Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 12 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 175

נושא: || Boshoku ||

1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית:
    אתה לא משאיר את מגן המצח במערה. מגן המצח החרוט הולך איתך., לכן אני משמיט את זה מהתגובה.
    ---
    בזמן שאתה לובש את מעיל הבושוקו שקיבלת, אתה שואל את היצור הגבוה לגבי זהותו, "קוראים לי יושיסו." עונה יושיסו חד משמעית בקול הבאס הנמוך והקודר שלו.
    אתה מסיים ללבוש את המעיל שיושב עליך במדוייק, ואתה מרגיש מעט חמימות בתוכו, אך עם זאת אתה מרגיש משב רוח מלמטה שמרענן אותך מעט, "ואתה?" מוסיף יושיסו.
    *היאטו זה עם y ולא עם i[האיאטו].
    "אני היאטו.נעים להכיר.אני מבין שקאי ציוות אותנו ביחד הא?" אומר ליושיסו.
    NYO HO HO BITCH

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [b]
    מתן:
    אתה מציג את עצמך, ואז שואל את דאיסטסו לגבי העין האדומה שלו, אך ברגע שאתה פוסע צעד אחד לעברו, דאיסטסו זורק קונאי שמפספס את כף רגליך בסנטימטר, "אתה לא רוצה להיות חטטן? אז אל תהיה. בפעם הבאה אני לא אפספס." אומר בקרירות דאיסטסו.
    דאיסטסו מוציא מכיס פנימי בתוך מעילו מגילה, ומיד הוא זורק אותה אליך. מתוך סקרנות, אתה פותח את המגילה ולפניך מופיעה מפת העולם:

"איפה שאתה רואה סימון גיר אחד זה איפה שאנחנו נמצאים כרגע, במערה שוממת שנמצאת מחוץ לעיירה שכוחה אל, לא רחוק מכפר המפל הנסתר. אנחנו צריכים להגיע לכפר האבן הנסתר, איפה שיש שני סימוני גיר." מסביר דאיסטסו, אתה מרים לרגע את ראשך, ואתה רואה שהוא מסדר את שיערו הארוך, כך שיסתיר את עינו הימנית, "בכפר האבן הנסתר," הוא אומר ואתה מוריד את עיניך חזרה למפה, "נמצא ההוסוטו שאנחנו צריכים למצוא."
    "אתה יכול לספק כלי תעופה?" שואל דאיסטסו ואתה מחזיר את מבטך אליו, כעת אתה בקושי מצליח לראות את עינו הימנית.
    "לא מצטער." אומר ואתחיל ללכת לכיוון כפר האבן , "בוא." אומר ברצינות , 'הוא צריך להירגע.' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני לוקח את הקונאי ועושה על מגן המצח פס , 'מעכשיו אני לא סומך על אף אחד , גם לא על השותף שלי.' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני ממשיך ללכת .

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    מכיוון שאתה מעביר צ'אקרה אל הכפיל, אני כותב כאילו אתה גם רואה דרך העיניים שלו.
    ---
    על מנת לא להסתכן, אתה מבצע את סימני הידיים ומבצע את טכניקת כפיל הברק. כפיל הברק יוצא החוצה מהמערה. דרך עיניו של הכפיל, אתה רואה בחוץ אדם גבוה, לא צעיר במיוחד, והוא לובש את מעיל הבושוקו שאתה מזהה מיד, אך חלקו העליון של המעיל פתוח קצת כך שאתה רואה חלק מבגדיו שמתחת למעיל. על ראשו של האדם אתה מבחין במוהיקן בצבע כתום ובזקן הדקיק והמחוספס שעל פניו, אך הדבר שהכי מושך את תשומת ליבך זה הסיגר מעלה העשן שמחזיק פיו, והמבט המזלזל וחסר הסבלנות. "תלבש את זה כבר!" צועק האדם כשלפתע זורק אליך מעיל בסגנון הבושוקו, ובאינסטיקנט המיידי הכפיל תופס אותו, "קדימה יותר מהר!" הוא צועק בחוסר סבלנות.

בעזרת הכפיל אגיד :" תזהר עם הדיבור שלך " בקול תקיף וישיר, לאחר מכן אחכה לראות את תגובתו למה שאמר הפכיל ואפעל בהתאם.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    עמית:
    Hyato?
    -----
    "כן. קאי ציוות אותנו ביחד." משיב יושיסו בקולו העבה ומהנהן.
    "אוקיי. כדאי שנתחיל לצאת." אומר יושיסו, ובמרכז חזהו מבצע את סימן הידיים בצורת טלה. לפתע, מתוך הארובות שעל גבו, יוצאת במהירות כמות אדירה של חול יוצאת מזוג הארובות של גבו של יושיסו. בפה פעור במקצת אתה מביט כיצד החול הנשלט ע"י יושיסו מתחיל להסתדר בצורה מסויימת. לאחר מספר שניות של הכנה, נעמד לפניך מודל של ציפור עצומה עשוי כולו מהחול שיצא מהארובות של יושיסו.
    יושיסו קופץ על גבה של הציפור החולית, מחכה לך, "קדימה. אני אסביר לך את המשימה בדרך."

רומה:
    הבחור מגחך קלות ומחייך חיוך קטן וציני. לפתע, הוא מניף את ידו במהירות, והקשר שלך עם הכפיל נפסק. "כמו שחשדתי..." אתה שומע מחוץ למערה את קולו של הבחור מהבושוקו, "תצא מהמערה, זה בסדר." הוא מוסיף ומצחקק. אתה יוצא מהמערה, ורואה אותו מחייך קלות.
    אתה מביט למטה, ורואה לצד גלימת הבושוקו שזרק לכפילך קודם שלושה קלפי משחק; שלוש תלתן, תשע לב ושש לב.
    "קוראים לי אקיקאזו סוטומורה," אומר אקיקאזו, "אתה יכול לקרוא לי אייס."

מתן:
    "ואתחיל ללכת לכיוון כפר האבן" - מה זה להתחיל ללכת לכפר האבן? אתה מתייחס לזה כאילו זה דרך שעשית מאות פעמים ואתה זוכר בעיניים עצומות איך להגיע. אתה מתייחס לזה כאילו זה משחק גיימבוי של פוקימון שאתה פשוט הולך בדרך לפיוטר.
    אם היית קורא טוב את העלילה היית רואה שכבר חתכת לעצמך את מגן המצח.
    תקשיב הפעם אני מוותר לך, אבל זו הפעם האחרונה.
    -----
    אתה לוקח את המפה ומתחיל ללכת לכיוון מסויים שלדעתך הוא לכיוון כפר האבן, כשלפתע, דאיסטסו מתקדם בצעדים מהירים, חוטף את המפה מהידיים שלך, ומתחיל ללכת לכיוון אחר, "אם אתה רוצה להוביל את הדרך, לפחות תלך בכיוון הנכון..." דאיסטסו אומר בזלזול. הוא נעצר לרגע, מביט במפה שוב, ומקפל אותה. הוא פוסע מספר צעדים לכיוון שהתחיל ללכת אליו ומסתובב אליך, "אתה בא?" הוא שואל מבעד למסיכה שמכסה את החצי התחתון של פניו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. TBM
    [b]
    מתן:
    "ואתחיל ללכת לכיוון כפר האבן" - מה זה להתחיל ללכת לכפר האבן? אתה מתייחס לזה כאילו זה דרך שעשית מאות פעמים ואתה זוכר בעיניים עצומות איך להגיע. אתה מתייחס לזה כאילו זה משחק גיימבוי של פוקימון שאתה פשוט הולך בדרך לפיוטר.
    אם היית קורא טוב את העלילה היית רואה שכבר חתכת לעצמך את מגן המצח.
    תקשיב הפעם אני מוותר לך, אבל זו הפעם האחרונה.
    -----
    אתה לוקח את המפה ומתחיל ללכת לכיוון מסויים שלדעתך הוא לכיוון כפר האבן, כשלפתע, דאיסטסו מתקדם בצעדים מהירים, חוטף את המפה מהידיים שלך, ומתחיל ללכת לכיוון אחר, "אם אתה רוצה להוביל את הדרך, לפחות תלך בכיוון הנכון..." דאיסטסו אומר בזלזול. הוא נעצר לרגע, מביט במפה שוב, ומקפל אותה. הוא פוסע מספר צעדים לכיוון שהתחיל ללכת אליו ומסתובב אליך, "אתה בא?" הוא שואל מבעד למסיכה שמכסה את החצי התחתון של פניו.
    'מעתיקן.' אחשוב לעצמי ואלך אחריו . "טוב אז מעכשיו אני לא אהיה לבד." אמלמל ואלך קצת יותר מהר , 'אני מקווה שנגיע לכפר האבן מהר , אני רוצה להתחיל את הקרב אחרי מלא זמן שלא נלחמתי בו.' אחשוב לעצמי .

6. NYO HO HO
    עמית:
    Hyato?
    -----
    "כן. קאי ציוות אותנו ביחד." משיב יושיסו בקולו העבה ומהנהן.
    "אוקיי. כדאי שנתחיל לצאת." אומר יושיסו, ובמרכז חזהו מבצע את סימן הידיים בצורת טלה. לפתע, מתוך הארובות שעל גבו, יוצאת במהירות כמות אדירה של חול יוצאת מזוג הארובות של גבו של יושיסו. בפה פעור במקצת אתה מביט כיצד החול הנשלט ע"י יושיסו מתחיל להסתדר בצורה מסויימת. לאחר מספר שניות של הכנה, נעמד לפניך מודל של ציפור עצומה עשוי כולו מהחול שיצא מהארובות של יושיסו.
    יושיסו קופץ על גבה של הציפור החולית, מחכה לך, "קדימה. אני אסביר לך את המשימה בדרך."
    *Hayato.
    למה אני קיבלתי את השותף הכי מפגר?
    "סבבה." אומר ליושיסו 'הוא מזכיר לי את הקאזקאגה החמישי, גאררה.הוא שולט בחול ממש טוב.' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    עמית:
    אתה משיב בחיוב ליושיסו, קופץ ומתיישב מאחוריו על גבה של הציפור העשויה מחול. הציפור מנופפת בכנפיה מספר פעמים, מעט חול עף לצדדים, והציפור מתרוממת לשמים ומתחילה לעוף.
    יושיסו מסתובב אליך, ומוציא מכיסה הקדמי של הגלימה מגילה, הוא פורש את המגילה, ובתוכה אתה רואה את מפת העולם:

"רואה את סימון הגיר הבודד? זה איפה שהיינו עכשיו, בגבול בין מדינת האש למדינת הנהר." מסביר בקולו הנמוך יושיסו ומסמן עם האצבע העבה שלו על האזורים עליו הוא מדבר, "זוג הסימונים מגיר מסמל את המטרה שלנו, כפר הצליל הנסתר. שם נמצא ההוסוטו הראשון שנחפש." הוא אומר.
    יושיסו מחטט שוב בכיס ומוציא דף מקופל. בזהירות רבה יושיסו פותח את הדף המקופל עם האצבעות העבות שלו, ואתה רואה תמונה, "זה ההוסוטו - יוטאקה היגושי."

מתן:
    אתה מדביק את דאיסטסו ומתחיל לצעוד לצידו, כאשר הוא מוביל את הדרך.
    לאחר כחצי שעה של הליכה דוממת, בין שדות רחבים, נחלים ונהרות, אתה שם לב שהשדות מתחילים להיות קצת יותר סבוכים, ובמהרה יותר ויותר עצים מופיעים בדרך. לאחר עוד כמה דקות של הליכה ממושכת, אתה מבחין שנכנסתם לאיזור יערי לגמרי.
    לפתע, דאיסטסו עוצר במקום. אתה מתבונן אחורה ושואל אותו מדוע הוא עצר. דאיסטסו לא מגיב, אלא פותח את מגילת המפה שוב ומתבונן, "אני חושב שנכנסו עכשיו לשטח של מדינת האדמה. זה הזדמנות טובה להסביר לך דבר נוסף," אומר דאיסטסו ומקפל את המגילה חזרה לתוך גלימתו. דאיסטסו מחטט בכיס הקדמי של הגלימה, מתקרב אליך ומגיש לך תמונה:

"זו נוריקו קורוטאני, היא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." אומר דאיסטסו ואתה מהנהן ומחזיר לו את התמונה.
    לפתע, אתם שומעים רחש מאחד העצים הקרובים אליכם. דאיסטסו שולף מיד קונאי משרוולו ומביט סביב, "שמעת את זה?"
    Ido

| | Boshoku | |

8. NYO HO HO
    עמית:
    אתה משיב בחיוב ליושיסו, קופץ ומתיישב מאחוריו על גבה של הציפור העשויה מחול. הציפור מנופפת בכנפיה מספר פעמים, מעט חול עף לצדדים, והציפור מתרוממת לשמים ומתחילה לעוף.
    יושיסו מסתובב אליך, ומוציא מכיסה הקדמי של הגלימה מגילה, הוא פורש את המגילה, ובתוכה אתה רואה את מפת העולם.
    "רואה את סימון הגיר הבודד? זה איפה שהיינו עכשיו, בגבול בין מדינת האש למדינת הנהר." מסביר בקולו הנמוך יושיסו ומסמן עם האצבע העבה שלו על האזורים עליו הוא מדבר, "זוג הסימונים מגיר מסמל את המטרה שלנו, כפר הצליל הנסתר. שם נמצא ההוסוטו הראשון שנחפש." הוא אומר.
    יושיסו מחטט שוב בכיס ומוציא דף מקופל. בזהירות רבה יושיסו פותח את הדף המקופל עם האצבעות העבות שלו, ואתה רואה תמונה, "זה ההוסוטו - יוטאקה היגושי."
    "יש לך מידע על הרוח שבתוכו או על סגנון הלחימה שלו?" אשאל את יושיסו "צריך הרי להתכונן, הכל צריך להיות מתוכנן פיקס.למדתי מהורי סוכני האנבו."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    עמית:
    "אנחנו נצטרך לגלות בעצמנו את סגנון הלחימה שלו ואת הרוח..." משיב יושיסו ומצחקק בצחוק הבאס העבה שלו, "הדבר היחידי שאנחנו יודעים זה שההוסוטו הזה הוא בדרגת ג'ונין בכפר הצליל הנסתר, אז כנראה הוא לוחם חזק למדי."
    עוברות מספר דקות רבות, כמעט כשעה של תעופה, כאשר במהלכה גם יושיסו נתן לך אוכל ושתייה ובשלב מסויים אתה מחליט להסתכל למטה ולהביט בנופים שמעליהם אתם עוברים, "אני חושב שאנחנו מתקרבים..." אומר יושיסו ומגחך. אתה מרים את ראשך ומביט לאותו כיוון שאליו מביט יושיסו. אתם רואים זוג שינובים רכובים על זוג ציפורים די גדולות, ואתה מיד מבחין שלראשם מגן מצח ועליו סמל כפר הצליל הנסתר , "אתה מוכן?" שואל יושיסו ומביט לעברך.
    Ido

| | Boshoku | |

10. TBM
    [bמתן:
    אתה מדביק את דאיסטסו ומתחיל לצעוד לצידו, כאשר הוא מוביל את הדרך.
    לאחר כחצי שעה של הליכה דוממת, בין שדות רחבים, נחלים ונהרות, אתה שם לב שהשדות מתחילים להיות קצת יותר סבוכים, ובמהרה יותר ויותר עצים מופיעים בדרך. לאחר עוד כמה דקות של הליכה ממושכת, אתה מבחין שנכנסתם לאיזור יערי לגמרי.
    לפתע, דאיסטסו עוצר במקום. אתה מתבונן אחורה ושואל אותו מדוע הוא עצר. דאיסטסו לא מגיב, אלא פותח את מגילת המפה שוב ומתבונן, "אני חושב שנכנסו עכשיו לשטח של מדינת האדמה. זה הזדמנות טובה להסביר לך דבר נוסף," אומר דאיסטסו ומקפל את המגילה חזרה לתוך גלימתו. דאיסטסו מחטט בכיס הקדמי של הגלימה, מתקרב אליך ומגיש לך תמונה:

"זו נוריקו קורוטאני, היא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." אומר דאיסטסו ואתה מהנהן ומחזיר לו את התמונה.
    לפתע, אתם שומעים רחש מאחד העצים הקרובים אליכם. דאיסטסו שולף מיד קונאי משרוולו ומביט סביב, "שמעת את זה?"
    "כן בהחלט." אומר, "bunshin no jutsu(טכניקת שכפול)." אומר ואצור 3 כפילים , "תלכו לעצים ותבדקו מה יש שם." אומר לכפילים ואצביע על העצים , הכפילים ילכו לעצים והמידע שהם צברו יעבור אלי , עם ההוסטו יהיה שם אומר לדאיסטו , ועם מה שיש שם זאת סתם איזו חיה אז אומר לדאיסטו שאנחנו צריכים להמשיך .

11. NYO HO HO
    עמית:
    "אנחנו נצטרך לגלות בעצמנו את סגנון הלחימה שלו ואת הרוח..." משיב יושיסו ומצחקק בצחוק הבאס העבה שלו, "הדבר היחידי שאנחנו יודעים זה שההוסוטו הזה הוא בדרגת ג'ונין בכפר הצליל הנסתר, אז כנראה הוא לוחם חזק למדי."
    עוברות מספר דקות רבות, כמעט כשעה של תעופה, כאשר במהלכה גם יושיסו נתן לך אוכל ושתייה ובשלב מסויים אתה מחליט להסתכל למטה ולהביט בנופים שמעליהם אתם עוברים, "אני חושב שאנחנו מתקרבים..." אומר יושיסו ומגחך. אתה מרים את ראשך ומביט לאותו כיוון שאליו מביט יושיסו. אתם רואים זוג שינובים רכובים על זוג ציפורים די גדולות, ואתה מיד מבחין שלראשם מגן מצח ועליו סמל כפר הצליל הנסתר , "אתה מוכן?" שואל יושיסו ומביט לעברך.
    "קדימה, ראיטון בונשין נו ג'וטסו!" אומר ואכין ארבעה שכפולי ברק."תכין להם ציפורים, אני רוצה לפוצץ את שני אלה." אומר ליושיסו ואצביע על הציפורים הגדולות.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    שחכתי להוסיף שגם מתן ועמית רשומים חחח תגיבו להתחלה...

----

דניאל:
    אתה מסיים לשתות ולאכול, ומיד אתה קם על רגליך לאחר שאתה שומע את הצעקה מבחוץ. אתה מתקדם בצעדים גדולים ואיטיים לכיוון היציאה, אתה מביט החוצה, ורואה בחוץ בחור די גבוה, ולגופו מעיל הבושוקו שאתה מזהה במיידיות. שיערו של הבחור שונה ממה שראית עד היום, חציו הקדמי של השיער בצבע כחול, וחלקו האחורי בצבע לבן, ועל פניו מבט משועמם ואדיש. אתה מבחין במין כלי נשק דמוי חרב עצומה עם חלק חד שיוצא ממנה בצבע כחול, ואתה שם לב גם שהוא מכפר הערפל הנסתר.
    "אתה יומה?" שואל באדישות הבחור, ואתה מהנהן בשקט. לפתע, הבחור זורק לעברך מעיל דומה לשלו, "תלבש את זה מהר." מוסיף הבחור האדיש, ומתיישב על הדשא הרך בזמן שאתה תופס את מעיל הבושוקו.
    " עניתי על שמי.., עכשיו מהו שמך?" אשאל אותו בזמן שאני לובש את מעיל הבושוקו שזרק אליי הבחור.
    לאחר שאשאל אותו ואלבש את המעיל אתקדם לידו ואחכה ל"הוראות" ממנו. (הכוונה מה לעשות לאחר מכן)

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    הבחור מגחך קלות ומחייך חיוך קטן וציני. לפתע, הוא מניף את ידו במהירות, והקשר שלך עם הכפיל נפסק. "כמו שחשדתי..." אתה שומע מחוץ למערה את קולו של הבחור מהבושוקו, "תצא מהמערה, זה בסדר." הוא מוסיף ומצחקק. אתה יוצא מהמערה, ורואה אותו מחייך קלות.
    אתה מביט למטה, ורואה לצד גלימת הבושוקו שזרק לכפילך קודם שלושה קלפי משחק; שלוש תלתן, תשע לב ושש לב.
    "קוראים לי אקיקאזו סוטומורה," אומר אקיקאזו, "אתה יכול לקרוא לי אייס."
    "יאמאטו האטקה" אומר לו ולאחר מכן אתכופף להרים את גלימת הבושוקו, ואלבש אותה עלי.
    "אז מה היעד הראשון שלנו?" אשאל אותו.

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    שם אמיתי - גיל.

שם הדמות - שיי מאסאי.
    מין - ז
    גיל - 23
    מראה - בחור צעיר, מעט שרירי. בעל שיער חום ועיניים שחורות, רזה (בילדותו כונה "דחליל") ודי גבוה. שיערו קצר אך לא קצוץ, והוא לבוש באופן כמעט תמידי בגדים שחורים מיוחדים, עם יכולת להימתח ולהתכווץ במידה רבה, בעקבות סגנון הלחימה שלו.
    כפר - כפר העלה הנסתר.
    רקע - מאז שזכר את עצמו, שיי היהבודד בעולם. לא היה לו כפר, לא היה לו הורים, לא היה לו שיוך משפחתי. הוא נולד נווד, מתטלטל ממקום למקום וחוסה באופן זמני אצל אנשים טובים באמצע הדרך, שלא יכלו להישאר אדישים לילד קטן שמסתובב לבדו. אבל מסיבות שאף פעם לא הובנו לו, במהרה היו אלו משתדלים להיפטר ממנו או להעביר אותם לחבריהם. וכך הועבר שיי, ללא שם או בית מיד ליד ומארץ לארץ.
    שיי לא ידע, כי הוא שריד כמעט אחרון לשבט מאסאי. שבט שנודע בקקאי גנקאי העוצמתי והיחודי שלו. אולם, השבט זכה לפחד מהאוכלוסייה הכללית, וכאשר אותם אנשים טובים היו מגלים על טיבו הם היו ממהרים להיפטר ממנו במהירות האפשרית.
    לבסוף, כאשר היה בן 8 לערך, הגיע אל איש מוזר. האיש הזה מסיבה שלא הייתה אז ברורה לשיי לא מיהר להיפטר ממנו כלל. שמו היה יוקי דורנאי, ג'ונין בכיר מכפר העלה הנסתר. יוקי ראה את הפוטנציאל שבשיי, והביא אותו איתו לכפר העלה הנסתר- שם אל אף גילו המתקדם גידל אותו כבן שמעולם לא היה לו. שיי, בתמורה, היה אסיר תודה והסכים בשמחה להעמיד פנים כאילו הוא ויוקי הם מעולם אב ובן שמצאו זה את זה.
    במהלך הזמן, שיי למד מיוקי על מקורותיו, ועבר הכשרה כנינג'ה. הוא גילה כי בנוסף לו קיים ארגון של ארבעת השורדים הנוספים מבני שבטו, שמשתמשים בכוחותיהם כדי לעזור לחלשים. אחרי שהצטיין באומנות הנינג'ה והפך לג'ונין מעורך כמו "אביו" הוא ניסה להצטרף אליהם. אבל הם דחו אותו. הוא לא ידע זאת, אבל הם חששו מכוחו. שיי היה חזק מארבעתם גם יחד- והם חששו שיתפתה להשתמש בו לרעה. ויתרה מזאת, הם ניסו להתנקש בחייו בביתו שלו. לצערו, הוא לא נפגע מההתנקשות- אלא "אביו", יוקי. שיי רצה לנקום, ובתגובה הרג אחד מהם, וערק מהכפר.
    שיי התחזק בתור נינג'ה עריקה, והטיל את אימתו על כפרים ברחבי הארץ. לבסוף, אחרי הפגישה, הוא החליט להצטרף לבושוקו.
    אופי - שיי קיבל את שמו אחרי העריקה, עד אז היחיד שפנה אליו בשמו היה יוקי, והוא קרא לו "בני". שיי משמעו מוות, וזה אכן מעיד על אופיו. שיי הוא סדיסט, אוהב לגרום לכאב ולפחד. במהלך הזמן החל לראות בהריגות סוג של אומנות, שהוא מאוד אוהב. מצד שני, שיי הוא זהיר ושלו בשדה הקרב. הוא לא נותן לרגשותיו להשתלט עליו ופועל בצורה מאוד אנליטית והגיונית בדרך כלל.

סגנון לחימה - שיי שולט באלמנט האש ובאלמנט החשמל. הוא משתמש בנינג'וסטו של האלמנטים כדי להילחם בקרב. הקקאי גנקאי של שבטו גם שימושי בקרבות. כאשר הוא רוצה, יוקי הופך ליצור גבוה (2.5 מטר לערך), שרירי, בעל זוג קרניים קטנטנות, תווי גוף של שדים ומבנה גוף שרירי. עם עור כחול, עיניים קטנות זוהרות שבאדום וצהוב ושיער לבן כסוף ארוך. בצורה זאת, שקרויה "אוני", יוקי מתחזק בהרבה מהבחינה הפיזית וכמות הצאקרה שלו עולה בצורה מדהימה.
    טכניקות -

שם: התעוררות האוני.
    רמה: E(לא דורש צ'אקרה בכלל)
    סוג: אחר (הפעלת קקאי גנקאי).
    תיאור: בפשטות- כפי שתואר בסגנון הלחימה, שיי עובר לצורת "אוני".

שם:עשן גיהנומי.
    רמה: C
    סוג: נינג'וטסו
    תיאור: כמעט באופן תמידי, בצורת ה"אוני" שיי מוקף עננת (סוג של) עשן קטנה שעורו מפריש. כרצונו, הוא יכול להפריש אותו בחוזקה רבה ואף להוציא אותו מהאף והפה בצורה סילוני עשן (בדומה לדרקון). הוא יכול להשתמש בעשן להסתרה ולהתחמקות. בנוסף, העשן המיוחד דליק, ושיי יכול למעשה להצית את סילוני עשן שלו, וליצור סילוני אש. בנוסף, הוא יכול להוסיף לתערובת העשן את אדי הארס שבשיניים שלו, מה שהופך את העשן לרעיל במיוחד (שיי חסין לרעל של עצמו). ניתן להפעלה רק בצורת אוני.

שם: אגרופי אש וסופה
    רמה: B
    סוג: טאיג'וטסו
    תיאור: שיי מקיף את אגרופיו בצאקרת אלמנט. בידו הימנית, האגרוף הוא אגרוף האש- הוא מוקף בצאקרת אש מסתובבת ובוערת שמטרתה לשרוף למוות את המטרה. האגרוף השמאלי הוא אגרוף הסופה, שעלול בנוסף לנזק החשמלי שלו, גם לעוור (הברק) ולהחריש (הרעם) את המטרה למשך מספר שניות.

שם: יצירי אש.
    רמה: S
    סוג: נינג'וטסו.
    תיאור: שיי יוצר יצירי אש. יצירי האש באים בצורות של חיות שונות ועשויים מלהבות. יצירי האש משמשים לתקיפה מרחוק או בתור שליחים. ליצירי האש יש תבונה אך הם חסרי דעת ומתקשרים עם שיי באופן טלפתי. הם מצייתים לו באופן עיוור ויכולים להעביר "תמונות" מעיניהם למוחו של שיי, מה שהופך אתם לטובים למטרות ריגול וסקירת שטח. ניתן ליצור יצירי להבה בצורת ציפורים עפות.

שם: קשת ברקים
    רמה: A
    סוג: נינג'וטסו.
    תיאור:
    הטכניקה יחסית פשוטה- שיי מבצע חותמות יד ומוציא מידו כמה "ברקים" ברצף שהוא יכול לשלוט בתזוזתם. ה"ברקים" פוגעים במטרה וגורמים לנזק רב. קשה מאוד להתחמק מטכניקה זו.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

15. משתמש מנוסה
    שחכתי לציין, לכולכם יש מלאי מסויים של שוריקנים, קונאים וציוד לחימה בסיסי.

------

גיל - מעולה. רשום. תגיב להתחלה שבעמוד השני.

עמית:
    אתה מכין ארבעה שכפולי ברק, וכעת חמישתכם על הציפור החולית. אתה מבקש מיושיסו שייצר לך זוג ציפורים חוליות. יושיסו מביט בך, מחייך חיוך קטן ומהנהן. הוא משתמש בעזרת סימן הידיים בצורת טלה, ושוב כמויות של חול יוצאות מהארובות של גבו, ובמהרה הוא יוצר זוג ציפורים עשויות מחול בגודל בינוני, "קדימה תטפל בשניים שמלפנים, ואני אטפל בשניים שמאחור." אומר יושיסו, אתה מביט לאחור ורואה עוד זוג שינובים רכובים על ציפורים.

מתן:
    מכיוון שאתה מעביר צ'אקרה אל הכפילים, אני כותב כאילו אתה גם רואה דרך העיניים שלהם.
    -----
    אתה יוצר שלושה כפילים שלך, ומורה עליהם ללכת לכיוון שלושה עצים שונים, "רגע מה אתה..." אומר דאיסטסו ונחנק, כאשר שלושת הכפילים יוצאים לדרכם, "מה אתה עושה?!" מתעצבן דאיסטסו, ונראה שעמידתו המתכוננת הפכה לאף יותר מרוכזת ומוכנה.
    הכפיל הראשון נעמד על אחד מענפי העץ לא רחוק מכם. אתה מביט סביב, ולא רואה משהו חשוד, כשלפתע, התקשורת עם הכפיל הראשון ניתקת - אתה מבין שהוא חוסל.
    הכפיל השני נעמד על מדשאה קטנה בין העצים ומביט למעלה סביב לחפש את מקור הרחש, כשלפתע, גם התקשורת עם הכפיל השני מופסקת.
    ואותו דבר קורה עם הכפיל השלישי במהירות רבה.
    לפתע, סביבך וסביב דאיסטסו נעמדים שלושה שינובים זרים, כאשר כל אחד מהם מחזיק קונאי או שוריקן בידו. אתה מבחין במהרה שעל ראשם של כל אחד מהשינובים האלו מופיע מגן מצח ועליו הסימן של כפר האבן הנסתר
    "אל תתקרבו לכפר שלנו!" קורא בקולו הנמוך אחד השינובים. אתה ודאיסטסו נעמדים גב-אל-גב מול השלושה שמקיפים אתכם.

דניאל:
    "קוראים לי ריו יאקוטה." מסביר ריו בקולו האדיש, בזמן שאתה לובש עליך את מעיל הבושוקו הרחב שקיבלת ממנו. המעיל מתאים לך בדיוק במידותיו, הוא אמנם מעט חמים בפנים, אבל לא יותר מידי.
    אתה שואל את ריו לגבי המשימה שלכם, והוא מתקרב עליך תוך כדי חיטוט בכיס הפנימי של מעילו. ריו מוציא מגילה, ומגיש לך אותה. אתה פותח את המגילה בסקרנות, ומגלה את מפת העולם:

"אנחנו נמצאים בגבול בין מדינת הדשא למדינת המפל, סימון הגיר הבודד. עלינו להגיע לסימון גיר הכפול, אל כפר הגשם הנסתר, שם נמצא ההוסוטו שאנחנו מחפשים." מסביר ריו ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, אתה רואה שהוא מסדר מעט את החלק הכחול של שיערו, "אנחנו נלך בכיוון הזה," אומר ריו ומצביע לכיוון דרך מסויים, "נחתוך דרך ארץ האש, ישר אל כפר הגשם הנסתר."

רומה:
    אתה מציג את עצמך בפני אייס, והוא מחייך את חיוכו הציני והרגיל עם הסיגר בפיו. אתה לובש את המעיל של הבושוקו שקיבלת ממנו, והוא יושב עליך בול. אתה מרגיש חמימות בתוך המעיל, אבל עם זאת משב רוח קל מהחלק הפתוח והתחתון של המעיל.
    אתה שואל את אייס לגבי היעד שלכם, והוא מיד מחטט בכיס הפנימי של המעיל, ומוציא ממנה מגילה סגורה. אייס זורק אליך את המגילה ואתה תופס, "תפתח אותה." אומר אייס, ואתה פותח את המגילה, ובפנים אתה רואה את מפת העולם:

"אוקיי, אז הסימון הבודד זה איפה שאנחנו נמצאים, ליד איזו מערה שכוחת אל באי של כפר הערפל, ועלינו להגיע לכפר הכוכבים הנסתר (Hoshigakure)..." הוא אומר ואתה מרים את ראשך מהמפה אליו, ואתה רואה שהוא התחיל לשחק ולערבב חבילת קלפים שבידיו, "כמו שראית, הכפר נמצא בצד השני של המפה, אז אתה יודע ליצור כלי תעופה?" שואל אייס.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 3 מתוך 12 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •