Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצאר רצ מאחורי הרוח הקרה ומצליח לשרוט את מריל, אבל אז בלאספורט לוכד אותו עם ההצלפת גפן והוא זורק אותו באוויר לעבר אקדח מים של מייטי! "אוי אני מצטערת!" אומרת תמי "קרן קרח!" קוראת תמי ומצביעה על בלאספורט
    "מריל דחיפה!" "בלאספורט הצלפת גפן!" קוראות המעודדות.
    MG]
    "צריכים לעבוד ביחד תמי" אומר לה ואגבש רעיון בראש, "צ'ימצ'אר תנצל את מיקומך באוויר בשביל לספוג את אור השמש ולשחרר מטר של גחלת לכיוון בלאספורט! כשאתה נוחת תשתמש מהר במיקוד אנרגיה ותעיף את מריל בעזרת שריטה חזקה לאוויר! אם בלאספורט כובל אותך בידיך תירה גחלת מידייך כדי שיכבה" אדריך את צ'ימצ'אר 'ההתעסקות בגחלת של צ'ימצ'אר תאפשר מייטי לפגוע בבלאספורט בלי שישים לב' אחשב לעצמי בחיוך ואראה איך הקרב ממשיך

2. the bitch is back
    אליסה וניל~
    פוצ'יאנה של אליס ממשיך עם הניב רעל שלו וטוטדייל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר הראש של טרופיוס, אבל הראש נמצא גבוה מידי בשביל האקדח מים שלו וזה פשוט מדגדג לו בצוואר. בינתיים ניל מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ושולח את סידוט המתחיל להסתובב במהירות ויוצר שברי רוח לפני ומחכה לשלוח אותם.
    מהצד השניף זובאט מנסה להמשיך עם ההיפנוזה, אבל אז טרופיוס מותך את העלים הגדולים שעל גבו ואז מתמתח ועף במהירות באוויר, מה שגורם לפו'צאנה ליפול מגובה רם ולהתרסק על האדמה.
    טרופיוס מסתובב ומכוון את ראשו אליכם ופיו מתחיל לזהור באור כתום בהיר הוא טוען קרן סולרית!

תומאס~
    אתה משחרר את שרומיש מהפוקדור שלו, והוא עדיין נראה מותש מהקרב האחרון שלו אבל למרות זאת, הוא מתחיל להסתובב במהירות ומשחרר מקצה ראשו אבקה צהובה-כתומה והיא עפה במהירות לעברו של בידוף ונדבקת על כל גופו. בידוף משותק, אבל למרות זאת בידוף יוצא עם מתקפת מהירות ופוגע בקטנה בשרומיש.

דארן~
    אל תדאג מתישהו זה יקרה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתיישב בסלון, מתבאס מזה שלא תוכל להיכנס עם דון למקלחת ארוכה. אחרי עשר דקות היא יוצאת מהמקלחת עם מגבת קצרה העוטפת את גופה ונכנסת לאחד מהחדרים.
    אתה נכנס להתקלח ואחרי מספר דקות אתה יוצא נקי ורענן. אתה מוצא את דון יושבת על הספה ורואה טלוויזיה. אתה מתיישב לידה ואתם מתחילים לדבר. היא מספרת לך על משפחתה, ואתה מספר לה על שלך כולל על אחותך ואז היא מניחה את ידה על רגלך "אני מצטערת לשמוע" היא אומרת לך בקול מנחם "אבל אני מבטיחה לך שאני אעזור לך!" היא אומרת בחיוך בחיוך.
    "נראה לי אני אזוז לי למיטה" היא אומרת בחיוך ונושקת ללחייך "לילה טוב" היא אומרת ונכנסת לאחד מהחדרים.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר בעודו באוויר מתכווץ ומשחרר מידיו מטח כבר של כדורי אש העוטפים את בלאספורט ופוגעים בו קשות. צ'ימיצ'אר אז נופל על הריצפה וזוהר באדום בהיר ואז יוצא עם שריטות לעברו של מריל והוא פוגע בו בחוזקה.
    בינתיים מייטי של תמי שולח מבין זרועותיו הקטנות קרן קרח ענקית הפוגעת בבלאספורט הפצוע גם ככה.
    "בלאספורט רישרוש ואז שאיבת מגה!" קוראת המאמנת שלו "מריל גילגול!" קוראת המעודדת השנייה.
    "זה הולך להיות קרב קשה" אומרת לך תמי "מייטי השתמש בהגנה עליך ועל צימיצ'אר!" היא קוראת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אליסה וניל~
    פוצ'יאנה של אליס ממשיך עם הניב רעל שלו וטוטדייל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר הראש של טרופיוס, אבל הראש נמצא גבוה מידי בשביל האקדח מים שלו וזה פשוט מדגדג לו בצוואר. בינתיים ניל מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ושולח את סידוט המתחיל להסתובב במהירות ויוצר שברי רוח לפני ומחכה לשלוח אותם.
    מהצד השניף זובאט מנסה להמשיך עם ההיפנוזה, אבל אז טרופיוס מותך את העלים הגדולים שעל גבו ואז מתמתח ועף במהירות באוויר, מה שגורם לפו'צאנה ליפול מגובה רם ולהתרסק על האדמה.
    טרופיוס מסתובב ומכוון את ראשו אליכם ופיו מתחיל לזהור באור כתום בהיר הוא טוען קרן סולרית!
    "סידוט חזור , קלפה צאי, זובאט תרים את קלפה למעלה, קלפה שאת מספיק גבוה תשתמשי במשיכה, זובאט אחר כך תניח את קלפה על טרופיוס ותשתמש בהיפנוזה"אומר במהירות.
    "אליסה אנחנו צריכים לתפוס מחסה"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה

פלינט~
    צ'ימיצ'אר בעודו באוויר מתכווץ ומשחרר מידיו מטח כבר של כדורי אש העוטפים את בלאספורט ופוגעים בו קשות. צ'ימיצ'אר אז נופל על הריצפה וזוהר באדום בהיר ואז יוצא עם שריטות לעברו של מריל והוא פוגע בו בחוזקה.
    בינתיים מייטי של תמי שולח מבין זרועותיו הקטנות קרן קרח ענקית הפוגעת בבלאספורט הפצוע גם ככה.
    "בלאספורט רישרוש ואז שאיבת מגה!" קוראת המאמנת שלו "מריל גילגול!" קוראת המעודדת השנייה.
    "זה הולך להיות קרב קשה" אומרת לך תמי "מייטי השתמש בהגנה עליך ועל צימיצ'אר!" היא קוראת
    "צ'ימצ'אר תסתתר מאחורי ההגנה של מייטי!" אקרא במהירות, " תשתמש במיקוד אנרגייה בשביל לנוע במהירות ובדיוק ששון מתקפה לא תפגע ותגמור את בלאספורט עם שריטות אימתניות! אחר כך תקפוץ לאוויר ותספוג את טר השמש ותסנוור את מריל תוך כדי שאתה תוקף בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    אל תדאג מתישהו זה יקרה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתיישב בסלון, מתבאס מזה שלא תוכל להיכנס עם דון למקלחת ארוכה. אחרי עשר דקות היא יוצאת מהמקלחת עם מגבת קצרה העוטפת את גופה ונכנסת לאחד מהחדרים.
    אתה נכנס להתקלח ואחרי מספר דקות אתה יוצא נקי ורענן. אתה מוצא את דון יושבת על הספה ורואה טלוויזיה. אתה מתיישב לידה ואתם מתחילים לדבר. היא מספרת לך על משפחתה, ואתה מספר לה על שלך כולל על אחותך ואז היא מניחה את ידה על רגלך "אני מצטערת לשמוע" היא אומרת לך בקול מנחם "אבל אני מבטיחה לך שאני אעזור לך!" היא אומרת בחיוך בחיוך.
    "נראה לי אני אזוז לי למיטה" היא אומרת בחיוך ונושקת ללחייך "לילה טוב" היא אומרת ונכנסת לאחד מהחדרים.
    "איי..." אני נאנח קלות ונשאר לצפות מיד בטלוויזיה.
    'טוב כדאי שאני אלך לישון, כבר מאוחר...' אני אחשוב לעצמי לאחר כמה דקות של צפייה, ואלך לישון באחד החדרים.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    "סידוט חזור , קלפה צאי, זובאט תרים את קלפה למעלה, קלפה שאת מספיק גבוה תשתמשי במשיכה"אומר במהירות.
    "אליסה אנחנו צריכים לתפוס מחסה"
    אני מחזירה את פוצ'יאנה וטוטודייל לכדורים ורצה עם פלופי לתפוס מחסה כלשהו.

7. the bitch is back
    אליסה+ניל~
    אליסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, ואילו ניל מחליף את סידוט בקלפה, הקופצת במהירות על גבו של זובאט ושניהם עפים במהירות לעברו של טרופיוס, אשר עדיין טוען את הקרן הסולרית שלו. קלפה קופצת באוויר וקורצת לעברו של טרופיוס ועשרות ללבבות ורודים נוצרים באוויר והם עוטפים את ראשו של טרופיוס. באותה שנייה טרופיוס עוצר את המתקפה ועיניו מתחלפות בזוג ללבות גדולים והוא מתחיל לחייך לעברה של קלפה והוא יורד מהאוויר ונוחת על האדמה ברעש אדיר.
    בינתיים שניכם מתחבאים בבול עץ חלול אשר נפל על האדמה לפני, מי יודע כמה זמן. קלפה נוחתת על ראשו של טרופיוס ושניהם מתחילים לפלרטט אחד עם השנייה ואילו זובאט מתחיל להשתמש בהיפנוזה ומסיח את דעתו של טרופיוס המתעמק בתנועה הסיבובית של זובט ועד מהרה עיניו נעצמות וראשו נשמט ברעש אדיר על אדמת היער.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר נעמד בצמוד למייטי ושניהם מצליחים להתחמק ממתקפת הדחיפה של מריל הנהדף אחורה. ההגנה נעלמת וצ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של בלאספורט, המתחיל לזהור באדום וקרן ארוכה נשלחת לעברו של מייטי ובלאספורט מצליח להחזיר לעצמו כוחות חדשים ועוד יותר מזה להתחמק בקלות מהמתקפה של צ'ימיצ'אר.
    צ'ימיצ'אר ממשיך עם פקודתך ואז קופץ לאוויר ומשחרר עשרות כדורי גחלת לעברו של מריל הנפגע מהמתקפה, אבל בגלל סוגו המתקפה לא כ"כ השפיע עליו. לפתע כדור אור לבן ובהיר נוצר מלפני הפה של צ'ימיצ'אר ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור על מריל והכדור אור מנקר את גופו הקטן של מריל
    "מה?!" צועקת אחת מהמעודדות "נראה לי שצ'ימיצ'אר השתמש בסיוע (Assist )!" אומרת לך תמי באושר.
    "מייטי שוב קרן קרח על בלאספורט ואז קשירה על מריל!" היא קוראת.

דארן~
    אתה מכבה את הטלוויזיה ונכנס לחדר השני ונרדם. אתה קם משינה מעולה ומגלה שדון כבר ערה ומכונה לתזוזה "קדימה ישנוני!" היא אומרת בחיוך ומעלה על גבה את התיק. "היום אנחנו מגיעים לעיר ג'נטה!" היא מוסיפה בחיוך
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    אתה מכבה את הטלוויזיה ונכנס לחדר השני ונרדם. אתה קם משינה מעולה ומגלה שדון כבר ערה ומכונה לתזוזה "קדימה ישנוני!" היא אומרת בחיוך ומעלה על גבה את התיק. "היום אנחנו מגיעים לעיר ג'נטה!" היא מוסיפה בחיוך
    אני מפהק ומתמתח, "בסדר בסדר הנה אני קם..." אני ממלמל בעייפות וקם על רגליי באיטיות.
    אני מצחצח שיניים, מתקלח ועושה כל מה שדרוש על מנת להתארגן לגמרי לקראת היום הארוך. לאחר מכן, אני יורד למטה יחד עם דון, ואני מחכה שתוביל אותנו לעיר ג'נטה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. Kibō no chi
    אליסה+ניל~
    אליסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, ואילו ניל מחליף את סידוט בקלפה, הקופצת במהירות על גבו של זובאט ושניהם עפים במהירות לעברו של טרופיוס, אשר עדיין טוען את הקרן הסולרית שלו. קלפה קופצת באוויר וקורצת לעברו של טרופיוס ועשרות ללבבות ורודים נוצרים באוויר והם עוטפים את ראשו של טרופיוס. באותה שנייה טרופיוס עוצר את המתקפה ועיניו מתחלפות בזוג ללבות גדולים והוא מתחיל לחייך לעברה של קלפה והוא יורד מהאוויר ונוחת על האדמה ברעש אדיר.
    בינתיים שניכם מתחבאים בבול עץ חלול אשר נפל על האדמה לפני, מי יודע כמה זמן. קלפה נוחתת על ראשו של טרופיוס ושניהם מתחילים לפלרטט אחד עם השנייה ואילו זובאט מתחיל להשתמש בהיפנוזה ומסיח את דעתו של טרופיוס המתעמק בתנועה הסיבובית של זובט ועד מהרה עיניו נעצמות וראשו נשמט ברעש אדיר על אדמת היער.
    "צאו טוטודייל ופוצ'יאנה! טוטודייל, קפוץ על הראש של טרופיוס ופשוט תחבוט בו עם אגרופי קרח. תנסה להישאר עליו גם אם הוא מתעורר, תאחז ואל תעזוב! פוצ'יאנה, אתה תשתמש בניב רעל שבעזרת תאחז בצוואר של טרופיוס! בסופו של דבר ננצח ככה!"

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אליסה+ניל~
    "זובאט תשתמש במציצת חיים, קלפה תשתמשי בחבטה על עיניו"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1333544]
    תומאס~
    אתה משחרר את שרומיש מהפוקדור שלו, והוא עדיין נראה מותש מהקרב האחרון שלו אבל למרות זאת, הוא מתחיל להסתובב במהירות ומשחרר מקצה ראשו אבקה צהובה-כתומה והיא עפה במהירות לעברו של בידוף ונדבקת על כל גופו. בידוף משותק, אבל למרות זאת בידוף יוצא עם מתקפת מהירות ופוגע בקטנה בשרומיש.
    /QUOTE]

"אל תוותר שרומיש! תשתמש בספיגה ואז עבור לדחיפה!" אני פוקד עליו.

12. the bitch is back
    דארן~
    אתה מתארגן במהירות ורץ למטה, ששם דון מחכה לך בחיוך "מוכן?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה. אתם נפרדים מהאחות ג'וי ויוצאים לדרך. אחרי שעה ארוכה של הליכה בשמש בקופחת שניכם מחליטים לקחת מנוחה קלה ומתיישבים לצד עץ גדול, בצל הנעים. לפתע אתה שומע יללה קטנה אתה מחפש עם ראשך את מקול הרעש וקולט פוקימון חתולי קטן וורוד המילל לעברכם בחיבה.

אליסה+ניל~
    אליסה משחררת שוב את הפוקימונים שלה בחזרה והם יוצאים לעברו של טרופיוס ומתחלים לתקוף את ראשו. קלפה וזובט גם הם מצטרפים להתקפה ועד מהרה פניו של טרופיוס חבולות, והוא מתחיל להראות סימני התעוררות.

תומאס~
    שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת במקצה ראשו ונשלחת לעבר של שרומיש והוא מצליח לספוג מעט חיים ולהתאושש. ואז שרומיש קופץ באוויר ודוחף את בידוף המשותק ופוגע בו. בידוף נעמד על ארבעת רגליו, בקושי ומנסה לצאת בדחיפה, אבל השיתוק מפיל אותו בחזרה על האדמה.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה

תומאס~
    שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת במקצה ראשו ונשלחת לעבר של שרומיש והוא מצליח לספוג מעט חיים ולהתאושש. ואז שרומיש קופץ באוויר ודוחף את בידוף המשותק ופוגע בו. בידוף נעמד על ארבעת רגליו, בקושי ומנסה לצאת בדחיפה, אבל השיתוק מפיל אותו בחזרה על האדמה.
    "סיים את הקרב עם מתקפת דחיפה נוספת!" אני קורא ומצביע לעבר בידוף.

14. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר נעמד בצמוד למייטי ושניהם מצליחים להתחמק ממתקפת הדחיפה של מריל הנהדף אחורה. ההגנה נעלמת וצ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של בלאספורט, המתחיל לזהור באדום וקרן ארוכה נשלחת לעברו של מייטי ובלאספורט מצליח להחזיר לעצמו כוחות חדשים ועוד יותר מזה להתחמק בקלות מהמתקפה של צ'ימיצ'אר.
    צ'ימיצ'אר ממשיך עם פקודתך ואז קופץ לאוויר ומשחרר עשרות כדורי גחלת לעברו של מריל הנפגע מהמתקפה, אבל בגלל סוגו המתקפה לא כ"כ השפיע עליו. לפתע כדור אור לבן ובהיר נוצר מלפני הפה של צ'ימיצ'אר ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור על מריל והכדור אור מנקר את גופו הקטן של מריל
    "מה?!" צועקת אחת מהמעודדות "נראה לי שצ'ימיצ'אר השתמש בסיוע (Assist )!" אומרת לך תמי באושר.
    "מייטי שוב קרן קרח על בלאספורט ואז קשירה על מריל!" היא קוראת.
    "צ'ימצ'אר מצוין! למדת סיוע!" אריע לפוקימון שלי ואתמלא באנדרנלין, "צ'ימצ'אר תתקדם בנירות לכיוון בלאספורט ותסיח את דעתו בזמן שקרן הקרח תפגע בו! לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל לנוע במהירות ולקפוץ לאוויר ולסנוור את מריל! בזמן הזה תשתמש בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר ואביט בתמי, "תגידי למייטי להיות מוכנה להשתמש בהגנה כשיהיה צריך,צ'ימצ'אר כשאתה רואה כשתוקפים אותך תקפוץ להגנה של מייטי" אוסיף , "קרב מצוין!" אריע למייטי וצ'ימצ'אר כדי להחדיר בהם מוטיבציה

15. Kibō no chi

אליסה+ניל~
    אליסה משחררת שוב את הפוקימונים שלה בחזרה והם יוצאים לעברו של טרופיוס ומתחלים לתקוף את ראשו. קלפה וזובט גם הם מצטרפים להתקפה ועד מהרה פניו של טרופיוס חבולות, והוא מתחיל להראות סימני התעוררות.
    אני מהר שולפת את הכדור השחור וזורקת על הטרופיוס, לפני שיתעורר ויהיה מאוחר מדי.

עמוד 28 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •