Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 99 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    סם~
    אתה מאושר מניצחונך בקרב ומלטף את ראשו המתכתי של ארון בחיבה.
    לאחר מכן אתם ממשיכים בדרכם וכעבור מספר דקות ספורות אתה מבחין בפוקימון נוסף הולך בקרבת מקום . אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא סנטרט הפוקימון הצופה.

דארן~
    אתה מתחיל לרוץ יחד עם הילדה מנחיל הבידרלים הזועמים. אתה משחרר את דאסקל אשר מנסה להשתמש בנטרול, אבל הבדרילים טרם תקפו אתכם, אז היא פועלת. דאסקול נלחץ ומתחיל לעוף לצידך ואז מנסה להשתמש בצל לילה אבל פוגע רק בשני בידרלים. "לכאן!" קוראת הנערה ומושכת בידך ומפילה אתכם לתוך שיח ענקי. בינתיים אתה שומע את זמזום הבידרלים מעליכם. הנערה מקרבת את אצבעה על פיה בסימן לשקט. לאחר עשרים דקות לערך, הזמזום נעלם ושניכם יוצאים מהשיח "וואי תודה!" היא אומרת בחיוך מתנצל "שמי דון" היא אומרת בחיוך ומושיטה את היד.

ניל~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנערה משפילה את מבטה "אנחנו בקרחת יער. טורפיוס אחרי שפוצץ את האיזור נעלם וסידוט שלך פה" היא אומרת בשקט ומצביעה על סידוט היושב ליד האש יחד עם קלפה. "אני ממש ממש מצטערת שככה ברחתי לך" היא אומרת ומתחילה לבכות בכי מר.

פלינט~
    במנגה הוא יורה מהידיים ם: יותר מגניב מאשר מהפה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור ריק על טיילו המעולף והוא נלכד בתוך הפוקדור. הפוקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד ולבסוף נעצר. טיילו נלכד!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [
    דארן~
    אתה מתחיל לרוץ יחד עם הילדה מנחיל הבידרלים הזועמים. אתה משחרר את דאסקל אשר מנסה להשתמש בנטרול, אבל הבדרילים טרם תקפו אתכם, אז היא פועלת. דאסקול נלחץ ומתחיל לעוף לצידך ואז מנסה להשתמש בצל לילה אבל פוגע רק בשני בידרלים. "לכאן!" קוראת הנערה ומושכת בידך ומפילה אתכם לתוך שיח ענקי. בינתיים אתה שומע את זמזום הבידרלים מעליכם. הנערה מקרבת את אצבעה על פיה בסימן לשקט. לאחר עשרים דקות לערך, הזמזום נעלם ושניכם יוצאים מהשיח "וואי תודה!" היא אומרת בחיוך מתנצל "שמי דון" היא אומרת בחיוך ומושיטה את היד.
    "קוראים לי דארן." אני משיב בחיוך ולוחץ את ידה, תודה גם לך, את הצלת אותי..." אני מוסיף בחיוך, ומציץ מהשיח, בודק אם נחיל הדבורים עבר.
    במידה ועברו, אני קם על רגליי, וגם עוזר לדון לקום. במידה ולא, אני נשאר בתוך השיח ומחכה יחד עם דון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    במנגה הוא יורה מהידיים ם: יותר מגניב מאשר מהפה..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור ריק על טיילו המעולף והוא נלכד בתוך הפוקדור. הפוקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד ולבסוף נעצר. טיילו נלכד!
    לא נכון!

"נהדר!" אקרא בשמחה וארים את הפוכדור של טיילו,אביט בו בחיוך ואקח אותו איתי, "צ'ימצ'אר כדאי שתנוח,היית נהדר,אלא אם כן אתה רוצה להמשיך איתי" אשאל אותו בחיוך ואראה מה הוא בוחר,אחרי התשובה שלו אמשיך בדרכי

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנערה משפילה את מבטה "אנחנו בקרחת יער. טורפיוס אחרי שפוצץ את האיזור נעלם וסידוט שלך פה" היא אומרת בשקט ומצביעה על סידוט היושב ליד האש יחד עם קלפה. "אני ממש ממש מצטערת שככה ברחתי לך" היא אומרת ומתחילה לבכות בכי מר.
    זה מסביר הכל....
    ---------------------
    "לא קרה כלום"אומר לה בזמן שאני מתקרב לשני הפוקימונים הוציא להם מעט אוכל ואבדוק את מצבו של סידוט.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. the bitch is back
    דארן~
    "באמת מצטערת שסיבכתי אותך בזה" היא אומרת שוב ובודקת יחד איתך את השטח ואתם מגלים שלא נישאר שם אפילו בידריל אחד. "רציתי ללכוד ווידל קטן, אבל אז הוא התחיל לבכות וכל הנחיל הזה התחיל לרדוף אחריי" היא אומרת ומצחקקת קלות. "לאן אתה הולך?" היא שואלת.

פלינט~

ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימצ'אר נראה להוט מהקרב והוא מחליט ללכת לידך. כעבור זמן מה אתה מבחין בשלט גדול הרשום עליו "דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ" אתה מחייך לעצמך, עברת חצי מהדרך לעיר הראשונה במסע שלך. אתה ממשיך ללכת ורואה שהדרך מתפצלת אחת לכיוון גבעה גבוהה, שזה כנראה דרך למסלול טיול ועוד דרך היישר לחורשה.

ניל~
    אתה רוצה את הבחור השעיר? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא לפוקימונים שלך אוכל ורואה שסידוט נראה הרבה יותר טוב והוא שמח לראותך. "אם אתה רוצה יש עוד בכמה קילומטרים מרכז פוקימונים אפשר לישון שם, או לישון פה בחוץ" אומרת לך הבחורה "דרך אגב שמי תמי" היא אומרת בחיוך.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~

ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ימצ'אר נראה להוט מהקרב והוא מחליט ללכת לידך. כעבור זמן מה אתה מבחין בשלט גדול הרשום עליו "דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ" אתה מחייך לעצמך, עברת חצי מהדרך לעיר הראשונה במסע שלך. אתה ממשיך ללכת ורואה שהדרך מתפצלת אחת לכיוון גבעה גבוהה, שזה כנראה דרך למסלול טיול ועוד דרך היישר לחורשה.
    נו שיהיה,אבל שהוא לומד להביור הוא יירה מהפה! XD

"צ'י'מצ'אר מספיק היינו באזור עצים וחורשות,הגיע הזמן ללכת לאזור חדש!" אומר לו כדי להלהיט אותו ונלך בכיוון הגבעה הגבוהה ואחפש אחר דברים מעניינים

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיילין~
    בוקר טוב ^_^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מכוונת את הפוקידע שלך על הגוש החוסם את המעבר, אבל הפוקידע אינה מאתרת כלום. גם שירלי מנסה ממקום אחר, אבל הפוקידע שלה גם לא מצליחה למצוא כלום. "אוף!" היא קוראת ומתיישבת ליד הגוש הענקי "אני כ"כ רעבה וממש מאחוריו יש מרכז!" היא אומרת ומתחילה לרקוע ברגליה בכעס. לפתע הצ'יקוריטה שלה מתחילה לקרוא לכן במהירות ומצביעה למשהו הנראה כמו עץ בננות.

אני אקטוף כחמש בננות, אחת לעצמי, אחת לוורמפל, אחת לפיצ'ו, אחת לשירלי ואחת לצ'יקוריטה
    לאחר מכן אומר ''אומ..בואי ננסה לתקוף!'' ''פיצ'ו מכת ברק, וורמפל עוקץ רעל!'' אביט בפוקימונים תוקפים בתקווה שיקרה משהו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. אמאש'ך פלאפי ):
    [B]
    ניל~
    אתה רוצה את הבחור השעיר? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא לפוקימונים שלך אוכל ורואה שסידוט נראה הרבה יותר טוב והוא שמח לראותך. "אם אתה רוצה יש עוד בכמה קילומטרים מרכז פוקימונים אפשר לישון שם, או לישון פה בחוץ" אומרת לך הבחורה "דרך אגב שמי תמי" היא אומרת בחיוך.
    "ניל" אומר" ישנים בחוץ,הכל כאן מוכן ולא בטוח שנספיק להגיע למרכז לפניי שיחשיך לגמרי" אוסיף בהחלטיות.

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט גדול שעליו רשום "דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ" וממש בסמוך לשלט אתה מבחין במרכז פוקימון גדול.אתה נכנס פנימה ורואה אחות ג'וי חייכנית "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.
    "שלום לך!" אומר בביישנות, אוציא מהחגורה שלושה פוקדורים ואניח על הדלפק. "תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי? כמו כן, תוכלי לתת לי קצת מידע על ההבדלים בין פוקימונים זכרים לנקבות? ומה זה רבייה?"

10. the bitch is back
    פלינט~
    הוא יכול גם מהתחת :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליט לשנות אווירה ומחליט לקחת את המסלול דרך הגבעה. עד מהרה רגלייך מתעייפות מהטיפוס הממושך. בערך בחצי הדרך אתה שומע רעש המגיע לכיוונך. אתה מסתובב ורואה עצם ענקית עפה לכיוונך. אתה מצליח להתחמק בקושי מהעצם. אתה מסתכל ורואה יצור קטן עם גולגולת על פרצופו
    "קיובון!" הוא צועק והעצם חוזרת ופגעת לך בראש.

מיילין~
    אתה מתחילה לטפס על הגוש עץ אבל מהרה את מחליקה לאחור. לפתע נהמה כבדה נשמעת מהגוש. את מסתכלת באימה כשאת מבינה הגוש החוסם את הדרך בעצם טרופיוס () ענק הישן באמצע הדרך. שירלי מסתכלת מפוחדת למראה היצור ענק "נראה לי שהערנו אותו!" היא צועקת וצועדת צעד מגושם לאחור.

ניל~
    "אוקי" אומרת תמי ומנגבת את הדמעות מפניה. "כדאי שאני אבדוק מה עם האוכל" היא אומרת בחיוך והולכת לסיר משאירה אותך עם הפוקימונים שלך בצד השני.

אדם~
    "כמובן" היא אומרת בחיוך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומכניסה אותך למכונה "ובכן אין ממש הבדל בין זכרים ונקבות. חוץ מהדבר המובן מאליו" היא אומרת ומצחקקת "יש כמה פוקימונים שהם יכולים להיות רק זכרים כמו טאורוס או נידורינו ויש כמה שהן רק נקבות כמו צ'אנסי או מילקטנק." היא אומרת "לרבייה אתה צריך שני פוקימונים זכר ונקבה שהם מאותה קבוצת רבייה, או לחלופין פוקימון ממין אחד ודיטו. המין של הפוקימון נקבע לפי הנקבה ואילו הזכר יכול לתרום מתקפות. למשל אתה רוצה צ'אנסי עם מתקפה ארומטרפיה אתה צריך להרביע אותה עם פוקימון זכר שיודע את המתקפה, נגיד רוסליה" היא אומרת בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת ומגישה לך את הפוקדורים שלך.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן~
    "באמת מצטערת שסיבכתי אותך בזה" היא אומרת שוב ובודקת יחד איתך את השטח ואתם מגלים שלא נישאר שם אפילו בידריל אחד. "רציתי ללכוד ווידל קטן, אבל אז הוא התחיל לבכות וכל הנחיל הזה התחיל לרדוף אחריי" היא אומרת ומצחקקת קלות. "לאן אתה הולך?" היא שואלת.
    "אני הולך לכיוון העיר ג'נטה," אני משיב בחיוך קטן, "התחלתי היום את מסעי כמאמן..." אני מוסיף.
    "ואת?" אני שואל אותה בחיוך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    פלינט~
    הוא יכול גם מהתחת :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליט לשנות אווירה ומחליט לקחת את המסלול דרך הגבעה. עד מהרה רגלייך מתעייפות מהטיפוס הממושך. בערך בחצי הדרך אתה שומע רעש המגיע לכיוונך. אתה מסתובב ורואה עצם ענקית עפה לכיוונך. אתה מצליח להתחמק בקושי מהעצם. אתה מסתכל ורואה יצור קטן עם גולגולת על פרצופו
    "קיובון!" הוא צועק והעצם חוזרת ופגעת לך בראש.
    אני אסתפק רק מהפה XD

"למה זה היה מועיל?" אצעק לעבר הקיובון בכעס ואסמן לצ'ימצ'אר להתכונן להילחם, "הוא מסוג אדמה ויש לו יתרון עליך צ'ימ'צאר אבל אני מאמין שאתה תוכל לנצח!" אעודד את צ'ימצ'אר בחיוך.
    "אוקיי צ'ימצ'אר תחכה למתקפה שלו,ברגע שהוא מכוון לך מתקפה כל שהיא תקפוץ על סלע קרוב ותתחמק,לאחר מכן תנסה לשגר גחלת שתפגע חזיתית בצידו של קיובון!" אדריך אותו בנחישות ואחכה לראות איך הקרב יתפתח

13. אמאש'ך פלאפי ):
    [B]

ניל~
    "אוקי" אומרת תמי ומנגבת את הדמעות מפניה. "כדאי שאני אבדוק מה עם האוכל" היא אומרת בחיוך והולכת לסיר משאירה אותך עם הפוקימונים שלך בצד השני.
    "
    הפוקימונים מתרפאים עם הזמן נכון ?
    --------------------------------------
    'בלונדינית, זה מסביר הכל, אחשוב לעצמי.
    "אני מבין שכבר הכרתם"אומר לקלפה וסידוט.
    "מחר בעזרת השם אנחנו נגיע למכון, ככה שסידוט תנוח עד אז"אוסיף ואכניס את סידוט לפוכדור.

14. Kibō no chi
    מה
    יא בן זונה
    קראת לאדם ולפלופי להירשם למשחק הזה ולי לא? T^t

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "כמובן" היא אומרת בחיוך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומכניסה אותך למכונה "ובכן אין ממש הבדל בין זכרים ונקבות. חוץ מהדבר המובן מאליו" היא אומרת ומצחקקת "יש כמה פוקימונים שהם יכולים להיות רק זכרים כמו טאורוס או נידורינו ויש כמה שהן רק נקבות כמו צ'אנסי או מילקטנק." היא אומרת "לרבייה אתה צריך שני פוקימונים זכר ונקבה שהם מאותה קבוצת רבייה, או לחלופין פוקימון ממין אחד ודיטו. המין של הפוקימון נקבע לפי הנקבה ואילו הזכר יכול לתרום מתקפות. למשל אתה רוצה צ'אנסי עם מתקפה ארומטרפיה אתה צריך להרביע אותה עם פוקימון זכר שיודע את המתקפה, נגיד רוסליה" היא אומרת בחיוך "עוד משהו?" היא שואלת ומגישה לך את הפוקדורים שלך.
    "אין בעיה. אם כך צ'ארלה, אנחנו בסדר גמור." אמרתי בביטחון, הודיתי לאחות ויצאתי מהמרכז, ממשיך בדרך 25 אל הלא נודע...

עמוד 13 מתוך 99 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •