אדם~
אתה מחזיר את צ'ארלה ומשחרר את נינקדה, היוצא במהירות עם אחת מטלפיו מושתת קדימה, וזוהרת בשחור כהה, ואז פוגע בצד גופו של סנדשרו. סנדשרו מתעצבן ומתחיל לשרוט את נינקדה, עם שריטה.
פלינט~
"המקום קטן מידי לעשות פה אירוע" אומרת יובאבה "זה או שעושים פתוח לכולם, או שמבטלים את זה. הבנת אותי דני?" היא אומרת בזעם ונכנסת למרכז. דני מסתכל עליכם ביאוש "אני באמת חושב שכדי שנרד מהרעיון הזה. נרעשה אותו כשהתנועות יעצרו" הוא אומר בנחישות "נראה לי אני גם אלך. כבר מתחיל להחשיך, ויש לי עוד כמה סידורים לעשות" הוא מוסיף ומתחיל ללכת משם "תבואו מחר למכון. אולי נעשה את הקרב שאתה רוצה" אומר בחיוך דני.
סם~
אני אחשוב על זה~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מתחיל להקשיח את ציפורניו הקטנות ומסתער על קורסולה, ומנסה לשרוט אותה, אבל קורסולה מתחמקת בקפיצה הצידה, והמתקפה של ארון פשוט פוגעת באדמה. ארון לא מוותר ורץ במהירות לעברה ודחוף את קורסולה ומטיח אותה בעצמה על אבן גדולה.
"שיקום קורסולה!" קוראת המאמנת "ואז תצאי עם בועות!" היא פוקדת. קורסולה מתחילה לזהור באור בהיר, והיא מחזירה לעצמה המון כוחות ואז פותחת את פיה ומשגרת משם עשרות בועות לעברו של ארון.
אוסטין~
תנסה :p מה כבר יכול לקרות? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה יכול לצעוק את זה," הוא אומר במבטא צרפתי "אבל מה זה ייתן לך אם אני אפגע?" הוא שואל ומקרב אליך את פרצופו "אני לא פה בשביל החתימות והתהילה!" הוא אומר ברצינות "אתה רואה פה מצלמות? אני מי שאני, גם מול המצלמות! לא כמו שאר מחלק הרבייעיה " הוא מוסיף ומגלגל את עיניו ביאוש.
דארן~
אתה משחרר את בורמי מהפוקדור והוא הודף את איגליבאף לאחור, והיא נופלת על המזרן הרך ומתחילה לבכות בהיסטריה "מה עשית?!" צועק עליך דני "אל תבכי איגליבאף!" הוא אומר בקול רך. בורמי מסתכל עליך מעט מהסס לתקוף את איגליבאף הקטנה.
ניל~
"אין בעיה" אומר לך המוכר ושולך חמישה פוקדורים ממדף גבוה. אתה משלם לו את הסכום כסף, ויוצא מהחנות ועד מהרה אתה עומד ליד אליסה ורואה איך שהזוג מתחיל ללכת, מובס מהקרב נגד אליסה.
אחכה שימשיכו ללכת ויתרחקו ממני, ואז אשחרר את גולבאט מהכדור ואבקש שירים אותי למעלה בשביל לנסות להבין לאיזה כיוון הם הולכים ולאן מועדות פניהם. אם הם מתקדמים לכיוון יציאה מהעיר, אעקוב אחריהם. אם לא, אבדוק לאיזה איזור בעיר הם הולכים שיהיה לי כיוון מידע כלשהו בנוגע אליהם, ואעדכן את ניל לגבי הקורבנות הבאים שלי.
ספוילר
''מחיצת חיים! צא!'' אני פוקד וסורק. את השטח, מסתכל לראות איך הזירה נראית בדיוק...אדם~
אתה מחזיר את צ'ארלה ומשחרר את נינקדה, היוצאבמהירות עם אחת מטלפיו מושתת קדימה, וזוהרת בשחור כהה, ואז פוגע בצדגופו של סנדשרו. סנדשרו מתעצבן ומתחיל לשרוט את נינקדה, עם שריטה.
"לא דני! אל תלך!" אקרא בקול, "אם אי אפשר לקיים את האירוע ואני מסכים בגלל הנסיבות,תיתן לפחות לי ולתמי לתת לפוקימון עזוב בית,אתה דיברת על כמה עצוב לך שהם נשארים לבד אז אם אי אפשר לקיים את האירוע,לפחות תיתן לנו את ההזדמנות להציל פוקימון,אני באמת רוצה" אומר לו בקול מלא ביטחון ומשכנע ואקווה שיסכים
ניל~
אליסה לא מתייחסת אליך, ושולפת את גולבט שלה, ועולה כתפיו ומתחילה לעוף גבוה באוויר.
אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר 12 וחצי בצהריים.
אחרי מספר דקות אליסה חוזרת אליך ואומרת לך שהיא קלטה את שני המאמנים שנלחמתם נגדם, ושהם הולכים להיות הקורבנות שלכם.
סם~
כמה מתקפות אתה ללמד אותו בקרב אחד? ם:
בסך הכל נלחמת איתו בשני קרבות, בידוף וסנטרט. הוא ילמד אבל אל תדחוף יותר מידי, כי זה פשוט מעצבן..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון מתקשח ורץ לעבר הבועות ומצליח לפוצץ את כול, ואז הוא ממשיך וחובט גם בקורסולה בחוזקה.
"באבלס, תגיבי גם את בדחיפה!" קוראת דונה וקורסולה שלה רצה לעברו של ארון ושניהם ננגחים אחד בשנייה בחוזקה.
אליסה~
את שולפת את הפוקדור של גולבט ועולה על כתפיו, משאירה את ניל מאחור ומתחילה לעוף מאחורי שני המאמנים. את מבחינה שהם מתיישבים לבסוף בפארק קטן ושקט בקצה השני של העיר, ממש ליד הכניסה ליער איילין. אחרי זה את חוזרת בטיסה לניל ומספרת לו את מה שראית
אדם~
מציצת חיים Xp
הייתי נותן פאנץ~ אבל אתה חרדי :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב, אתם נמצאים על מדרון של גבעה, מלאה באבנים ופה ושם מעט עצים קטנים הצומחים מנקודות שונות.
בינתיים נינקדה קופץ על גבו של סאנדשרו ונושך את צווארו ושואב ממנו חיים. סאנדשרו נבהל ומתכדרר לככדור ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד, מנסה להעיף ממנו את נינקדה.
דארן~
"איך אתה מסוגל?" קורא דארן ונראה מעט חושש בורמי מקשיב לך ומסתער על איגליבאף הבוכה, אבל חיוך מרושע עולה על פניה והיא שולחת מפיה, כדור מים ענק ומעיפה אותו על בורמי, הנהדף לאחור בעצמה.
"כל הכבוד איגליבאף, עכשיו שוב נשיקה מתוקה!" קורא דני ואיגליבאף מסתערת על בורמי, הדוחף אותה הצידה ומתחמק מהנשיקה שלה.
פלינט~
"זה כבר לא קשור אליי" הוא אומר אחריי שתיקה ממושכת "אתה צריך לדבר עם יובאבה על זה." הוא מוסיף "אני לא יודע עד כמה היא במצב רוח לזה, אבל היא היחידה שיכולה להסכים לך" מוסיף ואז חוזר ללכת.
"טוב לך, צא החוצה... לא ראיתי כלום" אומר מבואס ובכדי לא להראות לו את זה אקרוץ לו.
ליפני שהוא יסתלק אומר "טיפ, תחליף בגדים הלבוש הרישמי והמגונדר הזה יסגיר אותך... אנשים הם לא מפגרים, תוריד פרופיל!"
לאחר שיצא אספור בלב שלוש דקות ואצא מישם גם כן.
אמשיך לשבת שם, לעלעל בעיתון ואפנה ואדבר אם הבחור עם הבארט הסגול... אציג את עצמי בחיוך ואשאל לשלומו.
"זה היה מוזר"אמלמל לעצמי 'בזמן שהיא משחקת לה אני הלך למכון שלא יווצר מצב שאחד מאיתנו ישאר משועמם ' אחשוב ואלך לרפאות את הפוקימונים ואחר כך אלך לכיוון המכון.ניל~
אליסה לא מתייחסת אליך, ושולפת את גולבט שלה, ועולה כתפיו ומתחילה לעוף גבוה באוויר.
אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה כבר 12 וחצי בצהריים.
אחרי מספר דקות אליסה חוזרת אליך ואומרת לך שהיא קלטה את שני המאמנים שנלחמתם נגדם, ושהם הולכים להיות הקורבנות שלכם.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
שיהיה לך ברור שזה בסדר מבחינתי עם נינקדה מחליט שבא לו למצוץ לחיים. אני לא אמנע ממנו!אדם~
מציצת חיים Xp
הייתי נותן פאנץ~ אבל אתה חרדי :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל סביב, אתם נמצאים על מדרון של גבעה, מלאה באבנים ופה ושם מעט עצים קטנים הצומחים מנקודות שונות.
בינתיים נינקדה קופץ על גבו של סאנדשרו ונושך את צווארו ושואב ממנו חיים. סאנדשרו נבהל ומתכדרר לככדור ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד, מנסה להעיף ממנו את נינקדה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"קדימה נינקדה, בוא נשחק כדורסל!" קראתי בהתלהבות "חיתוך לילה! גרום לו לעוף כמה שיותר גבוה!"
"אוקיי.." אומר לו ואחזור לבית הרבייה ואחפש את יובאבה,כשאמצע אותה,אתחיל לדבר איתה, " יובאבה,אעי מבין למה אי אפשר לעשות את האירוע,זה באמת יכול להיות מסוכן,אבל אם את באמת רוצה לעזור לפוקימונים העזובים האלה אני רוצה שתיתני לי ולתמי הזדמנות לאמץ אחד,אני מאוד רוצה לעזור לפוקימונים האלה ואת יכולה להיות בטוחהמשאטפלצבהם במסירות ובהקפדה" אומר לה,אקווה שתסכים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)