ניל~
אתה מוצא את שק השינה שלך ונשכב לישון ובלילה אתה חולם על קלפות ענקיות הרודפות אחריך ומנסות לחבק אותך למוות. לפתע מתוך החלום אתה מתעורר למשמע רעש פתאומי. אתה מרים את ראשך ומסתכל לשמיים ורואה להקה של פוקימונים מעופפים וכחולים () העפים בשמי הלילה. הם כנראה מה שהעיר אותך.
מיילין~
הבננות היו מהראש שלו~ >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתקרבת אל טרופיוס ומציעה לו את הבננה שקטפת מראשו שלו והוא מתעצבן נורא מזה ויוצר בפיו קרן על והוא שולח אותה לכיוונך. את מפילה את הבננה ומסתכלת בתדהמה על העוצמה והכוח שהפוקימון הזה שומר לו. שניות לפני שהקרן פוגעת בך ומנפצת אותך לרסיסים, שירלי קופצת עליך ומפילה אותך על הרצפה.
טרופיוס מתעצבן יותר ונעמד על רגליו. את מרימה את ראשך ורואה לפנייך טרופיוס ענק יותר מהר. "שמעתי שיש כמה טרופיוסים ענקיים" אומרת לך שירלי בזמן שהיא כולה רועדת. "הוא לא נראה לי חברותי במיוחד בואי נתחפף מפה מהר לפני שהוא יתקוף שוב!" היא מפצירה בך.
דארן~
בורמי מצליח, בקושי רב להתחמק מהמתקפה הזאת והוא מצליח לפגוע בדחיפה, לא הכי חזקה שלא מזיזה יותר מידי לוולפיקס. "וולפיקס מתקפה מהירה!" קוראת דון והוולפיקס שלה מתחילה לרוץ במהירות לעברו של בורמי. "אני לא אהיה כזאת קלה" אומרת דון ומנופפת באצבעה ואז מוציעה מהכיס שלה קופסא קטנה ופותחת אותה. שם בקופסא מונחים ארבעה תגי מכון מנצנצים. "כדאי שתביא את המיטב שלך!" היא קוראת וקורצת. בינתיים בורמי מצליח בקושי להתחמק מהמתקפות של וולפיקס.
אליסה~
"יופי בשר טרי" אומר הפרופסור ומוריד את מכנסיו ודוחף את ראשך לאיזורו הצנוע.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה נכון" אומר הפרופסור ומכניס אותך לביתו המובלגן. רק למראה הזוהמה את מסרבת להכנס מעבר לדלת והוא מושך בכתפיו וממשיך בדרך למשרדו משאיר אותך שם לבד. אחרי מספר רגעים הוא חוזר עם מגש ועליו פוקדור אדום ומנצנץ ולידו פוקידע חדישה לחלוטין ועוד חמישה פוקדורים ריקים.
"אם תצטרכי משהו את יכולה תמיד להתקשר" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הדברים.
ניל~
אתה מעיר מהר את קלפה והיא מהנהנת בראשה ושולחת עשרות לבבות לכיוון הלהקה של הזובאטים, והאור הבהיר שיוצא מהמתקפה מבריח את רוב הזובאטים. נשארו שם ממש מעט זובאטים והם לא נראים ממש מרוצים.
דארן~
בורמי משתמש בהגנה ומצליח להגן על עצמו מהמתקפה של וולפיקס ואז שולח מפיו עשרות כדורי אור של הכוח החבוי ופוגע ישירות בוולפיקס.
"וולפיקס גחלת!" מצווה דון על וולפיקס שלה ששוב מותחת את זנבותיה ומתחילה לירות. בורמי מצליח שוב להשתמש בהגנה "קדימה דארן אתה בטוח יכול לעשות משהו יותר טוב מזה" אומר דון בחיוך מעט שחצני.
אליסה~
XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מסתכלת פעם אחרונה על ביתך ומתחילה ללכת. אחרי כעשרים דקות את יוצאת מהעיר ומוצאת את עצמך בשביל ארוך המוקף בשדות הפרוסים עד האופק. את ממשיכה ללכת ואחרי מספר דקות קופץ לך מבין השיחים פוצ'יאנה קטן () הנוהם עליך בכעס.
מיילין~
הבננות היו מהראש שלו~ >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתקרבת אל טרופיוס ומציעה לו את הבננה שקטפת מראשו שלו והוא מתעצבן נורא מזה ויוצר בפיו קרן על והוא שולח אותה לכיוונך. את מפילה את הבננה ומסתכלת בתדהמה על העוצמה והכוח שהפוקימון הזה שומר לו. שניות לפני שהקרן פוגעת בך ומנפצת אותך לרסיסים, שירלי קופצת עליך ומפילה אותך על הרצפה.
טרופיוס מתעצבן יותר ונעמד על רגליו. את מרימה את ראשך ורואה לפנייך טרופיוס ענק יותר מהר. "שמעתי שיש כמה טרופיוסים ענקיים" אומרת לך שירלי בזמן שהיא כולה רועדת. "הוא לא נראה לי חברותי במיוחד בואי נתחפף מפה מהר לפני שהוא יתקוף שוב!" היא מפצירה בך.
או או...
פליז תן לי ללכוד אותוxdd אני מתה על טרופיוסים!
-_______________________
''לכי את שירלי, חכי לי בתחילת המעבר עוד מעט נבוא'' אומר.
''טרופיוס, אני נורא מצטערת! לא התכוונתי'' אומר בהתנצלות
''לא שמתי לב שזה הראש שלך, אני אוהבת פוקימונים רואה?'' אצביע על וורמפל ועל פיצ'ו
אביט בטרופיוס בתקווה שיירגע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איך לעזאזל הוא השיג עוד עצם?!
"צ'ימצ'אר תשתמש בפזילה ותגרום לו לפשל בזריקה ותתחמק! לאחר מכן תקפוץ גבוה בכיוון השמש,תסנוור את קיובון ותשתמש בגחלת! תנסה לספוג את אור השמש כדי שהמתקפה תתחזק! מכל מתקפת נגד תחמוק על ידי קפיצות מצד לצד,תנצל את תנאי השטח! אתה מסוגל!" אדריך אותו בביטחון
"איזה פוקימון מתוק!" אני קוראת בתלהבות ומוציאה את הפוקדור שלי, נזכרת בזה שאפילו לא הצגתי את עצמי לטוטודייל.
אני זורקת את הכדור לאוויר, מקווה שהטוטודייל שקיבלתי לא יצא נורגי מדי, עם פיגור שכלי או שהוא סתם יהיה פוקימון מים שלא יודע לשחות. המוח של נורג מעוות, לכו תדעו מה יכול לצאת לי.
"טוטודייל, צא!" אני קוראת וזורקת את הכדור לאוויר.
מבלי לחכות יותר מדי ולהתמהמה, אני פוקדת: "טוטודייל, השתמש באגרוף קרח!"
'קדימה אני חייב לנסות מהלך משולב שאולי יעזור לי לנצח...' אני חושב לעצמי.
"ברומי, תתחיל מכוח חבוי!" אני צועק ומחכה שבורמי ישלח כוח חבוי, גם אם וולפיקס נפגע וגם אם לא אני מיד צועק לבורמי, "בורמי, רוץ לוולפיקס במהירות, תשתמש בנשיכת חרק, ואז בדחיפה בכל הכוח!" אני צועק בנחישות לבורמי, מקווה כי יצליח את המהלך ואולי אף לנצח את הקרב.
אנשים, אם לא קיבלתם את ההודעה תכנסו לדף הראשי ותקראו את ההודעה מתחת לדפי רשומים זה חשוב נורא!!!
ניל~
אתה סופר עם ידך חמישה זובטים המעופפים בקרבתכם.
מיילין~
יש לו סיפור להמשך.. הוא רק עושה אפירנס. אם את רוצה יש ביער איליין, אחרי העיר הבאה מספר טרופיוס, רק שהם יותר נדירים ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את נעמדת כמול טרופיוס המסתכל עליך ומכווץ את עיניו ואז נוסק את כנפיו הענקיות ועף משם ויוצר גל רוח ענקי המעיף אותך, פיצ'ו ווארמפל לאחור. "את בסדר?" שואלת שירלי אשר גם נראה שהיא עפה מעוצמת הנסיקה של טרופיוס "זה היה הדבר הכי טיפשי שראיתי בחיי!" היא קוראת ומנערת את ראשה בדאגה.
אליסה~
את משחררת מהפוקדור שלך את טוטדייל הנראה מוכן לקרב והוא יוצא מבלי שום התראה עם אגרוף קרח ענקי לעברו של פוצ'יאנה ופוגע בו קשות! טוטדייל מאושר מעוצמתו וממשיך להכות בעוצמה אדירה שוב ושוב בפו'ציאנה הקטן אגרופי קרח.
דארן~
המהלך שלך עובד מצויין ובסופו של המהלך וולפיקס עומדת מותשת לעומת בורמי. "נו באמת וולפיקס את חזקה מול הזחל הזה!" קוראת דון בזעם למראה כמעט הפסדה של וולפיקס. "בואי ננסה משהו אחר שילוב מתקפה מהירה וסחרור אש!" קוראת דון וולפיקס פורסת את זנבותיה בעיגול ומתחילה להתסובב בזמן שהיא משתגרת במהירות לעבר בורמי ועוטפת את עצמה בכדור אש ענקי
אוסטין~
חחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת משם בשקט בשקט ואחרי כמה דקות אתה שומע זימזום שמעט מטריד אותך. אתה מסתובב ורואה פוקימון חרק גדול ואדום המרחף בקרבת מקום ().
פלינט~
ראית פעם קיובון בלי עצם? P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
התוכנית שלך מצליחה וקיובון מפספס שוב את צ'ימיצ'אר ונשרף בעשרות כדורי הגחלת של צ'ימיצ'אר שלך.
קיובון נהיה שרוף (Burn) ונראה שקשה לו לזוז עכשיו.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)