Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 12 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 175

נושא: || Boshoku ||

1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    רומה:
    אתה קופץ בזריזות, ומתחמק מכדור הצ'אקרה הסגול ששלח אליך היריב, אל מאחורי קבוצת שיחים שהיו בקרבתך, ומיד אתה משקיע צ'אקרה רבה, כדי להשתמש בטכניקת ההתחבאות בערפל, ותוך כמה שניות, ערפל כבד מתחיל להופיע באיזור, "איפה אתה?!" צועק בכעס השינובי היריב, תוך התחבאותך בערפל.
    אתה משתמש בטכניקת הרצח השקט, ובמהירות רבה שולף קונאי, רץ אל מאחורי השינובי, וחותך את צווארו ואת עורקו הראשי. השינובי מתמוטט על הקרקע, חסר חיים.
    בעתיד אני יוכל ליצור ג'וטסו אשר שואב את כל הערפל ובכך מחזיר חלק מהצ'אקרה שהתבזבזה ?
    ולמה להישתמש בקונאי אם יש לי חרב >:?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אייס בטח גמר עם יריבו הרבה לפני' אחשוב לעצמי בזמן שאתהבהב על צמרת העץ הקרוב ולאחר מכן אסרוק את השמיים בחיפוש אחר ציפור הקלפים.

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    רומה:
    בקרוב מאוד כולם יוכלו להוסיף טכניקות חדשות, תוכל להמציא כזו אם תרצה, ולא יודע כך יצא :ם
    ------
    אתה מתהבהב ועולה על צמרת אחד העצים הקרובים אליך, אתה סורק את השמיים, כשלפתע אתה רואה את אייס רכוב על הציפור עשויית הקלפים שלו לצידך, "קדימה תעלה." אייס אומר ומצחקק, תוך כדי שהוא זורק את גופתו של יריבו מהציפור, "צריך להמשיך לכיוון כפר הכוכבים הנסתר, ויש לי הרגשה שלא סיימנו עם מלכודות..." אומר אייס ומצחקק בשנית. אתה קופץ על גבה של הציפור, והיא ממריאה חזרה מעלה ואתם ממשיכים בדרכיכם.
    לאחר כמה דקות של שקט, אייס שוב שובר את הקרח, "נחמדה טכניקת הערפל שלך..." שואל אייס ומחייך לכיוונך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    בקרוב מאוד כולם יוכלו להוסיף טכניקות חדשות, תוכל להמציא כזו אם תרצה, ולא יודע כך יצא :ם
    ------
    אתה מתהבהב ועולה על צמרת אחד העצים הקרובים אליך, אתה סורק את השמיים, כשלפתע אתה רואה את אייס רכוב על הציפור עשויית הקלפים שלו לצידך, "קדימה תעלה." אייס אומר ומצחקק, תוך כדי שהוא זורק את גופתו של יריבו מהציפור, "צריך להמשיך לכיוון כפר הכוכבים הנסתר, ויש לי הרגשה שלא סיימנו עם מלכודות..." אומר אייס ומצחקק בשנית. אתה קופץ על גבה של הציפור, והיא ממריאה חזרה מעלה ואתם ממשיכים בדרכיכם.
    לאחר כמה דקות של שקט, אייס שוב שובר את הקרח, "נחמדה טכניקת הערפל שלך..." שואל אייס ומחייך לכיוונך.
    "כן, אני עדיין צריך לשפר אותה קצת, מבזבזת הרבה צ'אקרה." אענה לו בקול שקט ומוטרד מעט.

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    [quote=Pooh;1335119]אביב:
    אתה יכול לכתוב לי את הפירוש העברי/אנגלי של שיקון נו ג'וטסו?
    -----
    אתה מעלה בדעתך שללא ספק יש קשר בין הקריאה המוזרה לבין קאי. אתה יוצא החוצה, ומגלה שחשדותיך היו נכונות. אתה רואה מולך אדם, לא גבוה במיוחד, אך גם לא נמוך כל כך, בערך בגובה שלך. הוא לובש מעיל בושוקו, זהה לשל קאי. את פניו של האדם מסתירה מסכה, מה שיוצר אצלך מיד את יצר הסקרנות. את רוב שיערו של האדם מסתירה השכמייה של המעיל, חוץ ממעט שיער בצבע תכול שגם מסתיר חלק מהמסיכה החומה שלו. אתה מבחין בחלק העליון של המסיכה בסמל הכפר של הענן הנסתר.
    "אתה שין?" שואל האדם לבוש המסיכה בקולו הגבוה, אך השקט.

וואו אחד חדש! ואין בעיה, נקרא לזה: נתיחה שלאחר המוות ם: מחר אעדכן עוד יכולות, לעשות אחד של S שכאלו פיתחתי או שעדיף שעוד לא אדע אחד וככה יהיה מעניין יותר? O:
    ---
    אני מוכרח להודות שאחשוד בבחור בעל המסיכה. לא אהיה בטוח האם מדובר בשותף עליו דיבר קאי, או שמה זה חבר ארגון שיוביל אותי לבסיס סודי, שם אפגוש בו. האפשרויות היו רבות. אתהה גם לגבי האדם העומד מולי, האם הוא עוטה מסיכה בגללי? או שיש לו דבר מה להסתיר מפני כל אדם? אם מדובר בשותפי, הדרך השקטה בה הוא מדבר מוצאת חן בעיניי. היא עדיפה על קצוות אופי רבים אחרים.
    "כן, אני שין. מי אתה?" אשיב לו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    רומה:
    "כן, אני עדיין צריך לשפר אותה קצת, מבזבזת הרבה צ'אקרה." אתה עונה לאייס, שמצחקק כמו תמיד, ואז מפנה אליך את גבו ומביט שוב אל האופק.
    עוברת עוד כשעה של תעופה משעממת, במהלכה אתה מביט מטה בנופים המרהיבים של היערות והשדות של מדינת האש ומדינות נוספות. אייס מוציא לפתע את מפת העולם שוב מכיס המעיל, הוא פותח אותה ומביט מספר שניות, "אני חושב שאנחנו כבר ממש קרובים." אומר אייס, ואז מצחקק, "כן אנחנו קרובים..." הוא מוסיף ומרים את פניו, אתה מרים גם את פניך, ורואה מולך שלוש ציפורים בצבע סגול, ועל כל ציפור זוג שינובים מכפר הכוכבים הנסתר.

אביב:
    "קוראים לי קאסוגה. קאסוגה סונודה." משיב הקול השקט מאחורי המסיכה, אשר טונו מוצא חן בעיניך, "אני השותף שלך." מוסיף קאסוגה, כאילו קרא את מחשבותיך ואת תהיותיך.
    קאסוגה מביט בך, או לפחות כך נדמה לך מכיוון שפניו מכוונות אליך, ואז מסתובב ומתחיל ללכת, "קדימה? אתה בא?" שואל קאסוגה תוך כדי שעוצר, ומזיז את ראשו לכיוונך שוב.
    Ido

| | Boshoku | |

6. היכל התהילה

אביב:
    "קוראים לי קאסוגה. קאסוגה סונודה." משיב הקול השקט מאחורי המסיכה, אשר טונו מוצא חן בעיניך, "אני השותף שלך." מוסיף קאסוגה, כאילו קרא את מחשבותיך ואת תהיותיך.
    קאסוגה מביט בך, או לפחות כך נדמה לך מכיוון שפניו מכוונות אליך, ואז מסתובב ומתחיל ללכת, "קדימה? אתה בא?" שואל קאסוגה תוך כדי שעוצר, ומזיז את ראשו לכיוונך שוב.
    ארצה לשאול לאן פנינו מועדות, אך אצטרף אליו תחילה ללא היסוס גלוי. פרטי ארגון הבושוקו מסקרנים אותי, וכרגע ארצה להיראות יעיל, ולא להשתרך מאחור, גם אם במהלך הדרך אגלה שאני באמת מתחבר אל מטרותיו.
    "אפשר לשאול לאן אנחנו הולכים?" אומר תוך כדי שאני אתקדם לצדו.
    אביב

7. TBM
    שם: מתן
    מתן:
    תבין שכשאתה פותח את השער הראשון, אתה לא יכול לייצר שכפולים...
    ושוב אתה מתייחס לשינובים האחרים כאילו זה בובות...
    -----
    "הם תקפו קודם.", אתה משיב ברצינות, והגבר הגדול צוחק בקולו העבה צחוק מלגלג ומרושע, "הם הגנו על הכפר, כי אתם מסיגי גבול!" אומר בגבר ומסיים את המשפט בצעקה. הוא מתקרב אליך מאוד והוא מחזיק את ידיו מאחורי גבו, "תקשיב ילד," הוא אומר לך בלחש, ואתה מריח מפיו ריח חזק של סיגריות, "אני נותן לכם הזדמנות אחרונה, עופו מפה, ואל תתקרבו לכפר שלנו בחיים." הוא לוחש, מסתובב ופוסע כמה צעדים קדימה.
    אתה מביט ימינה, לעבר דאיסטסו, ואתה רואה שהוא עדיין עם מבט חסר רגש, אדיש לחלוטין, ואינו מגיב לכל מה שקרה כאן.

'אדיש , כמו תמיד.' אחשוב לעצמי , אלך לכיוון השינובי , "דבר ראשון , תכבה את הסיגריה המסריחה שלך , דבר שני , אני אעשה מה שבא לי ולא כדאי לך לנסות לעצור אותי." אומר לו בפנים ואמשיך ללכת לכפר , "דאיסטסו , אתה בא." אומר ואמשיך ללכת לכיוון הכפר , עם שינובי ינסה לעצור אותי אז אקפוץ אחורה ומיד אפתח את השער הראשון , לאחר מכן את השני ואז את השלישי , "לא הייתה צריך לעצבן אותי." אומר וארוץ לשינובי תוך כדי שאני מנסה להתחמק מכל מתקפה שלו , כשאהיה קרוב לשינובי אתן לו בעיטה בבטן , עם זה לא יעבוד אהיה מאחוריו ואזרים צ'אקרה לידי , "אגרוף מטורף." אומר ואתן לשינובי הרבה אגרופים מהירים בעוצמה.

8. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    "כן, אני עדיין צריך לשפר אותה קצת, מבזבזת הרבה צ'אקרה." אתה עונה לאייס, שמצחקק כמו תמיד, ואז מפנה אליך את גבו ומביט שוב אל האופק.
    עוברת עוד כשעה של תעופה משעממת, במהלכה אתה מביט מטה בנופים המרהיבים של היערות והשדות של מדינת האש ומדינות נוספות. אייס מוציא לפתע את מפת העולם שוב מכיס המעיל, הוא פותח אותה ומביט מספר שניות, "אני חושב שאנחנו כבר ממש קרובים." אומר אייס, ואז מצחקק, "כן אנחנו קרובים..." הוא מוסיף ומרים את פניו, אתה מרים גם את פניך, ורואה מולך שלוש ציפורים בצבע סגול, ועל כל ציפור זוג שינובים מכפר הכוכבים הנסתר.
    אתסכל על שלושת הציפורים ועל השינובים שעליהם ואז בזריזות אבצע את רצף סימני הידיים ואבצע את טכניקת "החרב של קוסאנאגי: קאטנת צ'ידורי" ולאחר מכן אתהבהב אל גב אחת הציפורים ובעזרת רצח שקט אחתוך את שני השינובים שעל הציפור במהירות ואתהבהב בחזרה אל ציפור הקלפים של אייס.

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    QUOTE=Pooh;1335119]
    באדישות מוחלטת, אתה שולף וזורק זוג שוריקנים שחורים וחדים שמסתובבים במהירות ופוגעים בבטן ובחזה של השינובי. למרות הדם שמתחיל לנזול ממקומות הפגיעה, ומפיו של השינובי היריב, הוא ממשיך לצעוד אליך, כפוף מעט, בכאב רב, ופותח במספר סימני ידיים, "שחרור ברק: מחיאת רעם!" צועק השינובי בכעס, הוא מושיט את ידיו לצדדים, ואז מוחא כף בחוזקה, מה שיוצר קול אדיר של רעם. אתה מרגיש שאוזניך מתחילות לצלצל ולרעוד בכאב, ואתה מתחיל לצרוח.
    לפתע, השינובי רץ אליך במהירות, מכה עם מרפקו בבטנך, לאחר מכן מכופף את ראשך שיכה את ברכו, מרים את פניו ואז חובט עם אגרופו בפניך בחוזקה. אתה עף לאחור בכאב ומתרסק על הקרקע. אתה מרים את חלק גופך העליון, ובעודך מנסה להפסיק את כאב האוזניים, אתה רואה לפתע קונאי שמתקרב אליך במהירות.
    [/QUOTE]
    "עכשיו עיצבנת אותי" אני אומר בכעס בעודי מתכופף במטרה לחמוק מהקונאי. אני אשלוף קונאי משלי, וארתק את הנינג'ה הפצוע לעץ- שם אשסף לו את הגרון עם הקונאי שלי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

10. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה מדביק את הפער בינך לבין קאסוגה, והולך לצידו אך כאשר בכל זאת הוא מוליך את הדרך. תוך כדי הליכה, אתה שואל קאסוגה לגבי היעד שלכם. קאסוגה נעצר, ואתה מיד אחריו. אתה מביט בקאסוגה, ולאחר חיטוט מהיר בכיס הפנימי של מעילו, הוא שולף מגילה סגורה ומגיש לך אותה. בסקרנות רבה, אתה פותח את המגילה ונגלת לפניך מפת העולם:

"סימון הגיר הבודד במפה, מסמן את המערה בה ישנת במקום שכוח אל בתוך מדינת האש. סימון הגיר הכפול, זה היעד שלנו. כפר האבן הנסתר. שם נמצא הבושוקו שאנחנו מחפשים. המטרה שלנו." מסביר בקולו הגבוה והשקט קאסוגה, מקפל את המפה חזרה לכיס מעילו, וממשיך ללכת.

מתן:
    אתה מתקדם אל השינובי, אומר את דבריך בחוצפה רבה, וממשיך ללכת ללא התחשבות בדבריו של השינובי הגדול לכיוון הכפר עליו מנסה להגן. "לא היית צריך להגיד את זה..." ממלמל השינובי הענק ומצחקק, ועוד לפני שאתה מספיק להתחיל לבצע את מהלך הנגד שלך ולקפוץ אחורה, אתה מרגיש כאב לא יתואר, כאשר קונאי שחור וחד חודר את צווארך. אתה מרגיש את פיך מתמלא דם, ואת עיניך נבלמות. אתה נופל על הקרקע, מחוסר הכרה, ובמבט האחרון שלך אתה רואה כיצד השינובים רוצחים גם את דאיסטסו, מבעד לשלולית הדם שמקיפה אותך.
    רוח החיים נלקחה ממך.
    -----
    מתן אני מצטער אבל נרצחת, ובכך התפקיד שלך במשחק מסתיים.

רומה:
    אתה מזרים צ'אקרת ברק לתוך חרבך, ומשתמש בטכניקת "החרב של קוסאנאגי: קאטנת צ'ידורי". במהירות אשר לא ניראת לעין בלתי מזויינת, אתה מתהבהב, רוצח בעזרת הרצח השקט זוג שינובים שעל הציפור השמאלית ביותר. הציפור הסגולה נעלמת, ואתה חוזר בהבהוב אל ציפור הקלפים של אייס.
    אתה מרגיש שהשתמשת בכמות צ'אקרה נכבדת.
    ארבעת השינובים הנותרים מביטים בהלם בזוג השינובים המתים נופלים לקרקע במהירות, ואז מביטים בכם בכעס. לפתע, אחד השינובים משחרר לכיוונכם כדור צ'אקרה סגול ומהיר, שפוגע באחת הכנפיים של הציפור עשויית הקלפים. הכנף מתפרקת לקלפים, ואתה שומע את אייס חורק את שיניו בכעס. בגלל התפרקות הכנף, אתה ואייס מתחילים לצלול על גבה של הציפור הפצועה לעבר הקרקע.

אתה מתכופף בזריזות והקונאי פוגע בגזע העץ כמה סנטימטרים מראשך המכופף. כועס, אתה מסתער על השינובי היריב, מרתק אותו לגזע עץ אחר, ומשסע את גרונו באכזריות. כמה טיפות דם ניתזות לפניך, כאשר השינובי חסר החיים נופל על הקרקע, משותק, חסר רוח חיים.
    Ido

| | Boshoku | |

11. AllwaysStriveAndProsper
    רומה:
    אתה מזרים צ'אקרת ברק לתוך חרבך, ומשתמש בטכניקת "החרב של קוסאנאגי: קאטנת צ'ידורי". במהירות אשר לא ניראת לעין בלתי מזויינת, אתה מתהבהב, רוצח בעזרת הרצח השקט זוג שינובים שעל הציפור השמאלית ביותר. הציפור הסגולה נעלמת, ואתה חוזר בהבהוב אל ציפור הקלפים של אייס.
    אתה מרגיש שהשתמשת בכמות צ'אקרה נכבדת.
    ארבעת השינובים הנותרים מביטים בהלם בזוג השינובים המתים נופלים לקרקע במהירות, ואז מביטים בכם בכעס. לפתע, אחד השינובים משחרר לכיוונכם כדור צ'אקרה סגול ומהיר, שפוגע באחת הכנפיים של הציפור עשויית הקלפים. הכנף מתפרקת לקלפים, ואתה שומע את אייס חורק את שיניו בכעס. בגלל התפרקות הכנף, אתה ואייס מתחילים לצלול על גבה של הציפור הפצועה לעבר הקרקע.
    מבלי הרבה מחשבה אתפוס את ידו של אייס ואתהבהב למקום המסתור הראשון שאראה באזור.

12. היכל התהילה
    אביב:
    אתה מדביק את הפער בינך לבין קאסוגה, והולך לצידו אך כאשר בכל זאת הוא מוליך את הדרך. תוך כדי הליכה, אתה שואל קאסוגה לגבי היעד שלכם. קאסוגה נעצר, ואתה מיד אחריו. אתה מביט בקאסוגה, ולאחר חיטוט מהיר בכיס הפנימי של מעילו, הוא שולף מגילה סגורה ומגיש לך אותה. בסקרנות רבה, אתה פותח את המגילה ונגלת לפניך מפת העולם:

"סימון הגיר הבודד במפה, מסמן את המערה בה ישנת במקום שכוח אל בתוך מדינת האש. סימון הגיר הכפול, זה היעד שלנו. כפר האבן הנסתר. שם נמצא הבושוקו שאנחנו מחפשים. המטרה שלנו." מסביר בקולו הגבוה והשקט קאסוגה, מקפל את המפה חזרה לכיס מעילו, וממשיך ללכת.
    בושוקו שמחפשים הכוונה הוטסו? במידה וכן אגיב כאילו ומדובר בהוטסו
    ---
    אצטרף אל קאסוגה בהליכתנו אל עבר ייעדנו - כפר האבן הנסתר.
    'הבחור הזה לא נוטה לדבר הרבה אה... או שזה מן קטע של כל חברי הארגון האלה? אולי הם רואים בי רק כרוצח שכיר, שלא מוכרח לדעת הרבה. רק לפעול. לא ארצה לשאול יותר מדי שאלות בהתחלה... לא על הארגון, ובטח שלא על קאסוגה הזה... יש לכך זמן.'
    "אז אנחנו בעצם ציידים, מחפשים את ההוטסואים בכל פינה במפת העולם. אתה יכול לספר לי עליו פרטים?" אשאל, מניח כי אי נידוב הפרטים עד כה מניב גם על חוסר רצון מסוים מצד שותפי לעשות זאת.
    אביב

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אתה מתכופף בזריזות והקונאי פוגע בגזע העץ כמה סנטימטרים מראשך המכופף. כועס, אתה מסתער על השינובי היריב, מרתק אותו לגזע עץ אחר, ומשסע את גרונו באכזריות. כמה טיפות דם ניתזות לפניך, כאשר השינובי חסר החיים נופל על הקרקע, משותק, חסר רוח חיים.
    אני מוחה בזריזות את טיפות הדם מפני, ומחזיר את הקונאי לנרתיק. אני מפנה את מבטי לגבי סאנסו, לראות אם הוא כבר סיים אם הקרב שלו. בין אם הוא בקרב ובין אם לא, אני אתייצב מאחוריו ואגיב בהתאם למצב.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

14. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    [B]
    דניאל:
    בקרוב מאוד.
    -----
    אתה קופץ מהמחבוא שלך, אל מול דאסו, כועס ועצבני. אתה אומר לריו שימשיך בדרך, ומיד משחרר מפיך כדורי אש הרסניים ולוהטים לעבר דאסו. דאסו קופץ בדייקנות וחומק מכל אחד ואחד הכדורים, כשלפתע, ריו מגיח משומקום, עם חרבו שלופה והוא מניף את חרבו באכזריות אל דאסו המתחמק, דאסו מנסה לחמוק גם מהחרב של ריו, והוא מצליח, חלקית; חרבו הכחולה של ריו משסעת את זרועו השמאלית של דאסו, וחלק מהזרוע, כולל כף היד, נקטע ונופל על הקרקע ומסביבו מיד שלולית דם.
    דאסו צורח בכאב ונופל על הקרקע, כאשר מידו נוזל המון דם, "אתה תשלם על זה!" צורח דאסו בכאב, וקם חזרה על רגליו, בעודו אוחז במטרייה שלו ביד ימין, "טכניקת הדיפת מחטים!" צועק דאסו בכעס, הוא מכוון את החלק העליון של המטריה אל ריו, לוקח את ידו אחורה, ואז מושיט את היד קדימה במהירות, ולפתע מתוך המטריה יוצאים עשרות מחטים חדים ומהירים לכיוונו של ריו האדיש.
    'וואו' אתפעל ממעשיו של ריו ואביט על הרצפה היכן שנמצאת ידו הקטועה של דאסו.
    'ריו הולך בכל הכוח' אחשוב בזמן שאשתמש במהירות בחותמות ידיים "שחרור אש: להביור" אצעק בזמן שארכז צ'קרה בפי.
    אשחרר את הצ'אקרה הזאת בכדי שיצא להביור שישרוף את כל המחטים שיצאו לקראת ריו ואקווה שאצליח.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

15. משתמש מנוסה
    רומה:
    אתה תופס את ידו של אייס במהירות, ושניכם מתהבהבים לעבר ענף של אחד העצים, אשר בולם את נפילתם במעט כאב. אתה רואה מרחוק את ציפור הקלפים מתרסקת בקרקע ומתנפצת למאות קלפי משחק, ומבטו של אייס נעשה קצת עצבני.
    לפתע מגיחים מהשמיים זוג שינובים, אתה מביט למעלה, ורואה שישנה עדיין עוד ציפור סגולה שמתעופפת במעגלים סביבכם. "שיטת הטווס המסתורי!" צועקים זוג השינובים מכפר הכוכבים הנסתר, ומיד סביב שניהם מופיעה ההילה הסגולה הזו בדומה לשינובי היריב ממקודם.

אביב:
    כן חח התבלבלתי...
    ------
    אתה שואל את קאסוגה לגבי פרטים על ההוסוטו. תוך כדי התקדמות, קאסוגה מחטט שוב בכיסו הפנימי של המעיל, ואז מוציא תמונה, אשר גם אותה הוא מיד מגיש לך:

"נוריקו קורוטאני." משיב בצורה חד משמעית קאסוגה, "כל מה שאנחנו יודעים זה שהיא צ'ונינית בכפר האבן הנסתר." מסביר קאסוגה, ומיד מחזיר את התמונה לכיסו. חוסר ההסבר שלך ממשיך להעלות בך תהיות האם הוא מספר לך הכל, או שמא זה באמת כל המידע שהוא יודע.

אתה מוחה את טיפות הדם מפניך, ומחזיר את הקונאי חזרה לנרתיק שלך. אתה בודק כעת מה מצבו של סאנסו, ואתה רואה את גופת השינובי היריב של סאנסו מתבוססת בשלולית ענקית של דם, לצידו היד הקטועה שלו, ואתה מבחין גם בחתיכות קטנות של קרח עליו ולצידו, "קדימה, בוא נמשיך." אומר לפתע סאנסו בקולו הרגוע, ומביט מעלה.
    לאחר מספר שניות, אתה רואה את ציפור הקרח מתקרבת אליכם, ולבסוף מרחפת מעל צמרות העצים. סאנסו קופץ במהירות על אחד העצים, מטפס עליו עד לצמרת, ומשם קופץ על ציפור הקרח הקפואה שלו, "קדימה."

דניאל:
    אתה עושה את סימני הידיים הנדרשים בהקדם האפשרי, ואז משחרר מפיך להביור חזק אשר ששורף את המחטים שדאסו שחרר לעבר ריו. הלהביור מפספס בכמה סנטימטרים את ריו, אך לא נראה שזה מפריע לו, להפך, הוא מעלה חיוך קטן ומרוצה על פניו. הלהבות נפסקות, ואתה רואה את דאסו חסר היד כועס מתמיד, ומולו ניצב ריו האדיש עם חרבו הענקית מוכן לתקיפה נוספת.
    "עכשיו זה יגמר! טכניקת גשם מחטים רעילים!" צורח דאסו בכעס, ומנסה לזרוק שוב את מטרייתו באוויר, אך משהו עוצר אותו. אתה מוריד את מבטך מהמטרייה אל דאסו, ורואה את ריו חותך את ידו השנייה של דאסו, אשר נקטעת ונופלת על הקרקע, אוחזת במטרייה. עוד לפני שדאסו ההמום מבין מה קורה, ריו מסתובב וקוטע גם את רגלו השמאלית של דאסו. דאסו חסר הגפיים נופל על הקרקע, מידיו ורגליו ניגר המון דם, והוא צורח ובוכה מכאבים.
    ריו ניגש אליך, בעודו מנגב עם ממחטה שהרגע הוציא את חרבו, ואתה נרתע קצת לאחור, "קדימה, בוא נמשיך..." אומר ריו, מבעד לצרחות הבכי של דאסו.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 9 מתוך 12 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •