Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1478
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אוסטין~
    אתה משבח את טריקו ומתחיל להסתובב באזור בתקווה למצוא מקום יפה. אתה ממשיך ללכת, וכעבור כמה דקות אתה מבחין בשלט גדול העליו רשום 'דרך 26 העיר ג'נטה 5 ק"מ' . אתה מבחין שמאוחרי השלט יש גם מרכז פוקימונים גדול, ובהמשך, הדרך מתפצלת לגבעה ולהמשך היער.
    'מרכז פוקימונים, צביליזציה, משהו מבטון... סוף סוף!' אחשוב לעצמי מאושר לראות דבר מוכר כמו מבנה או אנשים.
    ויחד עם טריקו אכנס מיד, אלך תחילה לאחור ג'וי ואבקש בנימוס "את יכול לבדוק את הטריקו שלי?" ואקוד קידה קלה לתודה.
    לאחר מכן אשב שם באחד הכיסאות בפוזה גברית למדיי... אביט באנשים שבמרכז ואחפש אחר כמה מעניינים.

.

2. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    "אתה יכול להלחם נגדה, אני אלך לדבר איתו" היא אומרת בחיוך ומשאירה אותך כנגד המאמנת "אין לי בעייה בקרב כפול" היא אומרת בחיוך ומשחררת מהפוקדור שלה שני פוקימונים הדומים לפרפרים .
    "באטרפריי ביוטיפליי תיהיו מוכנות!" קוראת המאמנת שלהן והן מחכות שתשלוף את הפוקימונים שלך.
    "פוקימונים יפים מאוד" אחמיא למאמנת ואשחרר את טיילו וצ'ימ'צאר.
    "אוקיי טיילו וצ'ימצ'אר תעבדו כצוות! טיילו תבצע סיבובים חדים באוויר כדי לבלבל את היריבות שלך,ברגע הנכון תגיח מאחוריהן ותשתמש בנהמה שתבהיל אותן ותפגע באחת מהן בגבה עם ניקור! צ'ימצ'אר תנסה למשוך את תשומת הלב של שתי הפרפריות בזמן שטיילו פועל,מיד אחרי המתקפה של טיילו תקפוץ לאוויר ותפתיע את הפרפרית השניה עם גחלת!" אדריך את שני הפוקימונים שלי

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הופיפ מכוון את עצמו יחד עם הרוח כדי לעוף גבוהה באוויר ואז כשהשמש עוטפת אותו הוא מתחיל לזהור באור בהיר ומרפאאת עצמו במהירות ואזמהאוויר משתמש ביום תשלום ועשרות מטבעות קטנים נשלחים במהירות לעברו של הוטהוט ומעיףאותו אחורנית. הוטהוט אינו מוותר וממשיך עם הדחיפה ופוגע בהופיפ באוויר.
    אנחנו פשוט נצטרך לעשות זאת שוב ושוב! ''לא לוותר הופיף! '' קראתי והצבעתי, ''דחיפה, כל הכוח!''

4. Kibō no chi
    ניל ואליסה~
    בזמן שמריפ נוחטת בעצמה על סידוט ומרסקת אותו על האדמה, טוטדייל של אליסה משגר אקדח מים רציני מפיו ועף באוויר ומצליח להתחמק מהצל לילה של סאבליי, אשר חותך דרך האקדח מים ופוגע, גם הוא, בסידוט הקטן. טוטדייל מהאוויר שולח עוד אקדח מים לעברו של סאבליי ופוגע בישירות וסאבליי נרטב כולו. בזמן שטוטדייל צונח למטה מריפ פוגעת בו במכת ברק.
    "מריפ מכת ברק!" קוראת הנערה "סאבליי שירטה על סידוט!" קורא המאמן.
    שני הפוקימונים שלהם יוצאים עם המתקפות בשילוב מושלם והם מתקרבים לעבר הפוקימונים שלכם.
    "טוטודייל, קפוץ לאוויר ושגר מלמעלה אקדח מים על סאבליי, תחסום אותו מלהגיע אל סידוט!"

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    אוסטין~
    אתה נכנס מהר למרכז ושם אתה פוגש אחות ג'וי חייכנית. אתה מבקש ריפוי והיא לוקחת את הפוקדור שלך ונעלמת לחדר אחורי.
    אתה בינתיים מתיישב בחדר המתנה בפוזה גברית, משהו ומסתכל על שאר המאמנים שיש בחדר. אתה מבחין בבחור גבוה היושב בצד וקורא ספר . לידו יושבת בחורה הנראית מבוגרת ממך בכמה שנים המדברת עם ילדה קטנה . ואז למרכז נכנס אדם בלבוש מאוד רשמי אשר ניגש ישירות לאחות ג'וי ומתחיל לדבר איתה.
    "אוסטין!" היא קוראת לפתע ומנערת אותך מהבהייה בבחור "הפוקימון שלך בריא" היא אומרת בחיוך ומסמנת לך לבוא.

פלינט~
    הפוקימונים שלך יוצאים בסינכרון מושלם, וצ'ימיצ'אר מתחיל לרקוד ולזוז במהירות בכל מקום, בזמן שטיילו טס מאחורי ביוטיפליי ובאטרפריי ומשתמש עליהן בנהמה, ואז במהירות מנקר את באטרפריי במהירות בגבה. צ'ימיצ'אר לא מהסס גם ושולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים לעברה של ביוטיפליי.
    "באטרפריי אבקת שינה על צ'ימיצ'אר ואז בילבול על טיילו! ביוטיפליי נבגי הלם על טיילו ואז השתמשי בספיגה על צ'ימיצ'אר!" קוראת המאמנת ושתי הפרפריות נצמדות אחת לשנייה בגבן ומתחילות לנפנף בכנפיהן במהירות. מכנפיה של באטרפריי יוצאת אבקה ירוקה בהירה לעברו של צ'ימיצ'אר ואילו מכנפייה של ביוטיפליי יוצאת אבקה כתומה העפה במהירות לעברו של טיילו.
    בעוד שטיילו מצליח להתחמק מהנבי הלם של ביוטיפליי, צ'ימיצ'אר מתכסה כולו באבקה של באטרפריי ונרדם במקום. אז שתי הפוקימונים מתחלפות במיקום. עיניה של באטרפריי מתחילות לזהור בכחול בהיר והיא שולחת קרן בהירה לעברו של טיילו הנפגע מהמתקפה בקטנה, ואילו ביוטיפליי מתחילה לזהור באדום וקרן אור נשלחת לעברו של צ'ימיצ'אר והיא סופגת ממנו מעט חיים.

ניל ואליסה~
    סידוט של ניל מתחיל לזהור באדום והוא משחרר את כל עצמת ההתמדה שלו לעברו של סאבליי, אבל לפתע מריפ נכנסת לדרך כשהיא התקרבה לטוטדייל של אליסה והיא נפגעת מכל עצמת המתקפה. בינתיים טוטדייל מעסיק את סאבלי ויורה עליו אקדח מים המעיף אותו לאחור. מריפ מתאוששת מהמתקפה החזקה של סידוט ומשגרת עוד מכת ברק לעברו של טוטדייל ופוגעת בו חזק.
    טוטדייל מתחיל לצנוח במהירות לעברה הרצפה. בינתיים סאבליי מנצל את ההזדמנות ויוצא עם ידו מושטת לאחור ומתחיל לשרוט את סידוט.

אדם~
    הופיפ, למרותש הוא מרחף בחוסר שליטה באוויר מתמקד ואז יוצא במהירות עם דחיפה חזקה לעברו של הוטהוט ומעיף את הוטהוט על עץ. הוטהוט מתעצבן, ועיניו מתחילות לזהור וגלים של אנרגיה יוצאים מעיניו, הוא מנסה שוב להשתמש בהיפנוזה, אבל באותו רגע רוח חזקה מתחילה לנשוב והופיפ נסחף הרוח לכיוון אחר, ומצליח להתחמק מההיפנוזה של הוטהוט.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi

ניל ואליסה~
    סידוט של ניל מתחיל לזהור באדום והוא משחרר את כל עצמת ההתמדה שלו לעברו של סאבליי, אבל לפתע מריפ נכנסת לדרך כשהיא התקרבה לטוטדייל של אליסה והיא נפגעת מכל עצמת המתקפה. בינתיים טוטדייל מעסיק את סאבלי ויורה עליו אקדח מים המעיף אותו לאחור. מריפ מתאוששת מהמתקפה החזקה של סידוט ומשגרת עוד מכת ברק לעברו של טוטדייל ופוגעת בו חזק.
    טוטדייל מתחיל לצנוח במהירות לעברה הרצפה. בינתיים סאבליי מנצל את ההזדמנות ויוצא עם ידו מושטת לאחור ומתחיל לשרוט את סידוט.
    "טוטודייל, אקדח מים על הרצפה, ככה תרכך את הנפילה" אני קוראת. לאחר מכן אני פוקדת "קדימה, תראה לסבליי הזה ממה אתה עשוי! אגרוף קרח במלוא העוצמה!"
    --------------------------
    מותר להשתמש בקרב הזה בעוד פוקימונים או שאם טוטודייל בחוץ אז תומר נשאר לבד? :ם

Spoiler ספוילר

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ]

ניל ואליסה~
    "סידוט תשתמש בהתקשחות ואז בצמיחה עוד הפעם, אחר כך תשתמש ברוח חדה לעברה של מריפ"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    בורמי קופץ הצידה, אבל סקיטי מסתובבת עם זנבה הצידה ודוחפת אותו עם ראשה. בורמי לא מוותר ושולח עליה מטווח אפס כוח נסתר היוצא בצורה של עשרות כדורי אור קטנים ההודפים אותה לאחור. בורמי לא מאבד את ההזדמנות ובזמן שסקיטי עדיין לא מתאפסת הוא דוחף אותה בעצמה. סקיטי מיללת קלות ואז יוצאת שוב עם דחיפה.
    "בורמי תבלום אותה עם הגנה!" אני צועק במהירות, "לאחר מכן, תוסיף כוח נסתר שוב!" אני מוסיף, 'קדימה בורמי אתה יכול לסיים את הקרב הזה...' אני מקווה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    הפוקימונים שלך יוצאים בסינכרון מושלם, וצ'ימיצ'אר מתחיל לרקוד ולזוז במהירות בכל מקום, בזמן שטיילו טס מאחורי ביוטיפליי ובאטרפריי ומשתמש עליהן בנהמה, ואז במהירות מנקר את באטרפריי במהירות בגבה. צ'ימיצ'אר לא מהסס גם ושולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים לעברה של ביוטיפליי.
    "באטרפריי אבקת שינה על צ'ימיצ'אר ואז בילבול על טיילו! ביוטיפליי נבגי הלם על טיילו ואז השתמשי בספיגה על צ'ימיצ'אר!" קוראת המאמנת ושתי הפרפריות נצמדות אחת לשנייה בגבן ומתחילות לנפנף בכנפיהן במהירות. מכנפיה של באטרפריי יוצאת אבקה ירוקה בהירה לעברו של צ'ימיצ'אר ואילו מכנפייה של ביוטיפליי יוצאת אבקה כתומה העפה במהירות לעברו של טיילו.
    בעוד שטיילו מצליח להתחמק מהנבי הלם של ביוטיפליי, צ'ימיצ'אר מתכסה כולו באבקה של באטרפריי ונרדם במקום. אז שתי הפוקימונים מתחלפות במיקום. עיניה של באטרפריי מתחילות לזהור בכחול בהיר והיא שולחת קרן בהירה לעברו של טיילו הנפגע מהמתקפה בקטנה, ואילו ביוטיפליי מתחילה לזהור באדום וקרן אור נשלחת לעברו של צ'ימיצ'אר והיא סופגת ממנו מעט חיים.

"טיילו! צ'ימצ'אר!" אקרא במעט לחץ ואביט בשני הפוקימונים שלי, "מהלך נהדר,את מתאמת?" אשאל את אותה נערה על פי המהלך המרהיב שהפגינה, "טיילו בינתיים עד שצ'מצ'אר יתעורר הכל תלוי בך!" אומר לו, "טיילו תשתמש במהירות במיקוד אנרגיה! תנצל את מיקוד האנרגיה בשביל להשתמש בניקור מהיר וחד שיפריד את שתי הפרפריות ויפגע בהן! לאחר מכן תנסה להעסיק אותן בתעופתך! תתחמק מכל מתקפות הנגד שלהן ותנסה לנצל זמן עד שצ'ימצ'אר יתעורר!" אדריך את טיילו

10. the bitch is back
    ניל ואליסה~
    כן, אם טוטדייל בחוץ סידוט נשאר לבד..
    כנ"ל אליהם~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוטדייל מסתובב באוויר ואז מפיו יוצא אקדח מים ענקי ומרכך את הנפילה שלו. כשהוא נוחת הוא מסתער עם ידו מושטת לאחור. הוא מגיע לסאבליי ומחטיף לו בעוצמה באגרוף קרח ומעיף אותו על הרצפה, אבל אז סאבליי קופץ לחור שחור לפתע ונעלם בצללים. מהצד השני סידוט מתהחיל להקשיח את גופו ואז זוהר בירוק בהיר ונראה שהוא התחזק מעט ואז הוא מסתובב במקום ויוצר סביבו שברי רוח חדים במיוחד המחכים להישלח. "סאבליי כטוטדייל אינו מוכן השתמש בשריטה מהצללים!" קורא המאמן "מריפ דחיפה על סידוט!" קוראת המאמנת.

דארן~
    בורמי בולם את המתקפה עם כיפה של אנרגיה ירוקה, המגינה על גופו הקטן ואז במהירות שולח עשרות כדורי אור קטנים לעברה של סקיטי. סקיטי נהדפת לאחור ומתעלפת על האדמה.
    "כל הכבוד דארן!" קוראת דון מהצד ומחכה לראות מה תעשה.

פלינט~
    "כל כך שקוף?" שואלת בנערה בחיוך טיילו שלך מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה ממוקד יותר ואז יוצא במהירות לעברן של שתי הפרפריות ומפריד אותן אחת מהשנייה.
    שתי הפוקימוניות מתחילול לעוף לעברו בדחיפה, אבל טיילו מתחמק בקלות מהמתקפה ואז מתחיל לנקר את שתיהן.
    "ביוטיפליי, בארפריי מתקפת רוח!" קוראת הנערה ושתי הפוקימוניות שלה נצמדות אחת לשנייה ומתחילות לנפנף בכניהן במהירות ויוצרת משב רוח ענקי המעיף את טיילו לאחור.
    בינתיים על האדמה צ'ימיצ'אר ממשיך לישון.
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    ניל ואליסה~
    כנ"ל אליהם~
    טוטדייל מסתובב באוויר ואז מפיו יוצא אקדח מים ענקי ומרכך את הנפילה שלו. כשהוא נוחת הוא מסתער עם ידו מושטת לאחור. הוא מגיע לסאבליי ומחטיף לו בעוצמה באגרוף קרח ומעיף אותו על הרצפה, אבל אז סאבליי קופץ לחור שחור לפתע ונעלם בצללים. מהצד השני סידוט מתהחיל להקשיח את גופו ואז זוהר בירוק בהיר ונראה שהוא התחזק מעט ואז הוא מסתובב במקום ויוצר סביבו שברי רוח חדים במיוחד המחכים להישלח. "סאבליי כטוטדייל אינו מוכן השתמש בשריטה מהצללים!" קורא המאמן "מריפ דחיפה על סידוט!" קוראת המאמנת.
    "טוטודייל, שלח אקדח מים לרצפה שוב, ואז שלח אקדח מים למאריפ מהאוויר ותעסיק אותה בזמן שסידוט שולח את המתקפה שלו!" אני צועקת.

Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הופיפ, למרותש הוא מרחף בחוסר שליטה באוויר מתמקד ואז יוצא במהירות עם דחיפה חזקה לעברו של הוטהוט ומעיף את הוטהוט על עץ. הוטהוט מתעצבן, ועיניו מתחילות לזהור וגלים של אנרגיה יוצאים מעיניו, הוא מנסה שוב להשתמש בהיפנוזה, אבל באותו רגע רוח חזקה מתחילה לנשוב והופיפ נסחף הרוח לכיוון אחר, ומצליח להתחמק מההיפנוזה של הוטהוט.

''וואו מזל!'' קראתי ''הופיף. יום תשלום, ואן מור טיים!''
    זאת הפגיעה האחרונה שאני צריך לפני שאשליך את הפוקדור...

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל ואליסה~
    כנ"ל אליהם~
    "סידוט תשלח את הרוח החדה על מריפ אל תיתן לה להגיע אליך"אומר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    בורמי בולם את המתקפה עם כיפה של אנרגיה ירוקה, המגינה על גופו הקטן ואז במהירות שולח עשרות כדורי אור קטנים לעברה של סקיטי. סקיטי נהדפת לאחור ומתעלפת על האדמה.
    "כל הכבוד דארן!" קוראת דון מהצד ומחכה לראות מה תעשה.
    "כל הכבוד בורמי!" אני מעודד אותו בשמחה, מוציא את הפוקדור הריק שלו ומחזיר אותו חזרה לתוכו.
    "קדימה, בואי נמשיך." אני אומר לדון בקריצה, וממשיך ללכת אחריה לעבר העיר.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. the bitch is back
    ניל ואליסה~
    טוטדייל של אליסה עולה, שוב באוויר עם אקדח מים ואז לפני שהוא שולח אקדח מים לכיוונו של מריפ, יד סגולה יוצאת מהמים ושורטת את טוטדייל בחוזקה. מתוך המים סאבליי יצא והוא מתחיל לשרוט את טוטדייל באוויר. מהצד השני שניות לפני שמריפ פוגעת בסידוט, הוא משחרר את השברי רוח לעברה והם מפוצצים עליה ויוצרים מסך עשן כבד.
    כשהעשן מתפזר אתם מגלים שמריפ מעולפת. "טוב סאבליי הכל תלוי בך! תחזור לצללים ואז שירפה על סידוט ואז אגרוף קרח על טוטדייל!" קורא המאמן וסאבליי שלו קופץ בחזרה למים ונעלם כעבור מספר שניות אש רצינית מתחילה להתפתח מתחת לסידוט של ניל ועד מהרה שורפת אותו לחלוטין.
    סידוט מתעלף גם הוא.

אדם~
    הופיפ באוויר שולח עוד עשרות מטבעות מגופו והן פוגעים בהוטהוט ומעלפות אותו במקום.
    איך שהוטהוט מתעלף אתה זורק פוקדור על הוטהוט. הפוקדור נופל על הרצפה ומתחיל להתגלגל הוטהוט נלכד.
    אתה מסתכל סביב ורואה על הרצפה כמעט 120 מטבעות ואתה אוסף אותם ושם בארנקך.
    "כל הכבוד" אומר לך מייקל וטופח על שמכך.

דארן~
    "רק רגע" אומרת דון ופותחת את התיק שלה ומשאירה מעט אוכל לסקיטי. "אני לא יכולה להשאיר אותה ככה" היא אומרת אחרי שהיא מצטרפת אליך. אחרי שעה קלה אתה סוף סוף רואה את סוף היער "הגענו!" מכריזה בהתלהבות דון ורצה קדימה במהירות. אתה רץ אחריה ואתה רואה עיר קטנה ושקטה הבנוייה כולה מאבן לבנה ויפה. "ברוכה הבאה לעיר ג'נטה!" אומרת לך בחיוך דון.
    גיל! 3>

עמוד 35 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •