Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 99 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    דארן~
    אתה מתחיל לחפש בקרבת מקום בורמי בודד ואכן אחרי כמה צעדים אתה מבחין בבורמי המכוסה בעלים יושב לו ליד שיח תותים גדול, ואוכל לו בהנאה תותים.
    'אוקיי... לפני שאני אתקוף אותו אולי כדאי שדאסקל ראשית ימשוך את תשומת ליבו...' אני חושב לעצמי וזורק את הפוקדור של דאסקל באוויר, על מנת שדאסקל יצא ממנו.
    "דאסקל, עוף לכיוון הבורמי הזה, ותשמתמש בפזילה!" אני אומר לדאסקל ומצביע לכיוון הבורמי ליד שיח התותים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. the bitch is back
    דארן~
    דאסקול יוצא בשקט בשקט לעברו של בורמי ומפתיע אותו עם פזילה המפחידה את בורמי וגורמת לו להעיף את התות מפיו. דאסקול מתחיל לצחוק כמו משוגע למראה הבורמי המפוחד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארמנדר קופצת באוויר ומתחילה לשרוט את הפופיפ, שרק עתה ריפא את עצמו ואז, היא משתמשת בתווך אפס בגחלת ענקית השורפת אותו לחלוטין.
    הופיפ מתעלף.
    "מעולה!" קראתי, ושלפתי פוקדור "צא פוקדור!" התרגשתי נורא, הגיוס הראשון שלי.

4. משתמש מנוסה
    דארן~
    דאסקול יוצא בשקט בשקט לעברו של בורמי ומפתיע אותו עם פזילה המפחידה את בורמי וגורמת לו להעיף את התות מפיו. דאסקול מתחיל לצחוק כמו משוגע למראה הבורמי המפוחד.
    'דאסקל הזה קצת פסיכופט...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן, ספק מבוהל.
    "דאסקל, תמשיך בצל לילה!" אני מוסיף.
    Ido

| | Boshoku | |

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

סם~
    ארון הקטן שלך קופץ קדימה ודופק שאגה שלא תבייש אפילו אריה ופידג'י הקטן נבהל ועף מהמקום במהירות.
    "כמו שחשבתי, יפה מאד ארון" אומר ואחייך, לאחר מכן אסתכל סביבי בחיפוש אחר פוקימון אחר.

6. the bitch is back
    אדם~
    אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על הופיפ הנלכד בכדור האדום. הפוקדור מתחיל להתגלגל על האדמה ולאחר כמה רגעים נעצר הופיפ נלכד!
    אתה מרים את הפוקדור ומבחין בכמה מטבעות זרוקים על הריצפה. אתה מרים ומגלה שאספת 40$ מהמתקפה של הופיפ.
    אתה מכניס את הכסף לארנקך ומכניס את הפוקדור של הופיפ לכיס.

דארן~
    להיות פסיכופט זה שווה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דאסקול שולח מעיניו צל לילה לעברו של בורמי הקטן, אבל לפתע כיפת אור ירוקה עוטפת את בורמי והודפת את המתקפה של דאסקול. בורמי השתמש בהגנה (Protect) ומיד אח"כ הוא יוצא עם דחיפה, ששוב פשוט עוברת דרך דאסקול.

סם~
    אתה מחייך לעצמך וממשיך בדרכך ואחרי הליכה של כעשר דקות אתה מבחין במשהו רץ בקרבת מקום. את מתאפס ומבחין בפוקימון שמנמן וחום עם שיניים גדולות( ). אתה מכוון על הפוקימון את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון העכבר השמנמן.
    גיל! 3>

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    טריקו מהנהן בראשו ,כאות הבנה, ובפעם השנייה שספירו יוצא עם ניקור הוא מוכן ומגן על עצמו עם שתי ידיו המוצלבות באיקס. ספירו מופתע מהגנה ואינו מבחין בזנבו של טריקו החובט בבטנו הקטנה ומעיף אותו לאוויר. טריקו לא מהסס וקופץ במהירות לאוויר ותופס את שתי כנפיו של ספירו בידיו ואז עם רגלו מכוון את ראשו של טריקו לאדמה ואז משהו קורא, טריקו מתחיל לזהור בירוק והוא סופג מספירו כוחות חדשים. עם פרץ האנרגיה הזאת טריקו מרסק את ספירו על האדמה, ואז קופץ בסלטה אחורנית מסתכל בגאווה של ספירו המעולף.
    שמע הוצאת אותו סופר מגניב! חח הוא צריך מאמן או שאני יכול ללכת? XD
    -------------
    "מעולה טריקו, אילו ביצועים מסויימים, היית ענק!" אריע לו שמח ומרוצה מיכולותיו.
    לאחר מחשבה של כמה דקות אשאיר את הספירו שם ואניח לו להתעורר, אמשיך לי בדרכי אתבונן סביב אחר פוקימונים מעניינים אף יותר.

.

8. the bitch is back
    אוסטין~
    אין לי בעיה להפוך אותו לפדלאה שמנה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת ,משאיר את ספירו מעולף שם, וכעבור זמן מה אתה הולך בחורשה ענקית וצפופה. השקט והצללים מרגיעים אותך מעט. כעבור כמה שניות בתוך החורשה אתה מבחין בעשב שזז במהירות מצד לצד. אתה מתקרב אל העשב ורואה שהוא צומח על ראשו של יצו קטן וכחול (). אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא אודיש- פוקימון העשב השוטה.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    [
    דארן~
    להיות פסיכופט זה שווה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דאסקול שולח מעיניו צל לילה לעברו של בורמי הקטן, אבל לפתע כיפת אור ירוקה עוטפת את בורמי והודפת את המתקפה של דאסקול. בורמי השתמש בהגנה (Protect) ומיד אח"כ הוא יוצא עם דחיפה, ששוב פשוט עוברת דרך דאסקול.

.
    "אוקיי דאסקל, תשתמש בטינה!" אני קורא בנחישות, מקווה לנצח את הקרב במהירות, "לאחר מכן תוסיף צל לילה שוב!" אני פוקד על דאסקל, מחכה לראות את מהלכו.
    Ido

| | Boshoku | |

10. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על הופיפ הנלכד בכדור האדום. הפוקדור מתחיל להתגלגל על האדמה ולאחר כמה רגעים נעצר הופיפ נלכד!
    אתה מרים את הפוקדור ומבחין בכמה מטבעות זרוקים על הריצפה. אתה מרים ומגלה שאספת 40$ מהמתקפה של הופיפ.
    אתה מכניס את הכסף לארנקך ומכניס את הפוקדור של הופיפ לכיס.
    "מעולה צ'ארמנדר! הבאת קרב ממש טוב!" קראתי בהתלהבות "האמת, אני חושב שאני אקרא לך צ'ארלה מהיום, מה דעתך?"

11. AllwaysStriveAndProsper
    סם~
    אתה מחייך לעצמך וממשיך בדרכך ואחרי הליכה של כעשר דקות אתה מבחין במשהו רץ בקרבת מקום. את מתאפס ומבחין בפוקימון שמנמן וחום עם שיניים גדולות( ). אתה מכוון על הפוקימון את הפוקידע שלך ומגלה שזה בידוף- פוקימון העכבר השמנמן.
    בידוף הוא בונה בכלל חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי ארון תשתמש בקשיחות ואז תקוף את בידוף בדחיפה" אומר לארון ואצביע על בידוף.

12. the bitch is back
    דארן~
    דאסקול יוצר סביבו כמה להבות סגולות העפות במהירות לעברו של בורמי ונספגות בתוכו. בורמי בינתיים מנסה שוב להשתמש בדחיפה אבל דאסקול שולח צל לילה ענקי מבין עיניו ודוחף את בורמי לאחור המגן על עצמו מהתרסקות, על אחד מהעצים, בעזרת הגנה.

אדם~
    צ'ארמנד'ר מחייכת בהתלהבות ונראית מרוצה משמה החדש.

סם~
    אני יודע אבל זה התיאור שלו מהפוקידע http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi..._(Pok%C3%A9mon)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון קופץ קדימה וגופו מתחיל להתקשח והוא נוגח בעוצמה בצידו של בידוף, המועף אחורה. בידוף מתאפס על עצמו ויוצא דחיפה משלו, מה שלא נראה מזיז במיוחד לארון.
    גיל! 3>

13. AllwaysStriveAndProsper

סם~
    אני יודע אבל זה התיאור שלו מהפוקידע http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bidoof_(Pok%C3%A9mon)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון קופץ קדימה וגופו מתחיל להתקשח והוא נוגח בעוצמה בצידו של בידוף, המועף אחורה. בידוף מתאפס על עצמו ויוצא דחיפה משלו, מה שלא נראה מזיז במיוחד לארון.
    "ארון תתיז בוץ לעיניים שלו ואז היתקשחות ושוב פעם דחיפה" אומר לארון ואחייך.

14. משתמש מנוסה
    דארן~
    דאסקול יוצר סביבו כמה להבות סגולות העפות במהירות לעברו של בורמי ונספגות בתוכו. בורמי בינתיים מנסה שוב להשתמש בדחיפה אבל דאסקול שולח צל לילה ענקי מבין עיניו ודוחף את בורמי לאחור המגן על עצמו מהתרסקות, על אחד מהעצים, בעזרת הגנה.
    "מצויין דאסקל!" אני קורא בחיוך, "תשתמש כעת בניטרול!" אני אומר לדאסקל ומצביע לכיוון בורמי.
    "עכשיו צל לילה!" אני צועק ומקווה שדאסקל יצליח לתקוף ולסיים את הקרב.
    Ido

| | Boshoku | |

15. מנהל ראשי
    אדם~
    צ'ארמנד'ר מחייכת בהתלהבות ונראית מרוצה משמה החדש.
    "מעולה צ'ארלה!" קראתי והחזרתי אותה אל הפוקדור. "חזרי!"

עמוד 10 מתוך 99 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •