Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "סבבה, אחי" הוא ממשיך ושניכם מחלטים ללכת דרך הגבעה הגבוהה. אתם מתחילים בטיפוס הארוך ואחרי חצי שעה, לכל היותר אתם מגיעים לחצי הדרך.
    אתה מסתכל סביב מתפעל מהנוף אתה שומע רעש באיזור. אתה מחפש את הרעש ורואה כדור צהוב מתגלגל במעלה השביל, מה שמעט מוזר כי כדורים לא יכולים להעלות לבד. לפתע, הכדור נפתח והוא מתגלה כסנדשרו (), והוא נראה עייף מכל הטיפוס הארוך הזה.
    ''אותך אני רוצה!'' קראתי בהתרגשות, אני מת על הפוקימון הזה. ''צאיצ'ארלה! בואי נשחק כדור יד, שריטות!''

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [B]
    ניל~
    אתה עוזב את אליסה מאחור ומתחיל לרוץ ברחבי העיר, עד שלבסוף אתה מגיע למבנה גדול מאבן, ולו רעפים כחולים בהירים. על הצד אתה רואה שרשום חנות פוקימונים. אתה נכנס פנימה ושם יושב בחור בן העשרה וקורא מגזין.
    "שלום, ברוכה הבאה לחנות של ג'רי. שמי קולין ואני אעזור לך היום. במה אתה מעוניין נער?" הוא שואל בקול מתלהב מזוייף.
    "מתקפות"אומר ובלי לחכות לתשובתו אחפש את מדפי הTM.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. Kibō no chi

אליסה~
    טוטדייל ממתין במקום ומסתכל לכל הצדדים, אבל סאבליי, יוצא מהצללים מתחתו וחובט בו מלמטה, עם אגרוף קרח נוסף. טוטדייל מנסה לשלוף את היד, אבל הוא לא מספיק וסאבליי קופץ לצל אחר.
    "סאבליי, תמשיך עם הקפיצה לצללים. ואז צל לילה!" קורא המאמן. בינתיים עוד ועוד אנשים מתחילים להתאגד סביבכם בקריאות צהלה.
    "אתה והפוקימון שלך פשוט פחדנים. מה הרעיון בלתקוף ולהתחבא?!" אצעק בזעם בתקווה שזה יגרום למאמן להתעצבן ולשלוח את הפוקימון שלו ישירות.
    בהנחה שכן - אגיד לטוטודייל להסתער עליו עם אגרוף קרח. אם לא, אצעק לטוטודייל "טוטודייל, פשוט תתרחק מהצללים! לך לאיזור מואר, ככה שהצל היחיד באיזור יהיה הצל שלך! אם הוא יגיע דרך הצללים אתה תדע על בטוח מאיזה צל הוא בא, אז תתכונן עם אקדח מים מכוון אל הצל של עצמך!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    "בטח" היא אומרת "לפני שנפגשנו, נלחמתי נגדו" היא אומרת בחיוך ומתחילה להוביל אותך דרך רחובות האבן. לבסוף אתם נעמדים מול מבנה גדול, הבנוי גם הוא מאבן ולו יש שתי דלתות עץ גדולות וירוקות.
    אתה דופק בדלת, אבל אין תשובה.
    "אממ..." אני ממלמל ומסתכל לצדדים בעודי מחפש תשובה, "מעניין למה לא עונים..." אני מוסיף ומחפש בצדדים אולי איזה שלט של שעות פעילות המכון.
    במידה ולא אמצא אחד כזה, אנסה לפתוח את דלתות העץ.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. the bitch is back
    אדם~
    באמת? Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את צ'ארלה וסנדשרו נלחץ ומכדרר בחזרה לכדור. צ'ארלה מתחילה לשרוט אותו, אבל כשהוא מתכדרר בחזרה לכדור, לא נראה שמפריע לו יותר מידי והוא קופץ במהירות בחזרה לצורתו הרגילה ושורט בחזרה את צ'ארלה.

ניל~
    אתה מתחיל לחפש מתקפות ברחבי החנות אבל לא מוצא אפילו דיסק אחד "בחור, אין לנו פה דיסקים עם מתקפות" הוא אומר בקול מעט מתנצל "כולם אזלו. אבל אנחנו נקבל שבוע הבא כמה חדשים" הוא אומר בחיוך מתנצל "אפשר לעניין אותך במשהו אחר?" הוא שואל בחיוך מזוייף.

אליסה~
    "את קוראת לזה פחדנות, אני קורא לזה ניצול הכישרונות של הפוקימון" אומר המאמן. טוטדייל בינתיים רץ לאיזור מואר יותר ואכן תוך מספר שניות הוא קופץ באוויר, בדיוק שקן ענקית יוצאת מהצל של עצמו והוא יורה אקדח מים ענקי מפיו ומצליח להוציא את סאבליי מהצללים "מה?! לא!" קורא המאמן המפותע כשהוא רואה את סאבליי שלו מחוץ לצללים "טוב סאבליי אל תוותר אגרוף קרח!" הוא קורא בנחישות וסאבליי שלו רץ במהירות לעברו של טוטדייל.

דארן~
    אתה מתחיל לחפש מסביב למכון, אבל לא מוצא כלום. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת, אתה מגלה שהדלת פתוחה. אתה נכנס לחדר, ענק הנראה כמו חדר ילדים. הכל פרוותי ורך. אבל אין שם סימן לנפש חייה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    [
    דארן~
    אתה מתחיל לחפש מסביב למכון, אבל לא מוצא כלום. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת, אתה מגלה שהדלת פתוחה. אתה נכנס לחדר, ענק הנראה כמו חדר ילדים. הכל פרוותי ורך. אבל אין שם סימן לנפש חייה.
    "הלו? יש פה מישהו?" אני קורא בחוזקה, מקווה שאולי מישהו ישמע אותי במכון הריק.
    אני חורק שיניים ומסתובב אל דון, "איפה הוא יכול להיות?" אני שואל את דון במעט דאגה וחשש.
    Ido

| | Boshoku | |

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

סם~
    אתה ממשיך ללכת בשביל לכיוון העיר ג'נטה (לפחות את זה זכרתי XD) ועד מהרה, אתה מבחין בנערה צעירה . "שלום חמוד.." היא אומרת בקול מפתה "מה דעתך להלחם בקרב קטן?" היא שואלת בחיוך ומתכופפת מעט, חושפת את מחשופה הכבד.
    "אין לי בעיה להילחם, רק השאלה היא במה זוכה המנצח" אענה לה בקול ערמומי ואמשיך להיסתכל בשיא החוצפה אל עבר מחשופה ה"צנוע" למדי.

8. the bitch is back
    דארן~
    "האממ" דון אומרת ומנסה לחשוב "כשאני באתי לפה, הוא בדיוק סיים קרב. אז לא יצא לי יותר מידי להיות פה" היא אומרת ומקמטת את מצחה "אולי נשאל אנשים?" היא שואלת אותך בתמיהה.

סם~
    "את הפוקימון של היריב?" היא שואל ברצינות "סתם... " היא אומרת למראה פניך הנבהלות "אני מניחה שסתם קרב ידידותי!" היא אומרת ומרימה את ידה למעלה, מה שגורם לחזה הענק לקפוץ.
    "רוצה?" היא שואלת
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    דארן~
    "האממ" דון אומרת ומנסה לחשוב "כשאני באתי לפה, הוא בדיוק סיים קרב. אז לא יצא לי יותר מידי להיות פה" היא אומרת ומקמטת את מצחה "אולי נשאל אנשים?" היא שואלת אותך בתמיהה.
    אני מהנהן להסכמה, ויוצא מהמכון יחד איתה. אני מסתכל סביב, מחפש אנשים מקומיים אשר הולכים ברחובות העיר, לחוץ ומתרגש כבר להלחם במכון, אני אפנה לאחד מהם, ואשאל אם הוא יודע היכן מאמן המכון.
    Ido

| | Boshoku | |

10. AllwaysStriveAndProsper
    סם~
    "את הפוקימון של היריב?" היא שואל ברצינות "סתם... " היא אומרת למראה פניך הנבהלות "אני מניחה שסתם קרב ידידותי!" היא אומרת ומרימה את ידה למעלה, מה שגורם לחזה הענק לקפוץ.
    "רוצה?" היא שואלת
    "חחחחחח סתם צחקתי, טוב בואי נתחיל, אגב שמי הוא סם" אומר לה בחיוך ואז אסתכל על ארון ואסמן לו להיתקרב אלי " ארון זה הקרב הראשון שלך נגד פוקימון מאומן היטב אז תזהר אם אתה מרגיש שאתה לא יכול יותר תסמן לי" אומר לארון ואחייך.

11. Kibō no chi
    אדם~

אליסה~
    "את קוראת לזה פחדנות, אני קורא לזה ניצול הכישרונות של הפוקימון" אומר המאמן. טוטדייל בינתיים רץ לאיזור מואר יותר ואכן תוך מספר שניות הוא קופץ באוויר, בדיוק שקן ענקית יוצאת מהצל של עצמו והוא יורה אקדח מים ענקי מפיו ומצליח להוציא את סאבליי מהצללים "מה?! לא!" קורא המאמן המפותע כשהוא רואה את סאבליי שלו מחוץ לצללים "טוב סאבליי אל תוותר אגרוף קרח!" הוא קורא בנחישות וסאבליי שלו רץ במהירות לעברו של טוטדייל.
    "טוטודייל, תחסום את אגרוף הקרח שלו באגרוף קרח משלך, ואז שלח אקדח מים מטווח אפס!"

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    דארן~
    אתם יוצאים החוצה ומתחילים לשאול אנשים ברחוב. אבל רובם אומרים לכם שאין להם מושג.
    כעבור עשר דקות, אתם פונים לאישה זקנה באותה שאלה "אוי הילד הטיפש הזה" היא אומרת ומגלגלת את עינייה "בואו" היא אומרת ושניכם מתחילים ללכת אחרי הזקנה עד שהיא מובילה אתכם למבנה גדול במרכז העיר אתם רואים שעל המבנה רשום 'מרכז רבייה' אתם נכנסים פנימה ושם אתם רואים בחור, נמוך ומעט שחום, בעל שיער שחור "היי יובאבאה טוב שחזרת!"
    "דני יצור טיפש שכמותך, שוב אתה מזניח את המכון?" הזקנה שואלת אותו "הם רוצים להלחם מולך!" היא צווחת עליו ומצביעה עליכם דני מסתכל עליכם ואז מעביר מבט על דון "לא כבר ניצחת אותי?" הוא שואל בחיוך ומניח את המטאטא שהוא מחזיק ביד ומנקה את ידיו בסינר שעליו דון מחייכת ושולפת את התג מכון שלה "טוב, אז אתה רוצה להלחם?" הוא שואל אותך בקול כאל מדבר לילד קטן.

סם~
    "דונה" המאמנת אומרת בקצרה "טוב אז אני אשלח את באבאלס!" היא אומרת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון, קטנה וורודה .
    "תתחילי עם מתקפת בועות!" קוראת דונה והפוקימון שלה פותחת את פיה ומתוכו יוצאות עשרות בועות העפות במהירות לעברו של ארון.

אליסה~
    שני הפוקימונים מתנגשים עם אגורפם, ועצמת הפגיעה יוצרת טבעת עוקצנית של קרח מסביבם. טוטדייל לא מהסס ושולח מטווח אפס אקדח מים רציני מפיו לעברו של סאבליי ומעיף אותו לעבר אחד מהדוקרני קרח מאחוריו.
    "סאבליי צל לילה!" קורא המאמן ועיניו של סאבליי מתחילות לזהור בשחור בהיר והוא שולח קרן שחורה- סגולה מבין עיניו לעברו של טוטדייל.
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    אליסה~
    שני הפוקימונים מתנגשים עם אגורפם, ועצמת הפגיעה יוצרת טבעת עוקצנית של קרח מסביבם. טוטדייל לא מהסס ושולח מטווח אפס אקדח מים רציני מפיו לעברו של סאבליי ומעיף אותו לעבר אחד מהדוקרני קרח מאחוריו.
    "סאבליי צל לילה!" קורא המאמן ועיניו של סאבליי מתחילות לזהור בשחור בהיר והוא שולח קרן שחורה- סגולה מבין עיניו לעברו של טוטדייל.
    "טוטודייל, קפוץ מהר אל מאחורי דוקרני הקרח שישמשו לך כמגן מההתקפה שלו, וברגע שהם נפגעים שלח אקדח מים בכל הכוח שלך!"

Spoiler ספוילר

14. AllwaysStriveAndProsper
    סם~
    "דונה" המאמנת אומרת בקצרה "טוב אז אני אשלח את באבאלס!" היא אומרת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון, קטנה וורודה .
    "תתחילי עם מתקפת בועות!" קוראת דונה והפוקימון שלה פותחת את פיה ומתוכו יוצאות עשרות בועות העפות במהירות לעברו של ארון.
    "ארון היתקשחות" אומר באדישות ולאחר מכן הוציא את הפוקידע כדי לסרוק את "באבאלס".

15. משתמש מנוסה
    דארן~
    אתם יוצאים החוצה ומתחילים לשאול אנשים ברחוב. אבל רובם אומרים לכם שאין להם מושג.
    כעבור עשר דקות, אתם פונים לאישה זקנה באותה שאלה "אוי הילד הטיפש הזה" היא אומרת ומגלגלת את עינייה "בואו" היא אומרת ושניכם מתחילים ללכת אחרי הזקנה עד שהיא מובילה אתכם למבנה גדול במרכז העיר אתם רואים שעל המבנה רשום 'מרכז רבייה' אתם נכנסים פנימה ושם אתם רואים בחור, נמוך ומעט שחום, בעל שיער שחור "היי יובאבאה טוב שחזרת!"
    "דני יצור טיפש שכמותך, שוב אתה מזניח את המכון?" הזקנה שואלת אותו "הם רוצים להלחם מולך!" היא צווחת עליו ומצביעה עליכם דני מסתכל עליכם ואז מעביר מבט על דון "לא כבר ניצחת אותי?" הוא שואל בחיוך ומניח את המטאטא שהוא מחזיק ביד ומנקה את ידיו בסינר שעליו דון מחייכת ושולפת את התג מכון שלה "טוב, אז אתה רוצה להלחם?" הוא שואל אותך בקול כאל מדבר לילד קטן.
    אני מתרגז מעט מטון הדיבור שלו, אך שומר על איפוק, "כן, אני באתי להלחם מולך." אני עונה לו בטון רציני, 'איזה ילד קקי מה הוא משאיר ככה את המכון? הוא סתם בא להטריף אותי?!' אני חושב לעצמי ברוגז, אבל עדיין שומר על פרצוף רגוע.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 37 מתוך 99 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •