אתה מלגלג על יריבך, ומתחמק בקלות מכדור הברק ששלח לעברך. מיד אתה משיב בהתקפה משל עצמך, אתה מבצע את חותמות הידיים הנדרשות לביצוע הטכניקה, ומיד שולח מידך שלושה ברקים לכיוון היריב. השינובי רץ ימינה, מנסה להתחמק מהברקים ששלחת לעברו, אך מבט מוכה הלם מופיע על פניו כשהוא מגלה שהברקים ששחררת מתחילים לרדוף אחריו בעודו רץ ומנסה להתחמק מהם. אתה מנסה לשלוח ברקים נוספים לעבר השינובי השני, אבל הריכוז שלך ברדיפה אחרי יריבך עם הברקים לא מאפשרת לך.
השינובי ממשיך לרוץ מעץ לעץ, מנסה להתחמק מהברקים שלך, כשלפתע, הוא מתחיל לטפס על אחד העצים, ומיד כשהוא קופץ אחורה אל עץ אחר, הוא קופץ שוב, מה שמבלבל אותך וגורם לברקים לפגוע בעץ ולמוטט אותו, "נחמד מאוד..." אומר היריב בחיוך קטן בעודו מתנשף בחוזקה בגלל תשישותו.
רומה:
אתה משתמש בטכניקת התחבאות בערפל, ובעזרת שחרור רב של צ'אקרה, אתה יוצר ערפל רב שמתחיל לכסות את כל האזור, ובמיוחד אתכם, אך אתה מגלה במהרה שקצת קשה לשמור את הערפל גבוה בגלל הרוחות החזקות שנושבות גבוה. עוברות כמה דקות שבהם אתה משתדל לשמר את הערפל, "נראה לי יצאנו מהטווח שלהם." אומר לך אייס, ומיד אתה עוזב את הערפל שפג במהירות בגלל הרוחות החזקות.
לאחר עוד כחצי שעה של תעופה רגועה, אתה מתחיל להרגיש תחושה מוזרה מהבטן, ומיד אתה שומע רעדים מוזרים מהבטן - הרעב תוקף אותך.
רומה:
אין לך תיק, ולכן אתה שואל את אייס אם יש לו אוכל, "הממ..." אייס ממלמל ומחטט בכיס הפנימי של מעילו.
"הנה." מוסיף אייס ולפתע זורק אליך חתיכת לחם טרי וזהוב, שמראהו ממלא את פיך ברוק.
"אני רק שיחקתי איתו.." אגיד לו בכלימה ואשים את יד ימין שלי על ראשי. אסתכל על השינובי. 'הוא הרג אותו בלי רחמים ובצורה מהירה כל-כך' אחשוב בראשי בזמן שאהיה מופתע ומפוחד טיפה מריו אך אנסה לא להראות את זה.
"קדימה, ריו.." אגיד לו ואפנה קדימה. "בוא נמשיך" אוסיף ואתחיל ללכת לכיוון דרכנו.
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
דניאל:
ריו מגחך בחיוך קטן לדבריך, ושניכם ממשיכים ללכת לכיוון כפר הגשם הנסתר, כפי שריו תכנן מההתחלה, דרך מדינת האש, על מנת למצוא את ההוסוטו שאתם מחפשים.
לאחר כמה דקות של הליכה, לפתע ריו מושיט יד במהירות ועוצר את הליכתך, "יש לי הרגשה שהשינובים האלה, הם לא המלכודות האחרונות שמצפות לנו..." אומר ריו, ומצביע למטה, אתה רואה חוט דקיק מתוח אתה מביט לשני הצדדים ורואה שהחוט קשור לזוג עצים בשני הצדדים ובקצוות פתקים מתפוצצים. נדהם מראייתו של ריו, שניכם עוברים בזהירות מעל החוט וממשיכים בדרכיכם.
עוברות עוד מספר דקות, כשלפתע אתם רואים אדם זר יושב על בול עץ רחב. אתה מנסה לראות את פניו, אך כובע קש רחב שעל ראשו מסתיר לך אותם, "אז הגעתם בסוף..." ממלמל האדם ומצחקק.
דניאל:
ריו איננו זז, ואתה מתחיל ללכת באיטיות ובצעדים גדולים לכיוון האדם, עד שאתה במרחק של כחמישה מטרים ממנו. לפתע, האדם קם, ומוריד את כובע הקש שלו. נחשף בפניך גבר גבוה בערך בשנות ה20 המאוחרות שלו, יש לו זקן צרפתי בצבע חום בהיר, ועל ראשו בנדנה בצבע כחול כהה. אתה רואה שעל זרועו קשור מגן המצח ועליו הסמל של כפר הגשם הנסתר. הוא לובש מדי שינובי רגילים התואמים לכפר הגשם הנסתר, ובנוסף אתה מבחין שלגבו מחוברת מטרייה, "קוראים לי דאסו קין," אומר דאסו ומצחקק, "אני יודע מי אתם, אתם האקאטסוקי, קראתי עליכם בספרי ההיסטוריה. אני יודע גם למה באתם לכפר שלי. כדאי שתתחילו ללכת חזרה אל מאיפה שבאתם, ואל תחזרו." אומר בביטחון רב דאסו ומביט בך ובריו במבט כועס.
הנה משפט משלי...
דניאל:
אתה שולף זוג שוריקנים וזורק אותם בזריזות אל דאסו, אך הוא קופץ הצידה ומתחמק די בקלות מהם. לאחר מכן, אתה מוציא קונאי שחור וחד מהכיס, ומסתער על דאסו בזעם, אך עם כל חתך שאתה מנסה ליצור בגופו של דאסו, הוא מתחמק בזריזות מדהימה כל פעם שאתה מנסה לחתוך אותו, ולפתע אתה מקבל מכה חזקה לפניך, מהמטריה שדאסו הוציא בפתאומיות מגבו. אתה נופל לאחור, ומיד דאסו קופץ לאחור.
"טכניקת הדיפת מחטים!" צועק לפתע דאסו, הוא מכוון את החלק העליון של המטריה אליך, לוקח את ידו אחורה, ואז מושיט את היד קדימה במהירות, ולפתע מתוך המטריה יוצאים עשרות מחטים חדים ומהירים לכיוונך.
'וואו!, קדימה עכשיו!' אשתמש בחתימות הידיים הנדרשות ואצעק "שחרור אש: להביור" אגיד וארכז צ'אקרה בפי, לאחר מכן אשחרר את הצ'אקרה שיצא להביור וישרוף את כל המחטים שיש להם סיכוי לפגוע בי.
אחרי זה אלך כמה צעדים אחורה 'אסור היה לי לזלזל בו' אחשוב בראשי בזמן שאני אנסה לרקום תכנית לניסיון לפגוע בו.
הנה משפט משלי...
דניאל:
אתה מתחיל את חותמות הידיים, על מנת לבצע את טכניקת הלהביור שלך, אך אתה רואה שהמחטים מהירים מידי ושלא תספיק להשתמש בטכניקה, ובדיוק כשאתה חושב לעצמך שהלך עליך, לפתע ריו קופץ ובעזרת חרבו הכחולה והענקית מסיט הצידה את כל המחטים שכמעט ופוגעים בך, ובכך מגן עליך.
"נתקוף אותו ביחד, הוא לא שינובי רגיל." אומר ריו בקול רציני ומביט את דאסו שמחייך בערמומיות. "לבד, ביחד, זה לא יעזור לכם." אומר דאסו ומצחקק.
"קדימה!" קורא ריו בנחישות, ופותח בריצה לעבר דאסו, כאשר חרבו מונפת מעלה, מוכנה לשיסוע. ריו מגיע לדאסו, ומנסה לתקוף אותו עם חיתוך רוחבי, אך דאסו המהיר קופץ ומתחמק, אך בעודו באוויר, ריו במהירות מחדיר את החרב לקרקע, "שחרור מים: גל עוצמתי!" צועק ריו, ויוצר מיד גל מים עצום שמתקרב אל דאסו פעור העיניים.
'וואו' אחשוב בראשי בזמן שאני צופה בגל הענק ונדהם ממנו. 'אני צריך לגבות אותו!' אחשוב וארוץ על הגל בזמן שאני מרכז צ'אקרת ברק בגופי ומזרים אותה בגופי. אקפוץ על הגל ואזרים את הצ'אקרה לגל המים בזמן שאני "גולש" על הגל לעבר דאסו.
'מצוין..' אחשוב בראשי בזמן שאביט על דאסו שנראה חסר אונים.
הנה משפט משלי...
דניאל:
כדי לעזור ולגבות את ריו, אתה רץ תוך כדי הזרמת צ'אקרה מאלמנט החשמל בגופך, אתה קופץ על הגל שריו יצר ואליו אתה מזרים את צ'אקרת החשמל שלך. הגל המחושמל פוגע בחוזקה בדאסו, והוא נפצע ונופל על הקרקע בכאב רב, תוך כדי שהמים נספגים באדמה. למרות כאבו הרב, דאסו קם על רגליו, ספוג ממים ומבט זועם בעיניו. אתה חוזר לצידו של ריו, שמחייך חיוך קטן לעברך, "יפה." הוא אומר בקצרה ושניכם מחזירים מבטכם חזרה אל דאסו.
"זה לא נגמר..." דאסו אומר בחיוך אכזרי תוך כדי הזדקפות ומעט התמתחויות. לפתע, דאסו זורק את המטריה שלו באוויר, שמתחיל להסתובב סביב עצמה במהירות, "גשם מחטים!" צועק דאסו, כשלפתע מתוך המטריה המסתובבת יוצאים מאות מחטים לכיוונך ולכיוון ריו.
הנה משפט משלי...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)