מה אתם ממשיכים להגיב לו יא חארותתתתתתתתתת מהההההההההה אתם לא רואים שאני לא רשום?! איך אפשר לשחק במשחק הזה בלי שאני אהיה רשום?!
העיקר קרדיט על הלוגו שאלוהים יודע למה הוא שמר יש לי
לכו תמותו כולכם )))))))):
מה אתם ממשיכים להגיב לו יא חארותתתתתתתתתת מהההההההההה אתם לא רואים שאני לא רשום?! איך אפשר לשחק במשחק הזה בלי שאני אהיה רשום?!
העיקר קרדיט על הלוגו שאלוהים יודע למה הוא שמר יש לי
לכו תמותו כולכם )))))))):
דארן~
"אה גם אני מאמנת" היא אומרת וקורצת "אני בדיוק סיימתי את קרב המכון שלי נגד המנהיג והחלטתי לחפש פוקימון לפני שאני ממשיכה בדרך" היא מוסיפה ומתחילה ללכת לצידך "מה דעתך על קרב ידידותי?" היא שואלת בחיוך ומרימה פוקדור אדום מכיסה.
פלינט~
למה תחשוב על זה.. זה יכול להיות שימושי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קיובון לא מחכה שצ'ימיצ'אר יתחיל והוא שולח שוב את העצם שבידו לעבר צ'ימיצ'אר הקופץ על אחד מהסלעים ומתחמק. לפתע קיובון קופץ לאוויר ומשתמש בעצם כאלה ופוגע בצ'ימיצ'אר חזיתית ומטיח אותו לאחור. צ'ימיצ'אר לא מוותר ושולח גחלת לעברו של קיובון, אבל הוא הודף את המתקפה ע"י סיבוב העצם שבידו במהירות אדירה.
ניל~
עם הזמן כן ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפה וסידוט נראים מאושרים ביחד וקלפה נראית עצובה שהחזרת את סידוט לפוקדור שלו. "האוכל מוכן!" קוראת תמי ומוזגת לך צלחת עם תבשיל מהביל "אני מקווה שיהיה לך טעים!" היא אומרת ומתחילה לאכול בעצמה. ואז אחרי ביס אחד קמה ומביאה גם לקלפה שלך צלחת ואז פונה אליך "לא יהיה אכפת לך אם אני אשחרר את שלי נכון?" היא שואלת בחיוך.
נדב~ 33333333333333333333333>
אדם~
אתה ממשיך ללכת בדרך וכעבור כמה רגעים אתה מבחין בבחור הנראה מבוגר ממך רק בקצת"אחר הצהריים נעימים לך! מה דעתך על קרב?" הוא שואל במבטא מעט מוזר.
נדב הוא כמו זונה הוא חייב התייחסות או לפחות כסף בשביל להירגע.פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun;1331541
[B
+++++++++
"ברור שאפשר "אומר ואטעם מהתבשיל.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יכול להיות..אבל מהפה זה מגניב יותר XD
"יש לנו פה עסק עם פוקימונים מיומן" אמלמל בחיוך לקיובון, "צ'ימצ'אר תראה לו שאתה יותר טוב! תרוץ עליו תוך כדי שאתה מתכונן לשרוט אותו! כל מתקפה תקפוץ הצידה כדי להתחמק כדי להתקרב לקיובון יותר! וכשלא יהיה מוכן תתקיף בשריטות! מיד לאחר מכן תתפוס מרחק ותשתמש בגחלת! ולסיום בעזרת מיקוד אנרגיה תתחמק מכל מתקפה שהוא משגר אליך!" אדריך את צ'ימצ'אר בנחישות רבה
ניל~
"נהדר!" היא אומרת בחיוך וזורקת שני פוקדורים לאוויר. מתוכם יוצאים שני פוקימונים, אחד עצום בגודלו הנראה כמו נחש עשוי מאבן () והשני קצת קטן ומזכיר סוג של שבלול (
) "תכיר אלה מיני," היא אומרת ומצביעה על נחש האבן הענקי "וזאת מייטי!" היא אומרת ומצביעה על השבלול הקטן. אתה נכנס להלם משני הפוקימונים האלה ומפיל את הכף שלך על הרצפה מביט המון בגודל הפוקימון הענקי שלה. תמי מביאה בשתי קערות נפרדות לשני הפוקימונים אוכל ואז חוזרת להתיישב לידך.
"הכל בסדר?" היא שואלת ומסתכלת עליך בפליאה.
דארן~
כן~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"2 על 2 זה בסדר מבחינתי" היא אומרת ושולחת ישר מהפוקדור שלה פוקימון קטן ואדום בעל כמה זנבות () "וולפיקס בואי ננצח!" היא קוראת "התחילי עם משהו קל סחרור אש!" היא אומרת בהתלהבות והפוקימון שלה שולח מפיו סילון אש המסתלסל באוויר לעברו של בורמי.
פלינט~
צ'ימיצ'אר מתחיל לרוץ מצד לצד ומצליח להתחמק מספר פעמים מהעצם של קיובון, אבל העצם מצליחה כל פעם מחדש להפתיע אותו והפיל אותו על האדמה הקשה. צ'ימצ'אר מאמץ את גופו ומסתכל ישירות על קיובון וממש שניות אחרי שהוא זורק את העצם מידיו לעברו של צ'ימיצ'אר, הוא מסתער במהירות ושורט את גופו של קיובון פעמים רבות ואז קופץ לאחור בהיכון לשלוח גחלת, אבל בדיוק אז העצם של קיובון חוזרת אליו והיא פוגעת לצ'ימיצ'אר בראש ומפילה אותו על הפנים.
אוסטין~
אתה רואה את טריקו בקרבתך, מעט פצוע מההשמדה העצמית של פינקו. אתה ממשיך בדרך ואכן אחרי מספר דקות אתה רואה עץ מלא בפינקו מתנדנדים על העץ. אבל הם בניגוד לקודם נראים ישנים שנת צהריים.
העביר מבט בין קלפה "למיני" .
'הפרופסור ה***** הזה יש כאלה פוקימונים והוא נותן לי פוקימון שכל היום רק אונס את הרגל שלי' אחשוב .
"כן הכל בסדר פשוט זאת הפעם הראשונה שאני רואה פוקימון כזה גדול"אומר ואנסה להוציא חיוך קטן.
אחר כך העביר סריקה מהירה על שני הפוקימונים בעזרת הפוקידע.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"צ'ימצ'אר הישאר חזק! אתה מסוגל!" אעודד אותו ואנסה לחשוב על רעיון, "כדי לנצח בקרב הזה אני אצטרך להרחיק את העצם מקיובון..." אמלמל לעצמי ואתכנן תוכנית שתוכל לאפשר זאת, "צ'ימצ'אר תנסה לקום ולצחוק על קיובון,תלעג לו ושהוא יתחיל להתעצבן עליך,כשאתה רואה שהוא מתכונן לזרוק עליך את העצם תשתמש מהר במיקוד אנרגיה,תתרכז טוב וכשתראה שהעצם מתקרבת אליך תתפוס אותה ותזרוק אותה רחוק מקיובון! אחר כך בלי לבזבז זמן תשתמש בפזילה!" אדריך את צ'ימצ'אר, "צ'ימצ'אר קדימה עוד קצת ואנחנו מצליחים!" אנסה לעודד אותו
שם בפורום: התחכמות
שם במשחק: אליסה מיידן
רקע: אליסה תמיד תיעבה פוקימונים כשהייתה קטנה.
היא תמיד סלדה מהם, עד שאחותה קיבלה את התואר "מאמנת המכון" של העיר בה הם חיו.
מרגע זה, חייה של אאליסה השתנו. היא למדה להעריך כל יצור חי, אפילו חרקים.
ככל שגדלה העריכה את היצורים החיים יותר ויותר, עד שאחותה נעלמה פתאום.
אחרי 4 שנים מלאי צער ויאוש מאז התקרית, היא החליטה שנמאס לה ויצאה למסע לגלות מה עלה בגורל אחותה.
תמונה/ ספרייט:
התחלתי: טוטודייל
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים (),פוקדע( ),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: לארוויטאר ואיווי, אם יש דור 5 במשחק אז גם אקסדריל.
וואלה הרקע ממש מעפן, אבל זה הרקע מהמשחק הקודם
אז שתוק ותקבל אותי, אוקיי? אוקיי ♥
דארן~
שניות לפני שבורמי נפגע הוא יצור סביבו כיפת הגנה וסחרור האש של וולפיקס נהדף ונעלם באוויר. "אוקי וולפיקס תעברי לגחלת!" קוראת דון וולפיקס ,מזנבותיה, שולחת עשרות כדורי אש לעברו של בורמי, המגיב בכוח חבוי ושתי המתקפות מתפוצצות ברגע שהן נפגשות. "וולפיקס שוב סחרור אש!" קוראת דון.
ניל~
"היא לא הייתה כזאת גדולה כשקיבלתי אותה" אומרת תמי ומלטפת את קצה ראשה של מיני. אתה בינתיים שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימונים של תמי.
"אוניקס- פוקימון נחש האבן. פוקימון זה חופר תעלות ארוכות מתחת לאדמה, שם הוא חי. בזמן שהוא מתחת לאדמה אוניקס יכול לחצות יבשות שלמות בכמה שעות.
אומנייט- פוקימון הספירלה. פוקימון זה נחשב לנכחד על לפני כמה שנים שקבוצת חוקרים מצאו מאובנים והצליחו להחיות את הפוקימון."
"טוב מתחיל להחשיך" אומרת תמי ופורסת שק שינה ונשכבת בתוכו "היום הזה התיש אותי ברמות" היא אומרת בחיוך ומניחה את ראשה.
פלינט~
צ'ימיצ'אר מקשיב לך ומצליח להרגיז את קיובון כ"כ שהוא זורק את העצם שלו כ"כ חזק שהוא מעיף אותו בעצמו אל החורשה שמתכתכם. צ'ימיצ'אר אז משתמש בפזילה ומצליח להרגיז את קיובון עוד יותר. קיובון לא מוותר ומוציא עוד עצם מאחורי גבו והוא משתמש בה כדי לתקוף שוב עם אלת עצם.
נדב~
תערוכוש~
מיילין~
אתה מתחילה לטפס על הגוש עץ אבל מהרה את מחליקה לאחור. לפתע נהמה כבדה נשמעת מהגוש. את מסתכלת באימה כשאת מבינה הגוש החוסם את הדרך בעצם טרופיוס () ענק הישן באמצע הדרך. שירלי מסתכלת מפוחדת למראה היצור ענק "נראה לי שהערנו אותו!" היא צועקת וצועדת צעד מגושם לאחור.
פליז הוא אחד האהובים עליי;;
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)