Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1478
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    [quote] אדם~
    אתה נפרד מהמוכרת ויוצא החוצה ומתחיל לחפש את המרכז, שאותו אתה מוצא אחרי כמה דקות של חיפוש. אתה נכנס פנימה וקולט שמייקל כבר בפנים, מקבל את הפוקימונים שלו בחזרה. אתה ניגש לאחות ג'וי המברכת אותך לשלום "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך אתה מגיש לה את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות אתה מקבל אתכולםבחזרה. "עועודהו?" היא שואלת בחיוך. [/q
    ''תוכלי להסביר לי קצת יותר על המכון שבעיר הזאת? אולי את יודעת מתי הוא יכול לקבל אותי?''

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    [
    דארן~
    "טעות" אומר דני ועף אחורה במהירות בזמן שמוטים משחרר כוח סודי היוצא בכל הכוח, אבל המתקפה נהדפת אחורה ומתפוצצת על מוטים, הנפגע בעצמו. "מתקפות מיוחדות לא יעזרו לך פה" אומר דני בחיוך שחצני "זה טריק שבניתי אחרי הקרב שלנו, דון" הוא ממשיך ומסתכל על דון, הנראית גם היא בהלם מהמלך.
    "דארן תזהר, יש לי הרגשה שהקופסה הזו הרבה יותר מסוכנת ממה שהוא אומר"! היא קוראת לך מהמושבים.
    "מיים ג'וניור בוא נשחק איתו קצת ריקוד נדנדה ( Teeter Dance- אין לזה באמת תרגום XP)" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לרקוד מצד לצד ותווים קטנים וורודים מתחילים לרחף סביבו ואז הם טסים לעברו של מוטים ועוטפים אותו.
    מוטים מבולבל.
    'שיט...' אני חושב לעצמי בכעס וחורק את שיניי, 'אני חייב לנסות לעשות משהו אחר...'
    "מוטים, תנסה לדחוף את מיים ג'וניור!" אני צועק, מקווה כי אולי זה יעזור למוטים להשתחרר מהמתקפה של דני.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. the bitch is back
    פלינט~
    סנובול מנידה את ראשה לשלילה ונראית מעט עצובה. אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך והם רצים אחד לעברה השני, ומנסים לתקוף ובאותו זמן להתחמק. האימונים עובדים בסדר.

אדם~
    "ובכן" האחות ג'וי מתחילה לומר "אני יודעת שדני משתמש בפוקימונים שהם מסווגים כתינוקות" היא אומרת בחיוך "אתה יודע כמו טוגפי, קלפה וכאלה" היא ממשיכה. "ואני ממש לא יודעת מה הסדר של דני, תצטרך לגשת לשם בעצמך" היא אומרת בחיוך.

דארן~
    מוטים מתחיל לרחף באוויר, אבל כל פעם הוא נתקע בצד של הקופסה הבלתי נראית "מיים ג'וניור. אתה יכול לנוח עד שהוא יחסל את עצמו" אומר בשחצנות דני ומחייך למראה של מוטים המרסק את עצמו כל פעם מחדש בקיר הבלתי נראה.
    "דארן!" קוראת לפתע דון "תחשוב על זה, זאת קופסא! חייבת להיות שם פתח או פרצה!" מעודדת אותך דון ומחייכת לעברך בעידוד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    אדם~
    "ובכן" האחות ג'וי מתחילה לומר "אני יודעת שדני משתמש בפוקימונים שהם מסווגים כתינוקות" היא אומרת בחיוך "אתה יודע כמו טוגפי, קלפה וכאלה" היא ממשיכה. "ואני ממש לא יודעת מההסדר של דני, תצטרך לגשת לשם בעצמך" היא אומרת בחיוך.
    ''סבבה, תודה.'' אני עונה ועוזב את מרכז הפוקימונים לעבר זירת הקרב של המכון, אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ומתחיל לעבוד איתם על אסטרטגיה. לפתע נזכרתי במשהו חשוב, רצתי לעבר האחות ג'ון לשאול מידע לגבי ההתקפה אטראקט, שזו התקפה שאלותי סיפרה לי עליה.

5. משתמש מנוסה
    פלינט~
    סנובול מנידה את ראשה לשלילה ונראית מעט עצובה. אתה מסתכל לעבר הפוקימונים שלך והם רצים אחד לעברה השני, ומנסים לתקוף ובאותו זמן להתחמק. האימונים עובדים בסדר.
    "מצוין שניכם,אני גאה בכם,המשיכו ככה!" אומר להם ואמשיך לצפות בהם,אביט בסנובול ואנסה להבין אותה, "קרה להם משהו? הם נעלמו?" אשאל אותה בהתעניינות ואלטף את ראשה בעדינות כדי להרגיע אותה

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [B]

ניל~
    קלפה שולחת מפיה עשרות לבבות קטנות העפות במהירות לעברו של מיים ג'וניור ואז לב ענקי יוצא מפיה, שונה מהשאר והוא עף במהירות לעברו של מיים ג'וניור ונדבק בו. עיניו של מיים ג'וניור הופכות להיות לבבות אדומים. "לא מיים ג'וניור תשתמש בקרן טעינה!" קורא דני, אבל מיים ג'וניור מתעלם ממנו ומתחיל לרץ בהתרגשות לעברה של קלפה, אשר שולחת כדור אור מבין ידייה, והוא יוצא בצורה של ירית חוט, הקושרת את רגליו של מיים ג'וניור, שלא מוותר ופשוט זוחל על הרצפה.
    "קלפה השתמשי בחבטה, אחר כך תשתמשי במטרונום נוסף!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    ארון מהנהן, ואז מקשיח את גופו ומתחיל לרץ במהירות לעברו של בלאספורט, המבחין בו ובתנועה מהירה, הוא מתחמק מהנגיחה של ארון, ואז שולח גפן מצליפה, מבין עליו ומפליק לארון בגב.
    "ארון היתקשחות שוב, ואז תרוץ אליו במהירות ותנסה לנגוח בו שוב" אומר לארון ואחשוב לעצמי ' המניאק הזה מהיר זה עומד להיות קרב קשה'.

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    מוטים מתחיל לרחף באוויר, אבל כל פעם הוא נתקע בצד של הקופסה הבלתי נראית "מיים ג'וניור. אתה יכול לנוח עד שהוא יחסל את עצמו" אומר בשחצנות דני ומחייך למראה של מוטים המרסק את עצמו כל פעם מחדש בקיר הבלתי נראה.
    "דארן!" קוראת לפתע דון "תחשוב על זה, זאת קופסא! חייבת להיות שם פתח או פרצה!" מעודדת אותך דון ומחייכת לעברך בעידוד.
    'דון צודקת...' אני חושב לעצמי ומנסה להתרכז, 'בטוח יש פרצה לקופסא הזאת...'
    "מוטים, תנסה לרחף באוויר, ואז לצלול במהירות למטה, אולי שם נמצא הפתח של הקופסא!" אני צועק למוטים, מקווה כי אני צודק.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    אתה מחליט ללכת דרך הגבעה, ואחרי עשרים דקות אתה מגיע לחצי הדרך. אתה מסתכל סביב ורואה שהיער כבר מתחתיך. אתה מרוחק ובשקט. אתה מבחין, שגם השמש מתחילה לשקוע אי שם במערב. אתה מנער את ראשך וממשיך לעלות למעלה, כשאתה מבחין בגוש אבן שזז בקרבת מקום ואז אתה מבין שזה פוקימון. ג'יאדוד פוקימון האבן.
    "ג'יודוד! בחור קשוח..." אמלמל בשקט מחייך ומיד אפנה את צומת ליבו של טריקו.
    "טריקו פוקימונים כמוהו חלשים נגד מתקפת שאיבה, קדימה נחסל אותו!" אומר מלא מוטיבציה...
    "טריקו, שאיבה בבקשה, צא!" אפקוד עליו.

.

10. Kibō no chi

אליסה~
    "יש ביער איליין עשרות חברים מהנהורים" אומר קול בזעם "הארורים האלה לא יוותרו אף פעם מלנסות להסיט אנשים נגדו" הוא מוסיף ואז קורס למטה. את מבחינה שהוא מכוסה כולו בחבורות ופצעים, ופה ושם כמה סימנים של נשיכות.
    'אם יש נהורים באיזור אני אשמור עליו בחיים, אני אנקום בפעם אחרת' אני חושבת לעצמי ומנסה להרים אותו על גבי אל תוך העיר, בעודי זועקת לעזרה ושואלת איך מגיעים אל בית החולים כאן.

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    תזכרו עמוד 50 פרס! D:

אדם~
    רק תפרט מה אתה עושה איתם~ מה זה עובד איתם על אסטרטגיה? OO
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס בחזרה למרכז וניגש לאחות ג'וי אשר, בדיוק מחזירה פוקדור לילדה קטנה, המודה לה ויוצאת בדילוגים מהמרכז. "אתה מתכוון למשיכה?" היא שואלת אותך "זאת מתקפה הגורמת לפוקימון היריב, במידה והוא מהמין הפוך מהמשתמש, להתאהב בפוקימון שהשתמש במתקפה" היא אומרת "כלומר נגיד אתה משתמש בצ'ארמנדר נקבה, על צ'ארמנדר זכר במתקפה, הצ'ארמנדר הזכר יתאהב בנקבה. אותו דבר גם הפוך" היא אומרת בחיוך.

פלינט~
    סנובול מצביעה על הפוקדורים שלך ואז נעמדת ומשחקת אותה כמאמנת ואז היא זורקת את הפוקדור באוויר ואז ממשיכה ומראה לך שכל משפחתה, וחבריה נלכדו. ואז היא מצביעה על עצמה ומניעה את ראשה לשלילה, ועל פרצופה עולה ארשת עצובה.

ניל~
    קלפה מסתערת על עברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בחוזקה הצידה, ואז מניעה את ידייה מצד לצד עד שהן מתחילות לזהור ולפניה נוצר כדור אור, וממנו נשלחים עשרות עלי תער.
    "מיים ג'וניור קדימה, אתה אוהב אותה נכון?" שואל דני והפוקימון שלו מסב את פניו אליו והוא מחייך באושר ועיניו נוצצות מאושר. "אז תשמור אותה לנצח בתוך הקופסה!" דני מציע לו בחיוך ומיים ג'וניור מחייך באושר ואז הוא מתחיל להזיז את ידיו בפראיות מצד לצד והוא מתחיל לרקוד מסביב לקלפה, ואז זז אחורה.

סם~
    ארון מקשיח את גופו שוב, ואז מסתער על בלאספורט, ששוב בעזרת גופו הדק מתחמק מהמתקפה ואז שני עליו מתחילים לזהור בירוק בהיר והאור מתפשט ועוטף את גופו של באלספורט והוא נראה שהתחזק, ואז הוא שולח שוב מבין עליו גפן מצליפה, ומצליף על רגליו של ארון, ומפיל אותו על גבו, בזמן שהוא מסתובב בחינניות.
    (דמיין רקדנית מסתובבת עם הסרטים האלה XP)

דארן~
    מוטים מנער את ראשו, ואז צולל במהירות למטה, מנסה להשתחרר מהקופסה, אבל נהדף באוויר ומועף על המזרן הרך. "טוב מיים ג'וניור, הפוקימון שלו משעמם! תשלח קרן טעינה!" קורא דני והפוקימון שלו פותח את פיו ומתוכו יוצאת קרן חשמלית צהובה לעברו של מוטים.

אוסטין~
    טריקו קופץ באוויר ומתחיל לזהור באדום וקרן אור נשלחת לעברו של ג'יאדוד אשר נפגע קשות מהקרן ואילו טריקו נראה שהתחזק. ג'יאדוד מסתכל עליכם בזעם, ועורו הסלעי מתחיל להחליק והוא מסתער לעברו של טריקו עם אגרוף מגה, והוא פוגע בבטנו בחוזקה, ומעיף אותו בחוזקה.

אליסה~
    את מרימה, בהמון מאמץ, את קול ומתחילה ללכת איתו בחזרה לכיוון העיר. כשאת מגיעה לרחוב אנשים מסתכלים עליך בצורה מוזרה ואז מתפזרים. את ממשיכה ואנשים מתחילים לצעוק עלייך, ואפילו איש זקן זורק עליך עגבנייה " הוא אחד מהמפקדים מהצללים! תהרגו אותם!" קורא איש מבוגר ומתחילה לתקהל סביבך המולה אשר זורקת עליך דברים ומקללים וצועקים עלייך "להרוג אותו!" נשמע קולה של אישה "תהרגו את שניהם היא עוזרת לצללים!" "ילדה תתרחקי ממנו הוא מסוכן!" ממשיכים וצועקים עלייך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Magenta"]

פלינט~
    סנובול מצביעה על הפוקדורים שלך ואז נעמדת ומשחקת אותה כמאמנת ואז היא זורקת את הפוקדור באוויר ואז ממשיכה ומראה לך שכל משפחתה, וחבריה נלכדו. ואז היא מצביעה על עצמה ומניעה את ראשה לשלילה, ועל פרצופה עולה ארשת עצובה.
    איך אפשר לשכוח חחח

"אני מבין אותך..." אומר לה בקול שקט ומנחם,אלטף אותה בעדינות בראשה בניסיון להעלות את מצב רוחה, "ואת לא רוצה להיתפס על ידי מאמן? הכרת חברים חדשים או מקום להסתובב בו?" אשאל אותה ואחכה לתגובתה,אביט בפוקימונים שלי ואראה איך הם מתאמנים תוך כדי שאני בודק מה השעה

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [B][COLOR="Magenta"]
    ניל~
    קלפה מסתערת על עברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בחוזקה הצידה, ואז מניעה את ידייה מצד לצד עד שהן מתחילות לזהור ולפניה נוצר כדור אור, וממנו נשלחים עשרות עלי תער.
    "מיים ג'וניור קדימה, אתה אוהב אותה נכון?" שואל דני והפוקימון שלו מסב את פניו אליו והוא מחייך באושר ועיניו נוצצות מאושר. "אז תשמור אותה לנצח בתוך הקופסה!" דני מציע לו בחיוך ומיים ג'וניור מחייך באושר ואז הוא מתחיל להזיז את ידיו בפראיות מצד לצד והוא מתחיל לרקוד מסביב לקלפה, ואז זז אחורה.
    "מה לעזאזל? קלפה השתמשי במטרונום!"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. Kibō no chi

אליסה~
    את מרימה, בהמון מאמץ, את קול ומתחילה ללכת איתו בחזרה לכיוון העיר. כשאת מגיעה לרחוב אנשים מסתכלים עליך בצורה מוזרה ואז מתפזרים. את ממשיכה ואנשים מתחילים לצעוק עלייך, ואפילו איש זקן זורק עליך עגבנייה " הוא אחד מהמפקדים מהצללים! תהרגו אותם!" קורא איש מבוגר ומתחילה לתקהל סביבך המולה אשר זורקת עליך דברים ומקללים וצועקים עלייך "להרוג אותו!" נשמע קולה של אישה "תהרגו את שניהם היא עוזרת לצללים!" "ילדה תתרחקי ממנו הוא מסוכן!" ממשיכים וצועקים עלייך.
    "מה אתם רוצים ממני? אני בכלל לא יודעת מי זה. הוא סתם הלך ביער ופתאום התמוטט, חשבתי שהוא זקוק לעזרה..." אני אומרת ומניחה אותו על הרצפה.
    "הצללים? מי אלה?" אני מוסיפה ומתרחקת ממנו טיפה.

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    אדם~
    רק תפרט מה אתה עושה איתם~ מה זה עובד איתם על אסטרטגיה? Oo
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נכנסבחזרה למרכז וניגש לאחות ג'וי אשר, בדיוק מחזירה פוקדור לילדה קטנה, המודה לה ויוצאת בדילוגים מהמרכז. "אתה מתכוון למשיכה?" היא שואלת אותך "זאת מתקפה הגורמת לפוקימון היריב, במידה והוא מהמין הפוך מהמשתמש, להתאהב בפוקימון שהשתמש במתקפה" היא אומרת "כלומר נגיד אתה משתמש בצ'ארמנדר נקבה, על צ'ארמנדר זכר במתקפה, הצ'ארמנדר הזכר יתאהב בנקבה. אותו דבר גם הפוך" היא אומרת בחיוך.
    ''איך בדיוק אני מלמד את צ'ארלה את ההתקפה, והאם רק צ'ארמנדר יימשך?'' שאלתי ההתעניינות. מתכנן לעבודעם צ'ארלה על ההתקפה.

עמוד 47 מתוך 99 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •