אליסה~
טוטדייל קופץ במהירות אחורה ומסתתר מאחורי הדוקרני קרח "מי מתחבא עכשיו?" צועק המאמן בזמן שהצל לילה מפוצץ את השברי קרח. טוטדייל באותו רגע שולח אקח מים עצום מפיו ופוגע בסאבליי ומעיף אותו על הרצפה.
"סאבליי ושוב צל לילה!" קורא המאמן וסאבליי צולל לאחד מהצללים מהדוקרנים וכעבור שנייה עולה מלפני טוטדייל ופוגע בו בחוזקה בצל לילה.
סם~
"קורסולה, פוקימון האלמוג. פוקימון זה חיי בים הדרומי. הוא אוהב שמש ויכול לחיות רק במים נקיים." אומרת הפוקידע ואז משתתקת ארון באותו הזמן מתקשח ונפגע אך מעט ממתקפת הבועות של קורסולה "ושוב בועות!" קוראת דונה.
דארן~
"חמוד" אומר דני וטופח על ראשך "אז מה שלומך דון?" הוא שואל ומתעלם ממך. "דני, כבר אמרתי לך אני לא הולכת לצאת איתך" היא אומרת בקול עצבני ומשלבת את ידייה "אני לא יוצאת עם מאמנים שלא יכולים להביס אותי" היא מוסיפה בקול שחצני. דני נראה מעט מבואס "טוב, אני מניח שנלך למכון צוציק הוא אומר בקול מיואש ומתחיל ללכת באיטיות החוצה מהמרכז.
אוסטין~
"מה דעתך, שלא תסתבך עם חבר מהרביעייה האליט?" הוא שואל ומסובב את ראשו "אתה באמת לא רוצה שלהסתבך איתי" הוא אומר בקול קר "או שאתה רוצה לנסות אותי?" הוא ממשיך ועל פניו עולה חיוך, מעט זדוני.
פלינט~
אותו רעיון אבל~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מתחיל לעוף במעגלים ומתחיל לצרוח על הכפילים, ואכן כמה מהם נעלמים באוויר בשנייה שטיילו נוהם עליהם. לאחר כמה שניות, צ'ימיצ'אר מתעורר לחלוטין ואז שולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים המעלימים את שאר הכפילים, ואפילו מצליח לפגוע במקוריות. באותה שנייה, טיילו שהשתמש במיקוד פוגע בהן בניקור רציני ופוגע בהן קשות. צ'ימיצ'ר יוצר מלפני פיו כדור אור לבן ומתוך הכדור נשמעת נהמה חזקה.
"אוי לא ביוטיפליי! באטרפריי!" קוראת הנערה "טוב אנחנו לא מפסידות פה! תשתמשו בסופה ביחד!" קוראת שוב הנערה ושתי הפוקימוניות נצמדות אחת לשנייה ומתחילות לנפנף בכנפיהן.
"יש לי רעיון" אמלמל בשקט, "טילו תעוף מהר לצ'ימצ'אר! צ'ימצ'אר תתפוס את רגלו של טיילו וטיילו תעיף את צ'ימצ'אר מעל הסופה! צ'ימצ'אר תעזוב מעל לשתי הפרפריות ותתקיף בעודך סופג את אור השמש בגחלת חזקה! טיילו בכדי להגן על צ'ימצ'אר תנהם בחוזקה ותתקיף אותן בניקור,כשאתה רואה שצ'ימצ'אר מתקיף תתרחק! צ'ימצ'אר אחרי זה סיוע!" אדריך את הפוקימונים שלי , "עוד נראה.." אמלמל
"אני, מתחבאת? מה פתאום! אני בסה"כ מנצלת את הכישרונות של הפוקימון שלי!" אני מחזירה בבוז לעגני.
'בכל אופן, הזירה אמורה להיות רטובה מכל אקדחי המים של טוטודייל' אני חושבת לעצמי ועולה על רעיון.
טוטודייל, חכה שסאבליי ינסה לצוץ שוב מאחד הצללים, וברגע שהוא מתחיל לעלות מאחד הצללים תן אגרוף קרח לרצפה ככה שכל המים יקפאו, ואז תנצל את המצב ותן לסאבליי אגרוף קרח במלוא הכוח!" אני פוקדת בתקווה שהדבר יקפיא את סאבליי או לפחות יעצור אותו לכמה שניות, ככה שטוטודייל יוכל לנצל את ההזדמנות ולתקוף.
ספוילר
ברירת מחדל_________________________________________אדם~
באמת? Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את צ'ארלה וסנדשרונלחץ ומכדרר בחזרה לכדור. צ'ארלה מתחילה לשרוט אותו, אבל כשהוא מתכדרר בחזרה לכדור, לא נראה שמפריע לו יותר מידי והוא קופץ במהירות בחזרה לצורתו הרגילה ושורט בחזרה את צ'ארלה.
ניל~
''צ'ארלה, צוות כפול ואז גחלת!' פגשתי, ממשיך לנסות ולגבש התקפה...
פלינט~
טיילו מתחיל לעוף במהירות לעברו של צ'ימיצ'אר, התופס ברגליו הקטנות ושניהם עפים במהירות מעבר למתקפה של הפרפריות של הנערה ואז כשהם מעליהן, צי'מיצ'אר עוזב את רגליו של טיילו ויורה לעברן גחלת. ואז במהירות טיילו טס ונוהם לשתיהן בפרצוף, ואז מנקר אותן בחוזקה.
שתי הפרפריות נראות חלשות במיוחד, ואז צ'ימיצ'אר פותח את פיו ומשם נוצר כדום אור לבן היוצא במהירות לעברן והופך את צורתו למקור, המנקר את שתיהן.
שתי הפרפריות נופלות על הרצפה, מעולפות.
"וואו!" אומרת הנערה "אתה ממש טוב!" היא אומרת ומחזירה את הפוקימוניות שלה לפוקדורים שלהן.
סם~
ארון מתקשח, אבל לא מספיק מהר והוא נפגע מעוצמת הבועות. ארון קופץ ושואג בזעם, אבל קורסולה נשארת במגרש "אתה לא תוכל לגרום לה לחזור, מפני שהיא הפוקימון היחיד שלי" אומרת דונה בחיוך "גם את באבלס דחיפה!" היא ממשיכה ושני הפוקימונים ננגחים אחד בשני ולא נראה שאף אחד מהם מוכן לוותר.
דארן~
"שמעתי את זה" דני אומר לך בקול מתנשא ומניף באצבעו "ולא נראה לי כדי שתדבר על אחותי.. אחרי הכל אתה תהיה צריך להלחם נגדה מתישהו" הוא אומר ומסובב את ראשו בחיוך. אחרי כמה דקות אתם מגיעים למכון. ודני פותח את הדלתות ופותח את האור. הוא מרים את הטלפון ומתקשר למישהו ותוך מספר רגעים מגיע בחור עם חולצת פסים, השופט של הקרב.
"הקרב יהיה 2 על 2. למנהיג אסור להחליף פוקימונים. בעוד שלמאתגר מותר. התחילו את הקרב" הוא אומר.
שניכם ניגשים לזירה, אשר כולה מכוסה במזרן ירוק ופרוותי, ורך כמובן, כמו כל שאר המכון.
"אני אתחיל, אם תרשה לי" הוא אומר בחיוך וקורץ לדון וזורק לאוויר פוקדור. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וורודה, המזכירה בלון
"איגליפאף תתחילי עם נשיקה מתוקה!" קורא דני.
אליסה~
המאמן מחייך בזלזול ומחכה לראות מה קורה. סאבליי קופץ לפתע מאחד מהצללים, עם ישדו שלופה קדימה, מוכן לשריטה, אבל טוטדייל נותן ברצפה, אגרוף קרח והזירה מתחילה לקפוא, וגורמת לסאבליי להיתקע בקרח. ואז טוטדייל רץ במהירות לעברו של סאבליי ומחטיף לו אגרוף קרח עצום בפרצופו ומעיף אותו לאחור. סאבליי מותך על הדוקרנים ומתעלף.
"אוי לא סאבליי!" קורא המאמן שלו ומחזיר אותו לפוקדור. "כל הכבוד" אומר המאמן בקול מצוברח.
אדם~
צ'ארלה מתחילה לשכפל את עצמה ואז שולחת גחלת לעברו של סאאנדשרו, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ מזיזה לו והוא פותח את פיו ושולח משם עשרות קוצים סגולים לעברה, אבל מחסל במקום זאת כמה כפילים עם העוקץ רעל שלו.
אליסה~
"לא, זה בסדר.. " אומר המאמן בקול זועם "תודה בכל אופן" משלימה אותו המאמנת השנייה והם מתחילים ללכת משם.
פלינט~
אתה נפרד מהנערה וחוזר למרכז רבייה ושם אתה פוגש את דני,תמי ויובאבה מדברים בחוץ. "אני חושב שתמי צודקת. זה מסוכן מידי" אומר דני ליובאבה בהחלטיות "חייבים לבטל את האירוע. זה יכול להפוך להיות מה שיפיל את המקום. למזלנו אף אחת מהתנועות לא התעניינה במקום הזה!" הוא ממשיך בנחישות.
"אבל, כבר הכל כמעט מוכן!" אומרת יובאבה "כולם רוצים לבוא!" היא ממשיכה גם היא, בהחלטיות. כשתמי מבחינה בך "מה אתה חושב? אני ודני חושבים שזה מסוכן נורא. התנועות האלה יהרסו את הכל אם הם יגיעו" היא אומרת ונראה שהיא עומדת לפרוץ בבכי.
''זה לא יילך, צ'ארלה חזרי! '' אני מחזיר אותה לפוקדור ''נינקדה צא, חיתוך לילה!''אדם~
צ'ארלה מתחילה לשכפל את עצמה ואז שולחת גחלת לעברו של סאאנדשרו, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ מזיזה לו והוא פותח את פיו ושולח משם עשרות קוצים סגולים לעברה, אבל מחסל במקום זאת כמה כפילים עם העוקץ רעל שלו.
זה קצת דפוק שאתה נותן למתקפות את אותם האפקטים כמו במשחקים, אתה יכול לעשות ששאגה מבהיל תפוקימון השני ואז הוא לא תוקף או שתוקף חלש יותר וכאלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ארון תנסה לרכז את ההיתקשחות לציפורניים שלך כמו שהסנטרנט שנלחמו בו קודם עשה עם הזנב שלו ואז תשרוט את קורסולה בכל הכוח שלך, לאחר מכן תנגח בה מטווח אפס" אומר לארון בתקווה והוא יצליח לבצע את מתקפת טפרי מתכת.
אני מתלבט אם להסתבך איתו...
----------------
ארתן מעט אך ארגע ואומר "אוקיי... כפויי טובה, בקלות הייתי יכול להסגיר אותך שם ואפילו תודה אני לא מקבל!"
ואוסיף כדי לנסות לשחק לו ברגש "חשבתי שבתור אנשים שמייצגים שלום וכבוד תיהיה יותר נחמד... כנראה שאתה סתם נוד נפוח שמחייך בשביל מצלמה בטלוויזיה"
ואצא בקור רוח מהחדר כאשר ידי בכיסים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)