המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אביב:
כן חח התבלבלתי...
------
אתה שואל את קאסוגה לגבי פרטים על ההוסוטו. תוך כדי התקדמות, קאסוגה מחטט שוב בכיסו הפנימי של המעיל, ואז מוציא תמונה, אשר גם אותה הוא מיד מגיש לך:
"נוריקו קורוטאני." משיב בצורה חד משמעית קאסוגה, "כל מה שאנחנו יודעים זה שהיא צ'ונינית בכפר האבן הנסתר." מסביר קאסוגה, ומיד מחזיר את התמונה לכיסו. חוסר ההסבר שלך ממשיך להעלות בך תהיות האם הוא מספר לך הכל, או שמא זה באמת כל המידע שהוא יודע.
[/quote]
'אם זה אכן כל המידע שבפניו, האם הוא הסכים לצאת למשימה בחוסר ידע שכזה? אולי זה מראה על העוצמה שלו ועל הביטחון בו,' אמשיך לתהות לגבי שותפי, למרות שהגדרת השותפות כאן בהחלט לוקה בחסר. אחשוב על הצ'ונינית מכפר הסלע, האם באמת ארצה לעזור בלכידתה של הבחורה הזו? האם זה למטרה עליונה שמצדיקה זאת? אמשיך להתקדם עם קאסוגה.
---
שמע צריך למצוא אנימה\מנגה תחליף דחוף לתמונות האלה אחי XD מה עם פיירי טייל? אשים פה דוגמאות:
![]()
![]()
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ההוסוטו שלי-
-----------
'הוא לא רציני' אחשוב בפחד בזמן שאביט בריו שממשיך את הדרך אבל לא אראה את הפחד הנסתר שלי כלפיו.
אעביר מבט אל דאסו שמדמם רבות ולאחר מכן אתחיל ללכת אחר ריו אל מציאת ההוסוטו הראשון שאנו מחפשים.
ברגע שאדביק את הפער עם ריו אתחיל לדבר איתו. "אתה חזק מאוד ריו." אגיד לו באדישות ושזה לא יראה נימה אכפתית.
אזכר ברגע שקאי אמר לי שלכולם יש מניע לגרום סבל לכפר שלהם ואשאל את ריו.
"תגיד..., מה הסיפור שלך?, למה אתה רוצה להתנקש בכפר שלך?" אשאל אותו באדישות בזמן שאנחנו הולכים בדרך.
נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 06-06-2012 בשעה 04:17 PM
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
רומה:
אתה מנסה לקפוץ ולתחבא מאחורי אחד העצים, אך לפני שאתה מספיק להגיע ולהשתמש בטכניקה, אחד השינובים קופץ במהירות ומכה בך עם אגרופו. אתה נופל לאחור ומתגלגל על הקרקע בכאב.
"אתם לא תגיעו לכפר שלנו, אין סיכוי..." אומר השינובי מכפר הכוכבים ומחייך בערמומיות. לפתע, השינובי מכניס את ידו לנרתיק שלו וזורק לכיוונך זוג שוריקנים שחורים וחדים.
אתה עולה על צמרת העץ, ואז קופץ על על גבה של הציפור הקפואה, ומיד אתה מרגיש שוב את הצמרמורת מהכפור שסאנסו יצר.
הציפור הקפואה מנופפת בכנפיה, כמה שבבי קרח נזרקים לצדדים, ואתם חוזרים חזרה לשמים, ומתעופפים לעבר כפר הענן הנסתר. עוברת כחצי שעה של טיסה, ולפתע אתם רואים באופק כמה בתים ובניינים, "זה כפר הענן." אומר סאנסו. לפתע, מהכיוון של כפר הענן, אתם רואים זוג ציפורים גדולות, ועל כל ציפור זוג שינובים עם הסמל של כפר הענן הנסתר.
אביב:
תשמע בעיקרון אני לקחתי את כל התמונות מסתם אנימות. התמונות של הדמויות האלה נראות טוב, אני אעבוד על זה בהמשך.
------
עם כל התהיות שלך, אתה ממשיך ללכת יחד עם קאסוגה לעבר המטרה שלכם, אל כפר האבן הנסתר כדי לתפוס את ההוסוטו.
לאחר כשעה של הליכה דוממת, בין שדות רחבים, נחלים ונהרות, אתה שם לב שהשדות מתחילים להיות קצת יותר סבוכים, במהרה יותר ויותר עצים מופיעים בדרך, והאוויר נעשה יותר קריר. לאחר עוד כמה דקות של הליכה ממושכת, אתה מבחין שנכנסתם לאיזור יערי לגמרי.
"שמעת את זה?" אומר לפתע קאסוגה בחשדנות, אך אתה לא שמעת כלום, ומיד עולה במוחך המחשבה האם קאסוגה פרנואיד, אך לפני שאתה מספיק לסיים את המחשבה הזו, קאסוגה דוחף אותך אל מאחורי עץ רחב שבקרבתך, בעודו מתחבא מאחורי עץ אחר. אתה מביט בזהירות, ורואה לפתע זוג שינובים הולכים ביחד וסורקים את השטח, אתה מבחין במהירות שלשניהם מגני מצח עם הסמל של כפר האבן הנסתר.
דניאל:
כן חח עידכנתי..
------
מפוחד מעט, אתה מדביק את הפער בינך לבין ריו, תוך כדי שאתה מעיף מבט בדאסו אשר שוכב חסר אונים מדמם וצורח מכאב. אתה ממשיך ללכת יחד עם ריו ומחמיא לו על חוזקו, משתדל שלא להראות איכפתיות אלא אדישות, וריו מחייך חיוך קטן.
אתם ממשיכים בדרככם, מספר שניות ממושכות אתם שומעים את צרחותיו של דאסו, אשר לפתע נפסקות, אתה מבין שהוא מת מרוב הדם שאיבד. אתה שואל את ריו לגבי סיפורו האישי, ורצונו להתנקש בכפר שלו, ומיד ריו מגחך, "יש לך אומץ לשאול שאלה כזו... אני מעריך את זה..." אומר ריו, מביט בך לרגע ואז מחזיר את מבטו אל הדרך.
"הסיפור שלי..." ממלמל ריו, "רצחתי את אחי התאום." אומר ריו ואתה נרתע מעט.
ם::: נפלא, תוכל ללכת ל Fairy Tail Wiki -> Characters ושם לבחור תתמונות מנגה כי זה יותר יפה מאנימה שזה מכוער. אחת הסיבות שההם טובים זה כי הם גם ממש לא מוכרים.
אביב:
תשמע בעיקרון אני לקחתי את כל התמונות מסתם אנימות. התמונות של הדמויות האלה נראות טוב, אני אעבוד על זה בהמשך.
------
עם כל התהיות שלך, אתה ממשיך ללכת יחד עם קאסוגה לעבר המטרה שלכם, אל כפר האבן הנסתר כדי לתפוס את ההוסוטו.
לאחר כשעה של הליכה דוממת, בין שדות רחבים, נחלים ונהרות, אתה שם לב שהשדות מתחילים להיות קצת יותר סבוכים, במהרה יותר ויותר עצים מופיעים בדרך, והאוויר נעשה יותר קריר. לאחר עוד כמה דקות של הליכה ממושכת, אתה מבחין שנכנסתם לאיזור יערי לגמרי.
"שמעת את זה?" אומר לפתע קאסוגה בחשדנות, אך אתה לא שמעת כלום, ומיד עולה במוחך המחשבה האם קאסוגה פרנואיד, אך לפני שאתה מספיק לסיים את המחשבה הזו, קאסוגה דוחף אותך אל מאחורי עץ רחב שבקרבתך, בעודו מתחבא מאחורי עץ אחר. אתה מביט בזהירות, ורואה לפתע זוג שינובים הולכים ביחד וסורקים את השטח, אתה מבחין במהירות שלשניהם מגני מצח עם הסמל של כפר האבן הנסתר.
טוב, הנה שאר היכולות[אה מגניב נתת ל3 רמות], אגב כן יש לי תג'וטסואים בסיסיים שלומדים באקדמיה בכל זאת ם:
שם: מחסום כפוי
רמה:
סוג: שילוב בין טאיג'וטסו לנינג'וטסו
תיאור: המשתמש מתמקם במרחק מה ממטרתו, ומנצל מהירותו בכדי לרוץ מסביב למטרה בריצה מעגלית, ומשתמש בצ'קרה היוצאת מגופו בכדי ליצור מן כדור צ'קרה שמקיף את המטרה הנמצאת בתוכו. הטכניקה דומה לספירלת המגן, כשזו חוסמת דווקא את מה שמנסה לחדור מתוכה החוצא, ולא מה שמבחוץ כלפיה, וכך לוכד אותה. יש לציין כי המחסום ניזון מהצ'קרה שהושקעה ליצירתו ומחוזק הטכניקה, ולכן אין צורך לרוץ עוד בכדי שלא יישבר.
שם: יישות אנרגטית
רמה:
סוג: נינג'וטסו
תיאור: הרמה הבאה של טכניקות ניצול הצ'קרה. המשתמש מבצע סימני ידיים בכדי להאיץ את זרימת הצ'קרה מגופו, שתיאסף לידי ענן קטן המרחף בצמוד אליו. עננת הצ'קרה תשתנה לאחר מכן(בעזרת תכונת צורה) על פי רצונו של המשתמש. לרוב תיהפך לזוג ידיים גדולות המרחפות לצד השינובי, ויכולות לתקוף בעוצמה גדולה(כדוגמת סוסאנו). רמת הטכניקה הגבוהה מתבטאת גם במתן אופי ליישות הצ'קרה המרחפת. כמו החול שלעיתים מגן על משתמשיו כחלק מתכונה שקיימת בו, כך גם יוכלו הידיים להגן ולפעול לצד המשתמש גם לא מפקודה ישירה שלו.
---
'אלה זוג שומרים של כפר האבן הנסתר! סימן שאנחנו קרובים. שומרים שמסתובבים הרחק מהכפר בדרך כלל לא חזקים במיוחד, הם משמשים כקו הגנה ראשון שמטרתו רק להבחין באויב... רק רגע, האם זה אומר שבאמת אצטרך לפגוע בחפים מפשע?' אתחבט עם עצמי. למרות כל מחשבותיי, אביט היישר בקאסוגה במבט לא החלטי, ואסמן בידי על צווארי, מנסה לשאול האם יש להרוג אותם. במידה ויענה לי בחיוב, הבחירה הטובה ביותר תהיה להקיף את שניהם בריצה ליצירת המחסום הכפוי, כך שנלכד אותם, ונוכל להרוג אותם בדרך שקטה ונקייה, אולי אף קאסוגה יעשה זאת, בכדי שנוכל להשתמש בגופות שלהם עם השיקון נו ג'וטסו(נתיחה שלאחר המוות) כך שיובילו אותנו כאילו והיינו חבריהם לתוך הכפר, והדבר יוריד את שאר השומרים מגבינו.
אביב
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
דניאל:
ריו מגחך שוב, "בתור ילדים, תמיד הוא היה יותר טוב ממני, והוא תמיד היה התאום המועדף על ידי ההורים שלי. תמיד היו לו יותר חברים, תמיד היו לו ציונים יותר גבוהים משלי, לא משנה כמה התאמצתי. היינו מצוותים ביחד, וכמובן ריו הגדול תמיד היה המצטיין במשימות ותמיד היה המוביל בכל צוותי הגנינים, בהכל." מסביר ריו ומחייך חיוך מעט רשע, "ואז הגיעו מבחני הצ'ונינים של הכפר שלנו, ולקרב הגמר הגענו אני וריו. אני ניצחתי." הוא אומר ומצחקק.
"אני הוכרזתי הצ'ונין היחיד מכל הגנינים! התעלתי על ריו! ההרגשה הייתה מדהימה." מסביר ריו ואז מוריד מעט את ראשו, "ואז גיליתי, שריו קיבל את החרב של אבא שלי, החרב המפורסמת של משפחת יאקוטה..." הוא אומר בשקט ואז מצחקק, מה שנותן לך צמרמורת ומפחיד אותך, "למרות שאני הייתי המנצח, ריו קיבל את החרב..."
------
הערה: לשותף שלך קוראים ריו (Ryuu), לאחיו קוראים ריו (Ryo), מבוטא כראיו.
אביב:
אני אשתמש נראה לי גם מפיירי טייל וגם מבליץ', אבל אני אשתמש בתמונות מהאנימה כי הן נותנות קצת יותר פירוט מבחינת צבעים על איך הדמויות ניראות.
-------
למרות כל התחבטויותיך, אתה מנסה לשאול את קאסוגה בעזרת שפת הסימנים, האם יש צורך להרוג אותם, וקאסוגה מהנהן. אתה מחליט שהבחירה הטובה ביותר היא להשתמש בטכניקת המחסום הכפוי שלך. אתה פותח בריצה לעבר זוג השינובים, אשר רואים אותך במהירות, נבהלים וזורקים לכיוונך שוריקן, אך למזלך הם מחטיאים.
אתה מתחיל לרוץ במהירות במעגלים סביב זוג השינובים מכפר האבן הנסתר, ומיד אתה רואה איך הצ'אקרה מתחיל לאפוף אותך. במהלך הסיבובים המהירים שלך, השינובים מנסים ליירת לכיוונך כל מיני כלי נשק, אך ללא פגיעה. לאחר מספר סיבובים, אתה רואה שהשתחררה ממך כבר מספיק צ'אקרה ליישום הטכניקה. אתה מבצע את טכניקת המחסום הכפוי, ומנצל את הצ'אקרה שלך כך שתשתנה לצורת כדור, ואז תסגור על זוג השומרים אשר נלכדים בתוך כדור הצ'אקרה.
אתה מפסיק לרוץ, ורואה שזוג השינובים מנסה לשבור את כדור הצ'אקרה בעזרת מכות, אך ללא הצלחה. קאסוגה יוצא ממחבואו, "נחמד מאוד..." הוא ממלמל מבעד למסיכה.
מרוצה מהבדיחה, אשר סאנסו כמובן אינו מגיב אליה, אתה מתמתח מעט ושואל את סאנסו לגבי ההמשך. סאנסו מזיז את ראשו ומביט בך, "אני אנסה להפטר מציפור אחת, ואז נראה לגבי הציפור השנייה..." סאנסו אומר ומיד מסמן את סימן היד בצורת כלב. לפתע, סאנסו יוצר ציפור קטנה מקרח, שמיד יוצאת ומתעופפת לעבר הציפור השמאלית.
הציפור הקטנה מגיעה ממש קרוב אל זוג השינובים, "עכשיו." אומר סאנסו, ולפתע ציפור הקרח מתפוצצת, ליד השינובים, שניהם נופלים מיד למטה, הציפור נעלמת, ונראה שרוח החיים כבר לא ביניהם.
רומה:
אתה מבצע הבהוב אל מאחורי השינובי, ומנסה לתקוע את חרבך בו, אך לפתע השינובי קופץ קדימה ומתחמק, ואתה מופתע קצת ממהירותו.
לפתע, השינובי מכפר הכוכבים הנסתר יוצר בעזרת ההילה הסגולה שלו מין זרוע ארוכה, ולפני שאתה מספיק להתנגד, הזרוע הסגולה מתפתלת סביב גופך ולוכדת אותך. אתה מרגיש כאב כאילו גופף נמחץ, ואתה בקושי מצליח להזיז את הרגליים או הידיים.
"הממ" אני אומר ביבשות, תוך הרמת גבה. אני אביט בציפור השנייה, ואז אשתמש גם אני ב"שחרור אש:יצירי להבה" כדי ליצור בז כמו מקודם (רק אחד), ואעלה אותו למעלה ואז אגרום לו לצלול במהירות מטורפת כדי לנסות לפגוע ולהעלות באש את הציפור השנייה. (מיותר לציין שהבז גם ירדוף אחרי הציפור אם היא תנסה לברוח, כן?)
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אביב:
אני אשתמש נראה לי גם מפיירי טייל וגם מבליץ', אבל אני אשתמש בתמונות מהאנימה כי הן נותנות קצת יותר פירוט מבחינת צבעים על איך הדמויות ניראות.
-------
למרות כל התחבטויותיך, אתה מנסה לשאול את קאסוגה בעזרת שפת הסימנים, האם יש צורך להרוג אותם, וקאסוגה מהנהן. אתה מחליט שהבחירה הטובה ביותר היא להשתמש בטכניקת המחסום הכפוי שלך. אתה פותח בריצה לעבר זוג השינובים, אשר רואים אותך במהירות, נבהלים וזורקים לכיוונך שוריקן, אך למזלך הם מחטיאים.
אתה מתחיל לרוץ במהירות במעגלים סביב זוג השינובים מכפר האבן הנסתר, ומיד אתה רואה איך הצ'אקרה מתחיל לאפוף אותך. במהלך הסיבובים המהירים שלך, השינובים מנסים ליירת לכיוונך כל מיני כלי נשק, אך ללא פגיעה. לאחר מספר סיבובים, אתה רואה שהשתחררה ממך כבר מספיק צ'אקרה ליישום הטכניקה. אתה מבצע את טכניקת המחסום הכפוי, ומנצל את הצ'אקרה שלך כך שתשתנה לצורת כדור, ואז תסגור על זוג השומרים אשר נלכדים בתוך כדור הצ'אקרה.
אתה מפסיק לרוץ, ורואה שזוג השינובים מנסה לשבור את כדור הצ'אקרה בעזרת מכות, אך ללא הצלחה. קאסוגה יוצא ממחבואו, "נחמד מאוד..." הוא ממלמל מבעד למסיכה.
1.לא חבל?(( הקטע שבליץ' לא רק שיותר מכוער אלא גם מוכר וזה עושה את זה לא טוב, הציורי מנגה מפיירי טייל מושלמים גם יפים וגם לא מוכרים, אני יודע שבאנימה יש צבעים אבל זה כל כך מכוער! שאל תשחקנים מה דעתם ם:::::
2.אפרופו שיקון זה דרגה B על פי וויקי
3.מבחינת הסיפור הגיוני שאדע את ג'וטסו שמרכז צ'קרה באגרופים, האם תסכים שאדע כעת?
---
אגיב בחיוך קל לדבריו של קאסוגה, ממשיך לבחון את שיתוף הפעולה והקשר שביננו.
"אשמח אם תוכל להרוג אותם בדרך הנקייה ביותר - כמה שפחות דם. גם אם יווצר חתך גדול בגופם, אוכל להסתיר זאת אם אנתח את עורם, אלא אם אתה מעדיף שאני אעשה את זה. אולי אתה מעדיף לחקור אותם קודם? אני אשתמש בהם בטכניקת נתיחה שלאחר המוות בכדי שיכניסו אותנו בביטחון אל תוך הכפר, אך דבר מאישיותם לא יוותר, ולכן לא יוכלו להוביל אותנו אליה מזכרונם."
אביב
'הקנאה.., אבל אני עדיין דיי מבין את התסכול שלו שקצת דומה לי.' אחשוב ואעלה זיכרון בזה שמעולם לא רצו להיות חברים שלי.
וגם את הרגע שטאי עזב אותי נטוש, בודד, אומלל וחסר חברים.
אפסיק את הזיכרונות ואשים לב לזה שאנחנו כבר הולכים דיי הרבה זמן. 'אוף.. עד מתי נצטרך ללכת' אשאל את עצמי.
"קדימה ריו!, בוא נזדרז!" אגיד לו ואתחיל לרוץ.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
דניאל:
אתה קוטע את רצף הזכרונות הצפים שלך ושל ריו, ומתחיל לרוץ, תוך קריאה לריו לרוץ איתך, אבל אתה רואה שהוא ממשיך ללכת, "אין לנו לאן למהר..." אומר ריו מחייך חיוך קטן ומצביע על משהו, אך אתה לא מצליח לראות מרחוק על מה. אתה מתקרב חזרה אל ריו, ואתה רואה על אחד העצים חרוט הסמל של כפר הגשם הנסתר, "הגענו." הוא אומר בחיוך ערמומי. ומתחיל ללכת באיטיות בקצב הקבוע שלכם.
אביב:
1. אוף בסדר שכנעת אותי :ם
2. תוקן
3. ריכוז צ'אקרה באגרופים זה לא בדיוק טכניקה, זה כמו טאיג'וטסו רק שמקרה שלך הצ'אקרה מתרכזת מחוץ לגוף ולא בתוך הגוף, אז כן.
------
אתה מתייעץ עם קאסוגה ומציע כמה רעיונות משלך, "אין לנו צורך בהם." אומר קאסוגה בבטחון בקולו הגבוה, "אין צורך שיכניסו אותנו לתוך הכפר, אנחנו נכנס לבד." מסביר קאסוגה, שולף זוג קונאים, וזורק אותם במהירות לעבר השינובים הכלואים. הקונאים חותכים את צווארם של זוג השינובים, ואתה רואה שבמהירות כבר אין להם רוח חיים.
אתה משחרר את הטכניקה שלך, וזוג הגופות של השינובים מכפר האבן הנסתר נזרקות על הקרקע. הצ'אקרה ששחררת מתחילה להתפוגג, ואתה מרגיש מיד שהצ'אקרה בתוך הגוף מתחילה לחזור.
"למה הצ'אקרה שלך יוצאת בצורה כזאת?" מתעניין קאסוגה תוך כדי שמתחיל ללכת.
אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים ליישום הטכניקה, משתמש בטכניקת יצירי הלהבה שלך, ומייצר בז עשוי להבות. הבז עולה גבוה באוויר, ואז במהירות רבה צולל לעבר זוג השינובים הרכובים על הציפור. הבז הבוער שלך פוגע בציפור שנשרפת ונעלמת, אך זוג השינובים מצליח לחמוק במזל מהמתקפה, ושניהם מתקדמים במהירות לעברכם. אתה רואה שמבטם כועס מעט ונחוש, כאילו מוכנים להתקפה מידית.
רומה:
אתה מנסה ליצור את סימן הידיים כדי להתהבהב, אך אתה לא מצליח להזיז את ידיך הלכודות. לפתע, אתה רואה קלף משחק נזרק במהירות לעבר יריבך, ואתה מיד מזהה שזה אייס. השינובי מכפר הכוכבים הנסתר קופץ מעל הקלף, חושב שהתחמק, אך לפתע הקלף מתפוצץ והשינובי נזרק בכאב על אחד העצים.
טכניקת הלפיפה הזו שבה השתמש השינובי נפסקה ואתה משחרר ונושם לרווחה. אתה מביט ימינה ורואה את אייס מחייך, "אתה בסדר?" שואל אייס ומצחקק, אתה רואה מלפני אייס את האויב השני שוכב על הרצפה וכחמישה קלפים נעוצים בו. עוד לפני שאתה מספיק לענות לאייס, לפתע אתה מבחין בשלושה שוריקנים שנזרקו אליך במהירות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)