Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    פלינט~
    אתה חכה מספר דקות ואז מתחיל ללכת בחזרה לעבר המרכז רבייה. בדרך אתה נתקל שוב בתמי. "היי" היא אומרת בשקט "מצטערת שנעלמתי. איפה היית?" היא שואלת בחיוך ואתה מעדכן אותה והיא נראית מעט מעודדת מהרעיון שלך "באמת המון פוקימונים ננטשים ע"י המאמנים שלהם" היא אומרת בעצבות והולכת איתך למרכז. בדיוק שאתם מגיעים לדלת של המרכז, היא נפתחת במהירות ודני קופץ החוצה "או פלינט! היא אהבה את הרעיון! אנחנו הולכים לארגן את היום אימוץ מחר בצהרים! יש כ"כ הרבה מה לעשות!" הוא אומר "אנחנו רוצים לעשות את זה בתור פסטיבל ענק! ושאחת מהאטרקציות זה קרב נגדי!" הוא אומר בהתלהבות "בכל מקרה, אם תסלחו לי אני חייב לזוז! נתראה מאוחר יותר?" הוא שואל וממשיך לרוץ בחזרה למכון שלו.
    "טוב כנראה נלך לעשות משהו בינתיים?" היא שואלת בחיוך.
    "כן,אני אשמח להסתובב קצת,נחפש עוד אימון" אומר לה בחיוך ובזמן שנחפש אחר מאמנים בעיר, "תגידי,את תאמצי פוקימון גם? כמה תאמצי?" אשאל אותה בסקרנות, "כנראה שאני אאמץ אחד ואם יהיה אפשר אאמץ אפילו שניים" אספר לה על התוכניות שלי

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    רק תזכיר לי לייתר בטחון, לא היה לך עוד פוקימון נכון? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו חוסם את העפתו עם הזנב ואז מותח את הזנב ומזנק במהירות על אחד מהעצים ואז נוחט על גבו של וולביט ותוקף אותו עם חבטה אדירה ומעיף אותו הצידה. גופו של טריקו מתחיל לזהור באדום ואנרגיה אדומה יוצאת לעברו של וולביט ופוגעת בו, אבל אז אתה מבחין שיש עשרות וולביטים מסביבכם. וולביט השתמש בצוות כפול כדי להתחמק וההתקפה שלכם נכשלה.
    כל הכפילים יוצאים עם חבטה ופוגעים בטריקו, המצליח לחסום את רוב עוצמת המתקפה עם ידיו וזנבו.
    לא בזמן הקרוב... לא משהו אישי נגד מה שאתה מביא, הבאת אפילו כמו מגניבים!
    אבל בכל משחק ששיחקתי אתה תראה שלמכון ראשון אני תמיד ניגש עם פוקימון אחש שמאומן ממש ממש חזק!
    -------------------
    אחשוב מעט ואומר "טריקו נסה משרוקית עשב, הרדם אותו והכפילים וודאי יעלמו.. ואז תקוף שוב בשאיבה!"
    "קדימה טריקו שנינו יודעים שאתה מסוגל!" אעודד אותו בחיוך.

.

3. Kibō no chi

ניל ואליסה~
    "אני מבינה" הזקנה אומרת וממשיכה לנשוף במקטרת "דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " היא צורחת בקול גבוה, ושניכם נלחצים. מאחורי אחת מהדלתות יוצא בחור צעיר, בעל עור כהה ושיער שחור "כן יובאבה?" הוא שואל בחיוך "הם רוצים להלחם נגדך" היא אומרת בקול משועמם.
    "אני מצטער, אבל אני מעט עסוק. אני אהיה במכון בשעות הצהריים. בסדר?" הוא שואל
    "אם אין ברירה" אשיב. "קדימה ניל, בוא נלך מפה" אני מוסיפה, וכשאנחנו יוצאים אני אומרת לו "אתה יודע, מנהיג המכון נראה ממש... גיי. אולי יש לך סיכוי איתו"
    "אז.. שנלך להתאמן בינתיים?"

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הקדוש ברוך הוא צפה בהודעה
    "אם אין ברירה" אשיב. "קדימה ניל, בוא נלך מפה" אני מוסיפה, וכשאנחנו יוצאים אני אומרת לו "אתה יודע, מנהיג המכון נראה ממש... גיי. אולי יש לך סיכוי איתו"
    "אז.. שנלך להתאמן בינתיים?"
    "צודקת"אומר אחשוב על המשפט הראשון שאליסה אמרה ואז אומר ממש כרגע של דה זה וו
    "מה?! לא! מה ?!"
    "טוב בכל מקרה איך אנחנו הולכים להילחם נגד מנהיג המכון ? בקרב זוגות או בקרב יחידים, לי אישית אין *** להילחם ולהישאר עוד קרב"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארלה יוצאת בקפיצה מהפוקדור שלה ומניפה את זנבה ושולחת משם עשרות כדורי אש קטנים ופוגעים באחד מהוטהוטים. שאר הוטהוטים נלחצים ובורחים משם.
    אתה מוציא את הפוקידע שלך ומכוון על הוטוהוטוהיא נדלקת "הוטהוט, פוקימון הינשוף. למרות שהוא אל עף הכי טוב הוא נחשב לאחד מהפוקימונים הכי חכמים בעולם הפוקימונים. הוא משתמש בהרבה מתקפות על חושיות המחזקות את תואר הפוקימון החכם." ואח"כ היא נסגרת. הוטהוט בינתיים עף במוזרות מעל האדמה, ועיניו מתחילות לזהור באדום בהיר והן יוצרות טבעות של אור בהיר, אשר עפות לעברה של צ'ארלה ומרדימות אותה.
    הוטהוט השתמש בהיפנוזה.
    ''חרא קטן...'' מילמלתי, והחזרתי. את צ'ארלה לפוקדור. ''הופיף, אותך הוא לא ירדים, אתה כבר ככה סטלן! צא החוצה ובצע. יום תשלום!''

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אתה מאושר מניצחונך בקרב ומלטף את ראשו המתכתי של ארון בחיבה.
    לאחר מכן אתם ממשיכים בדרכם וכעבור מספר דקות ספורות אתה מבחין בפוקימון נוסף הולך בקרבת מקום . אתה בודק בפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא סנטרט הפוקימון הצופה.
    לא הייתי בבית בסופ"ש אז לא הגבתי,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ארון תפתיע אותו במתקפת התזת בוץ" אומר לארון ואצביע על סנטרט.

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    אתה משחרר את דאסקול ועיניו מתחילות לזהור באור שחור וכהה ואז שולחות קרן שחורה לעברה של סקיטי, אבל אז קורא משהו שמפתיע אותך. המתקפה לא פוגעת בסקיטי. "מתקפות מסוג רוח לא עובדות על פוקימוני נורמאל" אומרת לך דון "כמו שמתקפות נורמאל לא עובדות על רוח" היא אומרת בנימה של חכמה. "סקיטי קופצת באוויר עם דחיפה, אבל המתקפה פשוט עוברת דרך דאסוקל.
    'אה נכון...' אני חושב לעצמי, ומחזיר את דאסקל חזרה לפוקדור שלו, "אין לי איך לתקוף את סקיטי עם דאסקל, אז אני פשוט אשתמש בפוקימון אחר..." אני ממלמל ומוציא את הפוקדור של בורמי, "צא ברומי!" אני צועק וזורק את הפוקדור של בורמי באוויר, מחכה שיצא החוצה.
    "קדימה בורמי תתחיל בנשיכת חרק!" אני צועק ומצביע לעבר סקיטי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. the bitch is back
    מצטער שלא הגבתי מהצהריים!

פלינט~
    "נראה מה יעלו לאימוץ" אומרת תמי בשקט בזמן שאתם מסתובבים בעיר. "אם יהיה פוקימון מעניין, אני אשקול לאמץ אותו" מוסיפה "אתה לא חשוב שלהוסיף במהירות שני פוקימונים חדשים יכול קצת ליצור בעיות?" היא שואלת בזמן שאתם ממשיכים ללכת.

אוסטין~
    אין לי בעיות ס: רק יכול להיות שיהיה קצת קשה לעבור אותו עם אחד..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מתחיל לזמזם שיר נעים לשמיעה ועד מהרה, עשרות הכפילים של וולביט נעלמים ולבסוף אתה מבחין בוולביט אחד, הנמצא ממש קרוב לטריקו, ישן בנעימים על האדמה. טריקו אז מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת מגופו ונשלחת במהירות לעברו של וולביט וטריקו החזיר לעצמו אנרגיה.
    וולביט עדיין ישן.

ניל ואליסה~
    שניכם מתחילים להעלות גיחוך על דני בזמן שאתם יוצאים מהמרכז ומחליטים ללכת עם הרעיון של אליסה להתאמן קצת. אתם מתחילים לחפש קצת באיזור ומבחנים בזוג, הנראים מעט מבוגרים ממכם
    "היי חברה!" הבחור פונה אליכם "אנחנו מחפשים זוגות לקרב כפול. רוצים?" הוא שואל אתכם והבחורה מתקרבת אליכם אף היא.

אדם~
    אתה מחזיר במהירות את צ'ארלה ומשחרר את הופיפ הקופץ באושר מהפוקדור ומתחיל לרחף יחד עם הרוח. איך שהוא יוצא הוא מתחיל להסתובב במהירות באוויר ועשרות מטבעות קטנות מזהב יוצאים מבין עלייו ושלחים במהירות לעברו של הוטהוט הנפגע מהם. הוטהוט לא מוותר, ומתחיל לנהום לעברו של הופיפ ואז יוצא בדחיפה חזקה לעברו.

סם~
    אין בעיות~
    רק תנסה להגיב קצת יותר, כי זה לא הכי עובד.. אני אפילו לא זוכר איפה אתה נמצא ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון קופץ במהירות לעברו של סנטרט ואז מסתובב לאחור ומתחיל לבעוט מהאדמה בוץ לעברו של סנטרט ועד מהרה, סנטרט מתכה כולו בוץ, מסתירת הבוץ של ארון.
    סנטרט מתעצבן וזנבו מתחיל לזהור בכסף בהיר והוא מתחיל לרוץ במהירות לעברו של ארון ואז חובט בו עם זנב ברזל חזקה במיוחד והוא מעיף את ארון לאחור.

דארן~
    אתה מחזיר בקצת עצב את דאסקול ומשחרר את בורמי למגרש. בורמי מזנק לעברה של סקיטי ונושך אותה בזנבה. סקיטי, לא מוותרת ומשתמשת בהצלפת זנב, בשביל לנער ממנה את בורמי ומצליחה להעיף אותה ממנה. סקיטי אז מתחילה לרוץ במהירות לעברו של בורמי ומשתמשת בדחיפה כדי לפגוע בו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל ואליסה~
    שניכם מתחילים להעלות גיחוך על דני בזמן שאתם יוצאים מהמרכז ומחליטים ללכת עם הרעיון של אליסה להתאמן קצת. אתם מתחילים לחפש קצת באיזור ומבחנים בזוג, הנראים מעט מבוגרים ממכם
    "היי חברה!" הבחור פונה אליכם "אנחנו מחפשים זוגות לקרב כפול. רוצים?" הוא שואל אתכם והבחורה מתקרבת אליכם אף היא.
    "אני בעד"אומר לשניים ואניח יד אחת במיקום של סידוט על החגורה.
    "מתאים לך ?"אשאל את אליסה בציפייה לתשובה חיובית.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה מחזיר במהירות את צ'ארלה ומשחרר את הופיפ הקופץ באושר מהפוקדור ומתחיל לרחף יחד עם הרוח. איך שהוא יוצא הוא מתחיל להסתובב במהירות באוויר ועשרות מטבעות קטנות מזהב יוצאים מבין עלייו ושלחים במהירות לעברו של הוטהוט הנפגע מהם. הוטהוט לא מוותר, ומתחיל לנהום לעברו של הופיפ ואז יוצא בדחיפה חזקה לעברו.
    "הופיף!" קראתי כשלחץ קל עבר לי בלב כשהוא נפגע "סינתזה, רחף כמה שיותר גבוה לכיוון אור השמש! ואז יום תשלום פעם נוספת!"

11. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי מהצהריים!

פלינט~
    "נראה מה יעלו לאימוץ" אומרת תמי בשקט בזמן שאתם מסתובבים בעיר. "אם יהיה פוקימון מעניין, אני אשקול לאמץ אותו" מוסיפה "אתה לא חשוב שלהוסיף במהירות שני פוקימונים חדשים יכול קצת ליצור בעיות?" היא שואלת בזמן שאתם ממשיכים ללכת.
    "כמו?" אשאל בסקרנות ואחכה לתגובתה

12. Kibō no chi

ניל ואליסה~
    "יאללה, למה לא" אני אומרת בחיוך. "רוצה ניל?"
    אם התשובה חיובית אני מהנהנת ומוציאה את הכדור של טוטודייל וקוראת לו לזירה.

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    ניל ואליסה~
    שניכם מסכימים לקרב. אליסה משחררת את טוטדייל שלה, וניל משחרר את סידוט. מהצד השני הנערה משחררת מריפ () קטנה, והבחור השני משחרר מהפוקדור שלו סאבליי () "מוכנים?" שואלת הנערה בחיוך.

אדם~
    הופיפ מכוון את עצמו יחד עם הרוח כדי לעוף גבוהה באוויר ואז כשהשמש עוטפת אותו הוא מתחיל לזהור באור בהיר ומרפא את עצמו במהירות ואז מהאוויר משתמש ביום תשלום ועשרות מטבעות קטנים נשלחים במהירות לעברו של הוטהוט ומעיף אותו אחורנית. הוטהוט אינו מוותר וממשיך עם הדחיפה ופוגע בהופיפ באוויר.

פלינט~
    "שני תינוקות בו זמנית?" היא אומרת בקול של מנוסה "פוקימון תינוק אחד יכול להיות קצת בעייתי כי הוא צריך המון תשומת לב, והם גם לא הכי טובים בקרבות בהתחלה, אש שניים כאלה?" היא אומרת במעט פליאה "אני לא הייתי רוצה את זה בכל מקרה" היא אומרת וממשיכה ללכת יחד איתך "אתה לא חושב?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל ואליסה~
    שניכם מסכימים לקרב. אליסה משחררת את טוטדייל שלה, וניל משחרר את סידוט. מהצד השני הנערה משחררת מריפ () קטנה, והבחור השני משחרר מהפוקדור שלו סאבליי () "מוכנים?" שואלת הנערה בחיוך.
    "סידוט השתמש בהתקשחות, מיד אחר כך תמשיך לצמיחה"אומר לסידוט,לאחר ביצוע הפעולות אומר לו להשתמש בהתמדה.
    "את יכולה להשתמש בסידוט כמגן ממתקפות"אומר לאליסה בשקט, בידיעה שזה יעזור למתקפת ההתמדה.

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אין בעיות~
    רק תנסה להגיב קצת יותר, כי זה לא הכי עובד.. אני אפילו לא זוכר איפה אתה נמצא ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון קופץ במהירות לעברו של סנטרט ואז מסתובב לאחור ומתחיל לבעוט מהאדמה בוץ לעברו של סנטרט ועד מהרה, סנטרט מתכה כולו בוץ, מסתירת הבוץ של ארון.
    סנטרט מתעצבן וזנבו מתחיל לזהור בכסף בהיר והוא מתחיל לרוץ במהירות לעברו של ארון ואז חובט בו עם זנב ברזל חזקה במיוחד והוא מעיף את ארון לאחור.
    אחי אני ממש עמוס יש לי מחר מתכונת יום חמישי בגרות ועבודה פה ושם אז אין לי הכי הרבה זמן.. אבל אני משתדל להגיב.
    ~~~~~~~~~~~~~
    "ארון היתקשחות ואז דחיפה בכל הכוח" אומר לארון.

עמוד 33 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •