Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 12 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 175

נושא: || Boshoku ||

1. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    אתה מלגלג על יריבך, ומתחמק בקלות מכדור הברק ששלח לעברך. מיד אתה משיב בהתקפה משל עצמך, אתה מבצע את חותמות הידיים הנדרשות לביצוע הטכניקה, ומיד שולח מידך שלושה ברקים לכיוון היריב. השינובי רץ ימינה, מנסה להתחמק מהברקים ששלחת לעברו, אך מבט מוכה הלם מופיע על פניו כשהוא מגלה שהברקים ששחררת מתחילים לרדוף אחריו בעודו רץ ומנסה להתחמק מהם. אתה מנסה לשלוח ברקים נוספים לעבר השינובי השני, אבל הריכוז שלך ברדיפה אחרי יריבך עם הברקים לא מאפשרת לך.
    השינובי ממשיך לרוץ מעץ לעץ, מנסה להתחמק מהברקים שלך, כשלפתע, הוא מתחיל לטפס על אחד העצים, ומיד כשהוא קופץ אחורה אל עץ אחר, הוא קופץ שוב, מה שמבלבל אותך וגורם לברקים לפגוע בעץ ולמוטט אותו, "נחמד מאוד..." אומר היריב בחיוך קטן בעודו מתנשף בחוזקה בגלל תשישותו.
    אני מתעלם ממנו באדישות שיכולה בהחלט להתחרות בזו של סאנסו וממהר לנצל את העייפות שלו כדי לפגוע בו ולחסל אותו בעזרת אגרופי הלהבה והסופה שלי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    אין לך תיק, ולכן אתה שואל את אייס אם יש לו אוכל, "הממ..." אייס ממלמל ומחטט בכיס הפנימי של מעילו.
    "הנה." מוסיף אייס ולפתע זורק אליך חתיכת לחם טרי וזהוב, שמראהו ממלא את פיך ברוק.
    "תודה" אומר לו ולאחר מכן אוכל את הלחם בזריזות.

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    שם אמיתי - אביב

שם הדמות - סוזוגאמורי שין
    מין - ז
    גיל - 19
    מראה - שיערי תכול, קוצני ומעט פרוע. על השיער אני עוטה משקפת גדולה ושקופה(NOTE: obito like), ועל צווארי נמצא מגן המצח של כפר הדשא הנסתר. פניי אינן עוד פני ילד, אך הם גם לא מסבות לי מראה של מבוגר. אני עוטה חולצה חסרת שרוולים שפתוחה באזור הבטן, צבועה בגוונים שחורים ולבנים. מכנסיי כהים וקלילים, תחתיהם אני דורך על כפכפים שחורים. על בטני החשופה מתנשאת לה צלקת ארוכה.
    כפר - כפר הדשא הנסתר(לא מכיר ממש תלא ידועים האחרים)
    רקע - הרקע אינו נוטה לנקמה, אני מעדיף להיות כלי בידי הבושוקו ולראות לאן יובילו חיי ולאן אתה תוביל אותי כדי שאדע אילו בחירות לבצע:
    בתור ילד הייתי חברותי למדי, נוהג לצחוק ולהשתטות עם כולם, לא משקיע יותר מדי בלימודים. אני לא בטוח אם מחוסר יכולת או שמה מעצלות. כפר הדשא עוד לא החזיק באקדמיית שינובים שבה מטפחים את דור העתיד, והיו כמה כיתות קטנות שפוזרו ברחבי הכפר. לאחר שנים של התלבטויות, אני מניח, החליטו ראשי הכפר להקים אקדמיה רצינית - אחת שתדאג לעתיד הכפר. התאספנו, כל תלמידי הכיתות השונות, אל תוך אקדמיה אחת גדולה. אפשר להגיד שפגשתי שם הרבה דמויות שלא יצא לי לראות בחיי הקצרים. אנשים רעים, זו המילה. חייתי במן אוטופיה עד אז... עד שנעשה הערבוב של כל ילדי הכפר. הם צחקו עליי לרוב, מלגלגים עליי ומשפילים אותי. אני בטוח שלמשקפיים שלי היה חלק מכריע בכך, הרי שנאתי ללמוד ותמיד צחקתי עם כולם! הייתה עוד סיבה שצחקו עליי למעשה... מגיל קטן, התגלתה אצלי בעיה רפואית מוזרה. נראה היה שאנרגיה כחולה, צ'קרה ממשית, אופפת סביבי לאחר כל מאמץ. הייתי רץ? גלי צ'קרה היו מרחפים באוויר סביב גופי. הדבר היה מביא אותי להתעלפויות רבות, שכן כמות הצ'קרה בגופי הייתה מזערית. למזלי אם אומר דבר אחד לטובתי, תמיד הצלחתי להתחמק מכל התלמידים הרעים האלו... הם לא נגעו בי עם אחת. הייתי מהיר מדי. אך המהירות עזרה רק בבריחה.
    כשהגיע יום סיום האקדמיה, הודיעו לי האחראים כי לא אמשיך להיות גנין, ולהפוך לשינובי אמיתי. כל התחנונים שלי לא עזרו, הרי רציתי להיות שינובי, ללחום ברעים, כמו אלה שלמדו איתי באקדמיה! אך ללא הועיל. הם לא היו מוכנים לבזבז את זמנם על איזה שינובי שמתעלף לאחר מאמץ קטן.
    הוריי לקחו אותי לבדיקות רפואיות רבות, ובסופו של דבר נודע לנו כי יש בגופי, בעורקיי, מן חורים זעירים. בכל פעם שאני מבצע מאמץ, מזיז את גופי בצורה קיצונית - זרימת הצ'קרה גוברת ויוצרת לחץ שגורם לה למצוא דרכי יציאה גם דרך החורים שבעורקיי. נאמר לי כי עדיף ואשתדל שלא לבצע ג'וטסואים כלל. נשמע מתאים לאחד ללא עתיד בתור שינובי. הוריי לא היו כה עצובים, הם שמחו שאעסוק בעבודה בטוחה ורגועה, ושלא אסכן את חיי. אך אני לא הסכמתי לכך, לא הייתי מתאים לעבודה סזיפית, משעממת ויומיומית... רציתי את חיי הריגוש, ובמיוחד, לנקום בכל אלו שעשו לי רע בחיי. לא התכוונתי להתנקם ברוב ילדי האקדמיה, אלא פשוט להרוג כל אדם רע שאפגוש כשינובי. למען האמת, כבר נעשיתי חסר תקווה. חשבתי שאולי כולם צודקים, וכדאי לוותר על חיי. הרי מה אני בסך הכל? אדם שלא מסוגל לעבוד, שמעוניין בדברים מנוגדים לחלוטין ליכולותיו, ולא מסוגל כנראה להתמודד עם רוע החיים. אך נותרה בי תקווה אחת ויחידה. שמעתי שכפר העלה ישתתפו במבחני הצ'ונין באותה השנה, כאלו שייערכו לא פחות מאשר בכפר הדשא, ושג'ונינית ידועה משם בשם איסאקי תגיע עם צוותה. הג'ונינית מיסאקי הייתה ידועה כשינובית רפואה מפורסמת, וביום הטורניר האחרון החלטתי לגשת אליה בהזדמנות פז, ולבקש עזרה.
    לאחר שבדקה אותי, סיפרה לי מיסאקי כי אין מרפה לבעיה שלי. זהו מום של לידה, ושעליי לחיות איתו כל חיי. הדרך היחידה לחיות איתו הוא להתאמן ולהגדיל את כמות הצ'קרה שלי. זו הייתה נקודת השבירה, החלטתי לשבור את כל הכלים. בצעד חריף, זייפתי את מותי בבית הוריי בעזרת שיקון נו ג'וטסו. טכניקה בה אתה משתמש בגופת מת בה אתה יכול לשלוט לזמן קצר. למדתי אותה מלא אחרת מאשר איסאקי עצמה. ליבה יצא אל הנער בעל המום הנדיר, ותחנוניי ללימוד הטכניקה התקבלו בחיוב. חשבתי שבן מת עדיף מאשר אחד כמוני. ברחתי בין כפרים, רץ ממקום למקום, חושב על התאבדות בכל רגע. אך אז הגיע הרגע שבו הותקפתי. נקודת המפנה בחיי. יום אחד כשהסתובבתי בירכתי מדינת האש, נפגשתי בדרך מבודדת בכמה שודדי דרכים, שינובים אכזריים. השודדים חשבו שיש לי כסף, דבר שלחלוטין לא התיישב עם האמת, והחלו לתקוף אותי. ניסיתי לברוח, אך לא צלחתי. הלחימה איתם גם היא לא נשאה פרי, הם היו חזקים משחשבתי, ודאי לא שודדי דרכים רגילים. אך אילו עוד שינובים מפוקפקים מסתובבים בדרכים שכוחות אל? בעיצומו של הקרב, הצליח אחד השודדים לעשות חתך לא עמוק, אך ארוך על בטני. היה ניתן להגיד שהיה לי מזל, ושהסכין לא חדרה עמוק שלא בכוונה. אך המכה הבאה תהרוג אותי, הייתי בטוח. אומנם חשקתי במוות, אך לא רציתי למות כך. כשאחד השודדים ניסה לדקור בי שוב בסכין, הנפתי את ידיי בתנועות מפוחדות, ואז זה קרה. ידו של השודד נעצרה, לא יכלה להתקדם עוד לדקור אותי. מה הדבר שעצרה? לא האמנתי, אך כל הצ'קרה האופפת אותי בזמן מאמץ, היא נמצאה סביבי בכמות גדולה, בטח לאחר הנפת הידיים הרבות. יד היריב נעצרה כשנתקלה בגל הצ'קרה הזורם באוויר. אז הבנתי - אולי אני יכול לנצל את המגבלות שלי, דווקא לטובתי!!! השודדים ודי איבדו בי עניין ונתנו לי לברוח, אך אני הייתי אסיר תודה על האפשרות להישאר חי. כי באותו היום הבנתי, אני כן יכול להיעשת חזק, הכל תלוי בי.
    מאז התאמנתי במשך שנים על היכולות שלי, עברתי בין כפרים בעבודה כשכיר חרב, הקורבנות תמיד היו פושעים אחרים, ויכלתי להרוויח כסף על הריגתם. חיי קיבלו תפנית מדהימה, והפכתי לדי בכיר בעבודתי, שמי היה שגור בפיהם של רבים. אך תמיד חשבתי... לאן אפנה מכאן? מהו השלב הבא בחיי?

אופי - אכזרי כלפי אלו שמגדיר לרעים, בעל חוש הומור, חכם
    סגנון לחימה - כמו שהבנת, אני משתמש בצ'קרה הזורמת מחוץ לגופי בשביל טכניקות מיוחדות. בנוסף לכך אני השקעתי בכדי להיות חזק פיזית ומהיר, דבר שקיים אצלי מילדות. איני נוטה ללמוד ולהשתמש בג'וטסואים כדי שלא יסחטו לי את הצ'קרה. רוב השימוש שלי מתרכז בצ'קרה שיוצאת מהגוף בצורה טבעית ומנצל אותה, ניתן לקרוא לכך שילוב בין טאיג'וטסו לג'וטסו, כיוון שאין כאן סימני ידיים אך יש ניצול צ'קרה.

טכניקות - לא יודע לתת רמות
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    אביב - רשום, מצויין ומקורי מאוד, רק תוסיף בהמשך עוד 2 טכניקות. תגיב להתחלה בעמוד 2.

דניאל:
    אתה שולף את הקונאי, ומנסה להדוף כמה שיותר מחטים, ואתה אכן מצליח בהתחלה, אך כמות המחטים גוברת, ואתה מרגיש שכמה מחטים נכנסים לגופך ברגליים ובידיים. כשאתה רואה שכמות המחטים גוברת, אתה קופץ מיד הצידה, ומתחבא מאחורי עץ גבוה ורחב, שבולם את המשך פגיעת המחטים בגופך. אתה מביט מטה על גופך, ורואה כמה מחטים שחדרו את מעיל הבושוקו וחוררו אותו מעט, גם בידיים וגם ברגליים.
    אתה מעיף מבט זהיר לאחור, ורואה שריו מתחבא מאחורי חרבו הרחבה שבולמת את המחטים. לפתע, ריו קם על רגליו, ולמרות שנדקר מכמה מחטים הוא תוקע את חרבו שוב באדמה, "שחרור מים: גל עוצמתי!" צועק שוב ריו, ויוצר גל מים עצום נוסף, ששוטף את המחטים וגם את המטרייה המעצבנת. גשם המחטים נפסק. דאסו מצחקק, ומרים את המטרייה שלו מהקרקע.

אתה מרכז את זוג הצ'אקרות באגרופים שלך, ומיד מסתער במהירות על השינובי מכפר הענן הנסתר. ראשית אתה מניף בחוזקה את יד שמאל כדי לתקוף עם אגרוף הסופה, אך היריב בורח בזריזות לאחור ומתחמק. למרות זאת, אתה לא מוותר, מנצל את תשישותו של היריב, ופוגע בבטנו בחוזקה עם אגרוף הלהבה. השינובי עף לאחור כמה מטרים עד שלבסוף נפגע ע"י עץ ונזרק על הקרקע.
    "זה לא נגמר..." ממלמל בכאב השינובי, וקם חזרה בקושי על רגליו, אתה רואה שבגדיו חרוכים מהלהבה ושהוא תשוש ופצוע.

רומה:
    אתה אוכל את הלחם בזריזות, "נראה שיש לנו עוד אורחים..." אומר אייס ומגחך. בעודך מסיים את חתיכת הלחם האחרונה, אתה מביט מעלה ורואה זוג שינובים רכובים על מה שנראה כמו ציפור בגודל בינוני, עשוייה מצ'אקרה בצבע סגול. ראייתך החדה מבחינה מיד במגן המצח עם סמל הכוכב שעל ראשם של זוג השינובים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. AllwaysStriveAndProsper

רומה:
    אתה אוכל את הלחם בזריזות, "נראה שיש לנו עוד אורחים..." אומר אייס ומגחך. בעודך מסיים את חתיכת הלחם האחרונה, אתה מביט מעלה ורואה זוג שינובים רכובים על מה שנראה כמו ציפור בגודל בינוני, עשוייה מצ'אקרה בצבע סגול. ראייתך החדה מבחינה מיד במגן המצח עם סמל הכוכב שעל ראשם של זוג השינובים.
    בזרירות אשלוף את חרבי יחד עם החוט המגולגל שקשור אלייה ובאותה הזמן אגיד לאייס "אני אטפל באחד מהם קח את מי שישאר" ולאחר מכן אתהבהב אל גב הציפור ובמהירות אנסה להישתמש בטכניקת רצח שקט על אחד מהם.

6. משתמש מנוסה
    רומה:
    אתה שולף בזהירות את חרבך הייחודית, לוחש לאייס את דבריך, ומתהבהב במהירות אל גב הציפור הסגולה. אתה משתמש בטכניקת הרצח השקט שלך, ומשסע את צווארו של השינובי הרכוב מאחור, ובדיוק באותו זמן אתה רואה את השינובי הקדמי נשכב לאחור חסר חיים, כאשר תקועים בחזהו ובצווארו שלושה קלפי משחק.
    לפתע, זוג השינובים נעלם, וברגע שאתה מבין שאלה בעצם היו כפילים, אותו שינובי מכפר הכוכבים הנסתר שרצחת, דוחף אותך מהציפור ובעודו אוחז אותך, שניכם צוללים לכיוון הקרקע במהירות רבה.
    Ido

| | Boshoku | |

7. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    אתה שולף בזהירות את חרבך הייחודית, לוחש לאייס את דבריך, ומתהבהב במהירות אל גב הציפור הסגולה. אתה משתמש בטכניקת הרצח השקט שלך, ומשסע את צווארו של השינובי הרכוב מאחור, ובדיוק באותו זמן אתה רואה את השינובי הקדמי נשכב לאחור חסר חיים, כאשר תקועים בחזהו ובצווארו שלושה קלפי משחק.
    לפתע, זוג השינובים נעלם, וברגע שאתה מבין שאלה בעצם היו כפילים, אותו שינובי מכפר הכוכבים הנסתר שרצחת, דוחף אותך מהציפור ובעודו אוחז אותך, שניכם צוללים לכיוון הקרקע במהירות רבה.
    בזמן הנפילה אזרוק את החוטשל החרב לכיוונו של השינובי אשר הפיל אותי מהציפור ואשלוט בכיוון התעופה של החוט בעזרת צ'אקרה בכדי שיתלפף סביב גופו של השינובי, ואז אשתמש בטכניקת "ראיטון: קליע ברק" בכדי להזרים חשמל אל תוך החוט ולחשמל את השינובי למוות, לאחר מכן אנסה להבהב את גופי אל גב הציפור עשויית הקלפים של אייס.

8. משתמש מנוסה
    רומה:
    השינובי שהפיל אותך נופל יחד איתך, כאילו הוא תופס ואוחז בך כששניכם צוללים למטה.
    -----
    אתה מנסה לשחרר את החוט של החרב וללפף אותו סביב השינובי כדי לבצע את הטכניקה שלך, אך מכיוון שהשינובי קרוב כל כך ואוחז בך, אתה לא מצליח ללפף את החוט סביבו ולכן המהלך שלך נכשל.
    אתה רואה שעל פרצופו של השינובי חיוך סדיסטי, אתה מביט למטה, ורואה שהדרך אל הקרקע כבר התקצרה מאוד.
    Ido

| | Boshoku | |

9. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    השינובי שהפיל אותך נופל יחד איתך, כאילו הוא תופס ואוחז בך כששניכם צוללים למטה.
    -----
    אתה מנסה לשחרר את החוט של החרב וללפף אותו סביב השינובי כדי לבצע את הטכניקה שלך, אך מכיוון שהשינובי קרוב כל כך ואוחז בך, אתה לא מצליח ללפף את החוט סביבו ולכן המהלך שלך נכשל.
    אתה רואה שעל פרצופו של השינובי חיוך סדיסטי, אתה מביט למטה, ורואה שהדרך אל הקרקע כבר התקצרה מאוד.
    אה היית אומר מההתחלה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אז פשוט אשתמש בטכניקת "ראיטון: קליע ברק" ואגרום לצ'אקרה החשמלית לזרום אליו הרי יש בנינו מגע, ולאחר מכן אנווט את החוט של החרב לכיוון אחד העצים שעל האדמה בכדי שיתפוס בו ואז בעזרת זרימת הצ'אקרה אגרום לקצה השני שמחובר לחרב להיתלפף סביבה ובכך למשוך אותי אל העץ.

10. משתמש מנוסה
    רומה:
    כתבתי את זה חח
    -----
    אתה משתמש בטכניקת קליע הברק שלך, ובעזרת צ'אקרת ברק שעוברת בגופך אתה מחשמל את השינובי האחוז, שעוזב את האחיזה במהירות בגלל החשמל.
    אתה שולח את החוט ומנווט אותו בעזרת צ'אקרה, מה שעוזר לך להימשך אל אחד העצים, ולנחות בעדינות על אחד מענפיו. אתה מביט ישר, ורואה שגם השינובי אותו חשמלת, מצליח לנחות בעדינות על עץ אחר, לא רחוק ממך, אך גופו מעלה מעט עשן מהחשמל שהעברת אליו.
    "שיטת הטווס המסתורי!" צועק לפתע השינובי מכפר הכוכבים הנסתר, ומיד סביב השינובי מתרכזת מין הילת צ'אקרה בצבע סגול, שמהר מאוד משתנה למין המון זנבות שיוצאים מגבו, דבר שמזכיר לך מאוד טווס, ואז חוזרת לצורת הילה בצבע סגול אפופה סביב גופו של השינובי. "תתרחק מהכפר שלנו!" צועק בזעם השינובי, ולפתע יורה מידו כדור אנרגיה בצבע סגול, זהה לכדורי האנרגיה שכמעט ופגעו בכם באוויר.
    Ido

| | Boshoku | |

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    התחלה:
    בלילות האחרונים דמותו של קאי הופיעה בחלומכם שוב ושוב. כל לילה נזכרתם בשיחה שלכם - הבושוקו, ההוסוטואים, הרוחות, הנקמה... הכל עלה שוב ושוב במוחכם, וכל פעם תהיתם מתי יגיע השותף שלכם, כפי שקאי ציין.
    לאחר לילה נוסף של מחשבות ותהיות, קמתם בבוקר במערה המבודדת שלכם באיזו ארץ לא מוכרת, והבוקר היה נראה לכם כמו כל בוקר רגיל. התחלתם להתארגן עד כמה שאפשר - התלבשתם, סידרתם מעט את הבדים המלוכלכים שלהם אתם קוראים מיטה, שתיתם קצת מים שלקחתם מהנחל הסמוך, והתחלתם לאכול את חתיכת הלחם הקטנה והאחרונה שלכם, כשלפתע אתם שומעים צעקה מחוץ למערה, "היי! קום כבר!" קול חזק קורא מבחוץ, "קום!"

מה תעשו כעת?
    'אה? מי זה שקורא לי ככה מבחוץ? אף אחד לא ייצעק לתוך מערה סתם, הוא מוכרח לדעת ששוכן כאן אדם. אין לי ספק, זה קשור לקאי הזה. אולי השותף שלי נמצא מחוץ למערה?' אתהה ביצאתי החוצא לקראתו. אשאיר את המשקפת על שיערי ולא אניח מעל עיניי. לבישת משקפיים בפגישת אדם חדש תמיד מעוררת בי חוסר ביטחון, שמא יקבל רושם מוטעה.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    כתבתי את זה חח
    -----
    אתה משתמש בטכניקת קליע הברק שלך, ובעזרת צ'אקרת ברק שעוברת בגופך אתה מחשמל את השינובי האחוז, שעוזב את האחיזה במהירות בגלל החשמל.
    אתה שולח את החוט ומנווט אותו בעזרת צ'אקרה, מה שעוזר לך להימשך אל אחד העצים, ולנחות בעדינות על אחד מענפיו. אתה מביט ישר, ורואה שגם השינובי אותו חשמלת, מצליח לנחות בעדינות על עץ אחר, לא רחוק ממך, אך גופו מעלה מעט עשן מהחשמל שהעברת אליו.
    "שיטת הטווס המסתורי!" צועק לפתע השינובי מכפר הכוכבים הנסתר, ומיד סביב השינובי מתרכזת מין הילת צ'אקרה בצבע סגול, שמהר מאוד משתנה למין המון זנבות שיוצאים מגבו, דבר שמזכיר לך מאוד טווס, ואז חוזרת לצורת הילה בצבע סגול אפופה סביב גופו של השינובי. "תתרחק מהכפר שלנו!" צועק בזעם השינובי, ולפתע יורה מידו כדור אנרגיה בצבע סגול, זהה לכדורי האנרגיה שכמעט ופגעו בכם באוויר.
    אתחמק מכדורי הצ'אקרה הסגולה בזריזות ואתחבא מאחורי אחד העצים או השיחים ואז אתרכז ואתחיל לבצע את טכניקת "סויטון: היתחבאות בערפל" לשם כך בשיעור שנשאר לי כ70% צ'אקרה אתרוםפ לג'וטסו 30% מהצ'אקרה שלי וזאת בכדי לכסות חלק גדול יחסית של האזור, לאחר מכן אתמקד על השינובי ואשתמש בטכניקת רצח שקט כדי להיתנקש בו בשקט מוחלט.

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אתה מרכז את זוג הצ'אקרות באגרופים שלך, ומיד מסתער במהירות על השינובי מכפר הענן הנסתר. ראשית אתה מניף בחוזקה את יד שמאל כדי לתקוף עם אגרוף הסופה, אך היריב בורח בזריזות לאחור ומתחמק. למרות זאת, אתה לא מוותר, מנצל את תשישותו של היריב, ופוגע בבטנו בחוזקה עם אגרוף הלהבה. השינובי עף לאחור כמה מטרים עד שלבסוף נפגע ע"י עץ ונזרק על הקרקע.
    "זה לא נגמר..." ממלמל בכאב השינובי, וקם חזרה בקושי על רגליו, אתה רואה שבגדיו חרוכים מהלהבה ושהוא תשוש ופצוע.
    אני מרים גבה ספק בספקנות ספק בהערצה סמויה, ואז זורק מספר שוריקנים על הנינג'ה באותה האדישות הקודמת.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

14. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    אביב - רשום, מצויין ומקורי מאוד, רק תוסיף בהמשך עוד 2 טכניקות. תגיב להתחלה בעמוד 2.

דניאל:
    אתה שולף את הקונאי, ומנסה להדוף כמה שיותר מחטים, ואתה אכן מצליח בהתחלה, אך כמות המחטים גוברת, ואתה מרגיש שכמה מחטים נכנסים לגופך ברגליים ובידיים. כשאתה רואה שכמות המחטים גוברת, אתה קופץ מיד הצידה, ומתחבא מאחורי עץ גבוה ורחב, שבולם את המשך פגיעת המחטים בגופך. אתה מביט מטה על גופך, ורואה כמה מחטים שחדרו את מעיל הבושוקו וחוררו אותו מעט, גם בידיים וגם ברגליים.
    אתה מעיף מבט זהיר לאחור, ורואה שריו מתחבא מאחורי חרבו הרחבה שבולמת את המחטים. לפתע, ריו קם על רגליו, ולמרות שנדקר מכמה מחטים הוא תוקע את חרבו שוב באדמה, "שחרור מים: גל עוצמתי!" צועק שוב ריו, ויוצר גל מים עצום נוסף, ששוטף את המחטים וגם את המטרייה המעצבנת. גשם המחטים נפסק. דאסו מצחקק, ומרים את המטרייה שלו מהקרקע.
    מתי יהיה אפשרי לפתח טכניקות חדשות?
    -----------
    'טוב.., זה לא טוב!' אחשוב בראשי בזמן שאני מוציא בקושי רב חלק מהמחטים שחדרו אליי בכאב.
    'חייב למצוא דרך לשנות את המצב' אחשוב ואנסה להתעלם מהכאב שגרמו המחטים.
    אעביר מבט ואסתכל על דאסו. 'רררר.. הוא כל-כך מעצבן!' אתעצבן על דאסו והצחוק שלו.
    "ריו!" אצעק אל ריו ואקפוץ מן מחבוא העץ שלי. "תמשיך את הדרך, אני כבר אטפל באיש הזה אל תדאג" אגיד לו בפרצוף רציני
    ולאחר מכן אבצע חותמות ידיים במהירות ואצעק בזמן שאני מרכז צ'אקרה בפי "שחרור אש: טכניקת כדורי אש" ואירה את כדורי האש בדייקנות מול דאסו.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 06-05-2012 בשעה 06:52 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

15. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה יכול לכתוב לי את הפירוש העברי/אנגלי של שיקון נו ג'וטסו?
    -----
    אתה מעלה בדעתך שללא ספק יש קשר בין הקריאה המוזרה לבין קאי. אתה יוצא החוצה, ומגלה שחשדותיך היו נכונות. אתה רואה מולך אדם, לא גבוה במיוחד, אך גם לא נמוך כל כך, בערך בגובה שלך. הוא לובש מעיל בושוקו, זהה לשל קאי. את פניו של האדם מסתירה מסכה, מה שיוצר אצלך מיד את יצר הסקרנות. את רוב שיערו של האדם מסתירה השכמייה של המעיל, חוץ ממעט שיער בצבע תכול שגם מסתיר חלק מהמסיכה החומה שלו. אתה מבחין בחלק העליון של המסיכה בסמל הכפר של הענן הנסתר.
    "אתה שין?" שואל האדם לבוש המסיכה בקולו הגבוה, אך השקט.

רומה:
    אתה קופץ בזריזות, ומתחמק מכדור הצ'אקרה הסגול ששלח אליך היריב, אל מאחורי קבוצת שיחים שהיו בקרבתך, ומיד אתה משקיע צ'אקרה רבה, כדי להשתמש בטכניקת ההתחבאות בערפל, ותוך כמה שניות, ערפל כבד מתחיל להופיע באיזור, "איפה אתה?!" צועק בכעס השינובי היריב, תוך התחבאותך בערפל.
    אתה משתמש בטכניקת הרצח השקט, ובמהירות רבה שולף קונאי, רץ אל מאחורי השינובי, וחותך את צווארו ואת עורקו הראשי. השינובי מתמוטט על הקרקע, חסר חיים.

באדישות מוחלטת, אתה שולף וזורק זוג שוריקנים שחורים וחדים שמסתובבים במהירות ופוגעים בבטן ובחזה של השינובי. למרות הדם שמתחיל לנזול ממקומות הפגיעה, ומפיו של השינובי היריב, הוא ממשיך לצעוד אליך, כפוף מעט, בכאב רב, ופותח במספר סימני ידיים, "שחרור ברק: מחיאת רעם!" צועק השינובי בכעס, הוא מושיט את ידיו לצדדים, ואז מוחא כף בחוזקה, מה שיוצר קול אדיר של רעם. אתה מרגיש שאוזניך מתחילות לצלצל ולרעוד בכאב, ואתה מתחיל לצרוח.
    לפתע, השינובי רץ אליך במהירות, מכה עם מרפקו בבטנך, לאחר מכן מכופף את ראשך שיכה את ברכו, מרים את פניו ואז חובט עם אגרופו בפניך בחוזקה. אתה עף לאחור בכאב ומתרסק על הקרקע. אתה מרים את חלק גופך העליון, ובעודך מנסה להפסיק את כאב האוזניים, אתה רואה לפתע קונאי שמתקרב אליך במהירות.

דניאל:
    בקרוב מאוד.
    -----
    אתה קופץ מהמחבוא שלך, אל מול דאסו, כועס ועצבני. אתה אומר לריו שימשיך בדרך, ומיד משחרר מפיך כדורי אש הרסניים ולוהטים לעבר דאסו. דאסו קופץ בדייקנות וחומק מכל אחד ואחד הכדורים, כשלפתע, ריו מגיח משומקום, עם חרבו שלופה והוא מניף את חרבו באכזריות אל דאסו המתחמק, דאסו מנסה לחמוק גם מהחרב של ריו, והוא מצליח, חלקית; חרבו הכחולה של ריו משסעת את זרועו השמאלית של דאסו, וחלק מהזרוע, כולל כף היד, נקטע ונופל על הקרקע ומסביבו מיד שלולית דם.
    דאסו צורח בכאב ונופל על הקרקע, כאשר מידו נוזל המון דם, "אתה תשלם על זה!" צורח דאסו בכאב, וקם חזרה על רגליו, בעודו אוחז במטרייה שלו ביד ימין, "טכניקת הדיפת מחטים!" צועק דאסו בכעס, הוא מכוון את החלק העליון של המטריה אל ריו, לוקח את ידו אחורה, ואז מושיט את היד קדימה במהירות, ולפתע מתוך המטריה יוצאים עשרות מחטים חדים ומהירים לכיוונו של ריו האדיש.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 8 מתוך 12 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •