Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 99 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    אוסטין~
    שוב סליחה ^^"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "להתראות נערי" הפרופסור אומר וסוגר את הדלת. אתה פותח את הפוקידע ומתחיל לדפדף בפונקציות ומגלה חוץ מהמפה שיש גם איתור חפצים, טלפון סלולרי, סופר צעדים, מחשבון ואפילו אפשרות לשליחה של פוקימונים ישר לפרופסור. לבסוף אתה מוצא את המפה ומתחיל ללכת בעודך זורק לאוויר את הפוקדור החדש שלך. לבסוף בחוסר איפוק לחלוטין אתה משחרר את הפוקימון מהפוקודור שלו. לפני עומדת פוקימון לטאתי ירוק העומד על שתיים הנושף למראה () "טריקו" הפוקימון אומר בקצרה ומשלב את ידיו.

ניל~
    קטנוני!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלפה מתאפסת במהירות ויוצאת כשידה מושטת לאחור וככה במהירות היא חובטת בגופו הבלוטי של סידוט ומעלפת אותו.

סם~
    אתה מכניס את הציוד של הפרופסור לתיק ומתחיל ללכת וכעבור כמה צעדים אתה משחרר את הפוקימון שלך החוצה. מתוכו יוצא פוקימון קטן ואפור הנראה מאושר לראותך "ארוןןןןןן" הוא קורא ורץ ומתכחך ברגלך, מה שמכאיב לך ברמות. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שארון, הוא מסוג מתכת והדוקרנים שעל גבו מסוגלים לשוט אפילו יהלום קשיח.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    דארן~
    אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר ומתוכו יוצא גוש שחור ומרחף ועם מה שנראה כמו מסכת גולגולת דבוקה לפניו. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון שקיבלת הוא דאסקול () פוקימון תפילת האשכבה (את זה לא ידעתי ם: )דאסקול מרחף באוויר ומתחיל לצחוק בצחוק מטורף למראך ואז נשפך מצחוק מהמראה של ליידבה המרחפת לה לידכם.
    אני מצחקק בגלל התנהגותו של דאסקל.
    "אוקיי דאסקל, בוא נתחיל את הקרב," אני אומר ומביט בליידבה במבט נחוש, "תשתמש בצל לילה!" אני קורא ומצביע לכיוון הפוקימון הפראי, 'הקרב הזה אולי יתן לי מושג על כוחו של דאסקל...' אני מהרהר לעצמי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

ניל~
    קטנוני!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    קלפה מתאפסת במהירות ויוצאת כשידה מושטת לאחור וככה במהירות היא חובטת בגופו הבלוטי של סידוט ומעלפת אותו.
    אנשק את השרשרת שעל צווארי, ואזרוק באלגנטיות פוכדור ריק לכיוונו של הפוקימון המעולף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ritsuka Kun;1331075]מיילין~
    את יודעת שהצלפת זנב זה רק מוריד הגנה ולא באמת פוגע, נכון? ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו מסיט את מבטו אלייך ומחייך וגם ווארמפל מרכין את ראשו כאות תודה ושניהם מתחילים. פיצ'ו מתחיל בהקסמה, ושולח עשרות ללבות קטנים לעברו של ווארמפל הנדבק בהם. פיצ'ו יוצא במהירות עם צוות כפל ועד מהרה כל האיזור מלא בפיצ'ו המקיפים את ווארמפל המסכן, אשר לא מוותר ומשתמש ביריעת חוט לכל עבר ויוצר סביבו כיפה המגינה עליו מהצלפת הזנב של פיצ'ו. את נרתעת ולפתע הכיפה נהפכת לסגולה.
    פיצ'ו מסתכל עליך מפותע מהסס לתקוף.

או או התבלבלתי עם מכת זנב
    _____
    (וורמפל הושפע מן ההקסמה כלומר-בת!)
    ''אל תדאג פיצ'ו!'' אני יעודד אותו ''ועבודה טובה וורמפל!'' אצעק לוורמפל, ''פיצ'ו תשתמש במכת ברק כמה שאתה יכול! ואז ברגע שאתה מרגיש שמתחיל לכאוב לך תשתמש בהצלפת זנב שוב בכדי להוריד את הגנתו של וורמפל ואז תסיים עם מכת ברק!W'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ]

לן~
    אתה יורד עם הפוקימונים שלך מהשביל ומתחיל ללכת בשדה הפתוח בתקווה למצוא פוקימונים מעניינים. אחרי כחצי שעה הליכה דרך השדות אתה שומע רשרוש מבין השיחים. אתה מתקרב לשיח השממנו בוקע הרעש ואתה מבחין לפתע בפוקימון קטן וירוק () שאותו אתה מזהה במהירות כקאטרפי פוקימון הזחל.

"פוקימון גרוע" אגיד "לא שווה למצמץ לכיבונו" אוסיף ואמשיך לחפס

כמו תמיד. עמיטריד.

6. משתמש מנוסה
    פלינט~
    צ'ימיצ'אר מהנהן ועוצם את עיניו ומתחיל לזהור בכחול בהיר ואז הוא מרים את ידיו ושולח משם כדורים קטנים של אש העפים במהירות לעברו של פרס,אשר אינו היה מוכן למתקפה והוא נפגע קשה.
    צ'ימיצ'אר קופץ מאושר ומחייך לעברך. אתה מרים מבט ורואה את הפטריות שעל גבו של פרס מתחילות לרטוט והן מפזרות לאוויר אבקה כתומה אשר עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ומשתקת אותו.
    פרס השתמש בנבגי הלם, ומיד אחר כך הוא יוצא עם אחד מטלפיו עם מתקפת שריטה.
    "צ'ימצ'אר הישאר חזק!" אומר לו ואנסה לחשוה על רעיון, " תנסה להתחמק ממתקפת השריטה ותשתמש במיקוד אנרגיה! תנסה להתרכז ולשרוט את פרס בחוזקה!" אומר לצ'ימצ'אר

7. the bitch is back
    וואו אנשים בקצב הזה אנחנו מגיעים לעמוד 10 עוד היום!!

דארן~
    דאסקל ממשיך לצחקק בזמן שאתה אומר לו מה לעשות אבל לפתע מתוך עינו, המתחילות לזהור באור שחור-סגלגל יוצאת קרן שחורה ענקית לעברה של ליידבה ופוגעת בה ישירות ומעיפה אותה על הרצפה. ליידבה המופתעת מסתכלת ורואה את דאסקול המצחקק ברשעות קלה והיא יוצאת בדחיפה, אבל היא פשוט עוברת דרך דאסקול, אשר לא נפגע מהמתקפה. ליידבה המבולבלת מנסה שוב, אבל זה לא עובד.

ניל~
    אתה מאושר מהקרב וזורק פוקדור ריק על סידוט המעולף, אשר נלכד בקרן האור של הפוקדור. לאחר כמה גלגולים הפוקודור נעצר. סידוט נלכד!

מיילין~
    לא נורא~ והקסמה רק מורידה התקפה Xp
    אבל אין לי בעיה שווארמפל יהיה נקבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיצ'ו משתמש במכת ברק ומצליח לשבור את כיפת ההגנה של ווארמפל. אבל הכיפה שהתפוצצה הייתה נגועה בעוקץ רעל והחתיכות עפות ופוגעות בפיצ'ו שאינו היה מוכן לסוג כזה של מתקפה.
    ווארמפל מנסה לצאת בדחיפה, אבל פיצ'ו שניות לפני מצליח להתחמק ופוגע בו שוב עם מכת ברק עצומה, אבל מחשמל גם את עצמו בתהליך.
    שני הפוקימונים נראים תשושים למדי.

לן~
    אתה ממשיך ללכת הרחק מהפוקימון ומגיע לחורשה ארוכה ואתה מבחין שקצת מאיפה שאתה הולך יש דרך סלולה ונוחה להליכה ומחליט ללכת עליה במקום דרך כל השיחים הדוקרנים. אחרי עשר דקות אתה מבחין בבחור גבוה העומד שם וכשהוא קולט אותך הוא מתחיל ללכת לכיוונך "שלום אתה מאמן?" הוא שואל בחיוך "אתה רוצה קרב אולי?" הוא מוסיף בחיוך.

פלינט~
    צ'ימיצ'אר נאבק בשיתוק גופו והוא שוב משתמש במיקוד אנרגיה וזוהר בכחול בהיר ומצליח להתחמק מהמתקפה של פרס, ע"י גלגול לצד ואז הוא מצליח, בקושי ענקי לשרוט את אחורי פרס ומטיח אותו על האדמה.
    פרס מסתובב ומנסה שוב לצאת בשריטה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

סם~
    אתה מכניס את הציוד של הפרופסור לתיק ומתחיל ללכת וכעבור כמה צעדים אתה משחרר את הפוקימון שלך החוצה. מתוכו יוצא פוקימון קטן ואפור הנראה מאושר לראותך "ארוןןןןןן" הוא קורא ורץ ומתכחך ברגלך, מה שמכאיב לך ברמות. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שארון, הוא מסוג מתכת והדוקרנים שעל גבו מסוגלים לשוט אפילו יהלום קשיח.
    "שלום לך חמוד קטן, אני סם ואני ואתה הולכים לעבור הרבה ביחד" אומר לו ואעלה חיוך על הפנים לאחר מכן הוריד את הטרמיל מגבי והוציא ממנו שקית של אוכל פוקימונים, אפתח אותה ואתן לו מעט. (אני משער שיצאתי למסע מוכן עם אספת אוכל לכמה ימים, עד שאגיע לעיר הבאה ואחדש את אספקת המזון.)

9. משתמש מנוסה

תומאס~
    "אה חיכיתי לך" אומר הפרופסור בקצרה ומושיט לך, מבלי להכניס אותך לביתו, שקית. "יש שם שישה פוקדורים אחת לאלקיד שלך ועוד חמישה לדרך וגם פוקידע" הוא אומר בקצרה "עכשיו מצטער אני בדרך לפתור תגלית חשובה!" הוא אומר וטורק אחריו את הדלת משאיר אותך בחוץ, יחד עם אלקיד.
    "זה הכל?" אני רוטן לנוכח מה שקרה איתו "קדימה אלקיד, כנס פנימה" אני אומר לו ונוגע בו קלות עם פוכדור ריק, אחרי שהוא יתפס אוציא אותו החוצה ואצעד איתו אל עבר קרחת היער שבה פגשתי את ג'ון בפעם האחרונה.

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן~
    אתה ממשיך ללכת הרחק מהפוקימון ומגיע לחורשה ארוכה ואתה מבחין שקצת מאיפה שאתה הולך יש דרך סלולה ונוחה להליכה ומחליט ללכת עליה במקום דרך כל השיחים הדוקרנים. אחרי עשר דקות אתה מבחין בבחור גבוה העומד שם וכשהוא קולט אותך הוא מתחיל ללכת לכיוונך "שלום אתה מאמן?" הוא שואל בחיוך "אתה רוצה קרב אולי?" הוא מוסיף בחיוך.
    "תלוי" אגיד לו "מה יוצא לי מזה?" אשאל ואבחן את האיש המוזר "ויש לי כל מיני תנאים" אוסיף

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו

דארן~
    דאסקל ממשיך לצחקק בזמן שאתה אומר לו מה לעשות אבל לפתע מתוך עינו, המתחילות לזהור באור שחור-סגלגל יוצאת קרן שחורה ענקית לעברה של ליידבה ופוגעת בה ישירות ומעיפה אותה על הרצפה. ליידבה המופתעת מסתכלת ורואה את דאסקול המצחקק ברשעות קלה והיא יוצאת בדחיפה, אבל היא פשוט עוברת דרך דאסקול, אשר לא נפגע מהמתקפה. ליידבה המבולבלת מנסה שוב, אבל זה לא עובד.
    'דאסקל פוקימון רוח... אין סיבה שמתקפת דחיפה תצליח כנגדו...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קל, "אוקיי קדימה דאסקל, תשתמש בפזילה ואז בצל לילה נוסף!" אני פוקד על דאסקל, ומצביע לכיוון ליידבה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיילין~
    לא נורא~ והקסמה רק מורידה התקפה Xp
    אבל אין לי בעיה שווארמפל יהיה נקבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיצ'ו משתמש במכת ברק ומצליח לשבור את כיפת ההגנה של ווארמפל. אבל הכיפה שהתפוצצה הייתה נגועה בעוקץ רעל והחתיכות עפות ופוגעות בפיצ'ו שאינו היה מוכן לסוג כזה של מתקפה.
    ווארמפל מנסה לצאת בדחיפה, אבל פיצ'ו שניות לפני מצליח להתחמק ופוגע בו שוב עם מכת ברק עצומה, אבל מחשמל גם את עצמו בתהליך.
    שני הפוקימונים נראים תשושים למדי.

לא נכון, הקסמה פועלת רק על המין הנגדי של המפעיל
    __________________________--
    ''כל הכבוד שניכם פיצ'ו תסיים את זה במכת ברק פעם אחרונה'' אצעק לפיצ'ו בתקווה רבה שיצליח
    עם פיצ'ו יפגע אזרוק פוקדור על וורמפל בתקווה שילכד בפוקדור
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    שוב סליחה ^^"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "להתראות נערי" הפרופסור אומר וסוגר את הדלת. אתה פותח את הפוקידע ומתחיל לדפדף בפונקציות ומגלה חוץ מהמפה שיש גם איתור חפצים, טלפון סלולרי, סופר צעדים, מחשבון ואפילו אפשרות לשליחה של פוקימונים ישר לפרופסור. לבסוף אתה מוצא את המפה ומתחיל ללכת בעודך זורק לאוויר את הפוקדור החדש שלך. לבסוף בחוסר איפוק לחלוטין אתה משחרר את הפוקימון מהפוקודור שלו. לפני עומדת פוקימון לטאתי ירוק העומד על שתיים הנושף למראה () "טריקו" הפוקימון אומר בקצרה ומשלב את ידיו.
    אביט בו ובפוזה מכוסת הביטחון שהוא משדר ואומר "שלום לך בחור קשוח... שמי אוסטין ואנחנו הולכים להיות צוות מעכשיו!"
    ואביט בו בתמיהה

.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה מאושר מהקרב וזורק פוקדור ריק על סידוט המעולף, אשר נלכד בקרן האור של הפוקדור. לאחר כמה גלגולים הפוקודור נעצר. סידוט נלכד!

והכל בזכותי
    ----
    אתקרב לכיוונו של הפוכדור,אתכופף, אבחן אותו,ארים ובמהירות הקפוץ הידד אופיינית של אש קאטצופ, לאחר שאבין את הטעות שעשיתי אכניס את הפוכדור לחגורה ואמשיך ללכת כאילו כלום לא קרה.
    'בינתיים אפשר להסתפק בקלפה ' אומר ואחייך לכיוונה כאילו מחכה שתתפוס את מקומה הטבעי רגליי(XD).
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה

פלינט~
    צ'ימיצ'אר נאבק בשיתוק גופו והוא שוב משתמש במיקוד אנרגיה וזוהר בכחול בהיר ומצליח להתחמק מהמתקפה של פרס, ע"י גלגול לצד ואז הוא מצליח, בקושי ענקי לשרוט את אחורי פרס ומטיח אותו על האדמה.
    פרס מסתובב ומנסה שוב לצאת בשריטה.
    יש אפשרות לרפאות אותו מהשיתוק?

"צ'ימצ'אר! קדימה אתה מסוגל!" אומר בניסיון להחדיר בו מוטיבציה, "תשיב נגד פרס שריטות ומיד לאחר מכן תמצא את הרגע הנכון להתקיף בגחלת!" אומר לו

עמוד 6 מתוך 99 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •