Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה משאיר את מייקל מאחור ומתחיל לרוץ במהירות ברחבי העיר. לבסוף אתה נעצר מול חנות גדולה, הבנוייה מאבן לבנה ויפה, כמו שאר העיר, וגגה בנויה מרעפים כחולים. אתה נכנס פנימה ושם יושבת בחורה שמנמנה "ברוך הבא לחנות! במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.
    "שלום! חמישה פוקדורים בבקשה!" אני מבקש בנימוס ומכין את הכסף ביד.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [b]
    ניל~
    זובאט טס במהירות לעברו של מיים ג'וניור ותוקע בו פרצוף מפחיד וגורם למיים גוניור ליפול לאחור בפחד. ואז, הוא מתחיל לרחף במהירות מעל ראשו של מיים ג'וניור, עד שהוא נרדם.
    "לא הבנת שלהרדים את הפוקימונים שלי לא עובד?" הוא שואל בהתנשאות "מיים ג'וניור נחירה!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לנחור בקול, ואז מפיו יוצאים Z גדולים ולבנים ופוגעים בזובאט בחוזקה.
    "זובאט חזור!קלפה צאי והשתמשי בהדרן! אחר כך תעירי את מיים גוניור בעזרת חבטה!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מתחיל לרוץ מצד לצד, אבל סנובול דופקת פרצוף מפחיד העוצר את צ'ימיצ'אר מלזוז ואז היא מנצלת את הבהלה שלו ומשתמשת בדחיפה ומפילה אותו מרגליו ואז קופצת באוויר, אבל צ'ימיצ'אר משתמש בסיוע, וכדור לבן נוצר לפי פיו והוא יוצא בצורת מקור המנקרת את סנובול ומפילה אותה אחורה.
    "צ'ימצ'אר מצוין" אשבח אותו על הלחימה שלו, "בוא נעשה עכשיו דבר כזה! תרוץ לכיוונה של סנובול עם ידיים מלפניך! ותכוון גחלת לכיוונה! אם אתה רואה שהיא זזה פשוט תזיז את הידיים לכיוון אליו היא הולכת,עד שאתה מגיע אליה! תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל להתחמק ממתקפות הנגד שאתה מגיע אליה!" אקרא ואביט בו בחיוך גאה

4. the bitch is back
    אליסה~
    "זה לא עניינך" הוא אומר בקול קר ומחזיק בחוזקה בידו הפצועה. "באתי להזהיר אתכם. איפה השני?" קול שואל אותך ומתיישב על האדמה לידך.

סם~
    ארון מהנהן, ואז מקשיח את גופו ומתחיל לרץ במהירות לעברו של בלאספורט, המבחין בו ובתנועה מהירה, הוא מתחמק מהנגיחה של ארון, ואז שולח גפן מצליפה, מבין עליו ומפליק לארון בגב.

אדם~
    אתה משלם למוכרת 375$ והיא מביאה לך את חמשת הפוקדורים החדשים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.

ניל~
    זובאט חוזר לפוקדור ואתה משחרר שוב את קלפה, המתחילה למחוא כפיים בחוזקה, ומיים ג'וניור מתחיל לזהור באדום בוהק ואז קלפה מסתערת עליו וחבטת בפניו, אבל מיים ג'וניור ממשיך לישון והוא נוחר שוב ומעיף את קלפה לאחור.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר זוהר בכתום בהיר ומתחיל לרוץ לעברה של סנובול ושולח לעברה גחלת, לכל כיוון שהיא רצה אליו. לבשוף הוא מגיע עד אליה ושולח גחלת ענקית מבין ידיו ושורף אותה לחלוטין. סנובול לא מוותרת ומלקקת את צ'ימיצ'אר בלחיו ואז דוחפת אותו עם בטנה, מעיפה אותו על הרצפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה משלם למוכרת 375$ והיא מביאה לך את חמשת הפוקדורים החדשים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    "לא תודה. עלי למהר, חבר מחכה לי!" רצתי החוצה ויצאתי לעבר מרכז הפוקימונים.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

ניל~
    זובאט חוזר לפוקדור ואתה משחרר שוב את קלפה, המתחילה למחוא כפיים בחוזקה, ומיים ג'וניור מתחיל לזהור באדום בוהק ואז קלפה מסתערת עליו וחבטת בפניו, אבל מיים ג'וניור ממשיך לישון והוא נוחר שוב ומעיף את קלפה לאחור.
    "קלפה השתמשי בהקסמה ובמהירות במשיכה, אחר כך תעברי למטרנום!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה

פלינט~
    צ'ימיצ'אר זוהר בכתום בהיר ומתחיל לרוץ לעברה של סנובול ושולח לעברה גחלת, לכל כיוון שהיא רצה אליו. לבשוף הוא מגיע עד אליה ושולח גחלת ענקית מבין ידיו ושורף אותה לחלוטין. סנובול לא מוותרת ומלקקת את צ'ימיצ'אר בלחיו ואז דוחפת אותו עם בטנה, מעיפה אותו על הרצפה.
    "צ'ימצ'אר יופי! עכשיו תקום מיד ותשרוט את סנובול! מיד אחרי זה תשתמש במיקוד אנרגיה ותשחרר גחלת לכל כיוון שסנובול פו אליו!" אומר ואחייך לסנובול

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    מוטים שלך זוהר בכחול בהיר, ואז משחרר קרן כחולה מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו לעברה של איגליבאף, ופוגע בה בחוזקה, ומה שגורם לה לשחרר את כל האוויר מפיה ולהתחיל לנחות על הרצפה, למרות שזה לא מספיק, הוא זוהר באור בהיר ומשחרר עשרות כדורי אור קטנים לעברה.
    "איגליבאף אינה יכולה לנצח! המנצח הוא מוטים!" קורא השופט "על המנהיג לשלוף פוקימון חדש" הוא ממשיך.
    דני מחייך ומחזיר את איגליבאף. "בוא נראה לך מה זה!" הוא אומר ומשחרר פוקדור חדש לאוויר. "מיים ג'וניור!" קורא דני ומתוך הפוקדור משתחרר עוד פוקימון קטן וורוד, המזכיר ליצן .
    "קדימה מיים. גונ' תתחיל עם קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו פותח את פיו ומוכו יוצאת קרן חשמלים, צהובה לעברו של מוטים ומתפוצצת עליו. מוטים, נראה חלש, אבל עדיין נשאר במשחק "אוקי אם זה לא עזר מיים. ג'וניור השתמש במחסום!" קורא דני בהתלהבות. מים ג'וניור מתחיל להזיז את ידו בפראות לכל כיוון ומתחיל לרוץ במהירות מסביב למוטים שלך, בזמן שהוא עושה את זה.
    'מה.. מה המתקפה הזו...' אני חושב לעצמי במעט בהלה, מנסה לאלתר כדי לעצור את מיים ג'וניור, "מותים תשתמש בכדור אנרגיה מהיר על מיים ג'וניור! תעצור אותו!" אני צועק במהירות למותים, מקווה שיעצור את המתקפה החשודה הזו.
    "מותים תשתמש כעת בנשיכת חרק!" אני צועק למותים לאחר מכן, מקווה כי יצליח גם את המתקפה השנייה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    אתה מזחיר את סנובול למאמנת שלה, שרצה במהירות עם סנובול בחזרה למרכז. אתה מסתכל לעבר הדרך, ורואה שהיא מתפצלת לשניים. אחת עולה למעל גבעה גבוהה מאוד, ואילו השנייה ממשיכה לתוך היער.
    בהתלבטות רבה לאן ללכת אחשוב לי לרגע.. ואז אחליט ואשתף את טריקו "אנחנו לא ממהרים לעיר, המכון יחכה... בוא נהנה, אל הגבעה!"
    אסיים את דבריי ואצא לדרך.

.

10. Kibō no chi
    אליסה~
    "זה לא עניינך" הוא אומר בקול קר ומחזיק בחוזקה בידו הפצועה. "באתי להזהיר אתכם. איפה השני?" קול שואל אותך ומתיישב על האדמה לידך.
    "מאתגר כרגע את מנהיג המכון, למה? ממה אתה צריך להזהיר אותנו?"

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    אדם~
    אתה נפרד מהמוכרת ויוצא החוצה ומתחיל לחפש את המרכז, שאותו אתה מוצא אחרי כמה דקות של חיפוש. אתה נכנס פנימה וקולט שמייקל כבר בפנים, מקבל את הפוקימונים שלו בחזרה. אתה ניגש לאחות ג'וי המברכת אותך לשלום "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך אתה מגיש לה את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות אתה מקבל את כולם בחזרה. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.

ניל~
    קלפה שולחת מפיה עשרות לבבות קטנות העפות במהירות לעברו של מיים ג'וניור ואז לב ענקי יוצא מפיה, שונה מהשאר והוא עף במהירות לעברו של מיים ג'וניור ונדבק בו. עיניו של מיים ג'וניור הופכות להיות לבבות אדומים. "לא מיים ג'וניור תשתמש בקרן טעינה!" קורא דני, אבל מיים ג'וניור מתעלם ממנו ומתחיל לרץ בהתרגשות לעברה של קלפה, אשר שולחת כדור אור מבין ידייה, והוא יוצא בצורה של ירית חוט, הקושרת את רגליו של מיים ג'וניור, שלא מוותר ופשוט זוחל על הרצפה.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מתאפס על עצמו, וכשהוא נופל על האדמה, הוא מזנק במהירות לעברה של סנובול ושורט אותה בפניה. לאחר שנייה הוא זוהר בכתום בהיר ואז שולח מידיו עשרות כדורי אש קטנים לעברה של סנובול ומחסל אותה במקום.

דארן~
    מוטים שולח כדור אנרגיה, אבל מיים ג'וניור קופץ הצידה וממשיך להזיז את ידיו בפראיות עד שלבסוף הוא קופץ אחורה ומחייך ברוע לעברך. מוטים מתרגז וטס לעברו של מיים ג'וניור, אבל לפתע הוא נהדף אחורה ונופל על המזרן.
    אתה מסתכל אחורה ורואה שדני מחייך ומשלב את ידיו "המתקפה האולטימטיבית של מיים ג'וניור." אומר דני "מיים ג'וניור כלא את מוטים שלך בתוך קופסא בלתי נראית, שרק אני ומיים ג'וניור יכולים לראות" הוא אומר ואז עולה על המזרן ומתחיל לצעוד באוויר.
    אתה מסתכל בפליאה והלם מוחלט בזמן שהוא עומד באוויר ומחייך אליך. "כמובן שיש פתח, אבל אני לא הולך לגלות לך איפה הוא" הוא אומר ומתחיל לצחוק.

אוסטין~
    אתה מחליט ללכת דרך הגבעה, ואחרי עשרים דקות אתה מגיע לחצי הדרך. אתה מסתכל סביב ורואה שהיער כבר מתחתיך. אתה מרוחק ובשקט. אתה מבחין, שגם השמש מתחילה לשקוע אי שם במערב. אתה מנער את ראשך וממשיך לעלות למעלה, כשאתה מבחין בגוש אבן שזז בקרבת מקום ואז אתה מבין שזה פוקימון. ג'יאדוד פוקימון האבן.

אליסה~
    "יש ביער איליין עשרות חברים מהנהורים" אומר קול בזעם "הארורים האלה לא יוותרו אף פעם מלנסות להסיט אנשים נגדו" הוא מוסיף ואז קורס למטה. את מבחינה שהוא מכוסה כולו בחבורות ופצעים, ופה ושם כמה סימנים של נשיכות.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    [B]

פלינט~
    צ'ימיצ'אר מתאפס על עצמו, וכשהוא נופל על האדמה, הוא מזנק במהירות לעברה של סנובול ושורט אותה בפניה. לאחר שנייה הוא זוהר בכתום בהיר ואז שולח מידיו עשרות כדורי אש קטנים לעברה של סנובול ומחסל אותה במקום.
    "נהדר צ'ימ'צאר! קרב נהדר!" אשבח אותו ואלטף את ראשו בעדינות,לאחר מכן אגש לסנובול ארים אותה מעט כדי שתשב על הקרקע, "את לוחמת מצוינת" אומר לה בחיוך,אוציא מעט אוכל ושתיה ואתן לה לאכול ולשתות כאוות נפשה,אוציא אוכל ושתיה גם לי ולפוקימונים שלי, "התאמנתם מצוין,אבל זה לא הסוף כן?" אומר לטיילו וצ'ימצ'אר בחיוך ואצחקק מעט,אביט בסנובול אוכלת ואבדוק מה השעה

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    מוטים שולח כדור אנרגיה, אבל מיים ג'וניור קופץ הצידה וממשיך להזיז את ידיו בפראיות עד שלבסוף הוא קופץ אחורה ומחייך ברוע לעברך. מוטים מתרגז וטס לעברו של מיים ג'וניור, אבל לפתע הוא נהדף אחורה ונופל על המזרן.
    אתה מסתכל אחורה ורואה שדני מחייך ומשלב את ידיו "המתקפה האולטימטיבית של מיים ג'וניור." אומר דני "מיים ג'וניור כלא את מוטים שלך בתוך קופסא בלתי נראית, שרק אני ומיים ג'וניור יכולים לראות" הוא אומר ואז עולה על המזרן ומתחיל לצעוד באוויר.
    אתה מסתכל בפליאה והלם מוחלט בזמן שהוא עומד באוויר ומחייך אליך. "כמובן שיש פתח, אבל אני לא הולך לגלות לך איפה הוא" הוא אומר ומתחיל לצחוק.
    "מה.." אני פולט בהלם, מנסה לחשוב על דרך יציאה, 'אולי זה רק תרגיל? אולי הם רק מנסים לגרום לי לחשוב שיש קופסא כדי שהקופסא באמת תתקיים...' אני מהרהר לעצמי, 'אולי זה סתם תרגיל פסיכולוגי...'
    "אוקיי מוטים תתרכז," אני אומר למוטים ברצינות, "מוטים, אל תאמין להם. אין באמת קופסא סביבך, תאמין בזה!" אני צועק למוטים בנחישות, מנסה להרגיע אותו ושלא יפול למשחק הפסיכולוגי הזה, "תעצום עיניים ותשתמש בכוח נסתר בכל הכוח! קדימה מוטים, אין באמת קופסא!" אני מוסיף, מקווה בליבי שאני באמת צודק ושהאסטרטגיה שלי תעבוד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. the bitch is back
    פלינט~
    סנובול מתיישבת ואוכלת בתאבון ובאותו זמן מסתכלת בחיוך על הפוקימונים שלך בזמן שהם מתאמנים אחד עם השני. אתה מסתכל מה השעה ורואה שרק תשע וקצת.

דארן~
    "טעות" אומר דני ועף אחורה במהירות בזמן שמוטים משחרר כוח סודי היוצא בכל הכוח, אבל המתקפה נהדפת אחורה ומתפוצצת על מוטים, הנפגע בעצמו. "מתקפות מיוחדות לא יעזרו לך פה" אומר דני בחיוך שחצני "זה טריק שבניתי אחרי הקרב שלנו, דון" הוא ממשיך ומסתכל על דון, הנראית גם היא בהלם מהמלך.
    "דארן תזהר, יש לי הרגשה שהקופסה הזו הרבה יותר מסוכנת ממה שהוא אומר"! היא קוראת לך מהמושבים.
    "מיים ג'וניור בוא נשחק איתו קצת ריקוד נדנדה ( Teeter Dance- אין לזה באמת תרגום XP)" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לרקוד מצד לצד ותווים קטנים וורודים מתחילים לרחף סביבו ואז הם טסים לעברו של מוטים ועוטפים אותו.
    מוטים מבולבל.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    פלינט~
    סנובול מתיישבת ואוכלת בתאבון ובאותו זמן מסתכלת בחיוך על הפוקימונים שלך בזמן שהם מתאמנים אחד עם השני. אתה מסתכל מה השעה ורואה שרק תשע וקצת.
    "יפה,המשיכו כך,טיילו תתאמן על מיומנות האוויר והמהירות שלך,נצטרך אותה בשביל תימרון והתחמקות באוויר,צ'ימצ'אר לחזק התקפה ומהירות" אומר לשניהם ואצפה בהם, "אז סנובול,את מסתובבת לבד? יש לך משפחה או חברים בקרבת מקום?" אשאל אותה בחיוך והתעניינות.

עמוד 46 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •