Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 99 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    אדם~
    "כנראה היא עוד לא מוכנה ללמוד עוד מתקפה" אומרת האחות ג'וי בחיוך "לא כל הפוקימונים יכולים ללמוד את כל המתקפות בבת אחת" היא מוסיפה ומגישה לך כוס תה קר. "תחשוב על זה, היא למדה מתקפה בזמן האחרון, שטכנית היא לא אמורה ללמוד?" היא שואלת.

פלינט~
    מי זה דילן? Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפני שאתה מסיים את המשפט, אזוריל הקטן קופץ על זנבו ונופל בידך בחיוך ומתחכך בחזך בחיבה.
    "אזוריל נמצא כאן, כבר כמעט שלושה חודשים" אומרת יובאבה "הוא אמור היה להיות משוחרר בעוד כמה ימים" היא מוסיפה ונראה שהבעת פניה מתרככת לראות את אזוריל מוצא מאמן חדש.

לורן~
    רלאטס מהנהן בראשו ומרים את ידיו למעלה ובן רגע, עשרות כפילים של ראלטס נוצרים סביבו של פרס, המופתע, המנסה לפגוע בו עם שריטה, אבל פוגע בכפיל.
    לאחר שראלטס הורס את אחד מהכפילים, כל הראלטסים, מתחילים לזהור בכחול בהיר, ובעזרת כוחם המשותף, הם מרימים את פרס באוויר, ומטיחים אותו בעצמה אדירה על האדמה הקשה.
    פרס נעמד, ומהפטריות הקטנות שעל גופו, מתפזרת אבקה כתומה חזקה העפה לרחבי כל הכפילים, ומעלימה את כמעט כולם.

אליסה~
    את מחזירה את טאדיורסה ומשחררת את טוטדייל למגרש. באותו רגע מיים ג'וניור נוקש בידו וטוטדייל מוקף שוב בחומת האור של מיים ג'וניור. "ובכן, עוד אחד מהטריקים הנהדרים של הקופסה שלי" אומר דני בחיוך ומרים מעט את פניו בחיוך.
    טוטדייל בעודו בקופסה, מנסה להוציא עצמו משם והוא שולח אקדח מים לעבר מיים ג'וניור, אבל המתקפה נהדפת לאחור, ולפתע מים מתחילים להאגר בתוך הקופסה, מה שנראה מוזר כמים עומדים באוויר.

ניל~
    סידוט משתמש בכוח טבעי, היוצא בצורת פצצת נבט, אשר מתפוצצת על אילומיס, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ משפיעה עליה. מיד אח"כ הוא מסתובב במהירות ויוצר שברי רוח, המחכים להשלח לעברה של אילומיס. אילומיס עוקפת את השברי רוח ותוקפת בחוזקה את סידוט עם מתקפה מהירה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה

אליסה~
    את מחזירה את טאדיורסה ומשחררת את טוטדייל למגרש. באותו רגע מיים ג'וניור נוקש בידו וטוטדייל מוקף שוב בחומת האור של מיים ג'וניור. "ובכן, עוד אחד מהטריקים הנהדרים של הקופסה שלי" אומר דני בחיוך ומרים מעט את פניו בחיוך.
    טוטדייל בעודו בקופסה, מנסה להוציא עצמו משם והוא שולח אקדח מים לעבר מיים ג'וניור, אבל המתקפה נהדפת לאחור, ולפתע מים מתחילים להאגר בתוך הקופסה, מה שנראה מוזר כמים עומדים באוויר.
    "יופי, עכשיו אתה רואה את הדפנות של הקופסא! תרסק אותה במתקפת זעם!"

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    "כנראה היא עוד לא מוכנה ללמוד עוד מתקפה" אומרת האחות ג'וי בחיוך "לא כל הפוקימונים יכולים ללמוד את כל המתקפות בבת אחת" היא מוסיפה ומגישה לך כוס תה קר. "תחשוב על זה, היא למדה מתקפה בזמן האחרון, שטכנית היא לא אמורה ללמוד?" היא שואלת.
    "היא למדה לא מזמן צוות כפול." אני נאנח. לוגם את התה הקר בלגימה אחת ומחייך אליה חזרה. "אני מניח שאני פשוט צריך להניח לה. הפעלתי עליה יותר מדי לחץ... יש לי רעיון. תודה האחות גוי! אני חושב שגיבשתי אסטרטגיה!"

אני יוצא החוצה חזרה אל הזירה ומוציא את סנדשרו. "עכשיו סנדשרו, אני הולכים ללמוד חפירה! תתחיל לחפור באדמה! אני מאמין בך חבר."

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [b]
    ניל~
    סידוט משתמש בכוח טבעי, היוצא בצורת פצצת נבט, אשר מתפוצצת על אילומיס, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ משפיעה עליה. מיד אח"כ הוא מסתובב במהירות ויוצר שברי רוח, המחכים להשלח לעברה של אילומיס. אילומיס עוקפת את השברי רוח ותוקפת בחוזקה את סידוט עם מתקפה מהירה.
    "עוד קצת סידוט עוד קצת ותשלח את הרוח החדה לעבר הכנפיים של אילומיס אחר כך תשתמש בצמיחה ואז בכוח טבעי לעבר ראשה על מנת לעיוור אותה לכמה שניות, לאחר מכן תנסה לדחוף את אילומיס עם כל הגוף שלך !"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy;1338068.
    [b
    פלינט~[/b]
    מי זה דילן? Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפני שאתה מסיים את המשפט, אזוריל הקטן קופץ על זנבו ונופל בידך בחיוך ומתחכך בחזך בחיבה.
    "אזוריל נמצא כאן, כבר כמעט שלושה חודשים" אומרת יובאבה "הוא אמור היה להיות משוחרר בעוד כמה ימים" היא מוסיפה ונראה שהבעת פניה מתרככת לראות את אזוריל מוצא מאמן חדש.
    חחחחחחחח אופס דמות שלי ממשחק אחר XD

"עכשיו יהיה לו אותי" אומר ליובאבה בחיוך ואלטף את ראשו של אזוריל בחיבה,אביט בסנובול ואצביע אליה להתקרב, "כידוע לך,נפגשנו רק היום,סיפרת לי שאת לבד ואת רוצה מאמן,ושאת אוהבת קרבות" אומר לה בחיוך, "הצעתי לך להתלוות אליי,התרשמת ממני בתור מאמן והגיע הזמן לשאול,את רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותה בחיוך,אוציא מתיקי פוכדור ריק ואחזיק בידי כדי שתראה אותו בבירור

6. the bitch is back
    אליסה~
    "אוי לא!" קורא דני בהלם מהמצב בזמן שטוטדייל מתחיל לחבוט בקירות הקופסה. אחרי כמה מכות, הקירות מתחילים לזהור בצהוב בהיר.
    "מהר תהדוף אותו!" קורא דני בבהלה ומיים ג'וניור שלו מתחיל לזהור בכחול, ולפתע כל המים שבתוך הקופסה מתחילים לעלות והוא כולאים את טוטדייל בתוכם, מונעים ממנו לזוז מתוכם.
    "עכשיו שהוא כלוא בפנים קרן טעינה!" קורא דני, ונראה שהתאפס מהמצב והפוקימון שלו שולח מפיו קרן חשמלית צהובה לעברו של טוטדייל, והוא נפגע קשות מהמתקפה.

אדם~
    "בהצלחה!" קוראת האחות ג'וי ומנופפת לך בידה לשלום. אתה יוצא מהמרכז, לרחוב הראשי, וזורק את סנדשרו לאוויר. אתה מסביר לו מה אתה רוצה, והוא בדיוק מרים את ידו הקטנה, כשאתה שומע "אדם! אדם!" אתה מסתובב ורואה את מייקל מחזיק בידו סרט צהוב ויפה, בזמן שהוא רץ לכיוונך.
    "תראה השגתי את הסרט!" הוא אומר בהתלהבות "נו הצלחת ללמד אותם מתקפות חדשות?" הוא שואל בחיוך ואז רואה את סנדשרו שלך מתכונן לחפור על המדרכה המרוצפת של הרחוב.
    "אז אתה הולך להרוס לעיר את המדרכה?" הוא שואל ומעלה צחוק קטן על פניו.

ניל~
    סידוט מתכונן, ואז שולח את השברי רוח שלו בדיוק לפני שאילומיס תוקפת עם מתקפה מהירה, ופוצע אותה בכנפייה.אילומיס נופלת על האדמה, רק כדי להיפגע ממתקפת כוח הטבע של סידוט.
    סידוט אז רץ לעברה וחובט באילומיס בגופו, אבל היא פשוט דוחפת אותו בחזרה ואז האנטנות הקטנות על ראשה, מתחילים לזהור באור בהיר. אור הירח והיא מרפאת את עצמה.
    אילומיס שוב מסתכלת עליכם בזעם ויוצאת עם מתקפה מהירה ופוגעת בסידוט בחוזקה.

פלינט~
    אוקי Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול מסתכלת בשקיקה בפוקדור הנוצץ ומהנהנת בראשה בחיוך. בינתיים אזוריל מסתכל עליך בחיוך מחכה לראות מה יקרה.
    יובאבה מוציאה מאחד מהמדפים פוקדור נוצץ וחדש ונותנת לך אותו "זה הפוקדור של אזוריל" היא אומרת ועל פניה עולה חצי חיוך.
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    סידוט מתכונן, ואז שולח את השברי רוח שלו בדיוק לפני שאילומיס תוקפת עם מתקפה מהירה, ופוצע אותה בכנפייה.אילומיס נופלת על האדמה, רק כדי להיפגע ממתקפת כוח הטבע של סידוט.
    סידוט אז רץ לעברה וחובט באילומיס בגופו, אבל היא פשוט דוחפת אותו בחזרה ואז האנטנות הקטנות על ראשה, מתחילים לזהור באור בהיר. אור הירח והיא מרפאת את עצמה.
    אילומיס שוב מסתכלת עליכם בזעם ויוצאת עם מתקפה מהירה ופוגעת בסידוט בחוזקה.
    מה אור ירח מה =@?
    ---------------------------
    "סידוט חזור ! קלפרי צאי השתמשי בהדרן (ותומר האידיוט !)! קלפרי חזרי סידוט צא והשתמש בכוח טבעי לעבר אותה הכנף ששלחת את הרוח החדה "אומר במהירות .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. מנהל ראשי
    אדם~
    "בהצלחה!" קוראת האחות ג'וי ומנופפת לך בידה לשלום. אתה יוצא מהמרכז, לרחוב הראשי, וזורק את סנדשרו לאוויר. אתה מסביר לו מה אתה רוצה, והוא בדיוק מרים את ידו הקטנה, כשאתה שומע "אדם! אדם!" אתה מסתובב ורואה את מייקל מחזיק בידו סרט צהוב ויפה, בזמן שהוא רץ לכיוונך.
    "תראה השגתי את הסרט!" הוא אומר בהתלהבות "נו הצלחת ללמד אותם מתקפות חדשות?" הוא שואל בחיוך ואז רואה את סנדשרו שלך מתכונן לחפור על המדרכה המרוצפת של הרחוב.
    "אז אתה הולך להרוס לעיר את המדרכה?" הוא שואל ומעלה צחוק קטן על פניו.
    אמרתי יוצא לזירה... יא קאקר...

"סנדשרו אני יודע שאתה נרגש לעזור לי, אבל בוא חזור לזירה קודם. שם תחפור כמה שרק תרצה!" אומר לסנדשרו ואתפנה אל מייקל. "וואלה מה זה התחרויות סרטים האלה? כאילו מה עושים שם?"

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    סם~
    נראה לי גם :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך ללכת בשביל, הרוס מהפסדך בקרב, אתה ממשיך ללכת מספר דקות ואז מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך. אתה נכנס פנימה ונתקל באחות ג'וי חייכנית למראה, אשר מרפאה לך את ארון בשמחה.
    אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכז ואז ,בדיוק בכניסה, הולכת לאיטה, פוקימון קטנה מאוד המזכירה לך פטרייה (). אתה מזהה אותה במידית בתור שרומיש- פוקימון הפטרייה.
    ' שרומיש, כמה אהבתי לשחק איתם בילדות בשדות הכפר, תמיד רציתי אחד כזה ועכשיו אני יכול לנסות ולהגשים זאת' אחשוב בזמן שאקח את הפוכדור של ארון ואשחרר אותו ממנו בעודי קורא: "צא ארון, תתקשח ואז תסתער על שרומיש ותפתיע אותה בחבטת ראש ולאחר מכן תזיז עלייה בוץ".

10. משתמש מנוסה

פלינט~
    אוקי Xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנובול מסתכלת בשקיקה בפוקדור הנוצץ ומהנהנת בראשה בחיוך. בינתיים אזוריל מסתכל עליך בחיוך מחכה לראות מה יקרה.
    יובאבה מוציאה מאחד מהמדפים פוקדור נוצץ וחדש ונותנת לך אותו "זה הפוקדור של אזוריל" היא אומרת ועל פניה עולה חצי חיוך.
    "תודה" אומר לה בחיוך ואקח ממנה את הפוכדור ואגע איתו קלות באזוריל כדי שייכנס אליו,לאחר מכן בפוכדור שהוצאתי אגע קלות בסנובול בשביל שתיכנס, "יש משהו שאת צריכה להסביר לי על הטיפול באזוריל?" אשאל את יובאבה בהתעניינות

11. the bitch is back
    ניל~
    לגמרי אדיוט~ D=
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את סידוט, ומשחרר את קלפרי אשר מוחאת במהירות כפיים, ובכף האחרונה אילמויס זוהרת באדום בהיר. אתה מחזיר את קלפה, ושולח, שוב את סידוט. אשר משחרר את מתספקת הכוח הטבע שלו, בצורת פצצת נבט והוא פוגע באילומיס בחוזקה.
    אילומיס מנסה לתקוף, אבל האנטנות שלה זוהרות שהיר והיא השתמשה שוב באור הירח.

אדם~
    איזו זירה? Xd
    אתה באמצע העיר Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עיניו של מייקל מתחילות לנצוץ בזמן שהוא מתחיל לדבר "תחרויות סרט אלה תחרויות שנועדו להראות את היופי של הפוקימונים!" הוא אומר בהתלהבות "המטרה שם, זה פחות הקרב אלה שילוב המתקפות, והדרך שבה אתה מציג את הפוקימון שלך. זה המון חשיבה, וצורך בליהיות יצירתי במיוחד!" הוא מוסיף ומשלב את כפות ידיו בהתרגשות. "לכל תחרות יש שלושה שלבים, הראשון זה להציג את הפוקימון שלך בצורה הכי יפה בשילוב של מתקפות ואביזרים. השלב השני זה ממש קרב פוקימונים אבל אתה צריך בעזרת שילוב המתקפות שלך להוריד כמה שיותר נקודות ליריב. השניים שעולים לשלב האחרון מתחרים בקרב כפול, שכמובן צריכים שם גם לשלב מתקפות, אבל הפעם אתה צריך לשלב מתקפות של שני פוקימונים!" הוא אומר ממשיך, בזמן ששניכם הולכים לכיוון פארק גדול, ששם אתם יכולים להתאמן.

סם~
    אתה משחרר את ארון, והוא מתחיל להקשיח את עורו ואז נוגח בחוזקה בשרומיש בצד גופו. שרומיש מתפלא ואז מקצה ראשו, יוצאת קרן אדומה בהירה אשר נשלחת לעברו של ארון ועוטפת אותו באור האדום.
    שרומיש ריפא את עצמו מהמתקפה של ארון. מיד אח"כ ארון מסתובב ומתחיל להשליך בוץ לעברו של שרומיש, המתכסה כולו בבוץ, אבל מתנער ממנו במהירות ואז יוצא בדחיפה לעברו של ארון וחובט בו, אבל זה לא כ"כ מזיז לארון.

פלינט~
    אתה נוגע בסנובול והיא נלכדת בשמחה בפוקדור שהבאת לה.
    "ובכן, חשוב נורא להאכיל אותו שלוש פעמים ביום," אומרת יובאבה "והוא גם לא הכי אוהב להלחם.. בגלל זה תמיד מציקים לו" היא אומרת וחיוך מתנצל עולה על פניה.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy;133810[b מ

[b
    פלינט~[/b]
    אתה נוגע בסנובול והיא נלכדת בשמחה בפוקדור שהבאת לה.
    "ובכן, חשוב נורא להאכיל אותו שלוש פעמים ביום," אומרת יובאבה "והוא גם לא הכי אוהב להלחם.. בגלל זה תמיד מציקים לו" היא אומרת וחיוך מתנצל עולה על פניה.
    "אני חושב שזה בגלל שהוא עוד ילד,בהתחלה הוא יצפה בפוקימונים נלחמים,ויראה שאם הוא יתחזק אף אחד לא יוכל לפגוע בו" אסביר ליובאבה ואביט באזוריל, "אזוריל אל תדאג?אולי עכשיו אתה לא אוהב קרבות אבל אתה תצפה בקרבות ולאט לאט תהיה לוחם גדול ואף אחד לא יציק לך יותר" אומר לו בחיוך ואחכה לראות את תגובתו

13. מנהל ראשי
    אדם~
    איזו זירה? Xd
    אתה באמצע העיר Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עיניו של מייקל מתחילות לנצוץ בזמן שהוא מתחיל לדבר "תחרויות סרט אלה תחרויות שנועדו להראות את היופי של הפוקימונים!" הוא אומר בהתלהבות "המטרה שם, זה פחות הקרב אלה שילוב המתקפות, והדרך שבה אתה מציג את הפוקימון שלך. זה המון חשיבה, וצורך בליהיות יצירתי במיוחד!" הוא מוסיף ומשלב את כפות ידיו בהתרגשות. "לכל תחרות יש שלושה שלבים, הראשון זה להציג את הפוקימון שלך בצורה הכי יפה בשילוב של מתקפות ואביזרים. השלב השני זה ממש קרב פוקימונים אבל אתה צריך בעזרת שילוב המתקפות שלך להוריד כמה שיותר נקודות ליריב. השניים שעולים לשלב האחרון מתחרים בקרב כפול, שכמובן צריכים שם גם לשלב מתקפות, אבל הפעם אתה צריך לשלב מתקפות של שני פוקימונים!" הוא אומר ממשיך, בזמן ששניכם הולכים לכיוון פארק גדול, ששם אתם יכולים להתאמן.
    בכל מרכז פוקימונים יש רחבה להילחם קרבות. תלמד את זה...
    __________________________________________________ ___________________

''אתה יודע, לפעמים נראה לי שצ'ארלה ממש מעוניינת בתחרויות, אולי כדאי לי לתת לה הזדמנות.'' אומר למייקל
    . ''אבל אני עדיין חושב שאני יכול ללמוד הרבה מהמאמנים.
    כשנגיע לקרב אני מתכנן לעבוד עם סנדשרו. על חפירה...

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    מוטים מתחיל לעוף למעלה, אבל נתקע בראשו בפאה העליונה ונופל על המזרן הרך ונפגע ישירות מהקרן טעינה של מיים ג'וניור.
    "מוטים לא מסוגל להלחם!" מכריז השופט "על המאתגר להחליף פוקימון!" ממשיך השופט.
    דני מחייך בשחצנות ומחכה לראות מה תעשה.
    מצטער על חוסר התגובות ביומיים האחרונים, לימודים...
    -------
    "טוב... קיוויתי בשבילך שלא נגיע לזה..." אני אומר לדני במעט שחצנות ומחייך חיוך ערמומי. אני שולף את הפוקדור של דאסקל מכיסי וזורק אותו באוויר, "צא דאסקל!" אני פוקד ומחכה שדאסקל יצא מהפוקדור שלו.
    "קדימה, תקוף בצל לילה את מיים ג'וניור!" אני מורה על דאסקל מיד.
    'דאסקל הוא פוקימון רוח אז יש לו יתרון על מיים ג'וניור...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. the bitch is back
    פלינט~
    אזוריל מסתכל עליך, מעט מפוחד, אבל אז מחייך בהסכמה ומהנהן בראשו. "מזל טוב פלינט!" אומרת לך תמי בחיוך. "רואה? אזוריל פוקימון נהדר! והוא מתפתח למריל שנורא שימושי" היא מוסיפה בחיוך. גם דני משבח אותך ואוחז בשכמך "אם תצטרך משהו, אתה יודע איפה למצוא אותי" הוא אומר בחיוך ולחוץ את ידך, ואז יוצא מהמרכז רבייה.

אדם~
    ניניניניני
    "אתה יכול להפוך להיות מתאם. אני יכול לעזור לך אם בא לך" אומר בחיוך ומתיישב על ספסל. תה משלח שוב את סנדשרו והוא מרים את ידו ומתחיל לחפור קצת, ויוצר בור קטן באדמה, עד שהוא מתייאש.

דארן~
    שטויות P:
    אתה משחרר את דאסקול מהפוקדור שלו והוא נכלא, גם הוא בקופסה הבלתי נראית של דארן. אבל למרות זאת, עיניו מתחילות לזהור בשחור וקרן אפלה יוצאת מהן והיא עוברת את קירות הקופסה ופוגעת במיים ג'וניור בחוזקה.
    "מה?!" קורא דני בפליאה "מיים ג'וניור אל תוותר בלבול ומיד אח"כ קרן טעינה!" הוא קורא ונראה שהחיוך השחצני שלו, יורד מפניו.
    הפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, ובעזרת כוחותיו הוא דוחף את דאסקול על אחד מהקירות של הקופסה. דאסקול מנער את ראשו, ורואה את את מיים ג'וניור טוען בפיו קרן חשמלית צהובה, אשר משתגר לעברו במהירות.
    גיל! 3>

עמוד 57 מתוך 99 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •