אליסה וניל~
אליסה,ניל מסביר לך מה הסיפור של סניזל בקצרה ואז משאיר אותך לאכול לבד. ניל, אתה ניגש לסניזל ומוציא לה אוכל והיא מסרבת להסתובב אליך. לפתע אתה שומע את קירקורי הבטן של סניזל והיא חוטפת את האוכל ואז חורזת למצבה הקודם ומתחילה לאכול במהירות.
פלינט~
"כל הכבוד לכם!" הוא אומר בגאווה ותופך על שכמך "אני מניח שתמיד צריך פה עזרה, יובאבה יש פה עוד זוג ידיים, את צריכה משהו?" צועק דני לזקנה שנראית כאילו היא מנמנמת בכיסא שלה. כשהיא שומעת את דני היא קמה בקפיצה ונעמדת בתנוחת קרב "אתם לא תקחו אותי בחיים!" היא צועקת ואז קולטת אתכם " אהמ.. אני מניחה שאפשר להשתמש בו. מישהו צריך לנקות את החדר האכלה" היא אומרת ומעלה חיוך מעט רשע. דני אינו מסתכל עליך בזמן שאתה מעלה על פרצופך חיוך עצוב. "אני הולך לבדוק מה עם התינוקות" דני אומר לך בחיוך ונכנס לדלת מאחורי הכיסא של יובאבה.
"נו למה אתה מחכה? תתחיל לנקות!" היא קוראת לך.
אדם~
צ'ארלה נעמדת איתנה כנגד המתקפה ולהבת זנבה גדלה. "קדימה נאמל חום של 10,000 מעלות!" צועק המאמן ונאמל ממשיך להגביר את קצב המתקפה שלו וצ'ארלה נהדפת מעט לאחור. צ'ארלה אז סופגת את רוב כוח המתקפה ושולחת גחלת ענקית מקצה זנבה ופוגעת ישירות בנאמל המועף אחורנית בעצמה אדירה.
"נאמל אל תוותר רעש אדה!" קורא שוב המאמן ומצביע לעברכם.
תומאס~
אתה מחזיר את שרומיש לפוקדור שלו ומתחיל ללכת. אחרי שעה ארוכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך וקצת בהמשך הדרך, אתה מבחין בפוקימון קטן ואפור, המדלג לצד השביל.
ניל~
אתה משאיר לסניזל, קערה מלאת ממליגה קרה, שאתה מוצא במקרר והולך משאיר את סניזל יחד עם אליסה, זמן שהיא ממשיכה לאכול בתאבון מהחמגשית. אתה נכנס למקלחת ואחרי עשר דקות יוצא נקי, ורואה שאליסה עדיין אוכלת, וסניזל נרדמה בפינה שבו עמדה מקודם.
פלינט~
אתה מחייך והולך אחרי יובאבה לחדר האכלה. אתה מגיע לחדר מבולגן ולגמרי מלא בקבוקים מפוזרים בכל מקום ופה ושם חלב שפוך, או קיא. אתה גם מבחין בכמה נערות צעירות יושבות ומאכילות מספר פוקימונים קטנים,
,
,
,
,
.
"בנות תכירו את העוזר החדש פה. הוא ינקה פה את החדר. אז תנסו לא להפריע לו" היא אומרת להן ואז מסתובבת אליך "אתה יכול להתחיל לטאטא את הרצפה. הכל נמצא שם" היא אומרת ומצביעה לך על מחסן קטן.
אתה פותח ומוצא מטאטא גדול ומתחיל לנקות את הריצפה. "אז איך קוראים לך?" שואלת נערה צעירה המאכילה את טוגפי.
אדם~
צ'ארלה יוצרת עשרות כפילים שלה ואז כל הכפילים רצים במהירות לעברו של נאמל ופוגעים בו ישירות עם מאות כדורי גחלת מטווח אפס. נאמל נפגע ברצינות, אבל לא מוותר ואז דורך על האדמה במהירות והאדמה מתחילה לזוז במהירות, ומעלימה את כל הכפילים של צ'ארלה ומשאירה אותה חשופה.
''זה הזמן לכסח אותו צ'ארלה, אנחנו לא מוותרים! קדימה, קפצו גבוה ובסחרור מהיר שריטה, היכנסו בו בכל הכח!'' פקדתי.אדם~*
צ'ארלה יוצרת עשרות כפילים שלה ואז כל הכפילים רצים במהירות לעברו של נאמל ופוגעים בוישירות עם מאות כדורי גחלת מטווח אפס. נאמל נפגע ברצינות, אבל לא מוותר ואז דורך על האדמה במהירות והאדמה מתחילה לזוז במהירות, ומעלימה אתכל הכפילים של צ'ארלה ומשאירה אותה חשופה.__________________
פלינט~
"נכון?!" היא אומרת בחיוך ומחבקת את הטוגפי בידיה. אתה מתחיל לטאטא ועד מהרה כל הרצפה נקייה לחלוטין. כשאתה מתיישב לנוח נכנס דני לחדר "נו סיימת?" הוא שואל בחיוך ומסמן לך לעקוב אחריו. שניכם הולכים בשקט "נראה לי שתאהב את זה" הוא אומר בחיוך ופותח דלת ירוקה ומכניס אותך לחדר. המראה שם, מפתיע אותך מאוד. כל החדר מלא במדפים, ממש כמו בספרייה, אבל במקום ספרים כל המדפים מלאים בביצים של פוקימונים.
"כל ביצה פה מכילה פוקימון שונה" הוא לוחש לך בהתלהבות "זה החדר שאני הכי אוהב בכל המקום הזה" הוא אומר בחיוך ומתחיל ללכת איתך ברחבי החדר. לפתע ברחבי החדר, ביצה קטנה בצבע בז' מתחילה לזוז במהירות וממנה בוקע פוקימון קטן וחתולי"מיאו!!" הוא קורא ומתחיל לבכות. דני מרים אותו ומתחיל ללטף אותו ולנענע אותו בעדינות ואז מסמן לך בראשו לצאת מהחדר. שניכם הולכים ליובאבה והיא לוקחת את מיאו הקטן בידייה "אתם יכולים ללכת. אני עומדת לסגור לכמה שעות" היא אומרת בחיוך והולכת עם המיאו בחזרה לחדר ההנקה, שניקית מקודם.
"אז מה בא לך לעשות?" שואל אותך דני בחיוך.
אדם~
צ'ארלה קופצת באוויר ושולפת את ידייה קדימה ונופלת על דבשתו של נאמל ומתחילה לשרוט אותו בפראות. נאמל נופל על בטנו ומתעלף.
"וואו קרב מעולה!" אומר הבחור ומחזיר את נאמל לפוקדור שלו "שכחתי לומר שמי מייקל" הוא אומר בחיוך ומגיש את ידו לשלום.
ניל~
צריך השראה מאיפשהו P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחזיר את סניזל והולך למיטה. איך שאתה נשכב קלפה יוצאת מהפוקדור שלה וקופצת עליך ונרדמת על בטנך. אתה נרדם. כעבור כמה שעות טובות אתה מתעורר בשעה תשע וחצי בבוקר. אתה מתארגן ורואה שאליסה עדיין ישנה בחדרה.
דארן~
"חמודה, אבל יש לי כרגע מספיק פוקימונים." היא אומרת בחיוך ומרימה ארבעה פוקדורים "אתה מוזמן להלחם בה" היא אומרת בחיוך ואז הולכת הצידה ומתיישבת על אבן גדולה.
אדם~
צ'ארלה קופצת באוויר ושולפת את ידייה קדימה ונופלת על דבשתו של נאמל ומתחילה לשרוט אותו בפראות. נאמל נופל על בטנו ומתעלף.
"וואו קרב מעולה!" אומר הבחור ומחזיר את נאמל לפוקדור שלו "שכחתי לומר שמי מייקל" הוא אומר בחיוך ומגיש את ידו ל''נעים להכיר מייקל. אני ממליץ לך להילחם עם השיר I'm still standing בראש, בטוח תנצח. שמי אדם, זוהי צ'ארלה ואתה ידידי, הבאת קרב מעולה.''שלום.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)