לא בזמן הקרוב... לא משהו אישי נגד מה שאתה מביא, הבאת אפילו כמו מגניבים!
אבל בכל משחק ששיחקתי אתה תראה שלמכון ראשון אני תמיד ניגש עם פוקימון אחש שמאומן ממש ממש חזק!
-------------------
אחשוב מעט ואומר "טריקו נסה משרוקית עשב, הרדם אותו והכפילים וודאי יעלמו.. ואז תקוף שוב בשאיבה!"
"קדימה טריקו שנינו יודעים שאתה מסוגל!" אעודד אותו בחיוך.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
''חרא קטן...'' מילמלתי, והחזרתי. את צ'ארלה לפוקדור. ''הופיף, אותך הוא לא ירדים, אתה כבר ככה סטלן! צא החוצה ובצע. יום תשלום!''אדם~
צ'ארלה יוצאת בקפיצה מהפוקדור שלה ומניפה את זנבה ושולחת משם עשרות כדורי אש קטנים ופוגעים באחד מהוטהוטים. שאר הוטהוטים נלחצים ובורחים משם.
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על הוטוהוטוהיא נדלקת "הוטהוט, פוקימון הינשוף. למרות שהוא אל עף הכי טוב הוא נחשב לאחד מהפוקימונים הכי חכמים בעולם הפוקימונים. הוא משתמש בהרבה מתקפות על חושיות המחזקות את תואר הפוקימון החכם." ואח"כ היא נסגרת. הוטהוט בינתיים עף במוזרות מעל האדמה, ועיניו מתחילות לזהור באדום בהיר והן יוצרות טבעות של אור בהיר, אשר עפות לעברה של צ'ארלה ומרדימות אותה.
הוטהוט השתמש בהיפנוזה.
'אה נכון...' אני חושב לעצמי, ומחזיר את דאסקל חזרה לפוקדור שלו, "אין לי איך לתקוף את סקיטי עם דאסקל, אז אני פשוט אשתמש בפוקימון אחר..." אני ממלמל ומוציא את הפוקדור של בורמי, "צא ברומי!" אני צועק וזורק את הפוקדור של בורמי באוויר, מחכה שיצא החוצה.
"קדימה בורמי תתחיל בנשיכת חרק!" אני צועק ומצביע לעבר סקיטי.
מצטער שלא הגבתי מהצהריים!
פלינט~
"נראה מה יעלו לאימוץ" אומרת תמי בשקט בזמן שאתם מסתובבים בעיר. "אם יהיה פוקימון מעניין, אני אשקול לאמץ אותו" מוסיפה "אתה לא חשוב שלהוסיף במהירות שני פוקימונים חדשים יכול קצת ליצור בעיות?" היא שואלת בזמן שאתם ממשיכים ללכת.
אוסטין~
אין לי בעיות ס: רק יכול להיות שיהיה קצת קשה לעבור אותו עם אחד..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מתחיל לזמזם שיר נעים לשמיעה ועד מהרה, עשרות הכפילים של וולביט נעלמים ולבסוף אתה מבחין בוולביט אחד, הנמצא ממש קרוב לטריקו, ישן בנעימים על האדמה. טריקו אז מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת מגופו ונשלחת במהירות לעברו של וולביט וטריקו החזיר לעצמו אנרגיה.
וולביט עדיין ישן.
ניל ואליסה~
שניכם מתחילים להעלות גיחוך על דני בזמן שאתם יוצאים מהמרכז ומחליטים ללכת עם הרעיון של אליסה להתאמן קצת. אתם מתחילים לחפש קצת באיזור ומבחנים בזוג, הנראים מעט מבוגרים ממכם
"היי חברה!" הבחור פונה אליכם "אנחנו מחפשים זוגות לקרב כפול. רוצים?" הוא שואל אתכם והבחורה מתקרבת אליכם אף היא.
אדם~
אתה מחזיר במהירות את צ'ארלה ומשחרר את הופיפ הקופץ באושר מהפוקדור ומתחיל לרחף יחד עם הרוח. איך שהוא יוצא הוא מתחיל להסתובב במהירות באוויר ועשרות מטבעות קטנות מזהב יוצאים מבין עלייו ושלחים במהירות לעברו של הוטהוט הנפגע מהם. הוטהוט לא מוותר, ומתחיל לנהום לעברו של הופיפ ואז יוצא בדחיפה חזקה לעברו.
סם~
אין בעיות~
רק תנסה להגיב קצת יותר, כי זה לא הכי עובד.. אני אפילו לא זוכר איפה אתה נמצא ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון קופץ במהירות לעברו של סנטרט ואז מסתובב לאחור ומתחיל לבעוט מהאדמה בוץ לעברו של סנטרט ועד מהרה, סנטרט מתכה כולו בוץ, מסתירת הבוץ של ארון.
סנטרט מתעצבן וזנבו מתחיל לזהור בכסף בהיר והוא מתחיל לרוץ במהירות לעברו של ארון ואז חובט בו עם זנב ברזל חזקה במיוחד והוא מעיף את ארון לאחור.
דארן~
אתה מחזיר בקצת עצב את דאסקול ומשחרר את בורמי למגרש. בורמי מזנק לעברה של סקיטי ונושך אותה בזנבה. סקיטי, לא מוותרת ומשתמשת בהצלפת זנב, בשביל לנער ממנה את בורמי ומצליחה להעיף אותה ממנה. סקיטי אז מתחילה לרוץ במהירות לעברו של בורמי ומשתמשת בדחיפה כדי לפגוע בו.
"הופיף!" קראתי כשלחץ קל עבר לי בלב כשהוא נפגע "סינתזה, רחף כמה שיותר גבוה לכיוון אור השמש! ואז יום תשלום פעם נוספת!"אדם~
אתה מחזיר במהירות את צ'ארלה ומשחרר את הופיפ הקופץ באושר מהפוקדור ומתחיל לרחף יחד עם הרוח. איך שהוא יוצא הוא מתחיל להסתובב במהירות באוויר ועשרות מטבעות קטנות מזהב יוצאים מבין עלייו ושלחים במהירות לעברו של הוטהוט הנפגע מהם. הוטהוט לא מוותר, ומתחיל לנהום לעברו של הופיפ ואז יוצא בדחיפה חזקה לעברו.
ניל ואליסה~
שניכם מסכימים לקרב. אליסה משחררת את טוטדייל שלה, וניל משחרר את סידוט. מהצד השני הנערה משחררת מריפ () קטנה, והבחור השני משחרר מהפוקדור שלו סאבליי (
) "מוכנים?" שואלת הנערה בחיוך.
אדם~
הופיפ מכוון את עצמו יחד עם הרוח כדי לעוף גבוהה באוויר ואז כשהשמש עוטפת אותו הוא מתחיל לזהור באור בהיר ומרפא את עצמו במהירות ואז מהאוויר משתמש ביום תשלום ועשרות מטבעות קטנים נשלחים במהירות לעברו של הוטהוט ומעיף אותו אחורנית. הוטהוט אינו מוותר וממשיך עם הדחיפה ופוגע בהופיפ באוויר.
פלינט~
"שני תינוקות בו זמנית?" היא אומרת בקול של מנוסה "פוקימון תינוק אחד יכול להיות קצת בעייתי כי הוא צריך המון תשומת לב, והם גם לא הכי טובים בקרבות בהתחלה, אש שניים כאלה?" היא אומרת במעט פליאה "אני לא הייתי רוצה את זה בכל מקרה" היא אומרת וממשיכה ללכת יחד איתך "אתה לא חושב?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)