Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 78
  1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Sir צפה בהודעה
    התחלה:
    אתם קמים בבוקר, מתארגנים (במתארגנים אני מתכוון לכל הדברים הרגילים שאתם עושים ביומיום בבבוקר כגון: אוכלים, מצחצחים שיינים וכ'ו.) ויוצאים לאקדמיה, לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים, עדיין לא הגיעה הזמן להיכנס לכיתות לשם שיבוץ לקבוצות ואתם עומדים עם חבריכם לכיתה ומדברים איתם, כולם מאד מתרגשים לקראת השיבוץ.
    לאחר כ-5 דקות יוצא קאדומה, הסנסיי שלכם, צ'ונין גבווה הלובש מדי שינובי פורמלים. "כנסו לכיתה" הוא אומר ומפנה את המעבר לכיתה, כולם נכנסים ומתיישבים במקומות. ואז מתחילה ההקראה :
    "קבוצה מס' 1- הארו יומאמארו, ליי קימוניצ'י, סאקורה מאמוצ'י, והסנסיי שלכם הוא קאבוטו הטאקה.
    קבוצה מס' 2- ליי הימאקאנו, שיקאמרו באזומו, טיה קאראקו, והנסיי שלכם היא הינאטה קאמוטו.
    קבוצה מס' 3- יוקי אמאטורו, קאיטו סוזוקי, קוטון טאנאקה, והסנסיי שלכם הוא טסובאסה יושידה.
    קבוצה מס' 4- קנג'י יטו, נאוטו סאטו, נאטסוקי טאנאקה, והסנסיי שלכם היא מיזוקי קימוניצ'י.
    ... שאר הקבוצות לא מעיינינות אתכם.."
    אתם יוצאים מהכיתה ביחד עם שאר חברי הקבוצה שלכם ומחכים שהסנסיי יגיע, נראה שהוא מאחר.
    "אוף" אני אומר ואבעט במשהו מזדמן. אנשום נשימה עמוקה ואביט בחברי הקבוצה שלי, מהרהר איך הסנסיי שלי ועד כמה חזקים נראים חברי הקבוצה שלי, ביחס לקבוצות אחרות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    חברה לחשוב טוב טוב על המהלכים שלכם!!

ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    אני מגיב מחדש, סליחה.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אני בוחן את חברי לקבוצה, באופן שלא בוחנים שתם בן-אדם. אני מנסה לקרוא את הבעות הפנים שלהם, ולראות ביותר פירוט את המראה שלהם. אחר כך אני אומר: "מעניין למה הינאטה-סנסיי מאחרת... אולי מישהו מכם ראה אותה?". אני מחפש מקום לשבת, ומתיישב.
    שיקאמרו, נער בגובה שלך בערך, ראשו מכוסה על ידי מגן ראש בגרסאת הבנדנה, עיניו חומות,והוא לובש בגדי גנין פורמלים. טיה, נערה מעט נמוכה ממך, שיערה ארוך ובעלת צבע בלונדיני, מגן המצח משמש כמעיין קשת לשיער. והיא לובשת מדי גנין פורמלים. שניהם נראים משועממים מעט, "לא" הם עונים בפה אחד ,אתה מתסכל סביב על המסדרון ורואה ספלפל לא רחוק מכם. אתה מתחיל ללכת לעברו ושניהם הולכים אחרייך. אתם מתיישבים ולאחר כמה רגעים טיה אומרת "מה אתם חושבים שסנסיי הינאטה תעשה בתור בחינה ראשונה?".

ציטוט פורסם במקור על ידי matan4500 צפה בהודעה
    "מעניין איפה הסנסיי." אומר תוך כדי הליכה לחברי לקבוצה , "היי אני קנג'י ואני מומחה בטאי ג'וטסו." אומר בחיוך , "ומי אתם?" אשאל תוך כדי שאזכור שהמגן מצח עדיין בכיס שלי אז אשים אותו על המצח ולאחר שהם יענו עם מיזוקי סנסיי לא יגיע אז אקפוץ לגג ואחפש אותו .
    אתה במסדרון איך לעזעל תקפוץ לגג, אתה מכיר את חברי הצוות הם היו איתך בכיתה כמה שנים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    תכלת ורדרד? חחח
    ---
    "אני לא חושב שקרה לו משהו..." אני ממלמל בשקט ומביט סביב, 'למה באמת הוא לא מגיע...?' אני תוהה ומנסה למצוא תשובה הגיונית בראשי.
    אני מגרד מעט את ראשי, "אולי הוא רוצה להפתיע אותנו?", אני אומר בשקט, בחיוך קטן ואז מגחך, אך בכל זאת נשאר ערני ומביט מעט לצדדים.
    תכלת עם שילוב של ורוד פה ושם, תשתמש בדמיון ביצ'.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "למה שהוא ירצה להפתיע אותנו?" אומר ליי, "אני חושבת שכדי שנודיע על זה שהוא מאחר, לכו תדעו מה היה יכול לקרות" אומרת סאקורה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Crown?Clown צפה בהודעה
    ערכתי מחדש את הטופס.
    כשתקרא את העלילה והרקע כמו שצריך אתה אולי תתקבל בינתיים תמשיך לנסות לערוך מבלי לקרוא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Death The Kid צפה בהודעה
    גם אני
    לא עדיין לא טוב תנסה לעשות משהו אחר ולא אסתרתגייה מפגרת כזאת. והקאקי גנקאי מה הפואנטה זה לא שאתה עומד לראות תצבע של המתקפות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Pizza צפה בהודעה
    "אוף" אני אומר ואבעט במשהו מזדמן. אנשום נשימה עמוקה ואביט בחברי הקבוצה שלי, מהרהר איך הסנסיי שלי ועד כמה חזקים נראים חברי הקבוצה שלי, ביחס לקבוצות אחרות.
    "מעניין למה הוא מאחר" אומרת קוטון, נערה בערך בגובה שלך, בעלת שיע סגלגל עם שילוב של מעט ורוד (כאילו תספורת פסים) עיני כחולות, עורה שזוף למדי, והיא לובשת מדי גנין פורמלים ומגן המצח קשור מסביב לצווארה.
    קאיטו נער מעט יותר גבוהה ממך בעל שיער שחור ארוך מעט ואסוף בקוקו(כמו של שיקאמרו), עיניו ירוקות ועורו בהיר, הוא לובש מדי גנין פורמלים ומגן המצח קשור סביב רגלו מתחת לברך. עומד לידכם בשקט ומביט סביב.

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    "מעניין למה הוא מאחר" אומרת קוטון, נערה בערך בגובה שלך, בעלת שיע סגלגל עם שילוב של מעט ורוד (כאילו תספורת פסים) עיני כחולות, עורה שזוף למדי, והיא לובשת מדי גנין פורמלים ומגן המצח קשור מסביב לצווארה.
    קאיטו נער מעט יותר גבוהה ממך בעל שיער שחור ארוך מעט ואסוף בקוקו(כמו של שיקאמרו), עיניו ירוקות ועורו בהיר, הוא לובש מדי גנין פורמלים ומגן המצח קשור סביב רגלו מתחת לברך. עומד לידכם בשקט ומביט סביב.
    אני שותק למשך כמה זמן ואז אומר "אלוהים יודע, אבל אני מקווה שהוא חזק. סנסיי חלש זה ממש מבאס" אני אומר וממשיך לבעוט בשיעמום בארגז/ כיסא/ כל דבר אקראי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו

תכלת עם שילוב של ורוד פה ושם, תשתמש בדמיון ביצ'.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "למה שהוא ירצה להפתיע אותנו?" אומר ליי, "אני חושבת שכדי שנודיע על זה שהוא מאחר, לכו תדעו מה היה יכול לקרות" אומרת סאקורה.
    "טוב, אם את מתעקשת, בואו נלך לבדוק..." אני עונה לסאקורה ומניד את כתפיי בויתור, למרות שבראשי אני עדיין חושב שאני צודק ושעלינו לחכות, אך אני מחליט לזרום עם דעתם.
    אני מחכה שסאקורה וליי יעשו צעד ואני אלך אחריהם כדי לחפש את הסנסיי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

שיקאמרו, נער בגובה שלך בערך, ראשו מכוסה על ידי מגן ראש בגרסאת הבנדנה, עיניו חומות,והוא לובש בגדי גנין פורמלים. טיה, נערה מעט נמוכה ממך, שיערה ארוך ובעלת צבע בלונדיני, מגן המצח משמש כמעיין קשת לשיער. והיא לובשת מדי גנין פורמלים. שניהם נראים משועממים מעט, "לא" הם עונים בפה אחד ,אתה מתסכל סביב על המסדרון ורואה ספלפל לא רחוק מכם. אתה מתחיל ללכת לעברו ושניהם הולכים אחרייך. אתם מתיישבים ולאחר כמה רגעים טיה אומרת "מה אתם חושבים שסנסיי הינאטה תעשה בתור בחינה ראשונה?".
    "אולי... נצא למשימה שבה נצטרך למצוא חפץ? או אולי... למצוא אדם נעדר? או שנצטרך לערוך קרב בינינו? או שאנחנו נצטרך להילחם בצ'ונין ביחד? או שבכלל נצטרך להילחם בה?!" אני אומר, מעלה השארות פחות ופחות סבירות, עקב היותי לחוץ. אני נושם כמה נשימות עמוקות ומנסה להירגע. "יכול להיות שהיא תבחן את עבודת הצוות שלנו, או את הנינג'וטסו, טאיג'וטסו וגנג'וטסו שכל אחד יודע. ומה אתם חושבים?" אני שואל.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ערכתי שוב.
    NYO HO HO BITCH

7. TBM
    שם: מתן
    התחלה:
    אתם קמים בבוקר, מתארגנים (במתארגנים אני מתכוון לכל הדברים הרגילים שאתם עושים ביומיום בבבוקר כגון: אוכלים, מצחצחים שיינים וכ'ו.) ויוצאים לאקדמיה, לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים, עדיין לא הגיעה הזמן להיכנס לכיתות לשם שיבוץ לקבוצות ואתם עומדים עם חבריכם לכיתה ומדברים איתם, כולם מאד מתרגשים לקראת השיבוץ.
    לאחר כ-5 דקות יוצא קאדומה, הסנסיי שלכם, צ'ונין גבווה הלובש מדי שינובי פורמלים. "כנסו לכיתה" הוא אומר ומפנה את המעבר לכיתה, כולם נכנסים ומתיישבים במקומות. ואז מתחילה ההקראה :
    "קבוצה מס' 1- הארו יומאמארו, ליי קימוניצ'י, סאקורה מאמוצ'י, והסנסיי שלכם הוא קאבוטו הטאקה.
    קבוצה מס' 2- ליי הימאקאנו, שיקאמרו באזומו, טיה קאראקו, והנסיי שלכם היא הינאטה קאמוטו.
    קבוצה מס' 3- יוקי אמאטורו, קאיטו סוזוקי, קוטון טאנאקה, והסנסיי שלכם הוא טסובאסה יושידה.
    קבוצה מס' 4- קנג'י יטו, נאוטו סאטו, נאטסוקי טאנאקה, והסנסיי שלכם היא מיזוקי קימוניצ'י.
    ... שאר הקבוצות לא מעיינינות אתכם.."
    אתם יוצאים מהכיתה ביחד עם שאר חברי הקבוצה שלכם ומחכים שהסנסיי יגיע, נראה שהוא מאחר.
    אצא מן המסדרון לחצר ואעלה לגג , "מעניין איפה הסנסיי." אומר תוך כדי שאני מסתכל כל הזמן ועם תוך עשר דקות הוא לא מגיע אז אחזור לכיתה ואשב שם עד שהסנסיי יגיע .

8. AllwaysStriveAndProsper
    אני שותק למשך כמה זמן ואז אומר "אלוהים יודע, אבל אני מקווה שהוא חזק. סנסיי חלש זה ממש מבאס" אני אומר וממשיך לבעוט בשיעמום בארגז/ כיסא/ כל דבר אקראי.
    "אם הוא היה חלש הוא לא היה מגיע לדרגת הטוקובטסו ג'ונין, אז תפסיק לדבר שטויות" אומרת קוטון, לאחר מכן היא מסתכלת סביב ואומרת " בואו נצא מחוץ לאקדמיה ונחכה לסנסיי שמה, אתם איתי ?" קאיטו מהנהן ושניהם מביטים עלייך לראות את תגובתך.
    "טוב, אם את מתעקשת, בואו נלך לבדוק..." אני עונה לסאקורה ומניד את כתפיי בויתור, למרות שבראשי אני עדיין חושב שאני צודק ושעלינו לחכות, אך אני מחליט לזרום עם דעתם.
    אני מחכה שסאקורה וליי יעשו צעד ואני אלך אחריהם כדי לחפש את הסנסיי.
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה, אתם הולכים והולכים אך לא מגיעים ליציאה, זה נראה כאילו המסדרון אינסופי. "זה נראה לי כמו ג'נג'וטסו" אומרת סאקורה, "מעניין מי ולמה הטילו עלינו אותו" אומר ליי מיד אחריה.

"אולי... נצא למשימה שבה נצטרך למצוא חפץ? או אולי... למצוא אדם נעדר? או שנצטרך לערוך קרב בינינו? או שאנחנו נצטרך להילחם בצ'ונין ביחד? או שבכלל נצטרך להילחם בה?!" אני אומר, מעלה השארות פחות ופחות סבירות, עקב היותי לחוץ. אני נושם כמה נשימות עמוקות ומנסה להירגע. "יכול להיות שהיא תבחן את עבודת הצוות שלנו, או את הנינג'וטסו, טאיג'וטסו וגנג'וטסו שכל אחד יודע. ומה אתם חושבים?" אני שואל.
    "אני חושב שאתה צריך לשתוק קצת" אומר שיקאמרו בזמן שהוא מסתכל סביב ואומר :" שמתם לב שאנחנו לבד באקדמיה, רוב הזמן יש פה אנשים גם אחרי שהגנינים הולכים, זה קצת מוזר"

ציטוט פורסם במקור על ידי Lambo צפה בהודעה
    ערכתי שוב.
    לא מספיק טוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי king4500 צפה בהודעה
    אצא מן המסדרון לחצר ואעלה לגג , "מעניין איפה הסנסיי." אומר תוך כדי שאני מסתכל כל הזמן ועם תוך עשר דקות הוא לא מגיע אז אחזור לכיתה ואשב שם עד שהסנסיי יגיע .
    במחשבה שנייה אתה לא מתאים.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    "אם הוא היה חלש הוא לא היה מגיע לדרגת הטוקובטסו ג'ונין, אז תפסיק לדבר שטויות" אומרת קוטון, לאחר מכן היא מסתכלת סביב ואומרת " בואו נצא מחוץ לאקדמיה ונחכה לסנסיי שמה, אתם איתי ?" קאיטו מהנהן ושניהם מביטים עלייך לראות את תגובתך.

אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה, אתם הולכים והולכים אך לא מגיעים ליציאה, זה נראה כאילו המסדרון אינסופי. "זה נראה לי כמו ג'נג'וטסו" אומרת סאקורה, "מעניין מי ולמה הטילו עלינו אותו" אומר ליי מיד אחריה.

"אני חושב שאתה צריך לשתוק קצת" אומר שיקאמרו בזמן שהוא מסתכל סביב ואומר :" שמתם לב שאנחנו לבד באקדמיה, רוב הזמן יש פה אנשים גם אחרי שהגנינים הולכים, זה קצת מוזר"

לא מספיק טוב.

במחשבה שנייה אתה לא מתאים.
    טוב,אני מפסיק לנסות.אם אתה לא מרוצה ממה שאני נותן אז חבל כי הפסדת משתתף אחלה.
    NYO HO HO BITCH

10. מִיסְטֵר פִיזַָה
    אני נאנח קלות "נו טוב, אבל אם הוא לא מגיע, אני חושב שעדיף לחזור לכאן- ליתר ביטחון" אני אומר ויוצא איתם החוצה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

11. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    לשתות במובן של אלכוהול, או סתם לשתות מים? כי ביפן מותר לשתות רק מגיל עשרים >< ד"א, איזה נינג'וטסויים וגנג'וטסויים אני יודע? אני יודע שחרור גנג'וטסו (ביפנית השם של זה נשמע כמו "קאי")
    ~~~~~~

"צודק..." אני אומר לשיקאמרו."אולי נסתובב קצת ונבדוק את העניין? נלך בקבוצה, אם יש פה מישהו... או משהו... טובים השניים מן האחד וטובים השלושה מהשניים, אבל אז השלישי גומר את האוכל ><" אני אומר בסוג הבדיחות האופייני לי במצבי לחץ, במטרה לעודד קצת את הקבוצה. "לדעתי נלך שמאלה במסדרון, ולאט לאט נסרוק את האקדמיה" אני אומר ומתחיל ללכת שמאלה.

12. משתמש מנוסה
    "הסנסיי רוצה בטח לבחון איך אנחנו מתמודדים עם גנג'וטסו..." אני אומר לסאקורה וליי ומגחך בציניות.
    "יש למישהו מכם רעיון איך נצא מאשליה?" אני מוסיף, תוך כדי שבראשי אני חושב על דרכים להשתחרר מהגנג'וטסו, כאלה שלמדתי מהאקדמיה או מאבי.
    Ido

| | Boshoku | |

13. AllwaysStriveAndProsper
    לפרוטוקול אתם יודעים להישתמש במביר ג'נג'וטסו, אך הוא לא שימושי למה? כי הוא יכול להורדי ג'נג'וטסו ממישהוא שנמצא תחת או במקרה וקלטתם שעומדים להטיל עליכם גנג'וטסו אז אתם עושים את הטכניקה ואז אתם חסינים מפני הגנג'וטסו.

לשתות במובן של אלכוהול, או סתם לשתות מים? כי ביפן מותר לשתות רק מגיל עשרים >< ד"א, איזה נינג'וטסויים וגנג'וטסויים אני יודע? אני יודע שחרור גנג'וטסו (ביפנית השם של זה נשמע כמו "קאי")
    ~~~~~~

"צודק..." אני אומר לשיקאמרו."אולי נסתובב קצת ונבדוק את העניין? נלך בקבוצה, אם יש פה מישהו... או משהו... טובים השניים מן האחד וטובים השלושה מהשניים, אבל אז השלישי גומר את האוכל ><" אני אומר בסוג הבדיחות האופייני לי במצבי לחץ, במטרה לעודד קצת את הקבוצה. "לדעתי נלך שמאלה במסדרון, ולאט לאט נסרוק את האקדמיה" אני אומר ומתחיל ללכת שמאלה.
    לשתוק לא לשתות ולא אתה לא יודע, ואני מכיר את הטכניקה לא צריך הסברים. ותפסיק לקרוא המשכים של אחרים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא ביקשתי ממך לשתוק קצת?" חוזר שיקאמרו ואומר, אתם הולכים לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים הולכים ונראה כאילו אתם הולכים מבלי להיתקדם.

אני נאנח קלות "נו טוב, אבל אם הוא לא מגיע, אני חושב שעדיף לחזור לכאן- ליתר ביטחון" אני אומר ויוצא איתם החוצה.
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא.

"הסנסיי רוצה בטח לבחון איך אנחנו מתמודדים עם גנג'וטסו..." אני אומר לסאקורה וליי ומגחך בציניות.
    "יש למישהו מכם רעיון איך נצא מאשליה?" אני מוסיף, תוך כדי שבראשי אני חושב על דרכים להשתחרר מהגנג'וטסו, כאלה שלמדתי מהאקדמיה או מאבי.
    אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.

14. משתמש מנוסה
    [SIZE=5][COLOR=Red][B]
    אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.
    'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
    אני מנסה להיות מוכן להתחמקות בפני כל ג'וטסו שהנינג'ה תעמיד בפניי, 'זה בטח חלק מהגנג'וטסו של הסנסיי הזה...' אני חושב לעצמי תוך כדי הריכוז.
    Ido

| | Boshoku | |

15. AllwaysStriveAndProsper
    'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
    אני מנסה להיות מוכן להתחמקות בפני כל ג'וטסו שהנינג'ה תעמיד בפניי, 'זה בטח חלק מהגנג'וטסו של הסנסיי הזה...' אני חושב לעצמי תוך כדי הריכוז.
    אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
    את כל אלו אתה יודע: http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=E

חמישה מפה:
    http://naruto.wikia.com/wiki/Special...=D&Media=Manga

ושלושה מפה:
    http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=C

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •