Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    תומאס~
    לה*
    אלקיד כוסית אש (B
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עולה למעלה ומתחיל לחטט בין הדברים הישנים, המכוסי אבק ומוצא קופסא המעלת אבק. אתה פותח אותה ומגלה בתוכה שרשרת זהב ועליה האות T ו L.
    'זאת השרשרת..' אני חושב לעצמי ומביט בה. אני מוציא אותה מהקופסא ועונד אותה "קדימה אלקיד, הולכים" אני אומר לה ויוצא החוצה. אני מתחיל לצעוד אל עבר היער.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אדם~
    נינקדה קופץ באוויר ומושיט לאחור את אחת מטלפיו, המתחילה לזהור באור שחור וכהה ואז הוא חובט בעוצמה בוופר ומעיף אותו על אחד מהעצים ומעלף אותו על המקום. "וואו זה היה קרב מעולה תחזור וופר!" קורא המאמן "עוד אחד?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את וופר לפוקדור שלו.

ניל~
    אתה תופס בראשה הקטן של לורי ומסובב את ראשה ושובר את לה את המפרקת והיא נופלת על הרצפה דוממת לעד.
    "כל הכבוד לך" אומר מריק ומוחא כפיים "עכשיו בוא נמשיך" הוא אומר וגורם לך לקפוץ בהלם 'עוד?' אתה חושב לעצמך
    הבחור שהביא את הילדות זורק לאוויר שני פוקדורים לאוויר. מהפוקדורים יוצאים שני פוקימונים קטנים ופצועים וחבולים אף הם, ונכנסים להלם למראה שתי הילדות המתות
    "אני רוצה שגם תהרוג את הפוקימונים שלהן" אומר מריק וצחוק מרושע מתגלגל בחדר.
    אתקרב לפוקימונים ,אתכופף לכיוונו של סניזל ואומר "אני רוצה אותו, את השני אין לי בעיה להרוג אבל את סניזל אני רוצה"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    פלינט~
    טיילו מתחיל לעוף ממקום למקום במהירות מעירה ומצליח להתחמק מספר פעמים ממתקפת הבלבול של וינונט. לבסוף הוא תוקף אותו עם מתקפת ניקור קטלנית ומעלף את וינונט על המקום.
    "טיילו מצוין!" אשבח אותו על הקרב ואתן לו אוכל ושתיה מהתיק שלי,לאחר מכן אחזיר אותו פוכדור למנוחה ואמשיך בדרכי

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    נינקדה קופץ באוויר ומושיט לאחור את אחת מטלפיו, המתחילה לזהור באור שחור וכהה ואז הוא חובט בעוצמה בוופר ומעיף אותו על אחד מהעצים ומעלף אותו על המקום. "וואו זה היה קרב מעולה תחזור וופר!" קורא המאמן "עוד אחד?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את וופר לפוקדור שלו.
    "Bring it on!" עניתי בהתלהבות. כל קרב כזה, יקרב אותי לחיפוש אחר אחותי.

5. the bitch is back
    תומאס~
    אתה לוקח את השרשרת ויוצא מהבית, משאיר אותו מאחוריך, אולי לתמיד. וממשיך בדרכך. אתה מחליט במקום ללכת דרך השבילים , ללכת ישר דרך היער. אתה נכנס פנימה וקצת נלחץ מהחשוך העוטף אותו, ובכל זאת אתה ממשיך , מרגיש בטוח עם השרשרת של אביך. אחרי עשר דקות ארוכות וכואבות של הליכה דרך היער הצפוף אתה שומע רישרוש בין השיחים. אתה מסתובב ומבחין בפטרייה קטנה וחמה מסתובבת בקרבת מקום. אתה מזהה מידית את הפוקימון זה שרומיש () פוקימון הפטרייה.

ניל~
    שלושת האנשים מתחילים לצחוק בפרעות ממשמע דבריך. אתה מסתכל עליהם מופתע ושולף את החרב ומכוון על טאדיורסה הקטן. שניות לפני שאתה משפד את פוקימון הדובי מריק עוצר אותך במשהו שדיי מפתיע אותך "אני רוצה שתכיר את השותפה שלך" הוא אומר ולחדר נכנסת בחורה, בערך בגילך בעלת שיער בלונדיני "תכיר, זאת אליסה. אליסה זה ניל השותף שאמרתי לך עליו."אומר הבחור הנערה מהנהנת בראשה לעברו של הבחור "תודה קול" היא אומרת בשקט ומתקרבת אליך מעט מפוחדת.
    "טוב בגלל ששניכם עשיתם כזאת הצגה יפה עם האחות ג'וי ושתי הילדות האלה אני אסכים לכם לקבל את הפוקימונים שלהם" אומר מריק ואז נעמד ויוצא מהחדר משאיר את שניכם לבד יחד עם קול ורייבן, הנראים גם מעט משועממים ממה שקורה.

פלינט~
    אתה מאכיל את טיילו וממשיך את דרכך בפסגה. אחרי שעתיים אתה סוף סוף מגיע לפסגה. אתה מסתכל סביב ורואה שכבר מתחיל לרדת החשוך. אתה מנסה להסתכל סביב לראות איפה העיר אבל רואה מרחוק ממש את העיר ג'אנטה.

אדם~
    "אוקי צא נאמל!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו וקימון שמנמן וצהוב
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    תומאס~
    אתה לוקח את השרשרת ויוצא מהבית, משאיר אותו מאחוריך, אולי לתמיד. וממשיך בדרכך. אתה מחליט במקום ללכת דרך השבילים , ללכת ישר דרך היער. אתה נכנס פנימה וקצת נלחץ מהחשוך העוטף אותו, ובכל זאת אתה ממשיך , מרגיש בטוח עם השרשרת של אביך. אחרי עשר דקות ארוכות וכואבות של הליכה דרך היער הצפוף אתה שומע רישרוש בין השיחים. אתה מסתובב ומבחין בפטרייה קטנה וחמה מסתובבת בקרבת מקום. אתה מזהה מידית את הפוקימון זה שרומיש () פוקימון הפטרייה.
    [/IMG]
    'ואו, שרומיש! הוא יכול לשמש תוספת מצויינת לצוות שלי' אני חושב לעצמי בהתלהבות "קדימה אלקיד, צאי! מכת ברק!" אני פוקד עליה ומצביע לעבר שרומיש.

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [B]

ניל~
    שלושת האנשים מתחילים לצחוק בפרעות ממשמע דבריך. אתה מסתכל עליהם מופתע ושולף את החרב ומכוון על טאדיורסה הקטן. שניות לפני שאתה משפד את פוקימון הדובי מריק עוצר אותך במשהו שדיי מפתיע אותך "אני רוצה שתכיר את השותפה שלך" הוא אומר ולחדר נכנסת בחורה, בערך בגילך בעלת שיער בלונדיני "תכיר, זאת אליסה. אליסה זה ניל השותף שאמרתי לך עליו."אומר הבחור הנערה מהנהנת בראשה לעברו של הבחור "תודה קול" היא אומרת בשקט ומתקרבת אליך מעט מפוחדת.
    "טוב בגלל ששניכם עשיתם כזאת הצגה יפה עם האחות ג'וי ושתי הילדות האלה אני אסכים לכם לקבל את הפוקימונים שלהם" אומר מריק ואז נעמד ויוצא מהחדר משאיר את שניכם לבד יחד עם קול ורייבן, הנראים גם מעט משועממים ממה שקורה.
    ]
    "סידוט צא, השתמש ברוח חדה" אומר ואפנה לאליסה "אז אני מניח שאנחנו עומדים לעבוד ביחד"אומר, אחר כך הסתובב חזרה לקרב.

ונדב:
    "טוטודייל, תסיים עם טדיאורסה. אגרוף קרח במלוא העוצמה!" אני פוקדת, ואחרי שהטדיאורסה הגם ככה פצוע/ה מתעלפ/ת, אני זורקת פוקדור על הטדיאורסה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "אוקי צא נאמל!" הוא קורא ומשחרר מהפוקדור שלו וקימון שמנמן וצהוב
    "נאמל הא?" קראתי וליטפתי את הפוקדור של צ'ארלה. "פוקדע מה אתה יכול לספר לי עליו?"

9. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1332672]

פלינט~
    אתה מאכיל את טיילו וממשיך את דרכך בפסגה. אחרי שעתיים אתה סוף סוף מגיע לפסגה. אתה מסתכל סביב ורואה שכבר מתחיל לרדת החשוך. אתה מנסה להסתכל סביב לראות איפה העיר אבל רואה מרחוק ממש את העיר ג'אנטה.
    [[/QUOT

"כנראה שנצטרך לחנות ללילה" אומר ואחפש מקום בטוח ושקט כדי לישון בו,מקום שפוקימונים מוזרים לא יגיעו אליו ושאוכל להעביר את הלילה

10. the bitch is back
    תומאס~
    אלקיד, קופצת באוויר ומקפלת את ידיה ורגליה ואז מותחת אותם במהירות וחשמל מתחיל להיווצר סביבה והיא שולחת את מכת הברק שלה לעברו של שרומיש ,אשר אינו מבחין בכם, ונפגע. שומירש מסתכל מאיפה הוא הותקף וקולט את שניכם. שרומיש מתעצבן ומתחיל להסתובב מהר במקום ומקצה ראשו הוא משחרר אבקה צהובה מקצה ראשו והיא מתפזרת על אלקיד וגורמת לה לשיתוק.

ניל+ אליסה~
    = big love 4 everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט של ניל מתחיל להסתובב ויוצר מולו, שברי רוח אשר מחכים להישלח. בינתיים טוטודייל של אליסה קופץ על טאדיורסה הבוכה ומתחיל להכות אותו בעצמה עם אגרופי קרח. לא נראה שזה מזיז לטאדיורסה והוא ממשיך להסתכל בהלם על שתי הילדות הקטנות, שמתו לא מזמן. ואז בצעד מפתיע שואג באימה ומפחיד את טוטדייל ואת סידוט וקופץ למילי, המתבססת בדמה ומתחיל לנער אותה בזמן שהוא בוכה.
    סידוט לא מתייחס כ"כ אליו ואז הוא משלח את הרוח החדה לעברה של סניזל אשר פשוט קופצת מהם ורצה ללורי ומחזיקה בראשה ומתחילה להעלות דמעות.

אדם~
    אתה מכוון את הפוקידע לנמאל והיא נדלקת "נאמל, הפוקימון האדיש. נאמל כ"כ אדיש שהוא אפילו לא יכול להבין מתי הוא תקוע. גופו מלא במגמה רותחת אשר שורפת כל דבר בדרכה. נאמל אינו מסוגל לסבול רעב" לאחר מכן היא שותקת. "נו אתה מתכוון להוציא פוקימון?" שואל המאמן.

פלינט~
    אתה ממשיך להתקדם עוד מעט ומחליט לעצור ליד עץ גדול הנראה לך כמקום אידאלי לפרוש מחנה.
    אתה מתחיל לפרוש את שק השינה שלך ולהישכב לישון. בלילה, לפני שאתה נרדם אתה מסתכל לשמיים ורואה להקת זובאטים העפים להנאתם בשמי הלילה, אתה מחייך לעצמך ונרדם.
    אתה קם אחרי כמה שעות שהשחר מפציע, השינה על האדמה הקשה לא עתה כ"כ טוב לגבך אבל אתה מתעודד מהמחשבה שאתה מגיע היום לעיר הראשונה שלך.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

פלינט~
    אתה ממשיך להתקדם עוד מעט ומחליט לעצור ליד עץ גדול הנראה לך כמקום אידאלי לפרוש מחנה.
    אתה מתחיל לפרוש את שק השינה שלך ולהישכב לישון. בלילה, לפני שאתה נרדם אתה מסתכל לשמיים ורואה להקת זובאטים העפים להנאתם בשמי הלילה, אתה מחייך לעצמך ונרדם.
    אתה קם אחרי כמה שעות שהשחר מפציע, השינה על האדמה הקשה לא עתה כ"כ טוב לגבך אבל אתה מתעודד מהמחשבה שאתה מגיע היום לעיר הראשונה שלך.
    "בוקר טוב עולם" אומר החיוך ואביט סביב,אביט בביטחון ובחיוך נחוש על העיר המשתקפת מתחתיי,אארוז את הדברים שלי ואמשיך בדרכי

12. Kibō no chi

ניל+ אליסה~
    = big love 4 everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סידוט של ניל מתחיל להסתובב ויוצר מולו, שברי רוח אשר מחכים להישלח. בינתיים טוטודייל של אליסה קופץ על טאדיורסה הבוכה ומתחיל להכות אותו בעצמה עם אגרופי קרח. לא נראה שזה מזיז לטאדיורסה והוא ממשיך להסתכל בהלם על שתי הילדות הקטנות, שמתו לא מזמן. ואז בצעד מפתיע שואג באימה ומפחיד את טוטדייל ואת סידוט וקופץ למילי, המתבססת בדמה ומתחיל לנער אותה בזמן שהוא בוכה.
    סידוט לא מתייחס כ"כ אליו ואז הוא משלח את הרוח החדה לעברה של סניזל אשר פשוט קופצת מהם ורצה ללורי ומחזיקה בראשה ומתחילה להעלות דמעות.
    איכס אבל הוא בן ):
    -----------------------------------
    'אני לא יודעת מי אלה, אבל הגיע להן זה בטוח לא. חבל לי רק על הטדיאורסה... אם אני לא אתפוס אותו, הם יהרגו גם אותו.' אני חושבת בליבי.
    "טוטודייל, אקדח מים." אני פוקדת בקול חסר רגשות, מנסה שלא להביע את הצער על שתי הילדות הקטנות האלה.

13. the bitch is back
    פלינט~
    אתה משמיך ברכך ולבסוף אתה מגיע לירידה בשביל. אחרי שעת ירידה ארוכה, אתה מגיע לתחתית הגבעה הענקית, מאושר שאינך צריך יותר לטפס ואתה יכול ללכת בקו ישר. הדרך מובילה אותך ישר לחזרה ליער שהחלטת לעזוב אותו. אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה מבחין בנערה צעירה, פחות או יותר בת גילך . היא ניגשת אליך במהירות "סליחה ראית במקרה נער עם מעיל אדום וארוך?" היא שואלת ונראית מעט לא מפוקסת.

אליסה~
    אתה בחורה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטדייל קופץ קדימה ומטיח בעוצמה את טאדיורסה על הקיר מאחורי הילדות. טאדיורסה קם, בקושי רב וממשיך לשאוג בזעם והוא יוצא עם אגרוף רעם לעברו של טוטדייל ופוגע לו מתחת ללסת ומעיף אותו באוויר.
    גיל! 3>

14. Kibō no chi

אליסה~
    אתה בחורה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטדייל קופץ קדימה ומטיח בעוצמה את טאדיורסה על הקיר מאחורי הילדות. טאדיורסה קם, בקושי רב וממשיך לשאוג בזעם והוא יוצא עם אגרוף רעם לעברו של טוטדייל ופוגע לו מתחת ללסת ומעיף אותו באוויר.

אני יודע ):
    --------------------------
    "טוטודייל, חזור! צא פוצ'יאנה! השתמש בנביחה ואז תסיים את זה בניב רעל!"

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    דאסקול שולח במהירות צל לילה לעברה של מאוויל הנופלת אחורה ומתקפת ניב האש שלה נכבית בפיה. "נו באמת!" צועקת דון בזעם "מאוויל חסלי את הרוח הזאת עם נשיכה!" ממשיכה ומאוויל קופצת קדימה ואוזנה עפה במהירות לעברו של דאסקול.
    "דאסקל תתחמק!" אני צועק במהירות, מקווה כי דאסקל יצליח להתחמק ממתקפת האופל של מאוויל, "תשתמש בנטרול שוב! לאחר מכן, תוסיף טינה!" אני אומר במהירות, מקווה כי דאסקל יצליח לתקוף ואולי לנטרל את מתקפת הנשיכה שלה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 21 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •