"Bring it on!" עניתי בהתלהבות. כל קרב כזה, יקרב אותי לחיפוש אחר אחותי.אדם~
נינקדה קופץ באוויר ומושיט לאחור את אחת מטלפיו, המתחילה לזהור באור שחור וכהה ואז הוא חובט בעוצמה בוופר ומעיף אותו על אחד מהעצים ומעלף אותו על המקום. "וואו זה היה קרב מעולה תחזור וופר!" קורא המאמן "עוד אחד?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את וופר לפוקדור שלו.
תומאס~
אתה לוקח את השרשרת ויוצא מהבית, משאיר אותו מאחוריך, אולי לתמיד. וממשיך בדרכך. אתה מחליט במקום ללכת דרך השבילים , ללכת ישר דרך היער. אתה נכנס פנימה וקצת נלחץ מהחשוך העוטף אותו, ובכל זאת אתה ממשיך , מרגיש בטוח עם השרשרת של אביך. אחרי עשר דקות ארוכות וכואבות של הליכה דרך היער הצפוף אתה שומע רישרוש בין השיחים. אתה מסתובב ומבחין בפטרייה קטנה וחמה מסתובבת בקרבת מקום. אתה מזהה מידית את הפוקימון זה שרומיש () פוקימון הפטרייה.
ניל~
שלושת האנשים מתחילים לצחוק בפרעות ממשמע דבריך. אתה מסתכל עליהם מופתע ושולף את החרב ומכוון על טאדיורסה הקטן. שניות לפני שאתה משפד את פוקימון הדובי מריק עוצר אותך במשהו שדיי מפתיע אותך "אני רוצה שתכיר את השותפה שלך" הוא אומר ולחדר נכנסת בחורה, בערך בגילך בעלת שיער בלונדיני"תכיר, זאת אליסה. אליסה זה ניל השותף שאמרתי לך עליו."אומר הבחור הנערה מהנהנת בראשה לעברו של הבחור "תודה קול" היא אומרת בשקט ומתקרבת אליך מעט מפוחדת.
"טוב בגלל ששניכם עשיתם כזאת הצגה יפה עם האחות ג'וי ושתי הילדות האלה אני אסכים לכם לקבל את הפוקימונים שלהם" אומר מריק ואז נעמד ויוצא מהחדר משאיר את שניכם לבד יחד עם קול ורייבן, הנראים גם מעט משועממים ממה שקורה.
פלינט~
אתה מאכיל את טיילו וממשיך את דרכך בפסגה. אחרי שעתיים אתה סוף סוף מגיע לפסגה. אתה מסתכל סביב ורואה שכבר מתחיל לרדת החשוך. אתה מנסה להסתכל סביב לראות איפה העיר אבל רואה מרחוק ממש את העיר ג'אנטה.
אדם~
"אוקי צא נאמל!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו וקימון שמנמן וצהוב![]()
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"נאמל הא?" קראתי וליטפתי את הפוקדור של צ'ארלה. "פוקדע מה אתה יכול לספר לי עליו?"אדם~
"אוקי צא נאמל!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו וקימון שמנמן וצהוב
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332672]
פלינט~
אתה מאכיל את טיילו וממשיך את דרכך בפסגה. אחרי שעתיים אתה סוף סוף מגיע לפסגה. אתה מסתכל סביב ורואה שכבר מתחיל לרדת החשוך. אתה מנסה להסתכל סביב לראות איפה העיר אבל רואה מרחוק ממש את העיר ג'אנטה.
[[/QUOT
"כנראה שנצטרך לחנות ללילה" אומר ואחפש מקום בטוח ושקט כדי לישון בו,מקום שפוקימונים מוזרים לא יגיעו אליו ושאוכל להעביר את הלילה
תומאס~
אלקיד, קופצת באוויר ומקפלת את ידיה ורגליה ואז מותחת אותם במהירות וחשמל מתחיל להיווצר סביבה והיא שולחת את מכת הברק שלה לעברו של שרומיש ,אשר אינו מבחין בכם, ונפגע. שומירש מסתכל מאיפה הוא הותקף וקולט את שניכם. שרומיש מתעצבן ומתחיל להסתובב מהר במקום ומקצה ראשו הוא משחרר אבקה צהובה מקצה ראשו והיא מתפזרת על אלקיד וגורמת לה לשיתוק.
ניל+ אליסה~
= big love 4 everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט של ניל מתחיל להסתובב ויוצר מולו, שברי רוח אשר מחכים להישלח. בינתיים טוטודייל של אליסה קופץ על טאדיורסה הבוכה ומתחיל להכות אותו בעצמה עם אגרופי קרח. לא נראה שזה מזיז לטאדיורסה והוא ממשיך להסתכל בהלם על שתי הילדות הקטנות, שמתו לא מזמן. ואז בצעד מפתיע שואג באימה ומפחיד את טוטדייל ואת סידוט וקופץ למילי, המתבססת בדמה ומתחיל לנער אותה בזמן שהוא בוכה.
סידוט לא מתייחס כ"כ אליו ואז הוא משלח את הרוח החדה לעברה של סניזל אשר פשוט קופצת מהם ורצה ללורי ומחזיקה בראשה ומתחילה להעלות דמעות.
אדם~
אתה מכוון את הפוקידע לנמאל והיא נדלקת "נאמל, הפוקימון האדיש. נאמל כ"כ אדיש שהוא אפילו לא יכול להבין מתי הוא תקוע. גופו מלא במגמה רותחת אשר שורפת כל דבר בדרכה. נאמל אינו מסוגל לסבול רעב" לאחר מכן היא שותקת. "נו אתה מתכוון להוציא פוקימון?" שואל המאמן.
פלינט~
אתה ממשיך להתקדם עוד מעט ומחליט לעצור ליד עץ גדול הנראה לך כמקום אידאלי לפרוש מחנה.
אתה מתחיל לפרוש את שק השינה שלך ולהישכב לישון. בלילה, לפני שאתה נרדם אתה מסתכל לשמיים ורואה להקת זובאטים העפים להנאתם בשמי הלילה, אתה מחייך לעצמך ונרדם.
אתה קם אחרי כמה שעות שהשחר מפציע, השינה על האדמה הקשה לא עתה כ"כ טוב לגבך אבל אתה מתעודד מהמחשבה שאתה מגיע היום לעיר הראשונה שלך.
איכס אבל הוא בן ):
-----------------------------------
'אני לא יודעת מי אלה, אבל הגיע להן זה בטוח לא. חבל לי רק על הטדיאורסה... אם אני לא אתפוס אותו, הם יהרגו גם אותו.' אני חושבת בליבי.
"טוטודייל, אקדח מים." אני פוקדת בקול חסר רגשות, מנסה שלא להביע את הצער על שתי הילדות הקטנות האלה.
פלינט~
אתה משמיך ברכך ולבסוף אתה מגיע לירידה בשביל. אחרי שעת ירידה ארוכה, אתה מגיע לתחתית הגבעה הענקית, מאושר שאינך צריך יותר לטפס ואתה יכול ללכת בקו ישר. הדרך מובילה אותך ישר לחזרה ליער שהחלטת לעזוב אותו. אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה מבחין בנערה צעירה, פחות או יותר בת גילך. היא ניגשת אליך במהירות "סליחה ראית במקרה נער עם מעיל אדום וארוך?" היא שואלת ונראית מעט לא מפוקסת.
אליסה~
אתה בחורה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל קופץ קדימה ומטיח בעוצמה את טאדיורסה על הקיר מאחורי הילדות. טאדיורסה קם, בקושי רב וממשיך לשאוג בזעם והוא יוצא עם אגרוף רעם לעברו של טוטדייל ופוגע לו מתחת ללסת ומעיף אותו באוויר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)