הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
דניאל:
אתה אומר את דבריך לריו, וריו מגחך, "יכול להיות שאתה צודק..." הוא ממלמל תוך כדי הליכה.
אתם ממשיכים בהליכה של עוד כרבע שעה, ולפתע לפניכם ניצב שער ענק, ובמרכזו הסימן של כפר הגשם הנסתר, אותו ראית כבר פעמים רבות בשעות האחרונות.
בכניסה אתה רואה שומר בודד שקורא ספר, הוא מרים את עיניו לרגע, ורואה אתכם, "מי אתם?!" הוא צועק בבהלה, שולף מיד קונאי ונכנס לעמדת קרב. "תזדהו!" הוא מוסיף וצועק.
1)נעלה על השנייה-אני והשכפולים.
2)בקשר לחרב-לכל אחד מהכפילים יש חרב,זה נכון.אבל החרב נעלמת עם שחרור הג'וטסו.לכן אני נותן לאחד את החרב, כשהוא ידקור מישהו אני אשחרר את הג'וטסו ואגרום להתחשמלות האויב.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"המממ.." אומר ואוריד את ציפור החול למטה כדי להתחמק מין הכדור."מרשים מאוד, אני לא יכול לעשות כזה.אבל אני יכול לעשות את זה!" אומר לאיש שכיוון אליי את הקונאי ואשלח אליו את השכפולים שלי, ואקפוץ גם אליו.בזמן הקפיצה אכין את סימני הידיים של הצ'ידורי ואורה לשכפולים לתקוף את כל מי שעל הציפור חוץ ממי שכיוון אליי את הקונאי.
NYO HO HO BITCH
הנה משפט משלי...
שאלתו של קאסוגה נוגעת בנושא שרגיש אצלי, ולכן לא אתייחס בה כמו כל שאלה תמימה. יש מאחוריה סיפור חיים שלם שוודאי וזה לא הזמן והמקום לשוחח בו עליו.
"זו בעיה מולדת, מן פערים מסויימים בתוך העורקים. כשאני מתאמץ הדם בגוף והצ'קרה כמו כן כמובן זורמים בלחץ רב יותר, וכשזה קורה הצ'קרה מוצאת עצמה החוצא ולאחר מכן גם דרך העור שלי," אסביר תוך כדי הליכה.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
עמית:
אתה הגבת לתגובה שכתבתי לגיל... תגיב מחדש...
דניאל:
"אנחנו לא פה בשביל להילחם," אתה אומר לשומר בנינוחות ומתקדם צעד אחד לשלום, "שמי הוא יו..." אתה מתחיל לומר, אך מיד ריו מתקדם וקוטע אותך עם מרפק חלש בבטן, אתה מבין שריו לא רוצה שתיחשפו.
"אני מכיר אתכם! אתם האקאטסוקי!" צועק השומר ושולף קונאי מכיסו, "עופו מהכפר הזה!"
לפתע, אתה רואה את ריו פותח בריצה לעבר השומר, שולף את חרבו ומשסע את גופו באכזריות. השומר נופל על הקרקע, ואתה מבחין בחתך גדול לאורך כל גופו ונפלט ממנו המון דם, "אמרתי לך שזו הכניסה הכי קלה..." אומר ריו ומגחך בזמן שמחזיר את חרבו למקומה הרגיל.
אביב:
שאלתו הכבדה של קאסוגה נוגעת בנושא רגיש אצלך, אך בכל זאת אתה מסביר לו על המחלה, וקאסוגה מהנהן קלות. תשובתו של קאסוגה מסתכמת בהנהון, ושניכם ממשיכים ללכת.
עוברת עוד כחצי שעה של הליכה ביערות הסבוכים בדרך לכפר האבן הנסתר, כשלפתע אתה מתחיל להרגיש בבטנך רעדים ורעשים מוזרים, אותם אתה ישר מזהה כרעב.
רומה:
אתה נע הצידה במהירות, ומצליח להתחמק מהקונאי, אשר נתקע לבסוף באחד העצים שמאחוריך. אתה מביט לכיוון ממנו נזרק, ואתה רואה את השינובי מכפר הכוכבים הנסתר מחייך בערמומיות. אתה מבין שהוא השליך את הקונאי לעברך, ושפצעיו מהפיצוץ של אייס אינם גדולים כפי שחשבת.
"נטפל בו יחד?" שואל אייס מגחך, ולוקח שאיפה גדולה מהסיגר שלו, שמתלווה מיד בעשן רב שיוצא מפיו. אתה מבחין שהסיגר נעשה קטן.
אתה מתחיל את סימני הידיים כדי לבצע את טכניקת הברקים שלך, אך לפני שאתה מספיק לסיים ולשחרר את קשת הברקים שלך, אחד השינובים מכפר הענן הנסתר תופס אותך ומפיל אותך יחד איתו מטה.
שניכם צוללים במהירות לכיוון הקרקע, אתה מרגיש שאחיזת השינובי חזקה. אתה מביט מעלה לכיוון ראשו ורואה שעל פניו מרוח חיוך ערמומי ואף מרושע. אתה מביט מטה ורואה שאתם כבר אינכם כל כך רחוקים מהקרקע.
אני משתמש ב"התעוררות אוני" כדי לעבור לצורת האוני שלי. כעת, עם הכוח והמשקל (והעמידות הגבוהה יותר למכות ולנפילות מגובה רב) אני אתפוס את השינובי כבובה ואשתמש בו ובענפי העצים במטרה לרכך את הנפילה שלי, ולהרוג אותו. בנוסף, כשאתקרב לקרקע אצית סילון עשן שלי לכיוון הקרקע, כדי להאט עוד מעט את הנפילה(אוויר חם מתרומם וכל השטויות האלה).
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 06-08-2012 בשעה 02:43 PM
הנה משפט משלי...
אתה מעורר את האוני שבך, גופך גודל לממדי ענק, צבע העור שלך משתנה לכחול, הקרניים הקטנות צצות, עיניך משתנות לצבעי האוני ושיערך מתארך ונעשה לבן. צורת האוני משתלטת עליך. השינובי מכפר הענן הנסתר מביט בך כעת ואתה רואה שעיניו מתמלאות בהלה. כאוני, אתה תופס בחוזקה את השינובי שהפיל אותך, מסיט אותו כך שגבו יהיה לכיוון הקרקע, ואתה מגן על עצמך ועל נפילתך בעזרת הגוף שלו ובעזרת כמה ענפי עץ עליהם אתה נוחת.
אתה רואה שהנחיתה כבר קרובה מאוד, ואתה מנסה לבלום את עצירתך בעזרת העשן שאתה מייצר, אבל אתה לא מספיק ושניכם מתרסקים על הקרקע, אך גופו של השינובי מרכך את נפילתך ואתה בקושי מרגיש כאב, לעומת השינובי שנפצע מאוד.
אתה קם על רגליך, ונראה שהשינובי מכפר הענן הנסתר לא מצליח לקום. אתה עדיין בצורת האוני שלך, אתה מביט למעלה ורואה לפתע פיצוץ גדול. לאחר כמה שניות, סאנסו אשר רכוב על ציפור הקרח שלו מגיח לעברך מלמעלה, "מה קרה לך?" הוא שואל באדישות, והוא אינו נראה מבוהל כלל מה שדי מפליא אותך.
אביב:
אתה שואל את קאסוגה אם תוכלו לעצור בכפר קרוב כדי להרגיע את הרעב שלך, "זה זמן מיותר, הנה." אומר קאסוגה בקולו הגבוה, מחטט בכיסו הפנימי של מעיל הבושוקו שלו, ומיד זורק לך לחמנייה זהובה וטרייה, "קדימה תאכל." מוסיף קאסוגה, ומתיישב על הדשא.
דניאל:
אתה וריו נכנסים דרך שערי כפר הגשם הנסתר, אל תוך רחבת אדמה רכה, מסביביה בתים ובניינים שונים. מהרחבה אתה רואה יציאות לארבעה רחובות שונים, וברחבה נמצאים גם כמה אנשים. האנשים מבחינים בכם ומתחילים לצרוח ולהמלט מהמקום.
"טוב, למה ללכת ולחפש את ההוסוטו, כשההוסוטו יכול לבוא אלינו?" אומר ריו בחיוך קטן, ולפתע פוצח במספר סימני ידיים, "שחרור מים: טכניקת דרקון זועם!" צועק ריו, ולפתע משחרר המון צ'אקרה בצורת מים מגופו, שמיד מתאחדת ומצורתה נהפכת למין דרקון שואג ומפחיד. הדרקון עשוי המים עף במהירות ומרסק שלושה בניינים שמסביב. ריו מצחקק.
"קדימה הוסוטו! צא אלינו!" צועק ריו ומצחקק שוב הפעם בנימה שנשמעת לך קצת יותר מרושעת.
אקח את הלחמניה ואשב לאוכלה, מבלי אמירת תודה כלשהי. ארגיש על פי דבריו כי הוא עשה זאת רק כדי שהדברים יסתדרו, שאפסיק להתלונן על רעב, ולכן לא אמצא מקום לכך. יכלתי באותה מידה להשיג מנה טובה, אך הוא העדיף שאוכל את הלחם למען ייעול הזמן. לאחר שאהנה מאכילתה, אמשיך איתו בדרכנו. הייתי מעוניין לנצל את זמן הישיבה בכדי לשוחח עימו, אך אני מרגיש שאולי מוקדם מכדי לעשות זאת, לפחות אם זה לא יגיע מכיוונו.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הנה משפט משלי...
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)