Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 99 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [b]

פלינט~
    טיילו מנער את ראשו ואז מתחיל להתעופף במהירות לעברו של וינונט בניסיון לחבוט בו עם הכנף, אבל וינונט מצליח להתחמק ע"י ניתור הצידה וטיילו נחות על הרצפה חשוף, מה שלא מזיז לו והוא מתחיל גם הוא לקפץ בעקבות וינונט ומתחיל לנקר אותו בפרצופו.
    אם לא הבנת אני מנסה ללמד אותו מתקפת כנף

"נהדר טיילו! אל תרפה! תמשיך עם הניקור ותעשה סיבוב באוויר ולאחר מכן תצלול במהירות לכיוון וונומוט ותנסה לפגוע בו עם הכנף שלך!! אתה יכול להצליח! ובאמצעות תימרון באוויר תנסה לא להיפגע מאוד מתקפת בילבול!" אדריך את טיילו

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן~
    דאסקול מצליח ,שניות לפני שהאוזן הענקית של מאוויל פוגעת בו, להתחמק והמתקפה פוגעת באדמה ויוצרת שם גוש קרח ענקי. דאסקול מושיט את ידיו קדימה וכמו בובת וודו הוא מוחא בידיו וגורם למאוויל לזהור באור בהיר. מאוויל לא יכולה להשתמש בניב קרח. כשדון ומאוויל שלה מנסות להבין מה קרה כמה להבות סגולות מפויעות לפני דאסקול ועפות במהירות לעברה של מאוויל ונספגות בעורה הקשיח.
    "מאוויל אל תתייחסי לזה תעברי לניב אש!" קוראת דון ומאוויל מושכת את אוזנה הענקית לאחור, האוזן מתרוממת מעל ראשה ושואגת בזעם ומתחילה לאגור אש בתוכה.
    "דאסקל, תגיב בצל לילה מהיר! תנסה לעצור את מאוויל מלפגוע בך עם המתקפה!" אני קורא, 'קדימה דאסקל תעצור אותה...'
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיילין~
    את מבקשת מהאחות ג'וי חדר לילה והיא מובילה אותך לחדר גדול בקומה השנייה של המרכז.
    את נכנסת פנימה ותוך שעה קלה את נרדמת. את מתעוררת לבוקר יפה וקיצי ופוגשת את שירלי בחוץ "בוקר טוב!" היא מברכת אותך בחיוך ושתיכן מתחילות ללכת לכיוון העיר ג'נטה בדרכך את שומעת לפתע ציוצים מהשמיים. את מרימה את ראשך וקולטת להקת ציפורים, שאת מזהה בקלות כסטארלי .

''קול!'' אומר בחיוך, אני אפנה אל וורמפל ואומר ''היי וורמפל תשתמשי בבקשה בירי חוט על רגל אחד הסטארלים וגררי אותו למטה! ואז תשתמשי בנשיכת חרק ועוקץ רעל!'', אביט בוורמםל תוקפת בתקווה שהיא תצליח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תומאס~
    אתה משחזר את הצעדים לבית שלך מנסה להעלות זכרונות על מה שקרה באותו לילה נוראי. לבסוף אתה מגיע לבית הישן שלך הסגור כולו בקרשים ונראה שומם למדי. אתה, בעזרת אלקיד, לפתוח את הדלת ונכנס פנימה. בתוך הבית החושך והמחנק שולטים. אתה מתחיל לפלס את דרכך לחדר הישן של הוריך ומתחיל לחטט בין הדברים שנשארו שם. אתה מוצא בארון גלימה לבנה עם סימן של כפית סגולה עליה. אותה כפית שאביך מת בה. אתה מחטט בפנים ומוציא פתק קטן ומקומט ועליו רשומות כמה מילים " אל תאמין לאף אחד" בכתב ידו של אביך. אתה קורא את הפתק הזה שוב ושוב מנסה לחשוב למה הוא התכוון. אתה מנסה לחפש עוד כל מיני רמזים ומוצא בחדרך הישן תמונה שלך וג'ון שהייתם ילדים קטנים ונזכר שממש אחרי שצולמה התמונה קיבלתם את אלקיד שלכם. יותר מזה אתה לא מוצא כלום בבית.
    "למה הוא התכוון 'אל תאמין לאף אחד'?" אני מהרהר מעט בקול "אלקיד, יש עוד מקום אחד שאני רוצה לחפש. עליית הגג. אם לא נמצא גם שם משהו, נצא לדרך" אני אומר לו ומטפס לעליית הגג מתחיל לחפש גם שם.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה מוצא את עצמך בחדר של מטר וחצי על מטר וחצי, אטום לחלוטין שאין שם כלום. אחרי מה שנראה כמה שעות הדלת נפתחת ורייבן נכנסת פנימה. "בוא אחרי" היא אומרת בחיוך מרושע ומובילה אותך במעלה גרם מדרגות רעוע. היא מובילה אותך לחדר גדול, ובו בוערת אש באח. אתה מבחין בדמות היושבת על כיסא לצד האש .
    "אהה זה הטרף שלך רייבן?" שואל האיש המוזר וקולו מעביר בך צמרמורת בגב "כי קול הביא כבר אתמול את שלו" הוא אומר וצוחק לאט "בוא נראה מה נעשה איתך..." הוא אומר ומשתתק ומרים יד אחת ומחזיק את סנטרך בחוזקה "אז אתה רוצה להיות אחד עם הצללים?" הוא שואל.
    אנסה לא להראות סימני כאב, אסתכל לעיניו ואומר בחשש" כן".
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    נינקדה מצליח בזריזות להתחמק מהתרסיס רעל של וופר ומצליח להתחמק מאחוריו, אבל אז וופר שוב מתכופף ומתחמק מחתך הלילה של נינקדה והוא שולח מתווך אפס אקדח מים המעיף את נינקדה אחורנית.
    "נינקדה, הזהר!" קראתי, מביט בשדה סביבי לראות אם אני יכול לאתר משהו שיכול לסייע לי...

7. the bitch is back
    פלינט~
    הבנתי, אבל זה הקרב הראשון שלך עם טיילו~ הוא לא ילמד בקרב הראשון מתקפה חדשה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו ממשיך לנקר את וינונט ומצליח לפגוע בו ברצינות. אז טיילו נוסק כנפיים ועף גבוהה באוויר ואז צולל באלגנטיות לעברו של וינונט ומנסה לפגוע בו עם כנפו, אבל זה לא מזיז יותר מידי לוינונט המנסה שוב להשתמש בעל קולי, אבל מפספס את טיילו.

דארן~
    דאסקול שולח במהירות צל לילה לעברה של מאוויל הנופלת אחורה ומתקפת ניב האש שלה נכבית בפיה. "נו באמת!" צועקת דון בזעם "מאוויל חסלי את הרוח הזאת עם נשיכה!" ממשיכה ומאוויל קופצת קדימה ואוזנה עפה במהירות לעברו של דאסקול.

מיילין~
    ווארמפל קופצת באוויר ושולחת מפיה יריית חוט ארוכה ומנסה לתפוס את אחד מהסטארלים, אבל הם עפים גבוהה מידי באוויר.

תומאס~
    לה*
    אלקיד כוסית אש (B
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה למעלה ומתחיל לחטט בין הדברים הישנים, המכוסי אבק ומוצא קופסא המעלת אבק. אתה פותח אותה ומגלה בתוכה שרשרת זהב ועליה האות T ו L.

ניל~
    "אז בוא תוכיח את זה" הוא אומר ונוקש באצבעו. הדלת נפתחת ובחור גבוהה לבוש שחורים נכנס בידו האחת הוא מחזיק חרב ענקית ובידו השנייה הוא גורר שתי ילדות קטנות, בשערותיהן שתי הילדות חצי מופשטות, ובוכות נורא. אתה מבחין בהמון סימלים כחולים וחתכים פתוחים על כל גופן הקטן. "אמש נתתי למגוייסת חדשה את התענוג לעשות את זה" הוא אומר ומראה לך בידו גופת אחות ג'וי חנוטה על אחד מהקירות, כולה גם חבולה ופצועה, ומשהו נראה לך לא בסדר בצווארה. "אני רוצה שתשעשע אותנו" הוא אומר ומסמן לרייבן ולבחור להתיישב לידו ושלושתם מסתכלים עליך בציפייה.

אדם~
    אתה מסתכל סביב, אבל אתה נמצא בקרחת יער פשוטה. אתה מוקף בעצים ובכמה שיחים.
    בינתיים המאמן מורה על וופר לתקוף שוב עם תרסיס רעל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה מסתכל סביב, אבל אתה נמצא בקרחת יער פשוטה. אתה מוקף בעצים ובכמה שיחים.
    בינתיים המאמן מורה על וופר לתקוף שוב עם תרסיס רעל.
    "נינקדה! תחמוק וטפס על אחד העצים, כשתאבד את אופר תשתמש בשריטות!" קראתי, בתקווה שהשריטה תהיה יותר מהירה מאשר החיתוך לילה...

9. אמאש'ך פלאפי ):
    [B]ניל~
    "אז בוא תוכיח את זה" הוא אומר ונוקש באצבעו. הדלת נפתחת ובחור גבוהה לבוש שחורים נכנס בידו האחת הוא מחזיק חרב ענקית ובידו השנייה הוא גורר שתי ילדות קטנות, בשערותיהן שתי הילדות חצי מופשטות, ובוכות נורא. אתה מבחין בהמון סימלים כחולים וחתכים פתוחים על כל גופן הקטן. "אמש נתתי למגוייסת חדשה את התענוג לעשות את זה" הוא אומר ומראה לך בידו גופת אחות ג'וי חנוטה על אחד מהקירות, כולה גם חבולה ופצועה, ומשהו נראה לך לא בסדר בצווארה. "אני רוצה שתשעשע אותנו" הוא אומר ומסמן לרייבן ולבחור להתיישב לידו ושלושתם מסתכלים עליך בציפייה.
    'הם ירצחו אותי, אם אני לא אעשה את זה הם ירצחו אותי, החיים שלי בעדיפות עליונה עד שאני אגשים את המטרה שלי' אחשוב לעצמי ,אחר כך אנשום עמוק ואצעד לאט לאט לכיוונם של התאומות ואשאל עם חיוך" אני מתנצל בשמם אם הם פגעו בכן, איך קוראים לכן ?"

10. the bitch is back
    אדם~
    נינקדה מתחיל לרוץ לאחד מהעצים ומטפס עליו במהירות ונעלם מעיינכם בצמרות העצים. כולכם מנסים לחפש אותו כשלפתע הוא מופיע מאחורי וופר ושורט אותו בחוזקה "מ..מה?!" קורא המאמן למראה נינקדה השורט. "וופר אקדח מים!" קורא שוב המאמן.

ניל~
    אחת מהתאומות מרימה את ראשה במהירות ומסתכלת עליך בתקווה "מי..מילי" היא מגמגמת ומנגבת את פניה "וזאת לורי. בבקשה עזור לנו!" היא אומרת וממשיכה לבכות "לא עשינו כלום! רק שיחקנו מחוץ לבית שלנו והם הסתערו עלינו!" היא אומרת ומתחילה לבכות בקול ענק. "קדימה ילד תשעשע אותנו! ראינו אותן בוכות כבר שבוע!" אומר לך מריק בקול צורם.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1332519]פלינט~
    הבנתי, אבל זה הקרב הראשון שלך עם טיילו~ הוא לא ילמד בקרב הראשון מתקפה חדשה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו ממשיך לנקר את וינונט ומצליח לפגוע בו ברצינות. אז טיילו נוסק כנפיים ועף גבוהה באוויר ואז צולל באלגנטיות לעברו של וינונט ומנסה לפגוע בו עם כנפו, אבל זה לא מזיז יותר מידי לוינונט המנסה שוב להשתמש בעל קולי, אבל מפספס את טיילו.

"טיילו תנסה להתקדם התעופה מהירה לוונומוט ותבלבל אותה! לאחר מכן ברגע שהוא לא מוכן תתקיף בניקור חזק!" אומר ואצפה בקרב

12. אמאש'ך פלאפי ):

ניל~
    אחת מהתאומות מרימה את ראשה במהירות ומסתכלת עליך בתקווה "מי..מילי" היא מגמגמת ומנגבת את פניה "וזאת לורי. בבקשה עזור לנו!" היא אומרת וממשיכה לבכות "לא עשינו כלום! רק שיחקנו מחוץ לבית שלנו והם הסתערו עלינו!" היא אומרת ומתחילה לבכות בקול ענק. "קדימה ילד תשעשע אותנו! ראינו אותן בוכות כבר שבוע!" אומר לך מריק בקול צורם.
    "אני מגיע לזה " אומר למריק.
    "את רוצה לצאת מפה?" אשאל את לורי.

13. מנהל ראשי
    _________________________________________אדם~
    נינקדה מתחיל לרוץ לאחד מהעצים ומטפס עליו במהירות ונעלם מעיינכם בצמרות העצים. כולכם מנסים לחפש אותו כשלפתע הוא מופיע מאחורי וופר ושורט אותו בחוזקה "מ..מה?!" קורא המאמן למראה נינקדה השורט. "וופר אקדח מים!" קורא שוב המאמן.
    ''מעולה!'' קראתי בהתרגשות, ''עכשיו לעץ הנגדי! לחמוק מהאקדמיה מים הזה!''

14. the bitch is back
    פלינט~
    טיילו מתחיל לעוף ממקום למקום במהירות מעירה ומצליח להתחמק מספר פעמים ממתקפת הבלבול של וינונט. לבסוף הוא תוקף אותו עם מתקפת ניקור קטלנית ומעלף את וינונט על המקום.

ניל~
    אתה שומע את רייבן נאנחת בייאוש ואז מריק מתלחשש עם הבחור. "כ. כן!" אומרת לך מילי וממשיכה לבכות "אני רוצה לאמא!" היא אומרת ובוכה בכי מר וממשיכה לאחוז באחותה לורי.

אדם~
    נינקדה ממשיך ומטפס על עץ אחר "Zה לא יעבוד פעמיים וופר תתרכז ואז הגנה!" קורא המאמן וופר נעמד בשקט, מקשיב לקולות סביבו ובאמת שניות לפני שנינקדה תוקף אותו עם שריטה , וופר יוצר סביבו כיפת הגנה והודפת את המתקפה של נינקדה.
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    [b]
    ניל~
    אתה שומע את רייבן נאנחת בייאוש ואז מריק מתלחשש עם הבחור. "כ. כן!" אומרת לך מילי וממשיכה לבכות "אני רוצה לאמא!" היא אומרת ובוכה בכי מר וממשיכה לאחוז באחותה לורי.
    "חכי פה" אומר עם חיוך רחב אסתובב ואלך לכיוונם של מריק ורייבן.
    "יש אפשרות שאני אקבל סכין ?"אשאל.

עמוד 19 מתוך 99 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •