Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    נעלבתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את נינקדה ומתחיל לרוץ במהירות לעבר הפוקדור שמתגלגל. אחרי עשר דקות של ריצה, וכמה נפילות כואבות על התחת, אתה סוף סוף מגיע לפוקדור. ממש בתחתית הגבעה.
    אתה מסתכל למעלה ורואה שירדת את כל הארוכה בחזה, והשארת את מייקל למעלה.

אני סולח לך על כל החרא המוזר הזה שאתה עושה לי עכשיו רק משום שהבאת לנדב בידוף...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני לוקח את הפוקדור של סנדשרו ושם אותו בכיסי. התחלתי לטפס חזרה ללמעלה במהירות "מייקל?" אקרא בקול. אני מאוד מקווה שהוא בסדר.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [B]
    ניל~
    היא כבר הוציאה את האוויר מהפה שלה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלפה מנשקת את ידה ואז שולחת עשרות לבבות כתומים וורודים לעברה של איגליבאף, ואיגליבאף מתכסה כולה בלבבות. קלפה לא מהססת ואז רצה וחובטת בגופה של איגליבאף. לפתע, קלפה מתחילה להזיז את שתי ידייה מצד לצד, עד שהן זוהרות באור בהיר ויוצרות כדור אור בהיר מלפניה, ואז הכדור אור יוצא בצורה של יד ענקית, המכה את איגליבאף במכת קראטה.
    קלפה למדה מטרונום!
    "איגליבאף אל תוותרי תשלחי פעימת מים!" קורא דני ונראה לחוץ.
    "קלפה מעולה!"אומר בהתלהבות.
    "התחמקי והשתמשי במטרונום"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    כל הכבוד על הפעלת היכולת שלו!
    טיילו עומד כנגד העוקצי רעל של נידורינה, והוא זוהר לרגע בסגול מרושע ולמרות זאת הוא נראה חזק יותר ואז, הוא זוהר בצבע כתום אדמדם ואז טס במהירות לעברו של פליפר ומנקר אותו בחוזקה, עוצר אותו מההתקפה, ומפיל אותו בעצמה על האבנים. פליפר מתעלף.
    מהצד השני מייטי שולח קרן קרח ענקית לעברה של נידורינה ומקפיא אותה.
    נידורינה גם היא לא יכולה להלחם.
    "לכל הרוחות אתכם!" המעודדת צורחת ומסתערת לעברה של תמי, המתחמקת ממנה ומביאה לה מכה מאחורי צווארה, המעודדת גם היא מתעלפת על המקום.
    חחחח תודה XD

"את משוגעת" אומר לנערה שכנראה לא שומעת אותי, "תמי זה היה קרב מצוין!" אומר ואקרוץ לה, "כל הכבוד מייטי" אחמיא לאומנייט.
    "טיילו! היית אדיר! השתמשת ביכולת שלך והפגנת כוח מרשים! התחזקת מאוד!" אחמיא לו בחיוך ואחזיר אותו לפוכדור למנוחה.
    "צריכים לחזור למרכז הפוקימונים,טיילו מורעל והוא צריך ריפוי!" אומר לתמי,אלך איתה למרכז הפוקימונים,אחרי שנרפא נשכיר חדר ונשכב לישון,בעודי מנסה להירדם אנסה לחשוב על הקרב שהולך להיות מחר,ואיך אני הולך לנצח את דני והכי חשוב,האם יובאבה תגיע.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    "אני אהיה בסדר" אומרת לך דונה בחיוך "שכחת שקורסולה יכולה לרפא את עצמה?" היא שואלת בחיוך "ואני לא הולכת לעיר. אני נשארת ביער" היא מוסיפה בקול מעט תמים.
    "מה יש לך לחפש ביער" אשאל בסקרנות.

5. Kibō no chi
    אליסה~
    "אני אמסור לו כשהוא יסיים את הקרב" הוא אומר ברצינות . את מתעצבנת, מסננת לעצמך קללות על הבחור הענק. אתה מתחילה ללכת בחזרה לדרך 26 בועטת ברצפה בזעם, מנסה למצוא משהו מעניין לעשות כשלפתע (ואתה תאהב את זה) את מבחינה בפוקימון וקטן מסתובב באיזור ().
    "אלוהים אדירים הוא כזה... מכוער! ממזר מסכן" אמלמל לעברו ברחמים.
    "אני חייבת ללכוד אותו!"
    אני מוציאה את טדיאורסה ואומרת לו להשתמש באגרוף רעם.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    אדם~
    אני זה שנעלבתי~ לכן אתה צריך להתנצל!
    אתה מתחיל את הטיפוס חזרה למעלה וכעבור עשרים דקות, אתה מוצא את מייקל נח בצילו של עץ ענק "היי אחי" הוא אומר ונעמד "תהייתי אם לחכות לך או לא" הוא אומר ומצחקק לעצמו "נו לכדת אותו?" הוא שואל בחיוך ואתה מראה לו את הפוקדור "יופי, אחי. אנחנו נגיע מחר בצהריים לעיר ג'נטה" הוא אומר ומצביע אל האופק. אתה מאמץ את עינייך ורואה מרחוק את העיר ג'נטה. אתה מסתכל סביב ורואה שהשמש מתחילה לשקוע.

ניל~
    קלפה מנסה להתחמק, אבל הפעימת מים מהירה מידי, והיא פוגעת בה ישיריות ומעיפה אותה על המזרן הרך. קלפה אז קופצת באוויר ומתחילה לנער את ידיה מצד לצד עד שהן מתחילות לזהור באור בהיר וכדור של אור נוצר לפניה. מתוך האור יוצא כדור גדול ושחור, כדור צל, לעברה של איגליבאף, אבל המתקפה פשוט עוברת דרכה. "איגליבאף שירה!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשיר בקול נעים ויפה.

פלינט~
    בכיף :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שניכם מתחילים ללכת במהירות ומגיעים לאחר מספר דקות למרכז. "ערב טוב!" אומרת לכם האחות ג'וי בחיוך "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך, וכך גם תמי. אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.
    "אפשר גם חדר לילה?" שואלת תמי בחיוך "בהחלט!" אומרת האחות ג'וי ומוציאה ממדף מאחוריה, מפתח כסוף ומגישה לתמי "קומה שנייה, דלת רביעית" היא אומרת בחיוך. שניכם הולכים לחדר. אתה רואה שיש שם סלון גדול, יחסית, פינת אוכל עם מקרר ומיקרוגל, חדר אמבטיה ושני חדרי שינה.
    תמי עוזבת אותך ונכנסת למקלחת ומשם ישירות למיטה. אתה עושה דבר.
    אחרי חצי שעה של מחשבות על הקרב למחרת אתה נרדם.
    אתה קם מוקדם בבוקר, בשבע וקצת בבוקר. תמי, עדיין ישנה.

סם~
    "אני רוצה להתאמן" היא אומרת בקצרה.

אליסה~
    את משחררת את טאדיורסה שיוצא במהירות, כשידו מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצהוב חשמלי, והוא רץ ופוגע בבידוף ישירות בפרצופו. בידוף מתעצבן ונוהם לעברו של טאדיורסה ואז הוא רץ עליו במהירות ודחוף אותו בחוזקה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה מתחיל את הטיפוס חזרה למעלה וכעבור עשרים דקות, אתה מוצא את מייקל נח בצילו של עץ ענק "היי אחי" הוא אומר ונעמד "תהייתי אם לחכות לך או לא" הוא אומר ומצחקק לעצמו "נו לכדת אותו?" הוא שואל בחיוך ואתה מראה לו את הפוקדור "יופי, אחי. אנחנו נגיע מחר בצהריים לעיר ג'נטה" הוא אומר ומצביע אל האופק. אתה מאמץ את עינייך ורואה מרחוק את העיר ג'נטה. אתה מסתכל סביב ורואה שהשמש מתחילה לשקוע.
    הו וול, תסתכל בנו''ד.

.................................................. .................................................. .................................................. .....................................

''אני מציע שננוח. פה קצת, זה הזמן להכיר את הפוקימונים שלי קצת יותר לעומק, אני אבשלום לנו משהו... מוציא מצרכים מהתיק'' אני אומר וניגש לעבודה.

....................................

8. משתמש מנוסה
    [b]

פלינט~
    בכיף :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    שניכם מתחילים ללכת במהירות ומגיעים לאחר מספר דקות למרכז. "ערב טוב!" אומרת לכם האחות ג'וי בחיוך "מה אוכל לעזור לכם?" היא שואלת ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך, וכך גם תמי. אחרי מספר דקות היא מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.
    "אפשר גם חדר לילה?" שואלת תמי בחיוך "בהחלט!" אומרת האחות ג'וי ומוציאה ממדף מאחוריה, מפתח כסוף ומגישה לתמי "קומה שנייה, דלת רביעית" היא אומרת בחיוך. שניכם הולכים לחדר. אתה רואה שיש שם סלון גדול, יחסית, פינת אוכל עם מקרר ומיקרוגל, חדר אמבטיה ושני חדרי שינה.
    תמי עוזבת אותך ונכנסת למקלחת ומשם ישירות למיטה. אתה עושה דבר.
    אחרי חצי שעה של מחשבות על הקרב למחרת אתה נרדם.
    אתה קם מוקדם בבוקר, בשבע וקצת בבוקר. תמי, עדיין ישנה.
    בכמה פוקימונים צריך להשתמש בקרב המכון?

'נשאיר לה פתק' אמלמל,אחפש דף ועיפרון וארשום על דף הנייר, "ירדתי להתאמן,תפגשי אותי בקרבת מרכז הפוקימונים,אם את לא מוצאת אותי אני אהיה במכון בשעה עשר וחצי בדיוק" ארשום ואשים לה את המכתב ליד המיטה.
    אתארגן,אקח את כל הדברים שלי ואצא מהחדר.
    כמו שרשמתי במכתב,ארד למרכז הפוקימונים ואברך את האחות ג'וי בבוקר טוב,אצא מהמרכז ואחפש מקום שיש מספר עצים בעלי ענפים ארוכים ולא עבים במיוחד,כשאמצע מקום כזה אשחרר את טיילו וצ'ימצ'אר, "אוקיי,אחרי הרבה קרבות שעברתם אנחנו הולכים להתחרות בקרב המכון היום,טיילו אני רוצה שתתאמן על מתקפת הכנף שלך,אתה רואה שם את הענפים הקצרים? תנסה לשבור אותם באמצעות הכנפיים שלך,אם אתה לא מצליח על ההתחלה לא להתייאש,אתה תצליח בסוף! וצ'ימצ'אר,אני רוצה לנסות את היכולת שלך עם סיוע,לפתח אותה,כלומר שאם אני אומר לך סיוע ואני אגיד לך להשתמש בניקור,אתה תשמש בניקור ואם אני אבקש דגירה אתה תשתמש בדגירה,אז בינתיים תשתמש בסיוע ותנסה להשתמש בניקור על הענפים גם כן!" אדריך את שניהם ואצפה בהם

9. משתמש מנוסה

תומאס~
    ניירומה? Oם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון והיא נדלקת "גלמיאו, פוקימון החתול. כאשר פוקימון זה עצבני הוא חושף את ציפורניו החדות. אבל לרוב הוא נעים ושקט. פוקימון זה מסוג רגיל" אומרת לך הפוקידע.
    לאחר מכן, אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור שלה, והיא עדיין מעט תשושה מהקרב הקודם שלה, אבל למרות זאת היא שולחת מבין האנטנות שלה מכת ברק לעברה של גלמיאו, אשר קופצת על זנבה, ומתחמקת מהמתקפה ואז מסתערת על אלקיד ומוחאת את שתי כלפיה וגל הדף פוגע באלקיד. לאחר מכן, היא קופצת על ראשה ומתחילה לשרוט אותו בחוזקה.
    המצב של אלקיד לא נראה ממש טוב.
    השם היפני שלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה אלקיד אל תוותרי! תקפי בגל ברק כדי לשתק אותה! לאחר מכן, מכת ברק!" אני פוקד עליה

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    "אני רוצה להתאמן" היא אומרת בקצרה.
    "אה אני פשוט חשבתי שזה היה יכול להיות נחמד עם תצטרפי אלי למסע, נורא משעמם לי להיסתובב לבד" אגמגם לה בקול מבויש מעט.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל~
    קלפה מנסה להתחמק, אבל הפעימת מים מהירה מידי, והיא פוגעת בה ישיריות ומעיפה אותה על המזרן הרך. קלפה אז קופצת באוויר ומתחילה לנער את ידיה מצד לצד עד שהן מתחילות לזהור באור בהיר וכדור של אור נוצר לפניה. מתוך האור יוצא כדור גדול ושחור, כדור צל, לעברה של איגליבאף, אבל המתקפה פשוט עוברת דרכה. "איגליבאף שירה!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשיר בקול נעים ויפה.
    זה לא חוקי ='(
    ----------------------
    "קלפה חזרי מהר! זובאט צא! השתמש במציצת חיים!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. Kibō no chi

אליסה~
    את משחררת את טאדיורסה שיוצא במהירות, כשידו מושטת לאחור ומתחילה לזהור בצהוב חשמלי, והוא רץ ופוגע בבידוף ישירות בפרצופו. בידוף מתעצבן ונוהם לעברו של טאדיורסה ואז הוא רץ עליו במהירות ודחוף אותו בחוזקה.
    "טדיאורסה, השתמש בפיהוק ואז בשריטה!"

Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    טריקו קופץ מהענף ונוחט על גבה של סנובול, ומכסה את עינייה והיא נלחצת ומתחילה לרוץ מצד לצד בניסיון להעיף ממנה את טריקו, ואז טריקו מתחיל לזהור באדור והאור מקיף גם את סנובול וטריקו סופג ממנה חיים. "סנובול שאגה! ואז ניב אש!" קוראת המאמנת וסנובול מתחילה לשאוג בקול ענק הגורם לטריקו לפחד ולברוח ממנה ואז היא רצה אליו ונושכת את רגלו עם ניב אש.
    טריקו פצוע.
    "טריקו, תתעלם מהכאב לרגע שים לב היא קרובה!" אסב את מוצת ליבו ואחדיר בו מוטיבציה לנצח.
    ואז אדריך אותו "נצל את הטווח הקצר לעוד שאיבה אחת חזקה וממוקדת, ואז תשתמש בנגיחת ראש מטווח אפס!"

.

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    בורמי עוטף את עצמו בכיפת אור בהירה והודף את איגליבאף לאחור ף ואז הוא מתחיל לזהור באור בהיר, אבל שונה מתמיד והוא מתחיל לרחף ולשנות את צורתו. בורמי התפתח למוטים!
    מוטים עף במהירות לעברה של איגליבאף ומתחיל לזהור בכחול בהיר ושולח עליה מתקפת בלבול הפוגעת בה בעצמה אדירה.
    "את לא מוותרת איגליבאף! תשמשי ברוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח בעלת רסיסי קרח, עפה לעברו של מוטים ופוגעת בו.
    'וואו מוטים...' אני מתפעל ומחייך בהתרגשות, תוך כדי שאני מוציא את הפוקידע מכיסי ובודק מידע על מותים, אני מצביע לעבר איגליפאף, "קדימה מוטים תתחמק מהרוח הקפואה, ותתקוף בכדור אנרגיה!" אני צועק בנחישות ובחיוך מהתפתחותו של בורמי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. the bitch is back
    אדם~
    תמיד אפשר להרוג אותו :d
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מייקל מסכים איתך, בזמן שאתה מצרכים. מייקל מקושש עצים וצ'ארלה שלך מדליקה אותם ואחרי חצי שעה, שניכם אוכלים בתאבון מהאוכל שהכנת. כשכבר מתחיל להחשיך, מייקל פורש שק שינה ומתיישב עליו. "אני ממש מחכה לתחרות שלי מחר" הוא אומר לך בקול חולמני "גם אתה מתרגש?" הוא שואלץ

פלינט~
    2
    ואי אפשר לשלוט בסיוע.. זה בוחר בצורה רנדומלית...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משאיר למי פתק על הדלת ויוצא משם בשקט. אתה מברך את האחות ג'וי ויוצא מהמרכז במהירות. אתה לבסוף מגיע לפארק קטן בפאתי העיר, המוקף בעצים מיער איליין. אתה משחרר משם את טיילו וצ'ימיצ'אר.
    טיילו מהנהן בראשו, וכך גם צ'ימי'צאר. טיילו טס במהירות לעברו ומתחיל להכות את הענפים הארוכים עם כנפו, אבל אחרי מספר ניסיונות, הוא פשוט מכאיב לעצמו בכנף. מהצד השני צ'ימיצ'אר יוצר מלפני פניו כדור אור גדול, היוצא בתור הנהמה, של טיילו.

תומאס~
    שאני אשאל? Oo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אלקיד שולחת מבין האנטנות שלה, חשמל כחול היוצא בצורת של גל, הפוגע בגלמיאו ומשתק אותה.
    אז אלקיד קופצת באוויר ומשחררת מכת ברק חזקה, הפוגעת בגלמיאו, בחוזקה.
    גלמיאו מנערת את ראשה, ועינייה מתחילות לזהור באדום בהיר, וגלים בהירים עפים לעברה של אלקיד. אלקיד נרדמת.

סם~
    "זה נורא מחמיא לי" היא אומרת בחיוך "אולי נפגש בעיר ג'נטה אחרי שאני אסיים להתאמן קצת" היא אומרת בחיוך ואז מתקרבת אליך ולוקחת לך את הפוקידע מהיד ומתחילה להתעסק איתה. "יש לך עכשיו את המספר שלי" היא אומרת בחיוך ומחזירה לך את הפוקידע "אם תרצה, תתקשר אולי נעשה שידור חוזר לקרב" היא אומרת בחיוך וקורצת לך.

ניל~
    למה לא? Oo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר במהירות את קלפה ומשחרר את זובאט, שטס לעברה של איגליבאף, ונושך את מאחורי ראשה, אבל עד מהרה נרדם, כשפיו סגור על איגליבאף. "איגליבאף תתנפחי!" קורא דני ואיגליבאף מתחילה לשאוב אוויר במהירות ומתחילה לצמוח לממדים גדולים, ופיו של זובאט נפתח והוא נופל על המזרון, מנמנם בנעימים. "עכשיו סילון אוויר!" קורא דני.

אליסה~
    טאדיורסה נעמד ומפהק בפיו, ועננת עשן סגלגלה יוצאת במתוך פיו ונשאבת לתוך פיו של בידוף.. בידוף מפהק, אבל ממשיך לדחוף את טאדיורסה בחוזקה, אבל טאדיורסה מחזיר לו עם מתקפת שריטה ומעיף אותו ממנו.
    בידוף נראה ישנוני למדי.

אוסטין~
    טריקו מבין את מה שאתה מנסה לומר לו והוא מתחיל לזהור באדום, וקרן אור בהירה נשלחת לעברה של סנובול והוא סופג ממנו המון חיים, ונראה שהוא חיזק את עצמו בהרבה. ואז כשסנובול, עדיין לא מפוקסת מהספיגה, טריקו פוגע בה בחוזקה בראשו.
    "סנובול!" קוראת המאמנת שלה בזמן שסנובול נופלת על האדמה. "ניב קרח!" היא קוראת בפאניקה וסנובול שלה מסתערת לעברו של טריקו.

דארן~
    "מוטים, פוקימון העש. המפותח של בורמי זכר. למוטים אין הרבה תחביבים מיוחדים, חוץ מלהתעופף ברחבי העולם בעקבות הנקטר האהוב עליו." אומרת הפוקידע ואז נסגרת. מוטים טוס במהירות גבוהה באוויר, ומתחמק מהמתקפה של איגליבאף, ואז יוצר כדור ירוק לפני פיו והוא משלח אותו במהירות לעברה של איגליבאף, הנפגעת בחוזקה. איגליבאף, לא נראית טוב. "קרב אווירי אז?" אומר דני ומורה לאיגליבאף להחזיק עוד קצת ולהתנפח שוב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 43 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •