רצה אותו, מקס שהבין את הפוקימון לקח אותו איתו ומאז הם החברים הכי טובים, בגיל 17 שנטלי גדלה מספיק וכריסטי התחילה לעבוד פחות ידע מקס מה הוא רוצה להיות ומה הוא רוצה לעשות ולכן החליט לצאת עם שינקס לקראת המסע למכונים ולליגת קנטו, בתקווה לנצח.
    תמונה -
    פוקימון התחלתי - לפי הרקע
    הערות/בקשות - סוף-סוף משחק על קנטו!

12. משתמש מנוסה
    אלון ~ רשום, רק תוסיף ספרייט לדמות.
    שחר ~ רשום, רק תשנה את הפוקימון ההתחלתי שלך כי ביקשתי בלי התחלתיים (כל פוקימון בעל 3 שלבים לא מההתחלתיים, לא פאסודו ולא אגדי, ועכשיו גם לא ליטוויק כי הוא תפוס)

כל השאר ~ מצטער אבל אתם לא רשומים...

נשארו עוד 3 מקומות פנויים!
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    תיקנתי
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

14. משתמש מנוסה
    ערכתי
    נקרעתי עם לבחור בפיצ'ו.. אבל זה יהיה יותר מדי אש.. אז בחרתי בפוקימון שאני פחות מכיר כי לא ממש ראיתי אותו אבל אני דיי מחבב אותו

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם פרטי - טל
    שם במשחק - סוזן ניקולסון
    גיל - 14
    רקע - סוזן נולדה בעיר ג'ובלייף, לזוג הורים עשירים, היא גדלה בעיר הגדולה ולכן ידעה להסתדר בערים גדולות אחרות היטב.
    אך בניגוד להוריה אשר חיו חיים מלאים בעושר, ואכפת היה להם רק מהכסף, סוזן העדיפה לצאת הרבה מביתה הגדול העמוס צעצועים ולשחק בין עצי היער ובין הענפים, סוזן חברה עם כמה ילדים מן הרמה הפשוטה יותר שבעיר והם נעשו חברים טובי מאוד, הך היא לא סיפרה להם היכן היא גרה מחשש שחבריה לא ירצו עמה כל קשר יותר.

יום אחד כאשר שיחקה סוזן עם חבריה בין העצים בתופסת ענפים, (התנדנדות בים ענף לענף מבלי להיתפס על ידי האחרXD) סוזן ראתה איש מוזר במסכה שחורה, היה לו שק על הגב, והשק זע ונע, האיש אינו ראה את סוזן וחבריה מפני שהיו תלויים על ענפים מעליו, לפתע השק נפל וממנו יצא פיצ'ו קטן ותשוש, שהחל לברוח, האיש מיד הוציא רובה מכיסו, ירייה אחת הייתה כל מה שדרוש, סוזן וחברייה צפו במראה הנורא והמטריד הזה, אך סוזן קיבלה את המקרה באומץ, והבטיחה לעצמה בליבה ''אני אצא למסע פוקימונים, אני אהיה מאסרית פוקימונים, אנצח בליגת האלופים ואז...אעזור וכל הפוקימונים המסכנים הללו ואדאג שלא יהיו עוד מקרים כאלו'', סוזן ארזה תיק במהירות, היא שמה בוא כמה בגדים להחלפה וענף מאחד העצים עליה נהגה לשחק עם חבריה, היא נפרדה מהם ולקחה ספינה למחוז קנטו אל העיר פאלט, שם... היא החליטה להתחיל את מסעה, ולהביא שינוי בעולם, על כך אמרו חבריה תמיד ''סוזן שלנו...חמומות מח אך אמיצה...ותמיד תהיה לצידינו בשעת צרה, וצד שני גם יודעת להיות נחמדה וצנוע'' תמיד אמרו ולמשמע המילה צנועה, החלו לצחוק מפני שידעו שסוזן והמילה צנוע, אינם נכנסים במשפט אחד לעולם.

תמונה -

פוקימון התחלתי - פיצ'ו

הערות/בקשות - בבקשה להירשם, אני מממש ישקיע
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 02-01-2012 בשעה 11:55 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •