מידע כללי-
שם משתמש: PizzaBlaster
שם פרטי: זיו
מידע על הדמות-
שם פרטי ומשפחה: (אני אלך לפי יפן, קודם שם משפחה ואז שם פרטי) הימאקאנו לי (himakano lee)
תיאור: לי הוא נער בגובה מטר שישים, בעל שיער אדום שאסוף בתסרוקת כמו של שיקאמארו. יש לו עור די חיוור, רזה מאוד, ולא רואים לו שרירים כלל.
אופי: פועל לפי האופי שלי, רק עם קצת יותר סדיסטיות.
רקע: לי נולד בכפר הנהר לשבט ההימאקאנו, הידועים בהתמחותם המיוחדת בגנג'וטסואים וביצרית חפצים שמשפרים את רמת הגנג'וטסו של המשתמש בהם. עד שלי נרשם לאקדמיה, רוב ילדי שבט הימאקאנו צחקו עליו, בגלל שלהם היה חפץ מיוחד שקיבלו בירושה וללי לא היה חפץ כזה, והם כל הזמן השתמשו בגנג'וטסואים (חלשים, בכל את, לפני האקדמיה) על לי כדי לעשות עליו כל מיני מתיחות, כמו לגרום לו לחשוב שהבית שלו לא קיים, לגרום לו לחשוב שהינאקו, הזקן "העצבני" של השבט הוא אבא שלו, ודברים בסגנון הזה. כשהוא הגיע לאקדמיה, זה רק החמיר. לא רק ילדי שבט הימאקאנו צחקו עליו, אלה כמעט כל הילדים בכיתה שלו, כי הוא היה די חלש בנינג'וטסואים וממש חלש בטאיג'וטסו. כולם, חוץ מהיקארו. היקארו מימאקורו. היא היתה ממש חלשה בטאיג'וטסו, כמו לי, אבל היא הייתה ממש טובה בשימוש בנינג'וטסו. הקקאי גנקיי שלה (אם זה בסדר, אם לא אני אשנה) הוא שימוש באלמנטים אש ואדמה, וכך להשתמש בטכניקות לבה. לי מאוד אוהב את היקארו, וגם היקארו מאוד אוהבת אותו, רק ששניהם לא יודעים את זה ומתביישים אחד מהשני. בגלל שלי לא עבר את האקדמיה פעמיים, ועוד שלוש פעמים בכלל לא ניגש למבחן, היקארו נשארה איתו ובכוונה לא עברה. כל זה השתנה ביום שסבא שלו נפטר. לאבא של לי יש מגן ראש (בצורה של ההוקאגה השני) מיוחד שמשפר את כוחות הגנג'וטסו שמשנים את הזכרונות והרצונות של האדם. לי בקושי פגש את סבא שלו, ולכן הוא היה מאוד מופתע שקראו לו ברשימת הירושה. לי קיבל כפפות עם מגני גב יד מפלדה חזקה במיוחד. חוץ ממנו, סבו לא הוריש שום חפץ אחר לאף אחד. לי מאוד אהב את הכפפות, מכיוון שהיה להם ריפוד מאוד רך מבפנים, והם היו מאוד נוחות ללבישה. לי לא ידע מה הכוח החבוי בהן. יום אחרי השבעה שעשו לסבא שלו, לי בא לאקדמיה כרגיל. הוא החסיר כמה שיעורים בנינג'וטסו שלימדו איך להשתמש בתכניקת שחרור מחבל ומיקום מחדש (replacement). כשהוא בא לכיתה, ילדי שבט הימאקאנו לא צחקו עליו, אלה הסתכלו עליו והתלחששו ביניהם. באמצע שיעור טאיג'וטסו, הוא שמע לידו שני ילדים מהשבט מתלחששים קצת חזק. "יש לו את הכפפות ה
אלה או שאני מדמיין?" אמר אחד מהם. לי עצר והקשיב. "אני חושב שהוא משתמש בגנג'וטסו רק כדי להפחיד אותנו. אני לא מאמין שהוא קיבל בירושה את הכפפות של אשליות כאב!" השני אמר. לי קפא במקום. הוא לא ידע אם להאמין או לא לילדים, שבטח ניסו למתוח אותו שוב, והוא המשיך בשיעור. וכרגיל, לי לא עשה שום נזק לבובת האימונים. בכיתה הם למדו את טכניקת הכפילים, שלי הצליח להפעיל, אבל כל האחרים יכלו להוסיף לפחות שלוש שכפולים נוספים, אבל לי הצליח רק אחד. כשהוא חזר הביתה, הוא גילה שהבית הפוך, ושההורים שלו לא נמצאים. הוא חיפש בכל הבית, ומצא רק דבר אחד שרמז לו על המיקום של ההורים שלו. הוא מצא קופסת מתכת קטנה שהייתה בתוך כספת שלי לא ידע על קיומה, כי אביו אסר עליו להיכנס לחדר שבו נמצאה הכספת. לי פתח את הקופסא, ומצא בתוכה את מגן הראש של אבא שלו ופתק. בפתק היו כתובות מילים בודדות: ערפל, נקמה, הימאקאנו. לי לא הבין מה המילים האלה אומרות, אבל הוא שמר את הפתק ואת מגן הראש. לי למד להסתדר לבד, כי הוא ידע לבשל די טוב והיה למשפחה שלו די הרבה כסף, אז הוא נשאר בביתו. באותה שנה לי סוף סוף עבר את האקדמיה, ויחד איתו היקארו עברה. לי לקח את מגן הראש החד שקיבל כשהוא הפך לגנין. כשהוא הגיע הביתה, הוא נזכר במגן הראש של אביו, ושם אותו במקום מגן הראש שקיבל כשהפך לגנין. בזמן שנתו האחרונה באקדמיה, לי התאמן הרבה מאוד על גנג'וטסוים שאבא שלו לימד אותו: גנג'וטסו אחד שגורם ליריב לחשוב שאתה חבר שלו, אחד שגורם ליריב לא לראות אותך, כך שאתה יכול לזרוק עליו קונאי לדוגמה והוא לא רואה, ועוד כמה. לי הצליח להשתמש ממש טוב בגנג'וטסו שקוראים לו "תופת דמיוני", שבו הוא גור ליריב לחשוב שהוא סובל מכאבי תופת, מהדרך שהכי מפחידה את היריב. אבל הגנג'וטסו שלי התאמן עליו הכי הרבה ועדיין לא הצליח להפעיל אותו, זה שינוי זיכרון של אדם. לגנג'וטסו הזה קוראים "קוראי אסקו: אומוי דאו איציסאסאדה" (ככה אני שומע את זזה ביפנית, זה אומר מחשבות באפלה: התאמת זכרונות). לי מנסה ללמוד את הגנג'וטסו הזה ולהפוך אותו לטכניקת המאסטר שלו, אז עליו הוא עובד הכי קשה.
היתמחויות: לי מתמחה בגנג'וטסויים, והוא מעדיף קרב ממרחק רחוק יחסית, כי הוא ממש גרוע בקרב פיזי. לי משתמש בגנג'וטסויים שגורמים ליריב לתקוף את חבריו לקבוצה ואת עצמו, או שיחשוב שלי חבר שלו, וכך להתקרב ליריב ולפגוע בו (עם קונאי או חפץ מזדמן אחר). לי די גרוע בזריקת שוריקנים וקונאי, אבל הוא די טוב בהטמנת מלכודות. לי עוד לא למד לגמרי איך להשתמש בחפצי הירושה שלו, אז תתפרע עם איך לי ילמד את זה.
ריכוז צ'אקרה: 35%
נינג'וטסו: 30%
טאיג'וטסו: 5%
גנג'וטסו: 30%
הערות: אם אפשר, תוכל לשים את היקארו איתי בקבוצה? הרקע די ארוך, השקעתי בו די הרבה לדעתי. ואני רוצה בשלב כלשהוא במשחק ללמוד טכניקת זימון, עם העדפה לזימון של חיות ממשפחת הזוחלים

הורדתי קצת את רמת הגנג'וטסו, אבל החפצים מחזקים את הגנג'וטסו המסוים שלהם, טוב? כמובן, רק ברגע שאני אדע איך להשתמש בהם, כמו שאמרתי, אתה תחליט.