Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1478
  1. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה

אליסה~
    את מחזירה במהירות את טאדיורסה ומשחררת את טוטדייל והוא קופץ לעבר צווארו של הנער ונושך אותו בחוזקה, בעודו מנסה לשרוט את שאר גופו עם ידיו הקטנות. באותו זמן, את מתיישבת על בטנה של הנערה ושולחת את ידייך על צווארה ואת מתחילה לחנוק אותה בחוזקה. לפתע הנערה מתעוררת, ומסתכלת עלייך בפחד, משותקת מתזוזה. את מגבירה את חוזק ידייך עד שהבחורה מתחילה להכחיל, וראשה נשמט לאחור.
    מהצד השני טוטדייל ממשיך עם הנשיכה שלו, אבל לבסוף מתייאש מזה ופשוט מסובב, בפיו, את צווארו של הנער ושובר את מפרקתו.

"ועכשיו רק צריך להעלים ראיות" אמלמל בחיוך סדיסטי ואוציא את גולבאט ואבקש ממנו שיעזור לי לקחת את הגופות אל בין העצים הגבוהים בהם הנחית אותי.
    כשאגיע לשם, אחזיר את גולבאט ואתחיל לכייס אותם מכל רכושם - כסף, חפצים יקרי ערך, וכמובן שהפוקימונים שלהם. לאחר מכן אוציא את פוצ'יאנה ואבקש ממנו לנסות לחפור בור. אם הוא אינו מצליח לחפור בצורה הרגילה, אבקש ממנו להשתמש במתקפת חול בשביל לנסות לחפור כמה שיותר, וכשיתעייף אבקש מטוטודייל וטדיאורסה להחליף אותו קצת. לבסוף, אקבור את הגופות, אכסה אותן בכל החול שהפוקימונים הוציאו ואז אבקש מטוטודייל שירטיב את האדמה באקדח מים ואז יקרר אותן טיפה עם אגרוף קרח חלש, ככה שהאדמה תתמצק בחזרה ותחזור להיות כמו קודם.

Spoiler ספוילר

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    אני יודע שרצית~ :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ארון מתחיל להקשיח את עצמו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, ונוגח בה מאחור בחוזקה. ארון למד חבטת ראש!
    "באבלס, בואי לא נוותר ותשלחי שוב מתקפת בועות!" קוראת המאמנת שלה, במעט חשש. ואז קורסולה קופצת לאוויר ושולחת עשרות בועות מפיה לעברו של ארון, שלא נפגע מהמתקפה כ"כ מרוב ההתקשחויות שלו. "קורסולה קדימה תנצחי אותו! שוב בועות!" היא קוראת בזעם.
    "ארון סיים את זה בחבטת ראש" אומר בהתלהבות.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    [b]
    אוסטין~
    אתה מתעצבן על המקום, ורק הילדה הקטנה נעמדת "אני מוכנה!" היא אומרת בהתלהבות ומרימה פוקדור לאוויר וקורצת לך.
    תעדכן אותה במאמנים?
    ---------
    "סוף סוף מישהי אמיצה..." אומר בחיוך. ואז אומר לה "אם כך בסדר, נלחם בחוץ... אחריי!" אומר לה ואצא איתה אל מחוץ למרכז.
    אביט סביב ואחפש מקום נחמד לערוך בו את הקרב.. (תן תיאור קצר של הנוף כי אני נעזר בו בקרב)
    לאחר שנסכים על המקום אוציא את טריקו ובציפייה אחכה לפוקימון שלה!

.

4. the bitch is back
    אני עושה ניסוי לראות איך זה הולך עם ספרייטים של מצב קרב~ אל תתלהבו~ X:
    והתווסף פרס לעמוד 50~ תקראו בהודעות מתחת לדפי הרשומים!

פלינט~
    אתה משחרר את טיילו, ותמי משחררת את מייטי שלה. "נידורי, בעיטה כפולה על אומנייט! פליפר סופר סוניק על טיילו ואז אקדח מים!" היא קוראת. "מייטי קרן קרח על פליפר!" קוראת תמי ברצינות. אתה משחרר את טיילו המחיל לעוף באוויר ואז טס במהירות לעברו של פליפר, אשר מסתובב במהירות ופותח את פיו, ורעש בלתי נעים יוצא מפיו, וטיילו ניהיה מסוחרר, ואינו מצליח להתחמק מהאקדח מים של פליפר. בינתיים מייטי נפגע מהבעיטה כפולה של נידורינה, אבל מגיב ושולח את הקרן קרח שלו על פליפר ופוגע בו בגבו.

(100%) (80%)

VS.

(85%) מסוחרר (90%)

"קדימה נידורי תעברי לעוקץ רעל על טיילו! פליפר מכת כנף על אומנייט!" קוראת המאמנת.

אליסה~
    את מאושרת מההרג ומתחילה לחטט בתיקים של המאמנים ומוצאת, שלושה פוקדורים, 520$, 3 מרפאים, 1 נסיוב רעל, 2 פירות אדומים, ואת לוקחת גם שני פוקדורים עם סאבליי ומריפ.
    לאחר מכן, את מרימה, בעזרת גולבט את שני המאמנים וגוררת אותם לתוך היער, שם את משחררת את פוצ'יאנה והוא מתחיל לחפור בור ענקי בעזרת מתקפת החול, ועד מהרה יש לך בור בעומק מטר וחצי וברוחב של מטר. אז זורקת את השני מאמנים פנימה, ואז מכסה אותם בחול. טוטדייל אז מרטיב את האדמה עם האקח מים, ואז מקפיא בקטנה את הבוץ ואכן, האדמה נראית זהה לשאר האיזור.

סם~
    ארון מסתער על קורסולה ונוגח בה העצמה ומעיף אותה על האדמה, לפני שהיא מצליחה לשלוח את הבועות שלה. "עזבי בועות!" קוראת דונה "שיקום!" היא צווחת מהר וקורסולה מתחילה לזהור באור בהיר, והיא נראית במצב טוב. "שוב בועות!" היא קוראת.

(60%)

VS.

(75%)
    קורסולה מתחילה לשלוח לעברו של ארון עשרות בועות.

אוסטין~
    היא סתם מאמנת~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא יחד עם הילדה החוצה, ומסתכל סביב. אתה נמצא בקרחת יער קטנה, מוקף בעצים ובשיחים נמוכים, פה ושם יש כמה סלעים גדולים המפוזרים ליד העצים. מעליכם, השמיים חשופים,
    אתה משחרר את טריקו והילדה משחררת סנובול () "קדימה סנובול בואי נתחיל עם ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מסתערת לעברו של טריקו עם ניב אש רציני.

(100%)

VS.

(100%)
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אני עושה ניסוי לראות איך זה הולך עם ספרייטים של מצב קרב~ אל תתלהבו~ X:
    והתווסף פרס לעמוד 50~ תקראו בהודעות מתחת לדפי הרשומים!

סם~
    ארון מסתער על קורסולה ונוגח בה העצמה ומעיף אותה על האדמה, לפני שהיא מצליחה לשלוח את הבועות שלה. "עזבי בועות!" קוראת דונה "שיקום!" היא צווחת מהר וקורסולה מתחילה לזהור באור בהיר, והיא נראית במצב טוב. "שוב בועות!" היא קוראת.

(60%)

VS.

(75%)
    קורסולה מתחילה לשלוח לעברו של ארון עשרות בועות.
    "ארון אל תתרגש מהבועות פשוט תשתמש בהיתקשחות, לאחר מכן תרוץ לכיוונה של באבאלס וממש במחרק של חצי מטר ממנה תקפוץ כדי לצבור עוד תנופה ותתקוף בחבטת ראש" אומר לארון בתקווה הוא יצליח לבצע זאת.

6. משתמש מנוסה

תומאס~
    אתה מחזיר את שרומיש לפוקדור שלו ומתחיל ללכת. אחרי שעה ארוכה, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך וקצת בהמשך הדרך, אתה מבחין בפוקימון קטן ואפור, המדלג לצד השביל .
    'ואו, זה ניירומה, לא? הוא נראה פוקימון חזק מאוד' אני חושב לעצמי ואני בודק מידע באמצעות הפוקדע "אלקיד, צאי! מכת ברק ואז עברי למתקפה מהירה!" אני פוקד עליה.

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1335402][SIZE="3"]
    E]

פלינט~
    אתה משחרר את טיילו, ותמי משחררת את מייטי שלה. "נידורי, בעיטה כפולה על אומנייט! פליפר סופר סוניק על טיילו ואז אקדח מים!" היא קוראת. "מייטי קרן קרח על פליפר!" קוראת תמי ברצינות. אתה משחרר את טיילו המחיל לעוף באוויר ואז טס במהירות לעברו של פליפר, אשר מסתובב במהירות ופותח את פיו, ורעש בלתי נעים יוצא מפיו, וטיילו ניהיה מסוחרר, ואינו מצליח להתחמק מהאקדח מים של פליפר. בינתיים מייטי נפגע מהבעיטה כפולה של נידורינה, אבל מגיב ושולח את הקרן קרח שלו על פליפר ופוגע בו בגבו.

(100%) (80%)

VS.

(85%) מסוחרר (90%)

"קדימה נידורי תעברי לעוקץ רעל על טיילו! פליפר מכת כנף על אומנייט!" קוראת המאמנת.

[/QUOTE

"טיילו תשתמש במיקוד אנרגיה כדי לנסות להתחמק מעוקצי הרעל של נידורינה! לאחר מכן תעוף לפליפר ותבלבל אותו בתעופתך המהירה! לאחר מכן תתקוף בניקור! אם הם תוקפים אותך תנסה להתחמק או להתחבא מאחורי ההגנה של אומנייט!" אדריך את טיילו

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    שניות לפני שהסילון אוויר פוגע בבורמי הוא מתכסה בכיפת הגנה בהירה, ההודפת את ההתקפה של איגליבאף. והוא לא מחכה ועוד לפני שאיגליבאף מגיעה בחזרה למזרן, הוא שולח מגופו עשרות כדורי אור העפים ומתפוצצים על איגליבאף ויוצרים עשן כבד בזירה. אחרי שהעשן מתפזר, אתה מופתע לראות שאיגליבאף עוד עומדת. "איגליבאף אגרוף בלבול!" קורא דני ואיגליבאף יוצאת עם אגרופה מושט לאחור ואז היא חובטת בצידו של בורמי, ומספר של ברווזים קטנים מתחילים להסתובב מעליו.
    בורמי במולבל.
    'שיט...' אני חושב לעצמי בחשש.
    "בורמי תתאפס על עצמך!" אני צועק, מקווה כי בורמי יצליח להתגבר על הבלבול, "קדימה בורמי תנסה להשתמש בדחיפה!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    [B][COLOR="Red"][SIZE="3"]

אוסטין~
    היא סתם מאמנת~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא יחד עם הילדה החוצה, ומסתכל סביב. אתה נמצא בקרחת יער קטנה, מוקף בעצים ובשיחים נמוכים, פה ושם יש כמה סלעים גדולים המפוזרים ליד העצים. מעליכם, השמיים חשופים,
    אתה משחרר את טריקו והילדה משחררת סנובול () "קדימה סנובול בואי נתחיל עם ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מסתערת לעברו של טריקו עם ניב אש רציני.

(100%)

VS.

(100%)
    אהבתי את מה שעשית עם הקרבות ^.^
    ---------
    "טריקו עמוד מוכן!" אקרא לעברו, וברגע שסנובל תיהיה קרובה מצחיק אומר "התמחק, קפוץ והתסחרר מעליה!" אסביר לו כיצד להתחמק בצורה מרשימה.
    ואז אוסיף במהרה "קדימה, מהר, רוץ אליה תחבוט בה שתי חבטות מהירות, אחת לרגליים והפל אותו ואז כך תנופה, חבוט והעף אותו חזק ככל שתוכל!"

.

10. the bitch is back
    סם~
    ארון מקשיח, שוב ,את גופו ואז רץ במהירות לעברה של קורסולה, מנסה שכמה שיותר להתחמק מהבועות ואז מסתער עליה ,מהאוויר, מרסק את ראשו בצד גופה. קורסולה מתעלפת מעוצמת המתקפה.
    "אוי לא באבלס!" קוראת המאמנת ומחזירה אותה לפוקדור.

תומאס~
    ניירומה? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון והיא נדלקת "גלמיאו, פוקימון החתול. כאשר פוקימון זה עצבני הוא חושף את ציפורניו החדות. אבל לרוב הוא נעים ושקט. פוקימון זה מסוג רגיל" אומרת לך הפוקידע.
    לאחר מכן, אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור שלה, והיא עדיין מעט תשושה מהקרב הקודם שלה, אבל למרות זאת היא שולחת מבין האנטנות שלה מכת ברק לעברה של גלמיאו, אשר קופצת על זנבה, ומתחמקת מהמתקפה ואז מסתערת על אלקיד ומוחאת את שתי כלפיה וגל הדף פוגע באלקיד. לאחר מכן, היא קופצת על ראשה ומתחילה לשרוט אותו בחוזקה.
    המצב של אלקיד לא נראה ממש טוב.

פלינט~
    טיילו, אינו מקשיב לך ומתחיל להכות את עצמו עם כנפיו והוא נפגע מהעוקץ רעל של נידורינה בחוזקה.
    המאמנת צוחקת למראה של הטיילו המבולבל שלך ולמרות זאת היא ממשיכה. פליפר מסתער עם מכת כנף לעברו של מייטי, אבל מייטי מגן על עצמו עם הגנה ואז הוא מגיב עם סופת שלגים, לעבר שני הפוקימונים של המעודדת והוא מצליח, להקפיא את שניהם.
    "אוי לא!" קוראת המעודדת בפחד "מגלשת אבן!" קוראת תמי ומייטי שלה מרים את האדמה בעזרת חלק מהזורעות הקטנות שלו והוא מעיף עשרות אבנים לעבר הפוקימונים של המאמנת, המשתחררים מהקרח הכבד.
    פליפר נראה במצב קשה, ואילו נידורינה נראית בסדר.
    "פליפר בוא חסל בינתיים את טיילו עם מכת כנף! נידורי בעיטה כפולה על אומנייט!" היא ממשיכה.
    טיילו עדיין מרחף לו מעליכם בסיבובים.

דארן~
    בורמי לא מקשיב לך ומתחיל להפליק לעצמו בראש "קדימה איגליבאף חסלי אותו עם פעימת מים!" קורא דני בקול שחצני מעט ומצביע על בורמי.
    איגליבאף יוצרת מלפניה פיה כדור מים ענקי, המשתגר לעברו של בורמי, שעדיין מבולבל. אבל, למרות בילבולו, הוא יוצר סביבו כיפת הגנה ההודפת את המתקפה.

אוסטין~
    וואי זה חירפן אותי הקקי הזה XP
    ניסוי כושל וארוך מידי בשבילי XD
    סנובול מסתערת לכיוונו של טריקו והוא קופץ מעליה , אבל סנובול מסתובבת מהר ונושכת את טריקו בגבו.
    טריקו לא מוותר ובעזרת זנבו מפיל את סנובול על הרצפה, ואז הוא חובט בצידה והיא עפה כמו כדור באולינג על אחד מהגזעים.
    "לא סנובול!" קוראת המאמנת שלה בפליאה "אל תוותרי קומי ואז שוב ניב אש, ומיד אחריו ניב קרח!" היא קוראת וסנובול שלה קמה על רגליה, מנערת את ראשה ואז מסתערת שוב לכיוונו של טריקו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה

פלינט~
    טיילו, אינו מקשיב לך ומתחיל להכות את עצמו עם כנפיו והוא נפגע מהעוקץ רעל של נידורינה בחוזקה.
    המאמנת צוחקת למראה של הטיילו המבולבל שלך ולמרות זאת היא ממשיכה. פליפר מסתער עם מכת כנף לעברו של מייטי, אבל מייטי מגן על עצמו עם הגנה ואז הוא מגיב עם סופת שלגים, לעבר שני הפוקימונים של המעודדת והוא מצליח, להקפיא את שניהם.
    "אוי לא!" קוראת המעודדת בפחד "מגלשת אבן!" קוראת תמי ומייטי שלה מרים את האדמה בעזרת חלק מהזורעות הקטנות שלו והוא מעיף עשרות אבנים לעבר הפוקימונים של המאמנת, המשתחררים מהקרח הכבד.
    פליפר נראה במצב קשה, ואילו נידורינה נראית בסדר.
    "פליפר בוא חסל בינתיים את טיילו עם מכת כנף! נידורי בעיטה כפולה על אומנייט!" היא ממשיכה.
    טיילו עדיין מרחף לו מעליכם בסיבובים.
    "טיילו קדימה אתה חייב להשתחרר מזה! תשתמש שוב ה
    במיקוד אנרגיה כדי לנסות לצאת מהבילבול! אם תנסה וגם אם לא תשתמש מהר בדגירה! תרפא את עצמיך! תתחמק מכל מתקפות הנגד באמצעות תימרון באוויר בין המתקפות!" אדריך את טיילו,אקווה שהוא יצליח להיחלץ מהמצב

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל~
    אתה מחזיר את זובט לפוקדור שלו ושולח את קלפה במקומו. "אהה אז אני לא היחידי עם פוקימוני תינוק" אומר דני בחיוך ומסתכל על קלפה. קלפה, מתחילה לזהור בוורוד ומוחאת כפיים במרץ. איגליבאף מתחילה לזהור גם היא בוורוד. אחרי שהיא מסיימת את המחיאות כפיים היא מסתערת על איגליבאף וחובטת בה בחוזקה. "איגליבאף שוב דיבור שינה!" קורא דני ואיגליבאף יוצרת שוב, כדור מים ענקי מפיה ושולחת אותו לעברה של קלפה, ומעיפה אותה, ספוגה על המזרן הרך.
    "קלפה השתמשי בהקסמה ואז תעברי לחבטה תנסי להעיר את איגליבאף!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    בורמי לא מקשיב לך ומתחיל להפליק לעצמו בראש "קדימה איגליבאף חסלי אותו עם פעימת מים!" קורא דני בקול שחצני מעט ומצביע על בורמי.
    איגליבאף יוצרת מלפניה פיה כדור מים ענקי, המשתגר לעברו של בורמי, שעדיין מבולבל. אבל, למרות בילבולו, הוא יוצר סביבו כיפת הגנה ההודפת את המתקפה.
    "יופי בורמי!" אני מעודד אותו, "קדימה, תנסה להתאפס על עצמך! תשתמש בנשיכת חרק, ואז בדחיפה!" אני צועק לבורמי בנחישות.
    'בורמי חייב לצאת מהבלבול הזה כדי לנצח בקרב...' אני חושב לעצמי, מקווה כי יצליח.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    וואי זה חירפן אותי הקקי הזה XP
    ניסוי כושל וארוך מידי בשבילי XD
    סנובול מסתערת לכיוונו של טריקו והוא קופץ מעליה , אבל סנובול מסתובבת מהר ונושכת את טריקו בגבו.
    טריקו לא מוותר ובעזרת זנבו מפיל את סנובול על הרצפה, ואז הוא חובט בצידה והיא עפה כמו כדור באולינג על אחד מהגזעים.
    "לא סנובול!" קוראת המאמנת שלה בפליאה "אל תוותרי קומי ואז שוב ניב אש, ומיד אחריו ניב קרח!" היא קוראת וסנובול שלה קמה על רגליה, מנערת את ראשה ואז מסתערת שוב לכיוונו של טריקו.
    יש לה עוד איזה ניב שחזק על טריקו? ניב אקס 10 הכי חזק שמעתי... (סטגדיש XP)
    ------------------------
    "טירקו רוץ מהר ועלה על עץ גבוה... נדנד את הענפים בכוח והפל הרבה עלים, כמה שיותר..." אדריך אותו!
    ברגע שזה כבר יגיע למצב שהמוני עלים מרחפים להם באוויר בדרך לקרקע אפקוד עליו "אתה מוסווה, קפוץ למטה והכה אותו בעוד חבטה היישר לפנים!"
    ואז אוסיף לסיום "נסה שאיבה בנוסף!"

.

15. Kibō no chi
    אליסה~
    את מאושרת מההרג ומתחילה לחטט בתיקים של המאמנים ומוצאת, שלושה פוקדורים, 520$, 3 מרפאים, 1 נסיוב רעל, 2 פירות אדומים, ואת לוקחת גם שני פוקדורים עם סאבליי ומריפ.
    לאחר מכן, את מרימה, בעזרת גולבט את שני המאמנים וגוררת אותם לתוך היער, שם את משחררת את פוצ'יאנה והוא מתחיל לחפור בור ענקי בעזרת מתקפת החול, ועד מהרה יש לך בור בעומק מטר וחצי וברוחב של מטר. אז זורקת את השני מאמנים פנימה, ואז מכסה אותם בחול. טוטדייל אז מרטיב את האדמה עם האקח מים, ואז מקפיא בקטנה את הבוץ ואכן, האדמה נראית זהה לשאר האיזור.
    "עבודה מעולה כולם!" אגיד ואחזיר אותם לכדורים. אחרי זה אלך לי ברגל אל מרכז הפוקימונים ואתן לאחות ג'וי לרפא לי את טוטודייל, פוצ'יאנה ואת טדיאורסה.
    לאחר מכן אלך אל המכון לראות מה עם ניל.

Spoiler ספוילר

עמוד 41 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3139404142435191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •