מצטער על חוסר התגובות. הייתה לי בגרות אתמול ויש לי עוד אחת ביום חמישי.
------
אביב:
אתה אוכל את הלחמנייה מבלי להגיב לקאסוגה, ולאחר מספר קטן של דקות, אתה מסיים, קם על רגליך, מתנקה מהפירורים הזהובים וממשיך ללכת לצד קאסוגה.
לאחר עוד כחצי שעה של הליכה, קאסוגה לפתע מפנה את ראשו אליך, "מאיזה כפר אתה?" הוא שואל בקולו הגבוה והשקט.
דניאל:
אתה מבצע את חותמול הידיים הנדרשות לביצוע הטכניקה, ומיד משחרר מפיך צ'אקרה לוהטת בצורת להביור, לכיוון חלק מהבתים והבניינים שמקיפים אותך, נזהר מעט לא לפגוע באזרחים, ומיד אתה רואה איך חלק מהבתים סביב מתחילים לעלות בלהבות.
לפתע, אתה רואה זוג שינובים מתקדם אליכם מתוך אחד הרחובות, מיד אתה מבחין כמובן במגן המצח שלהם ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר. רחבת האדמה ריקה לחלוטין, למעט אתה, ריו וזוג השינובים החדשים מהכפר. ריו נעצר ומביט בהם יחד איתך, "תתרחקו. עכשיו." אומר בשקט הימני מביניהם, לו שיער שחור קוצני והוא לובש מדי שינובי פשוטים. "הזדמנות אחרונה." מוסיף השמאלי, הוא מעט יותר גבוה מהראשון, וראשו עטוף בתחבושות חוץ מפיו ועיניו.
אתה מסביר את עצמך לסאנסו, ומיד עורף את ראשו של השינובי הפצוע. ידך מתמלאת דם כמו גם הדשא שסופג שלולית דם גדולה שנפלטת מהגוף ומהראש, "קדימה. תעלה כבר." אומר סאנסו באדישות ובמה שנשמע לך קצת בחוסר סבלנות.
רומה:
אתה שואל את אם יסכים רק להסיח את דעתו והוא מהנהן ומחייך. אתה יוצר כפיל ומיד מתהבהב אל מאחורי השינובי. אתה מוציא את החרב במהירות ומשסע את צווארו, אך לפתע השינובי מתפוגג ונעלם, אתה מבין שזה היה רק כפיל. לפתע, אתה מבחין ליד רגליך בקונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
שאלה אחרונה מתי יהיה אפשרי להשתמש בטכניקות החדשות?
-----------------------------
'הם מאוד בטוחים..' אחשוב בתמיהה לגבי זוג האנשים שחושבים שהם מאיימים עליי ועל ריו.
אעביר מבט אל ריו בחיוך מזלזל רק בכדי להראות לזוג השינובי שאנחנו לא שמים עליהם.
'הם נראים נורא מוזר' אחשוב בראשי ואצא לי רגע מהפוקוס. 'להתרכז יומה! להתרכז!' אחזור לפוקוס בכוח.
"ואם לא נרצה?" אשאל את זוג השינובים בחיוך ובשלווה אך עמוק בפנים אני אהיה רגוע ומוכן לקרב לחלוטין. שזה אומר שאם יקרה והם יירצו להשתמש במתקפה מהירה אני אהיה מוכן.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
הכל טוב אחשלי אתה לא היחיד עם בגרויות (;
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בשיא המהירות אתהבהב אל צמרת אחד העצים ולאחר מכן אתחיל לבצע את טכניקת היתחבאות בערפל, אשתמש ב10% מהצ'אקרה שלי וארכז את הערפל למטה מתחת לעצים, לאחר כמן בעזרת הכפיל אחפש את מיקומו של השינובי אם אמצא אותו אתהבהב אליו ואחסל אותו בעזרת רצח שקט.
אתה חוזר לצורת האדם שלך, ומרגיש את גופך קצת חלש יותר כרגע ושצ'אקרה רבה התרוקנה ממך. אתה עולה על ציפור הקרח, כדי להמשיך לכיוון ההוסוטו וכדי לנוח ולהחזיר את הצ'אקרה שלך. אתה פונה אל סאנסו ושואל אם יש לו תוכנית להכנס לכפר הענן הנסתר, "התוכנית היא פשוטה," מתחיל לומר סאנסו באדישות, "אנחנו באים ולוקחים את ההוסוטו. כל מי שיפריע בדרך, יסבול לצערי." הוא אומר בקרירות, ואתם ממשיכים.
עוברת עוד כרבע שעה, ואתה מתחיל לראות באופק בתים ובניינים מאחורי שער אבן ענק, "הגענו. כפר הענן הנסתר." אומר סאנסו בקולו השקט. אתה מרגיש שרוב הצ'אקרה חזרה אליך, אך לא כולה.
דניאל:
הגבתי לך בה"פ.
------
מחשבות רבות רצות בראשך, אך אתה מתרכז, "ואם לא נרצה?" אתה משיב לזוג השינובים בשלווה, מוכן לכל דבר. "אז אנחנו נעזור לכם לצאת." משיב זה עם התחבושות, וגם הוא מחייך חיוך קטן שנראה לך מעט ערמומי.
לפתע, אתה מבחין שריו שולף את חרבו הכחולה והרחבה, והתמונות של עריפת האיברים בעזרת החרב רצות לך בראש, "תנו לנו את ההוסוטו, ונלך." אומר ריו באדישות, ומחזיק את חרבו כמוכנה להתקפה, "בחיים לא!" עונה זה עם השיער הקוצני ולפתע אתה מבחין שמסביב האגרופים של זוג השינובים מכפר הגשם הנסתר מתחילה להופיע צ'אקרה בצבע כחלחל, כאילו מכינים טכניקה מסויימת.
עמית:
אתה מתחמק מהקונאי ואז מתקדם במהירות בעזרת ציפורי החול שיצר לך יושיסו. זוג הכפילים שלך תוקף את הציפור הימנית, ואתה וכפיל נוסף תוקפים את השמאלית, אתה והכפיל קופצים לעבר השינובים, ומיד אתה פותח בסימני הידיים המהירים ליישום הצ'ידורי, אך רגע לפני שאתה פוגע בעזרת הצ'ידורי באותו שינובי שזרק לכיוונך קונאי, אותו אחד תופס את זרועך, כך שאתה לא מצליח לפגוע בפניו עם הצ'ידורי, דוחף אותך מהציפור ואוחז בך בעוד שניכם צוללים לכיוון הקרקע במהירות. אתה מרגיש את צ'אקרת הברק נפסקת בידך והצ'ידורי נעלם.
רומה:
זהו, נגמר
------
אתה מתהבהב במהירות אל אחד מצמרות העצים בעוד על הקרקע נוצר פיצוץ רחב שגם פוצע מעט את הרגל השמאלית שלך. אתה משתמש בטכניקת הערפל שלך, ומתחת לצמרת העץ נוצר ערפל דקיק, "יופי, עכשיו גם אני לא יכול לראות!" צורח בכעס אייס מתוך הערפל.
בינתיים, בעזרת הכפיל אתה מנסה למצוא את השינובי היריב שלך. אתה מביט סביב בעזרת הכפיל, ולפתע אתה רואה דרך עיניו של הכפיל שגופך נדקר ע"י קונאי ואליו מחובר פתק מתפוצץ. מצמרת העץ אתה רואה פיצוץ נוסף בתוך הערפל.
לפתע, אתה רואה את אייס קופץ לגובה מתוך הערפל ונעמד על צמרת עץ קרובה לשלך, אתה מבחין שעל פניו של אייס מופיע מבט חושש, כנראה חושש ממיקומו הלא ידוע של השינובי.
אני מחכה שננחת, ואז קם במהירות שציפור הקרח תוך כדי שפשוף ישבני הקפוא ומעט רטינות ברורות.
"אני מקווה שלא נעשה יותר מדי בלאגן, במיוחד אם ההוסוטו הזה חזק." אני מעיר לסאנסו "אם כי אין לי יותר מדי בעיות עם 'תוכנית הפעולה' שלך, יש לציין." אומר לו ואתחיל להתקדם עמו לעבר שער הכפר (שלמיטב הבנתי, זו הייתה תוכניתו).
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
"אני מבין שלא ניתן לנהל פה משא ומתן" אגיד ואתכונן לקרב עם הקונאי שלי. 'הידיים שלהם' אסתכל על הידיים של זוג השינובים ואשים לב שלזוג הידיים של שניהם מתווצרת צ'אקרה כחולה. 'הם מנסים משהו.., אוקיי בואו נפתח את העימות' אעלה חיוך ובמהירת רבה אעשה חותמות ידיים ואצעק "שחרור אש:להביור" אצעק ואשחרר להביור מפי שיפגע בזוג השינובים. אם הם יקפצו לאוויר בכדיי להתחמק אשתמש בטכניקת ברק מזדחל ואשחרר צ'אקרת ברק לאדמה שתפגע בהם בזמן שהם יחזרו לקרקע.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
'פאק!הצ'ידורי נעלם!' אחשוב לעצמי 'הגיע הזמן לתכנית ב'' ואכניס צ'אקרת ברק לאגרוף שלי ואתן בוקס לשינובי האויב,בהנחה שהוא ישחרר את האחיזה.אם הוא לא,אתן לו בעיטה באזור האשכים.כאשר השינובי ישחרר את האחיזה, אסמן לשיכפול שלי להביא את הציפור, במקרה שאני עדיין באוויר.עמית:
אתה מתחמק מהקונאי ואז מתקדם במהירות בעזרת ציפורי החול שיצר לך יושיסו. זוג הכפילים שלך תוקף את הציפור הימנית, ואתה וכפיל נוסף תוקפים את השמאלית, אתה והכפיל קופצים לעבר השינובים, ומיד אתה פותח בסימני הידיים המהירים ליישום הצ'ידורי, אך רגע לפני שאתה פוגע בעזרת הצ'ידורי באותו שינובי שזרק לכיוונך קונאי, אותו אחד תופס את זרועך, כך שאתה לא מצליח לפגוע בפניו עם הצ'ידורי, דוחף אותך מהציפור ואוחז בך בעוד שניכם צוללים לכיוון הקרקע במהירות. אתה מרגיש את צ'אקרת הברק נפסקת בידך והצ'ידורי נעלם.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)