Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1478
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    ניל ואליסה~
    טוטדייל של אליסה עולה, שוב באוויר עם אקדח מים ואז לפני שהוא שולח אקדח מים לכיוונו של מריפ, יד סגולה יוצאת מהמים ושורטת את טוטדייל בחוזקה. מתוך המים סאבליי יצא והוא מתחיל לשרוט את טוטדייל באוויר. מהצד השני שניות לפני שמריפ פוגעת בסידוט, הוא משחרר את השברי רוח לעברה והם מפוצצים עליה ויוצרים מסך עשן כבד.
    כשהעשן מתפזר אתם מגלים שמריפ מעולפת. "טוב סאבליי הכל תלוי בך! תחזור לצללים ואז שירפה על סידוט ואז אגרוף קרח על טוטדייל!" קורא המאמן וסאבליי שלו קופץ בחזרה למים ונעלם כעבור מספר שניות אש רצינית מתחילה להתפתח מתחת לסידוט של ניל ועד מהרה שורפת אותו לחלוטין.
    סידוט מתעלף גם הוא.
    "הכל תלוי בך"אומר בזמן שאני מחזיר את סידוט לפוכדור, ואסתכל סביב על מנת לראות עם יש התקהלות של אנשים מסבבנו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    ניל ואליסה~
    טוטדייל של אליסה עולה, שוב באוויר עם אקדח מים ואז לפני שהוא שולח אקדח מים לכיוונו של מריפ, יד סגולה יוצאת מהמים ושורטת את טוטדייל בחוזקה. מתוך המים סאבליי יצא והוא מתחיל לשרוט את טוטדייל באוויר. מהצד השני שניות לפני שמריפ פוגעת בסידוט, הוא משחרר את השברי רוח לעברה והם מפוצצים עליה ויוצרים מסך עשן כבד.
    כשהעשן מתפזר אתם מגלים שמריפ מעולפת. "טוב סאבליי הכל תלוי בך! תחזור לצללים ואז שירפה על סידוט ואז אגרוף קרח על טוטדייל!" קורא המאמן וסאבליי שלו קופץ בחזרה למים ונעלם כעבור מספר שניות אש רצינית מתחילה להתפתח מתחת לסידוט של ניל ועד מהרה שורפת אותו לחלוטין.
    סידוט מתעלף גם הוא.
    "טוב טוטודייל, אתה הכוכב של הקרב עכשיו! שמעת מה המאמן אמר, הוא אמור להגיע אליך עם אגרוף קרח. ברגע שהוא רק ממתקרב תחזיר לו באגרוף קרח משלך במלוא העוצמה!"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    "רק רגע" אומרת דון ופותחת את התיק שלה ומשאירה מעט אוכל לסקיטי. "אני לא יכולה להשאיר אותה ככה" היא אומרת אחרי שהיא מצטרפת אליך. אחרי שעה קלה אתה סוף סוף רואה את סוף היער "הגענו!" מכריזה בהתלהבות דון ורצה קדימה במהירות. אתה רץ אחריה ואתה רואה עיר קטנה ושקטה הבנוייה כולה מאבן לבנה ויפה. "ברוכה הבאה לעיר ג'נטה!" אומרת לך בחיוך דון.
    'סוף סוף הגענו...' אני חושב לעצמי בחיוך רחב, ומביט סביב על העיר.
    'לפני שאני אלך למכון, אולי כדאי שאני ארפא קודם את הפוקימונים במרכז, ליתר ביטחון...' אני מהרהר בראשי, ואז פונה אל דון, "את יודעת איפה נמצא המרכז בעיר?" אני שואל אותה בחיוך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הופיפ באוויר שולח עוד עשרות מטבעות מגופו והן פוגעים בהוטהוט ומעלפות אותו במקום.
    איך שהוטהוט מתעלף אתה זורק פוקדור על הוטהוט. הפוקדור נופל על הרצפה ומתחיל להתגלגל הוטהוט נלכד.
    אתה מסתכל סביב ורואה על הרצפה כמעט 120 מטבעות ואתה אוסף אותם ושם בארנקך.
    "כל הכבוד" אומר לך מייקל וטופח על שמכך.
    "בוא נזדרז אל העיר, הפוקימונים שלי כולם עייפים! צ'ארלה אפילו נרדמה!" אומר לו ואתחיל לרוץ...

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    אתה נכנס מהר למרכז ושם אתה פוגש אחות ג'וי חייכנית. אתה מבקש ריפוי והיא לוקחת את הפוקדור שלך ונעלמת לחדר אחורי.
    אתה בינתיים מתיישב בחדר המתנה בפוזה גברית, משהו ומסתכל על שאר המאמנים שיש בחדר. אתה מבחין בבחור גבוה היושב בצד וקורא ספר . לידו יושבת בחורה הנראית מבוגרת ממך בכמה שנים המדברת עם ילדה קטנה . ואז למרכז נכנס אדם בלבוש מאוד רשמי אשר ניגש ישירות לאחות ג'וי ומתחיל לדבר איתה.
    "אוסטין!" היא קוראת לפתע ומנערת אותך מהבהייה בבחור "הפוקימון שלך בריא" היא אומרת בחיוך ומסמנת לך לבוא.
    "מממ.." אהרהר לי בעודי מביט בבחור המהודר שמושך את צומת הלב של כולם, משום מה יהיה הוא מוכר לי.
    כשאגש לקחת את הפוקימונים אפתח איתו שיחה, אומר לו בחיוך "היי, אוסטין נעים להכיר, חליפה יפה אגב.."

.

6. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "כל כך שקוף?" שואלת בנערה בחיוך טיילו שלך מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה ממוקד יותר ואז יוצא במהירות לעברן של שתי הפרפריות ומפריד אותן אחת מהשנייה.
    שתי הפוקימוניות מתחילול לעוף לעברו בדחיפה, אבל טיילו מתחמק בקלות מהמתקפה ואז מתחיל לנקר את שתיהן.
    "ביוטיפליי, בארפריי מתקפת רוח!" קוראת הנערה ושתי הפוקימוניות שלה נצמדות אחת לשנייה ומתחילות לנפנף בכניהן במהירות ויוצרת משב רוח ענקי המעיף את טיילו לאחור.
    בינתיים על האדמה צ'ימיצ'אר ממשיך לישון.[/QUOTE]

'צריך למשוך זמן' אחשוב לעצמי, "טיילו עוד פעם! תעוף מתחת לשתי הפרפריות ותפריד אותן בעזרת ניקור! אחר כך תעוף ותבלבל אותן בעזרתח מהירותך,ברגע שהן מנסות מהלך מולך תעוף לכיוונן ותצווח בשביל להרתיע אותן!" אדריך את טיילו

7. the bitch is back
    סם~
    אתה משבח את ארון ומביא לו אוכל פוקימונים מהתיק שלך. ארון אוכל בתאבון ועד מהרה מסיים את הכל.

ניל ואליסה~
    תומר בגלל שנדב נלחם אתה יכול בינתיים ללכת לעשות משהו אחר~ X:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ניל מחזיר את הפוקימון שלו ומסתכל ורואה מספר רב של אנשים המסתכלים על הקרב בהתפעלות ושורקים ומעודדים אתכם. בינתיים בקרב, טוטדייל מסתכל סביב ומחפש את סאבליי, אבל סאבליי נעלם בצללים וטוטדייל אינו מבחין בו. לפתע מתחת לטוטדייל יוצאת יד סגולה שחורה, הזוהרת בתכלת בהיר ופוגעת בעצמה בבטנו של טוטדייל. היד צוללת אל הצל לפני שטוטדייל מספיק לפגוע בו עם אגרוף משלו.

דארן~
    "בטח!" אומרת דון ומתחילה ללכת במהירות, ואתה אחריה. עד מהרה אתם נעמדים מול מבנה גדול, הבנוי מאותה אבן ולו גג רעפים אדומות אתה נכנס פנימה, יחד עם דון ונתקל באחות ג'וי חייכנית "שלום, במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת אתה מביא לה את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.

אדם~
    "אוקי אחי" אומר לך מייקל ושניכם מתחילים ללכת במהירות. עד מהרה, אתה מבחין שהדרך מתפצלת לשתיים. אחת עולה לכיוון גבעה גבוהה והשנייה ממשיכה לתוך היער "אז לאן אתה רוצה?" שואל אותך מייקל בקול מעט מסטול.

אוסטין~
    "נעים מאוד" הוא אומר במבטא צרפתי "שמי ארתור" הוא אומר בקצרה ואז חוזר לדבר עם האחות ג'וי ומתעלם ממך.

פלינט~
    "הטריק הזה לא יעבוד פעמייים!" אומרת הנערה "קדימה ביוטיפליי, באטרפריי צוות כפול!" היא קוראת ושתי הפוקימוניות שלה מתחילות לשכפל את עצמן עשרות פעמים וטיילו מתבלבל ומנקר צמד כפילים אחד במקום את המקוריות.
    בינתיים צ'ימיצ'אר מתחיל להראות סימני התעוררות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "אוקי אחי" אומר לך מייקל ושניכם מתחילים ללכת במהירות. עד מהרה, אתה מבחין שהדרך מתפצלת לשתיים. אחת עולה לכיוון גבעה גבוהה והשנייה ממשיכה לתוך היער "אז לאן אתה רוצה?" שואל אותך מייקל בקול מעט מסטול.
    ''אתה בסדר? '' שאלתי בדאגה ''מה זה הקול הזה? אתה רוצה ללכת דרך ההרים? יש אוויר!''

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל ואליסה~
    ניל מחזיר את הפוקימון שלו ומסתכל ורואה מספר רב של אנשים המסתכלים על הקרב בהתפעלות ושורקים ומעודדים אתכם. בינתיים בקרב, טוטדייל מסתכל סביב ומחפש את סאבליי, אבל סאבליי נעלם בצללים וטוטדייל אינו מבחין בו. לפתע מתחת לטוטדייל יוצאת יד סגולה שחורה, הזוהרת בתכלת בהיר ופוגעת בעצמה בבטנו של טוטדייל. היד צוללת אל הצל לפני שטוטדייל מספיק לפגוע בו עם אגרוף משלו.
    "אליסה אני רוצה להספיק לעשות משהו לפניי המכון, ניפגש ליד מרכז הפוקימונים אחריי הקרב"אומר לאליסה, ואצא לחיפוש אחר חנות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה

פלינט~
    "הטריק הזה לא יעבוד פעמייים!" אומרת הנערה "קדימה ביוטיפליי, באטרפריי צוות כפול!" היא קוראת ושתי הפוקימוניות שלה מתחילות לשכפל את עצמן עשרות פעמים וטיילו מתבלבל ומנקר צמד כפילים אחד במקום את המקוריות.
    בינתיים צ'ימיצ'אר מתחיל להראות סימני התעוררות.
    רשמתי שיתקוף מלמטה אז שיניתי שיטה אבל שיהיה

"יופי" אמלמל בשקט כשאראה שצ'ימצ'אר מתחיל להתעורר, "טיילו תעוף מסביב לכל הכפילים ותשתמש בנהמה בכדי להפיג אותם! מיד לאחר שאתה מגלה את הצמד האמיתי תשתמש במיקוד אנרגיה ובניקור כדי לפגוע בהם כהוגן!" אדריך את טיילו וכשאראה שצ'ימצ'אר התעורר לגמרי, "קדימה צ'ימצ'אר תקפוץ לאוויר ותכוון כל יד אחת לכיוון כל פרפרית ותשחרר גחלת שתפגע בשתיהן! ולאחר מכן תשתמש בסיוע!" אקרא בנחישות

11. Kibō no chi

ניל ואליסה~
    "טוטודייל, פשוט תעמוד במקום ותמתין. אתה יודע שהוא יתקוף באמצעות הידיים שלו, אז תחכה. ברגע שהוא מופיע, תפוס לו מהר את הידיים ותירה לו אקדח מים ישר לראש!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    "בטח!" אומרת דון ומתחילה ללכת במהירות, ואתה אחריה. עד מהרה אתם נעמדים מול מבנה גדול, הבנוי מאותה אבן ולו גג רעפים אדומות אתה נכנס פנימה, יחד עם דון ונתקל באחות ג'וי חייכנית "שלום, במה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת אתה מביא לה את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    "לא תודה." אני מודה בנימוס לאחות ג'וי, ויוצא יחד עם דון מהמרכז.
    "ואיך להגיע למכון בעיר, את יודעת?" אני שואל אותה ומגחך, 'וואו... אני ראסמי מגיע עוד מעט לקרב המכון הראשון שלי...' אני חושב לעצמי בחיוך נרגש.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    "נעים מאוד" הוא אומר במבטא צרפתי "שמי ארתור" הוא אומר בקצרה ואז חוזר לדבר עם האחות ג'וי ומתעלם ממך.
    "היי אתה ארתור ריבס, מחמישיית העילית, ראיתי אותך פעם בטלוויזיה!" אזהה אותו מיד ואחייך חיוך מופתע.
    'אני לא מאמין שאני פוגש אותו' אחשוב לעצמי אך אנסה להישאר רגוע ונינוח ואשאל "אז מה מעשיך כאן במרכז פוקימון שבין דרכים?"

.

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אתה משבח את ארון ומביא לו אוכל פוקימונים מהתיק שלך. ארון אוכל בתאבון ועד מהרה מסיים את הכל.
    "טוב בוא נמשיך ללכת" אומר לארון ואתחיל ללכת בכיוון שבו הלכתי לפני הקרב עם סנטרנט.

15. the bitch is back
    פלינט~
    אותו רעיון אבל~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טיילו מתחיל לעוף במעגלים ומתחיל לצרוח על הכפילים, ואכן כמה מהם נעלמים באוויר בשנייה שטיילו נוהם עליהם. לאחר כמה שניות, צ'ימיצ'אר מתעורר לחלוטין ואז שולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים המעלימים את שאר הכפילים, ואפילו מצליח לפגוע במקוריות. באותה שנייה, טיילו שהשתמש במיקוד פוגע בהן בניקור רציני ופוגע בהן קשות. צ'ימיצ'ר יוצר מלפני פיו כדור אור לבן ומתוך הכדור נשמעת נהמה חזקה.
    "אוי לא ביוטיפליי! באטרפריי!" קוראת הנערה "טוב אנחנו לא מפסידות פה! תשתמשו בסופה ביחד!" קוראת שוב הנערה ושתי הפוקימוניות נצמדות אחת לשנייה ומתחילות לנפנף בכנפיהן.

אדם~
    "סבבה, אחי" הוא ממשיך ושניכם מחלטים ללכת דרך הגבעה הגבוהה. אתם מתחילים בטיפוס הארוך ואחרי חצי שעה, לכל היותר אתם מגיעים לחצי הדרך.
    אתה מסתכל סביב מתפעל מהנוף אתה שומע רעש באיזור. אתה מחפש את הרעש ורואה כדור צהוב מתגלגל במעלה השביל, מה שמעט מוזר כי כדורים לא יכולים להעלות לבד. לפתע, הכדור נפתח והוא מתגלה כסנדשרו (), והוא נראה עייף מכל הטיפוס הארוך הזה.

ניל~
    אתה עוזב את אליסה מאחור ומתחיל לרוץ ברחבי העיר, עד שלבסוף אתה מגיע למבנה גדול מאבן, ולו רעפים כחולים בהירים. על הצד אתה רואה שרשום חנות פוקימונים. אתה נכנס פנימה ושם יושב בחור בן העשרה וקורא מגזין.
    "שלום, ברוכה הבאה לחנות של ג'רי. שמי קולין ואני אעזור לך היום. במה אתה מעוניין נער?" הוא שואל בקול מתלהב מזוייף.

אליסה~
    טוטדייל ממתין במקום ומסתכל לכל הצדדים, אבל סאבליי, יוצא מהצללים מתחתו וחובט בו מלמטה, עם אגרוף קרח נוסף. טוטדייל מנסה לשלוף את היד, אבל הוא לא מספיק וסאבליי קופץ לצל אחר.
    "סאבליי, תמשיך עם הקפיצה לצללים. ואז צל לילה!" קורא המאמן. בינתיים עוד ועוד אנשים מתחילים להתאגד סביבכם בקריאות צהלה.

דארן~
    "בטח" היא אומרת "לפני שנפגשנו, נלחמתי נגדו" היא אומרת בחיוך ומתחילה להוביל אותך דרך רחובות האבן. לבסוף אתם נעמדים מול מבנה גדול, הבנוי גם הוא מאבן ולו יש שתי דלתות עץ גדולות וירוקות.
    אתה דופק בדלת, אבל אין תשובה.

אוסטין~
    "שששששששששששששששש" הוא אומר ותופס אותך בפיך ואז תופס אותך בקצה חולצתך וגורר אותך לחדר אחורי של האחות ג'וי "מה נראה לך שאתה צורח את השם שלי בחדר מלא מאמנים?!" הוא צועק עליך במבטא צרפתי "אני בפה בפעולה חשובה וסודית" הוא אומר ומדגיש את הסודית "של הרביעייה העילית. משהו שמאמן מתחיל כמוך, לא צריך לדעת" הוא אומר ומשחרר מחולצתך "עכשיו, אני הולך לצאת מפה. ואתה לא תאמר לאף אחד שראית אותי כאן" הוטא אומר בזעם צרפתי ואז מתחיל ללכת לכיוון יציאה שנייה.

סם~
    אתה ממשיך ללכת בשביל לכיוון העיר ג'נטה (לפחות את זה זכרתי XD) ועד מהרה, אתה מבחין בנערה צעירה . "שלום חמוד.." היא אומרת בקול מפתה "מה דעתך להלחם בקרב קטן?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת מעט, חושפת את מחשופה הכבד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 36 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •