אוסטין~
זה לא בארט~ חח זה השיער שלו Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארתור נעלם מאחורי הדלתות במהירות ומשאיר אותך שם. אתה חוזר לחדר המתנה, מרים מגזין ומתחיל שיחה עם הנער "לורן" הוא אומר בקצרה וחוזר לספר שלו, מתעלם ממך כמעט לחלוטין.
אליסה~
גולבט מתחיל לרדת בשקט מאחורי אחד מהעצים הגובהים. שם, מסתתרת בצללים, את זורקת את הפוקדור של טאדיורסה, שמהנהן בהסכמה ורץ לעברם של המאמנים, המסתכלים עליו בפליאה ואז הוא פותח את פיו ומפהק פיהוק גדול, ועננה קטנה של עשן יוצאת מפיו ונשאבת בפניהם של השני המאמנים.
"מ..מה קורה פה?" שואל המאמן שנראה מעט מנומנם "לא יודעת.. "עונה לו הנערה וגם היא נראית עייפה והיא מתחילה לשפשף את פניה.
ניל~
אתה עוזב את אליסה בשלה, והולך ישירות בחזרה למרכז פוקימונים. האחות ג'וי מחייכת אליך ומרפאת בשמחה את הפוקימונים שלך. לאחר מכן, אתה הולך למכון. שם אתה מבחין את דני יושב ומדבר בטלפון "אהה כבר חזרת?" הוא שואל בחיוך. אתה מהנהן להסכמה. "טוב אז בוא נתחיל" הוא אומר ומוביל אותך לזירה ענקית, הכולה מכוסה במזרן ירוק ופרוותי, כמו כל דבר בחדר.
לפתע, מגיע בחור מבוגר, עם חולצת פסים, השופט. "הקרב יהיה 2 על 2. למנהיג אסור להחליף פוקימונים, בעוד שלמאתגר מותר. התחילו!" השופט קורא. דני מחייך ואז זורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון קטן וורודה, הנראית כמו בלון. "איגליבאף תתחילי עם נשיקה מתוקה!" קורא דני.
אדם~
זאת לא הבדיחה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נינקדה, מסתער לעברו של סאנדשרו ופוגע באדמה מתחת לסאנדשרו, עם חיתוך לילה ומעיף אותו באוויר. סאנדשרו נפתח מצורת הכדור שלו ושולח מהאוויר עשרות עוקצי רעל, הפוגעים בנינקדה.
פלינט~
"אני מצטערת, אבל אני לא בטוחה." היא אומרת אחרי שתיקה ארוכה, ומדליקה מקטרת ארוכה, בצורה של ארבוק. "אתה מאמן מתחיל, אני לא חושבת שאתה חזק מספיק בשביל לאמץ אחד" היא אומרת ונושפת עשן כהה וסמיך לעברכם. "תחזור כשתתחזק" היא אומרת ומנופפת בידה הפנויה.