Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 99 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    אדם~
    צ'ארלה מתחילה להתגלגל במהירות על האדמה במרטה לנער ממנה את נינקדה הנמעך תחת משקלה של צ'ארלה. נינקדה מתחיל לצאת עם שריטה אבל נהדף מעשרות כדורי האש העפים עליו ופוגעים בו ישירות.
    נינקדה מתחיל להקשיח את גופו ואז יוצא שוב עם שריטה לעברה של צ'ארלה.

סם~
    ארון משחרר את זנבו של בידוף ודוחף אותו בעצמה בישבנו ומטיח את פרצופו באדמה. בידוף מתעצבן ומשחרר את זנב האקווה שלו ופוגע ישירות בארון.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מזנב באוויר ממש עם כיוון השמש וטילו המנסה לפגוע בו מסנוור מהאור הבוהק ואינו מצליח להתחמק מכדורי האש היוצאים מידיו של צ'ימיצ'אר ונפגע קשות.
    טיילו למרות הכל לא מוותר וממשיך עם ניקור נוסף, אבל מפספס את צ'ימיצ'אר הנחות על האדמה בקלילות.

דארן~
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. כלפתע מבין השיחים קופצת אליך בחורה, לבושה בתלבושת בית ספר, בצרחות אימה "תעזור לי!!!" היא צורחת. אתה מנסה להתסכל ממה היא בורחת ואז אתה מבחין בנחיל עצום של פוקימונים צהובים הנראים כמו דבורה ().

אוסטין~
    הרסת! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה להתנצל ולכוון עליו את הפוקידע, אבל לפני שאתה עוד מספיק פינקו משתמש בהרס עצמי ומתפוצץ ומעיף אותך לאחור. אתה מנסה להסתכל איפה הוא אבל כל מה שאתה רואה זה עשן סמיך המקשה על הנשימה.

ניל~
    "פשוטק מסריח הלוואי שחמישה סודנים מדרום ת"א יאנסו אותך!!" צורחת עליך הבחורה וזורקת על ראשך סלע ענקי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכוון את הפוקידע ולפתע היא נדלקת "טרופיוס- פוקימון הפרי. למרות משקלו העצום פוקימון זה יכול לעוף בעזרת העלים הגדולים שעל גבו. נאמר שישנם טרופיוסים גדולים יותר אפילו מהרים" לאחר מכן הפוקידע נסגרת.
    "הדבר הזה עצום!" קוראת הבחורה וכל הצבע שעל פניה נעלם. אתה מסתכל לאיפה שהיא מסתכלת וקולט את ראשו הענקי של טרופיוס מסתכל עליכם והוא נראה עצבני במיוחד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארלה מתחילה להתגלגל במהירות על האדמה במרטה לנער ממנה את נינקדה הנמעך תחת משקלה של צ'ארלה. נינקדה מתחיל לצאת עם שריטה אבל נהדף מעשרות כדורי האש העפים עליו ופוגעים בו ישירות.
    נינקדה מתחיל להקשיח את גופו ואז יוצא שוב עם שריטה לעברה של צ'ארלה.
    ",צ'ארלה אנחנו צריכים דיוק וזריזות, ריקוד דרקון!" פקדתי, מנסה לגבש אסטרטגיה "ואז שוב, גחלת!"

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [
    ניל~
    "פשוטק מסריח הלוואי שחמישה סודנים מדרום ת"א יאנסו אותך!!" צורחת עליך הבחורה וזורקת על ראשך סלע ענקי!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכוון את הפוקידע ולפתע היא נדלקת "טרופיוס- פוקימון הפרי. למרות משקלו העצום פוקימון זה יכול לעוף בעזרת העלים הגדולים שעל גבו. נאמר שישנם טרופיוסים גדולים יותר אפילו מהרים" לאחר מכן הפוקידע נסגרת.
    "הדבר הזה עצום!" קוראת הבחורה וכל הצבע שעל פניה נעלם. אתה מסתכל לאיפה שהיא מסתכלת וקולט את ראשו הענקי של טרופיוס מסתכל עליכם והוא נראה עצבני במיוחד.
    אשתמש בקלפה כמגן פוקימוני.
    "רק לא סודנים !"אומר בזמן שאני מתפשט,"זהו עכשיו זה אבוד! אני אראה לך מה זה ."אחר כך אתחיל לרוץ כפדופיל לילד קטן.
    ------------------------
    "פאק פאק פאק לברוח ?"אשאל עם חיוך מטומטם.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    אדם~
    צ'ארלה מושיטה את ידיה קדימה ומתחילה לבצע ריקוד מוזר כשידייה, זנבה וראשה זזים ללא הרף. לאחר כמה רגעים היא נעמדת ולהבת זנבה גדלה משמעותית והיא שולחת גחלת ענקית לעברו של נינקדה ומעלפת אותו על המקום.

ניל~
    "כן?" שואלת אותך הבחורה ועלה את ידיה על פרצופה ומושכת את הפנים ואתה מגלה שזה בעצם בחור זקן ושעיר "בוא אליי מתוק!" הוא קורא בזמן שאתה רץ אליו בעירום.. אכלת אותה, ואתה אוכל בתחת...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מסתכל לכיוון הבחורה ואתה רואה שהיא כבר התחילה לברוח היישר לעומק החורשה. בינתיים טורפיוס מסתכל עליך ושולח לכיוונך קרן על ענקית!!
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    אדם~
    צ'ארלה מושיטה את ידיה קדימה ומתחילה לבצע ריקוד מוזר כשידייה, זנבה וראשה זזים ללא הרף. לאחר כמה רגעים היא נעמדת ולהבת זנבה גדלה משמעותית והיא שולחת גחלת ענקית לעברו של נינקדה ומעלפת אותו על המקום.
    "עבודה מעולה צ'ארלה!" קראתי בהתלהבות, שולף פוקדור נוסף "פוקדור צא!"

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    ארון משחרר את זנבו של בידוף ודוחף אותו בעצמה בישבנו ומטיח את פרצופו באדמה. בידוף מתעצבן ומשחרר את זנב האקווה שלו ופוגע ישירות בארון.
    "ארון אל תכנע אתה יכול להביס אותו, תשתמש בקשיחות ואז תנגח בו בראשו בכל הכוח" אומר לארון.

7. the bitch is back
    אדם~
    אתה משבח את צ'ארלה וזורק על נינקדה פוקדור ריק. הפוקדור כולא בתוכו את נינקדה ומתחיל להתנדנד מהצד לצד. כעבור כמה רגעים הוא נעצר. לכדת את נינקדה!

סם~
    ארון מקשיח שוב את גופו ונוגח בעוצמה אדירה את בידוף על האדמה ומחסל אותו במקום.
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה משבח את צ'ארלה וזורק על נינקדה פוקדור ריק. הפוקדור כולא בתוכו את נינקדה ומתחיל להתנדנד מהצד לצד. כעבור כמה רגעים הוא נעצר. לכדת את נינקדה!
    "מעולה!" קראתי והבאתי לצ'ארלה חיבוק "את מעולה, לא מתחרט לרגע שקיבלתי אותך!"
    החזרתי אותה אל הפוקדור והמשכתי לעבר השביל שהיה שם, בתקווה להראות את כישוריי למאמן פוקימונים כלשהו...

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    "כן?" שואלת אותך הבחורה ועלה את ידיה על פרצופה ומושכת את הפנים ואתה מגלה שזה בעצם בחור זקן ושעיר "בוא אליי מתוק!" הוא קורא בזמן שאתה רץ אליו בעירום.. אכלת אותה, ואתה אוכל בתחת...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מסתכל לכיוון הבחורה ואתה רואה שהיא כבר התחילה לברוח היישר לעומק החורשה. בינתיים טורפיוס מסתכל עליך ושולח לכיוונך קרן על ענקית!!
    "לאאאאא בעצם כןןןןןןןןןןן"אומר.
    -----------------------------------
    "סידוט צא,תשתמש בהתקשחות ואז בדגירה!"אומר במהירות ואקפוץ הצידה"
    "היא מודעת לכך שהעונש על הפקרה הוא מוות ?"(או אונס אבל אני כבר יודע לאיזה כיוון זה ילך) אומר.

10. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מזנב באוויר ממש עם כיוון השמש וטילו המנסה לפגוע בו מסנוור מהאור הבוהק ואינו מצליח להתחמק מכדורי האש היוצאים מידיו של צ'ימיצ'אר ונפגע קשות.
    טיילו למרות הכל לא מוותר וממשיך עם ניקור נוסף, אבל מפספס את צ'ימיצ'אר הנחות על האדמה בקלילות.
    מידיו? XD

"צ'ימצ'אר מהלך מצוין! כל הכבוד!" אומר לפוקימון שלי בגאווה, "קדימה תנצל את העייפות של טיילו בשביל לשגר עוד מתח של גחלת! אם הוא מתחמק תרוץ אליו ותחבוט בו בעזרת שריטה הגונה!" אומר לצ'ימצ'אר בנחישות תוך כדי שאני מביט בטיילו

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

סם~
    ארון מקשיח שוב את גופו ונוגח בעוצמה אדירה את בידוף על האדמה ומחסל אותו במקום.
    "כל הכבוד ארון, ידעתי שתצליח" אומר לו לאחר מכן אתקרב אליו ואלטף את ראשו.

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. כלפתע מבין השיחים קופצת אליך בחורה, לבושה בתלבושת בית ספר, בצרחות אימה "תעזור לי!!!" היא צורחת. אתה מנסה להתסכל ממה היא בורחת ואז אתה מבחין בנחיל עצום של פוקימונים צהובים הנראים כמו דבורה ().
    "מה.." אני ממלמל בפחד ומתחיל לברוח מנחיל הדבורים הגדול.
    'מה אני יכול לעשות...' אני מנסה לחשוב תוך כדי ריצה, ומוציא מהכיס את הפוקדור של דאסקל. תוך כדי ריצה, אני זורק את הפוקדור של דאסקל באוויר, "דאסקל, תנסה לעצור את נחיל הדבורים בעזרת נטרול וצל לילה!" אני צועק לדאסקל, מקווה כי בעזרת ההפחדות שלו יצליח להרחיק את הדבורים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. the bitch is back
    אדם~
    אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט גדול שעליו רשום "דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ" וממש בסמוך לשלט אתה מבחין במרכז פוקימון גדול.אתה נכנס פנימה ורואה אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.

ניל~
    אתה משחרר את סידוט אבל הוא עדיין מותש מהקרב האחרון שלו ורק למראה של טרופיוס הוא מתעלף בחזרה. בינתיים הקרן על נשלחת לכיוונך ואתה מוטח על עץ ומשם הכל שחור. כשאתה מתעורר כבר שעת ערב מאוחרת ולידך יושבת הנערה "מצטערת שנעלמתי" היא אומרת נבוכה, נראה שהיא בכתה המון על הנטישה שלך. אתה רואה שהיא הכינה לכם מחנה מאולתר ובמכרז המחנה יש מדורה גדולה ועליה יש סיר התלוי על מקלות.

פלינט~
    כן ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימיצ'אר משחרר מכף ידו כדור אש ענקי ומשחרר אותו על טיילו ומעלף אותו על המקום.

הלכתי להביא את אחותי מהגן~ כבר יעודכן!
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    אתה משחרר את סידוט אבל הוא עדיין מותש מהקרב האחרון שלו ורק למראה של טרופיוס הוא מתעלף בחזרה. בינתיים הקרן על נשלחת לכיוונך ואתה מוטח על עץ ומשם הכל שחור. כשאתה מתעורר כבר שעת ערב מאוחרת ולידך יושבת הנערה "מצטערת שנעלמתי" היא אומרת נבוכה, נראה שהיא בכתה המון על הנטישה שלך. אתה רואה שהיא הכינה לכם מחנה מאולתר ובמכרז המחנה יש מדורה גדולה ועליה יש סיר התלוי על מקלות.
    נערה כה בטח עדיין לא הבאת ספרייט ואתה חושב שאני אפול בפח הזה שוב.
    ----------------------------
    "איפה אנחנו?מה קרה לטרופיוס?איפה סידוט?" אציף את הנערה בשאלות בזמן שאני מנסה לקום.

15. משתמש מנוסה
    [b]

פלינט~
    כן ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימיצ'אר משחרר מכף ידו כדור אש ענקי ומשחרר אותו על טיילו ומעלף אותו על המקום.

הלכתי להביא את אחותי מהגן~ כבר יעודכן!
    לפי מה שראיתי הוא יורה גחלת מהפה XD

"צ'ימצ'אר זה היה קרב מצוין!" אומר לו בחיוך ואחבק אתו חיבוק חזק ואוהב, "הטיילו הזה ממש נלחם חזק..רואים שהוא פוקימון נחוש בדעתו,הוא לא ברח כמו השאר.." אומר לצ'ימצ'אר בעודי מסתכל על טיילו, "אני חושב שהוא מתאים לצוות שלנו! שניכם תהיו פוקימונים חזקים מאוד!" אומר לצ'ימצ'אר בחיוך ואזרוק פוכדור על טיילו בציפיה לראות מה יקרה

עמוד 12 מתוך 99 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •