Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 78
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Sir צפה בהודעה
    אוקי עכשיו לוקחים הפסקה מהמשחק והגענו לבחירת הג'וטסואים.
    את כל אלו אתה יודע: http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=E

חמישה מפה:
    http://naruto.wikia.com/wiki/Special...=D&Media=Manga

ושלושה מפה:
    http://naruto.wikia.com/wiki/Special...u?Jutsu_rank=C
    D-Rank:
    Temporary Paralysis Technique
    Dynamic Entry
    Manipulated Shuriken Technique
    Body Flicker Technique
    Leaf Whirlwind

C-Rank:
    Water Release: Violent Water Wave
    Water Release: Syrup Capture Field
    Water Release: Gunshot
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא.
    "לעזאזל" אני אסנן בשקט לעצמי. אני אבחר בנינג'ה הקרובה ביותר ואזרוק שוריקן לכיוון ידיה במטרה למנוע ממנה להשלים את הג'וסטו. (ע"י הורדת ריכוז, או פגיעה ביד)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    D-Rank:
    Dynamic Entry
    Body Flicker Technique
    Leaf Whirlwind

C-Rank:
    Water Release: Violent Water Wave
    Water Release: Syrup Capture Field
    Water Release: Gunshot
    תגיב על זה שוב :
    אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.

ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Pizza צפה בהודעה
    "לעזאזל" אני אסנן בשקט לעצמי. אני אבחר בנינג'ה הקרובה ביותר ואזרוק שוריקן לכיוון ידיה במטרה למנוע ממנה להשלים את הג'וסטו. (ע"י הורדת ריכוז, או פגיעה ביד)

תבחר חמישה מפה:

ושלושה מפה:

4. משתמש מנוסה
    תגיב על זה שוב :
    אתה מסיים את המשפט כלפתע שני חברייך נעלמים, כאילו היתפוגגו אל האוויר, " תיתכונן לקרב ילדון" אתה שומע קול המגיח מלפניך, אתה מביט לכיוון שממנו הגיע הקול ורואה נינג'ה הלבושה בברדס, הנינג'ה מבצעת מספר סיני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וטסו כלשהוא.
    'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
    לאחר מכן, אני לוקח צעד לאחור, ומבצע את חותמות הידיים במהירות לקראת הטכניקה, "שחרור מים: יריית אקדח!" אני קורא בחוזקה ומנסה להשתמש בטכניקה לכיוון הנינג'ה ולפגוע בה, 'אולי זה חלק מהגנג'וטסו...?' אני תוהה לעצמי לאחר השימוש בטכניקה.
    Ido

| | Boshoku | |

5. מִיסְטֵר פִיזַָה

תבחר חמישה מפה:

ושלושה מפה:
    רמה D-
    Body Flicker Technique
    Shadow Shuriken Technique
    Demonic Illusion: Hell Viewing Technique

רמה C-
    Fire Release: Dragon Fire Technique
    Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique
    Fire Release: Great Fireball Technique
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

6. AllwaysStriveAndProsper
    רמה D-
    Body Flicker Technique
    Shadow Shuriken Technique
    Demonic Illusion: Hell Viewing Technique

רמה C-
    Fire Release: Dragon Fire Technique
    Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique
    Fire Release: Great Fireball Technique
    תגיב על זה שוב הפעם יש לך ג'וטסואים להישתמש בהם:

אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא.

'מה..' אני חושב לעצמי בבהלה, זורק במהירות זוג שוריקנים (אם יש ברשותי) לכיוון הנינג'ה המסתורית.
    לאחר מכן, אני לוקח צעד לאחור, ומבצע את חותמות הידיים במהירות לקראת הטכניקה, "שחרור מים: יריית אקדח!" אני קורא בחוזקה ומנסה להשתמש בטכניקה לכיוון הנינג'ה ולפגוע בה, 'אולי זה חלק מהגנג'וטסו...?' אני תוהה לעצמי לאחר השימוש בטכניקה.
    אתה סורק שני שורקנים אשר נחסמים בעזרת טכניקת "פוטון- זרם וואקום" (פוטון-אוויר), זרם הוואקום מתקדם אלייך בעוד שאתה מבצע את טכניקת ה"סויטון: יריית אקדח" ולאחר מכן אתה יורה מפיך שלושה כדורי מים אשר עפ-ים במהירות ליכוונו של זרם הוואקום, הכדור הראשון מתנגש בזרם הוואקום והם יוצר הדפי מים ואוויר אשר עפים לשני הכיוונים ועוצרים את 2 הכדורי המים הנותרים, הנינג'ה מתחיל לבצע טכניקה נוספת.

7. משתמש מנוסה
    אתה סורק שני שורקנים אשר נחסמים בעזרת טכניקת "פוטון- זרם וואקום" (פוטון-אוויר), זרם הוואקום מתקדם אלייך בעוד שאתה מבצע את טכניקת ה"סויטון: יריית אקדח" ולאחר מכן אתה יורה מפיך שלושה כדורי מים אשר עפ-ים במהירות ליכוונו של זרם הוואקום, הכדור הראשון מתנגש בזרם הוואקום והם יוצר הדפי מים ואוויר אשר עפים לשני הכיוונים ועוצרים את 2 הכדורי המים הנותרים, הנינג'ה מתחיל לבצע טכניקה נוספת.
    אני משתמש בטכניקת השכפול, כדי ליצור כפיל אחד שלי במהירות. לאחר מכן, אני רץ עם הכפיל במהירות בעזרת טכניקת באדי פליקר אל השינובי, ומשתדל במהירות הכי גבוהה שאני יכול לבצע את סימני הידיים הנדרשים, לאגור צ'אקרה גם בפי וגם בפי הכפיל, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לפגוע בנינג'ה המסתורית.
    Ido

| | Boshoku | |

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Sir;1334249
    [I
    אתם מתחילים ללכת לכיוון היציאה מן האקדמיה, אתם הולכים במדרון המוביל ליציאה כלפתע שלוש נינג'ות לבושות ברדש שחור מופיעות כאילו משום מקום, כל אחת מהן עושה סימני ידיים ומתכוונת להישתמש בג'וסטו כלשהוא. [/I]
    אני זורק במהירות שוריקן לכיוון הנינג'ות במטרה למנוע מהם לסיים את סימני היד, ואז אבצע כמה משלי, בכך שאשתמש ב"Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique" מתוך מחשבה לנסות לפגוע בכל שלושת השינובים בעזרת הטכניקה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

9. AllwaysStriveAndProsper
    אני משתמש בטכניקת השכפול, כדי ליצור כפיל אחד שלי במהירות. לאחר מכן, אני רץ עם הכפיל במהירות בעזרת טכניקת באדי פליקר אל השינובי, ומשתדל במהירות הכי גבוהה שאני יכול לבצע את סימני הידיים הנדרשים, לאגור צ'אקרה גם בפי וגם בפי הכפיל, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לפגוע בנינג'ה המסתורית.
    אתה והכפיל מתהבהבים אל הנינג'ה במהירות בזמן שהוא מסיים לבצע את סימני הידיים ומשתמש בטכניקת"פויטון גלי רוח עוצמתיים" ומשחרר מפיו שני זרמי רוח חזקים אשר עפים לכיוונכם.

אני זורק במהירות שוריקן לכיוון הנינג'ות במטרה למנוע מהם לסיים את סימני היד, ואז אבצע כמה משלי, בכך שאשתמש ב"Fire Release: Phoenix Sage Fire Technique" מתוך מחשבה לנסות לפגוע בכל שלושת השינובים בעזרת הטכניקה.
    השוריקן שלך עף לכיוון הנינג'ות אשר כבר סיימו את רצף סימני הידיים ושלושתם יחדיו משתמשיםבטכניקת "סויטון: זרם מים פרוע" ומשחררים מפיהם זרמי מים גדולים מאד, נראה שלהישתמש בטכניקת אש לא יועיל, בינתיים שני חבריך מבצעים סימני ידיים לקראת טכניכה משלהם.

10. משתמש מנוסה
    אתה והכפיל מתהבהבים אל הנינג'ה במהירות בזמן שהוא מסיים לבצע את סימני הידיים ומשתמש בטכניקת"פויטון גלי רוח עוצמתיים" ומשחרר מפיו שני זרמי רוח חזקים אשר עפים לכיוונכם.
    אני אוגר צ'אקרה גם בפה שלי וגם בפה של הכפיל, ומבצע את סימני הידיים הנדרשים, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לעצור את גלי הרוח.
    גם אם לא אצליח לבלום ואני אפגע מגלי הרוח, אני אנסה להשתמש בבאדי פליקר יחד עם הכפיל כדי להתקרב כמה שיותר אל הנינג'ה כדי לקפוץ ולבעוט בביטנו בעזרת "מערבולת עלה".
    Ido

| | Boshoku | |

11. AllwaysStriveAndProsper
    אני אוגר צ'אקרה גם בפה שלי וגם בפה של הכפיל, ומבצע את סימני הידיים הנדרשים, "שחרור מים: זרם מים אלים!" אני צועק ויורה בעזרת הכפיל זוג זרמי מים חזקים כדי לעצור את גלי הרוח.
    גם אם לא אצליח לבלום ואני אפגע מגלי הרוח, אני אנסה להשתמש בבאדי פליקר יחד עם הכפיל כדי להתקרב כמה שיותר אל הנינג'ה כדי לקפוץ ולבעוט בביטנו בעזרת "מערבולת עלה".
    יש סיבה לזה שלא רשמתי שהצלחת לעשות את זה בהודעה הקודמת, אתה לא תצליח כי הרוח מתקדמת אלייך ואם תפגע ממנה אז רוב הסיכויים שתמות, אתה בסך הכל גנין אל תשכח זאת. ועוד משהו הכפיל שלך זה בונשין לא קאגה בונשין, אין לו תיכולת לבצע ג'וטסואים.

12. משתמש מנוסה
    יש סיבה לזה שלא רשמתי שהצלחת לעשות את זה בהודעה הקודמת, אתה לא תצליח כי הרוח מתקדמת אלייך ואם תפגע ממנה אז רוב הסיכויים שתמות, אתה בסך הכל גנין אל תשכח זאת.
    אני מנסה להשתמש בטכניקת החלפת הגוף, כדי להתחמק מזרמי הרוח החזקים של השינובי המסתורי.
    לאחר מכן, אנסה להשתמש בטכניקת באדי פליקר, כדי להתקרב מאוד אל השינובי, ולתקוף אותו בקרב פיזי בעזרת כניסה דימנית, אגרופים ובעיטות.
    Ido

| | Boshoku | |

13. AllwaysStriveAndProsper
    אני מנסה להשתמש בטכניקת החלפת הגוף, כדי להתחמק מזרמי הרוח החזקים של השינובי המסתורי.
    לאחר מכן, אנסה להשתמש בטכניקת באדי פליקר, כדי להתקרב מאוד אל השינובי, ולתקוף אותו בקרב פיזי בעזרת כניסה דימנית, אגרופים ובעיטות.
    אתה מחליף את עצמך עם עציץ שנמצא כמה מטרים מהשינובי ולאחר מכן תוקף בכניסה דינמית שזו טכניקת טאיג'וטסו אשר מבוצעת על ידי הזרמת מעט צ'אקרה לרגל ושימוש בJUMP KICK, הבעיטה שלך פוגעת לשינובי בראש ולאחר מכן אתה עובר לכמה קומבואים של אגרופים ובעיטות שלאחריהם השינובי מתפוגג לאוויר בדומה להעלמות של כפיל צל.

14. משתמש מנוסה
    אתה מחליף את עצמך עם עציץ שנמצא כמה מטרים מהשינובי ולאחר מכן תוקף בכניסה דינמית שזו טכניקת טאיג'וטסו אשר מבוצעת על ידי הזרמת מעט צ'אקרה לרגל ושימוש בJUMP KICK, הבעיטה שלך פוגעת לשינובי בראש ולאחר מכן אתה עובר לכמה קומבואים של אגרופים ובעיטות שלאחריהם השינובי מתפוגג לאוויר בדומה להעלמות של כפיל צל.
    'אממ... כפיל צל...' אני מהרהר בראשי ומתחיל להביט סביב בחשדנות על מנת לחפש את המקורי.
    אני מתחיל להגביר את זרימת הצ'אקרה בגופי, על מנת להיות מוכן לשימוש בכל טכניקה כנגד כל מצב שהיריב יעמיד בפניי.
    Ido

| | Boshoku | |

15. AllwaysStriveAndProsper
    'אממ... כפיל צל...' אני מהרהר בראשי ומתחיל להביט סביב בחשדנות על מנת לחפש את המקורי.
    אני מתחיל להגביר את זרימת הצ'אקרה בגופי, על מנת להיות מוכן לשימוש בכל טכניקה כנגד כל מצב שהיריב יעמיד בפניי.
    "יפה יפה" נשמע קול המגיעה ממקום לא מובן " עברת את המבחן שלי בהצלחה" אתה שומע את אותו קול שוב ולפתע החדר מתחיל להעלם ולאט לאט אתה מוצא את עצמך יושב על הספסל שמחוץ לאקדמייה שמולך עומד איש צעיר כבן 24 הלובש מדי טוקוסאטסו ג'ונין פורמליים, "אני הוא הסנסיי שלך קאבוטו הטאקה, ואתה היית לכוד בגנג'וטסו שלי המשמש כמבחן שלי לגנינים החדשים, סיימת אותו ראשון מבין הקבוצה שלנו, עכשיו תנוח קצת ותחכה שהשאר יסיימו" אומר קאבוטו.

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •